Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157921 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İs yapmaz onlar.

Bu gozler en cok Sineyi arar Burcuyu sorar :D
Eskidi onlar Bjk tv'de bir kız var adını bilmiyorum ama başarılı

Çevrimdışı tuncaboylu

Necmi abi senin niyet başka galiba  :alala:
Yine bir milli maç arası, yine başkalaşan niyetler.

Biz yine hatırlatalım, oyuncak lazımsa @Yusuf Tekeli ye danışıyorsunuz.

Stoper gerekirse ben buradayım.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hangi burcu, o sarisin yamik kari mi
Esmersoyu diyor abi ama eskidendi o çok eskiden

Çevrimdışı mylife1903

Eskidi onlar Bjk tv'de bir kız var adını bilmiyorum ama başarılı
Basarili falan deme yaaa simdi @Yusuf Tekeli ucarak girecek mevzuya

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı mylife1903

Esmersoyu diyor abi ama eskidendi o çok eskiden
Abijim anlamiyorum o uyuz oluyorum ben o kadina. Bir guzellemeler, yikama, yaglama falan bir kere gordum ulan dohtor bu ne
O burcuyu giyinik degil, ciplak atsan moskva sokaklarina donup iki kere bakan bulamazsin turkler disinda. Guzel diye tvye cikarmazlar onu rusyada. Turkiyede abdurrahman celebi, neydi o atasozu

Okuzun olmadigi yerde burcu esmersoya, adriana lima denir mi neydi

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abijim anlamiyorum o uyuz oluyorum ben o kadina. Bir guzellