Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157402 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Levent Nazioflu:Beşiktaş hakem koruması altında demedim Benim konuşmamda Beşiktaş'ı küçültecek hiç birşey yok. Beşiktaş'ın da hakem kararlarına ihtiyacı yok"

Geri Vites Bey diyeceksiniz! :D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Levent Nazioflu:Beşiktaş hakem koruması altında demedim Benim konuşmamda Beşiktaş'ı küçültecek hiç birşey yok. Beşiktaş'ın da hakem kararlarına ihtiyacı yok"

Şu adam neredeyse tuvalete giderken bile konuşacak adını duymaktan gına geldi, gitsinler oyuncularının maaşlarını ödesinler ondan sonra bik bik ötsün..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

geçen sene maçlar başakşehirdeydi gelmeyen oluyordu şimdi herkes
maçta oluyor cezalar gecikmeli veriliyor. Yoksa gevşediğimiz falan yok aslında @tangaz
yakışmıyor bize anlık kızmalarla kendi oyuncumuza hakaret etmek.

aslında sadece futbolda değil her konuda öfkemizi farklı usullerle dillendirmek doğrusu, hakaret vb gibi yaklaşımlar insan kelimesi ile yanyana gelmemeli. dilerim bir gün bunu başarabiliriz...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı arena_t2000

Adamlar resmen savas ilan etmis.isi siyasi yone cekmisler.birde medyaya darbe diye pekistirmisler.holdingin tum unsurlarini devreye sokmuslar.Demekki Besiktas taraftarini umursamiyorlar.Onlara cok sert ve isin sonunun kotu olacagi bir ders verilmeli.Herkes haddini bilmeli...114 yillik bu kurum herseyin uzerindedir.Boyle algi operasyonlarina izin verilmemelidir...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aaa öyle deme Serhat her şey güzel olacak  :evillol:
Bize göre şekillenme olmaz olmayacak biz vurup geçicez bu kadar basit, döve döve adam edeceğiz tabiri var ya aynı o durumdayız.. 2-3 sene bunları döve döve adam edeceğiz..
Korku akıl katilidir.

geçen sene maçlar başakşehirdeydi gelmeyen oluyordu şimdi herkes
maçta oluyor cezalar gecikmeli veriliyor. Yoksa gevşediğimiz falan yok aslında @tangaz
yakışmıyor bize anlık kızmalarla kendi oyuncumuza hakaret etmek.
Ohhoooo ben mac esnasinda Futbolculara ( Q7 de dahil ) soylediklerimi burada yazsam 10 dakika Icinde Atilirim forumdan :D

Ayni sekilde stadda da oyle oluyor anlik sinirle ve tepkilerle neler soyluyor insanlar simdi kimse ben yapmiyorum demesin hepimiz yapiyoruz :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Şu adamın aklına girebilsek keşke sene sonunda sözleşmesi bitiyor.

Adamlar resmen savas ilan etmis.isi siyasi yone cekmisler.birde medyaya darbe diye pekistirmisler.holdingin tum unsurlarini devreye sokmuslar.Demekki Besiktas taraftarini umursamiyorlar.Onlara cok sert ve isin sonunun kotu olacagi bir ders verilmeli.Herkes haddini bilmeli...114 yillik bu kurum herseyin uzerindedir.Boyle algi operasyonlarina izin verilmemelidir...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vermeyiz , Vermeyecegiz de zaten :ok:

Çevrimdışı mylife1903

Kavas?

Çevrimdışı tangaz

Bize göre şekillenme olmaz olmayacak biz vurup geçicez bu kadar basit, döve döve adam edeceğiz tabiri var ya aynı o durumdayız.. 2-3 sene bunları döve döve adam edeceğiz..

bu yıl şampiyon olup seneye yazın öyle bir kadro kuralım ki anlasınlar neyin ne olduğunu. yönetim gözünü karartmalı bu hususta...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kavas?
Hadi diğer kız kardeşleri çaykur rize adana maçından sonra bile Beşiktaş adına yapılan hakem hatalarından konuşabiliyordu yıllardır bari siz özgün olun yahu hepsi birbirinin kopyası baktılar bu voleybol maçından sonra bile futbol konuşan fener yöneticisi iyi iş yaptı bunlarda bu kavası getirmişler :) Acaba iş ilanı verirken ne yazdılar merak ettim :

Manipülasyon gücü yüksek
Bir söylediği bir söylediğini tutmayan
Mahmut Uslu videolarını hatim etmiş
Prezentabl basın sözcüsü aranmaktadır..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Hadi diğer kız kardeşleri çaykur rize adana maçından sonra bile Beşiktaş adına yapılan hakem hatalarından konuşabiliyordu yıllardır bari siz özgün olun yahu hepsi birbirinin kopyası baktılar bu voleybol maçından sonra bile futbol konuşan fener yöneticisi iyi iş yaptı bunlarda bu kavası getirmişler :) Acaba iş ilanı verirken ne yazdılar merak ettim :

Manipülasyon gücü yüksek
Bir söylediği bir söylediğini tutmayan
Mahmut Uslu videolarını hatim etmiş
Prezentabl basın sözcüsü aranmaktadır..

baktılar geçen sene ekranlarda ağlayan amca iş yapmadı acitasyon senaryosu iş görmedi biz en iyisi gene kuyruğu dik tutalım demişler. kuyruk dik tutulmuşken bir hikaye geldi aklıma cuk oturacak türden;

kedinin biri farenin birini kovalıyor fare deli gibi kaçıyor ama yolun sonu geliyor kaçacak delik de kalmıyor napsam napsam die düşünürken bir b.k birikintisi görüyor içine dalıyor saklanıyor kedi geliyor bakıyor bakıyor göremiyor başta kokluyor ama burnuna b.k kokusundan başka bişey gelmiyor tam döneceği sırada b.ktan dışa taşan dik kuyruğu farkediyor geliyor kuyruktan ısırıyor çıkarıyor fareyi şöyle bi silkeleyip b.kları döküyor ve fareyi mideye indiriyor.

kıssadan hisse: burnu bokta iken dahi kuyruğu dik tutanların sonu.........

Çevrimdışı panic13

Bakın benim FB camiasına yine biraz saygım vardır, adamların kendi problemleri Aziz yıldırım ve adam kendince FB'nin haklarını savunuyor. Biz olumlayalım veya olumlamayalım adamlar ellerindeki ekonomik güce oranlı kulislerini konuşturuyor. Memlekette işler böyle yürüyor. Şimdi aynısını biz de yapmaya başladık.

Ama GS denen camiayı aklım almıyor. Ya adamlar yıllarca FETÖ yardımı ile şampiyon olmuş, efsane dedikleri kadronun yarısı terörist olmuş aranıyor, ya daha 2 sene önce şampiyon olsunlar diye saray çıkıp el etek öptüler. Başkanı borsada açık manuplasyon yaptı, FETÖ örgütü sümen altı etti. Devlet FETÖ sayesinde bedava stad yaptı. Nasıl bir midedir, nasıl bir şahsiyet noksanlığıdır ki hala konuşuyorlar. Vallahi aklım almıyor, billahi aklım almıyor!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

@Serhat Akkaya icin altin kurek ararken kendime de buldum. Bundan sonra ekipmanlarimi yanimda tasiyacagim, hemen cikartacam sirt cantamdan, oracikta gomuverebilecem.

Biz kucukken bir cozgi film vardi, sportmen bob mu neydi, @tangaz tvlerden hatirlamiyor, @Necmi hatirlar belki. Boyle kic kadar bir cantadi vardi, icinden her bir spor icin ekipman cikartiyordu.

Hah o geldi aklima

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya icin altin kurek ararken kendime de buldum. Bundan sonra ekipmanlarimi yanimda tasiyacagim, hemen cikartacam sirt cantamdan, oracikta gomuverebilecem.

Biz kucukken bir cozgi film vardi, sportmen bob mu neydi, @tangaz tvlerden hatirlamiyor, @Necmi hatirlar belki. Boyle kic kadar bir cantadi vardi, icinden her bir spor icin ekipman cikartiyordu.

Hah o geldi aklima

Seyyar gömücülük? Fena fikir değil hiç aklıma gelmedi bu, üstünde çalışacağım..
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 15:26:17 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Bazen öyle ütopik ülkelerde yaşadıklarına inanıyorlar ki şaşıyorum  :D Yahu adamlar VPN'i yasaklıyorlar ülkede buna alkış tutan milyonlarca insan var hal böyleyken bunları unutup alternatif bir evren yaratma fikri hiç gerçekçi değil..

Merak etme. İşin içine para girince, herkes gerçek evrene dönüyor.

Geçen sene başı son şampiyon Galatasaray, Nani'li Van Persie'li Fenerbahçe taraftarı bir sürü dekoder almadı mı?

Fener iyi kötü maçlar kazanıp yarışın içinde kalmadı mı?

Sonra ne oldu? Temmuz ayında yayıncı kuruluş parasını ödeyemediği için federasyon cebinden verdi taksidi.

Şimdi tutar 2 misline çıkacak ihaleyi neyle ödeyecekler?

Senede 600 milyon dolardan söz ediliyor, dolar olmuş 3.2 TL.

Senede 2 milyar lira sadece yayın ihalesine verecek bu kurum, bunun bir sürü diğer masraflarını falan da düşün. (Altyapı, call-center,maç yayın ekipmanı, spiker, o şu bu)

2 milyon kişi ayda 100 TL verse yine kâr getirmez.

Kaldı ki alım gücü düştü insanların, iç pazar yetmez buna.

Bu sebepten ötürü akıllarını başlarına devşirmeleri lazım.

Çevrimdışı panic13

Merak etme. İşin içine para girince, herkes gerçek evrene dönüyor.

Geçen sene başı son şampiyon Galatasaray, Nani'li Van Persie'li Fenerbahçe taraftarı bir sürü dekoder almadı mı?

Fener iyi kötü maçlar kazanıp yarışın içinde kalmadı mı?

Sonra ne oldu? Temmuz ayında yayıncı kuruluş parasını ödeyemediği için federasyon cebinden verdi taksidi.

Şimdi tutar 2 misline çıkacak ihaleyi neyle ödeyecekler?

Senede 600 milyon dolardan söz ediliyor, dolar olmuş 3.2 TL.

Senede 2 milyar lira sadece yayın ihalesine verecek bu kurum, bunun bir sürü diğer masraflarını falan da düşün. (Altyapı, call-center,maç yayın ekipmanı, spiker, o şu bu)

2 milyon kişi ayda 100 TL verse yine kâr getirmez.

Kaldı ki alım gücü düştü insanların, iç pazar yetmez buna.

Bu sebepten ötürü akıllarını başlarına devşirmeleri lazım.

Geçenlerde yine buraya yazmıştım; toplam artış %25-30'u geçerse bilin ki devlet futbolu kurtarmak için devreye girmiştir. Şu an Ligtv zaten decoder satışlarında da reklam gelirinde de maksimum da. Bunun üzerine çıkması imkansız.

Şu fiyatlarda bile, 1 sene zararı göze alıp herkese 30-40 liradan lig tv satarlarsa belki abone sayısı artar. Bakın ligtv'mi kapatmaya karar verdim, ilk başta ilk 3 ay %50 indirimli aylık 70 tl fiyat çekitler (şu an 64 TL benim paket). bugün aradılar ilk 6 ay %50 indirimli + 6 ay tüm kanallar açık paket teklif ettiler. Yine kabul etmedim. Çünkü aylık ortalam 50-60 TL'ler gerçekten yüksek.

Vodofone'nun kampanyası var, 89 TL'ye 10 Gb net+10000 dakika+sms+lig tv. Ona geçicem :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

milli takim meselesi ilginc sadece sifo icin degil. alpay bizde oynarken cok olamazdi milli, kadir, ulvi, gokhan, feyyaz, metin bu altin jenerasyon cok az milli olmustur. Sergen bile cok oynayamadi yahu. guduk suat, semih yuvakuran falan oynardi.

Milli takim meselesi turk futbolunun 100 yillik sancisidir. Atilla Gokce tipi yazarlar bazen dile getirseler de cozum bulunamadi bu lobiye.

Simdi bu mesele soyledir arkadaslar. Milli Futbolcuya saha icinde rakiplerin ve hakemlerin bakisi biraz farklidir. Mesela gsnin milli oyuncusunun ayagina bizim oguzhana basildigi gibi basilmaz yok basilirsa hakem kirmiziyi cakar hemen. kirmizi goren bizim maclarda ettigi gibi itiraz etmez, ozur diler oyle gider. Statudur.
Nedendir bilinmez son yillarda bu hep boyledir. bir gs hegemonyasi milli takimlarda,

Basin ayri bir konudur. (Hakaret Yasak)₅ yaptiklari algilar futbolun kaderini etkiler.
Hakaret Yasak)₅ bize gazete satmaya calismaz 50 yillik gelenekleri ile fbye gazete satarlar. ama unuturlar turkiye cumhuriyeti tarihinin traj rekoru besiktasin 100. yil sampiyonlugudur.
Bu isler soyle yapilir her turk takimi sezona baslar. fb ve gs sisirme ile baslar. Besiktas her sene oldugu gibi iyi oynar. fb ve gs nin oturmamis kadrolari hakem ve medya destegi ile ite kaka goturulur, besiktasin ise onu kesilmeye baslanir yavas yavas. (Pascal Nouma, nevio scala zamani cok kritik bir macta gelen gidene 3-5 cektigimiz sezon gaziantepe kafayla gol atmisti geri zekali hakem elle atti diye golu iptal etmisti. Omer cavusoglu bundan sonra boyle besiktasin biletini daha erken kesecekler, demisti. o mac sonrasi biraz bocalayinca ve daum kokain yuzunden issiz kalinca daum asigi serdar bilginin kici basi oynamaya baslamis. nevio scala paketlenmis ve daum getirilmisti takimin macina. mihenk tasidir bu mac ve olaylar unutulmasin, yarin oburgun geberip gidecegim burada bulunsun, gelecek nesiller okusun anlasin)
Besiktas liderin 5 puan gerisinde dusunce algi baslar, yaris bitti, `besiktas 1 1 erdi` en sevdikleri baslik, hedef onumuzdeki sezon gibi besiktasi psikolojik olarak bitirirler, taraftar maclara gelmez vs.
rakipler ittirile ittirile kadrolarini oturtur artik hakemlere ihtiyaclari kalmaz, federasyon yardimci olur, milli takim hocasi bunlarin yedek oyuncularini bile milli takima alarak kaynastirir ve bu dongu boyle devam eder.

Genc arkadaslar anlasin Besiktasin sampiyonlugu turk futbolunda abse drenajidir. butun pislikleri akitir ve anadolu takimlarina sevk verir. Demirorenin yaptigi en buyuk hata bu sari takimlarin yaninda saf tutmasiydi. Fikret Orman anadolu takimlarinin ve trabzonsporun yaninda saf tutmalidir. Bu renkli takimlar birbirine dusman falan degildir. bir birine asiktir onlar. gullerin savasini oynarlar.
onlarin biraz kanli bicakli olmasinin sebebi bir macta gsli kaleci hayrettinin, yerde yatan ridavanin ustune cikip darp etmesidir, o mac sonrasi ve ali sen onderliginde bir dusman algisi yaratilarak turk futbolunun onune gecirilmeye baslanan bir ezik rekabet baslatilmistir. o maca kadar normal derbiler efendi efendi oynanirdir. bazen bizimkiler bazilarinin kulaklarini keser kapali tribune asardi falan vs.vs.

bunlar buralarda bulunsun. genc arkadaslar arastirsin. youtubeda falan bulunmaz bunlar.

mesela youtubeda kaleci engin ipekoglunun canli yayinda `hakem bana anani s,...m` dedi videosu yoktur
yahut amokachinin bulent kormaz icin `he told me ipna` `i told him f**` roportaji yoktur youtubeda. macta ne olmustu bulent oynamaya devam amokachi kirmizi kart

bu gs camiasi daha cekecek. allahima hergun dua ettim bunlarin belasini versin diye cogu zaman bunlara beladan cok basari dustu, ben baska seyleri sorgulamaya basladim artik. bunlar daha cikacak (Hakaret Yasak)₅ sizden. kucuktum bayram tatiliydi sampiyonluk kutlayacaktik, yarisi besiktasli takimi ankarada yenemezdi gs. sonuc cocukluk travmasi.

Taaaaa ne zaman yazmisiz. Artik onumuzu ligin ilk haftalarinda kesemiyorlar ama dikkatli olmak lazim.
Bunlar boyle mal insanlar. Fbli gazete, gsli dekoder alir, nah alir.
Sizin bize urun satisi denemeniz lazim.

Gecen de yazdim, turkiyede butun gazetelerin toplam traji nedir? Yeniden hesaplayalim 1 milyon var midir, bence yoktur ama 2 milyon alalim toplam traji. Su turkiyede 20milyon degilde 10milyon besiktasli olsa her hane 5 kisi olsa ulan beyinsizler sizin sattiginiz her pacavrayi besiktaslilarin aliyor olma ihtimali vardir, benim istatistik bilimime gore. Beyinsiz, kalitesiz, guce tapan, karakteri bozuk, yalaka, kisiliksiz ve niteliksizsiniz, yenilgiye mahkumsunuz.

Çevrimdışı tangaz

Hah o geldi aklima

abi ben eskiden beri pek tv izlemezdim o nedenle mazur gör beni ben tv izlemek yerine ansiklopedi okuyan salaklardandım  :D ama bu kürek tanıdık geldi bana sanki askerde görmüştüm benzerini ama baya paslıydı askerdeki açılmıyordu  :alala:

Çevrimdışı mylife1903

abi ben eskiden beri pek tv izlemezdim o nedenle mazur gör beni ben tv izlemek yerine ansiklopedi okuyan salaklardandım  :D ama bu kürek tanıdık geldi bana sanki askerde görmüştüm benzerini ama baya paslıydı askerdeki açılmıyordu  :alala:
Pasli boyke kahverenginde acilmayan kurek yani, hmmm o pas degildir abi

Çevrimdışı cursedofdragon

Mario Mandzukic

30 yaşında

Piyasa değeri : 18 milyon €

İnşallah bu adamı seneye Beşiktaş'ımızda görürüz :D

Bol bol yazıcam bu foruma caner ile gökhan'ı yaza yaza getirmiştik birileri takip ediyor forumu :D  :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Taaaaa ne zaman yazmisiz. Artik onumuzu ligin ilk haftalarinda kesemiyorlar ama dikkatli olmak lazim.
Bunlar boyle mal insanlar. Fbli gazete, gsli dekoder alir, nah alir.
Sizin bize urun satisi denemeniz lazim.

Gecen de yazdim, turkiyede butun gazetelerin toplam traji nedir? Yeniden hesaplayalim 1 milyon var midir, bence yoktur ama 2 milyon alalim toplam traji. Su turkiyede 20milyon degilde 10milyon besiktasli olsa her hane 5 kisi olsa ulan beyinsizler sizin sattiginiz her pacavrayi besiktaslilarin aliyor olma ihtimali vardir, benim istatistik bilimime gore. Beyinsiz, kalitesiz, guce tapan, karakteri bozuk, yalaka, kisiliksiz ve niteliksizsiniz, yenilgiye mahkumsunuz.

İşin komik tarafı dünkü yasaktan sonra kime neyin propagandasını yaptıklarını da anlamadım.

"Sadece gazetecilikten mahkum edilmediler" diyen hükümet varken, her gün muhalif gazetelere ve kanallara polis operasyonu düzenlenirken, basın özgürlüğü falan diyorlar.

Daha 1.5 ay önce aynı kararı Galatasaray başka bir yayın grubuna karşı almışken ses çıkarmamışlardı, şimdi saçma sapan tepki göstermeye çalışıyorlar.

Daha da komiği biat etmeyeceğiz diyorlar, bağlı oldukları medya grubu hükümetin pravdası olarak çalıştığını bilmeyen yok.

Doğru bildiklerimizden şaşmayacağız diyorlar, yıllardır medyanın en palavracı gazetesi oldukları imajına sahipler.

Olayı siyasi mecraya çekmeye çalışıyorlar, bunlarla aynı siyasi konumdaki Ethem Sancak'ın gazeteleri ve kanalları bizim arkamızda.

Yorumcularından ve yazarlarından görüşüne değer verilen veya takipçiler gözünde itibar sahibi olan adam sayısı 5'i geçmez.

Ben bu kadar beyinsiz bir güruh görmedim, çok enteresan gerçekten.

Çevrimdışı atalay

Mevcut konjonktürde minumum birkaç yılı domine etmemiz sürpriz değil. Herkes doğal olarak buraya odaklanıyor. Fakat bunu yaparken yani kazanırken geriye ne bıraktığınız önemli. Önünüzde Galatasaray örneği var. 

Mario Mandzuki

Piyasa değeri : 18 milyon €

Fikret Orman bunu begenmedi :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

dün güzel bi slogan vardı beşiktaş duruşu bitti beşiktaş vuruşu başladı  :biggrinking:

Şimdi şuraya "Anlık Beşiktaş duruşu" diyip bereket tanrısı heykeli koysam suçlu ben olurum :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: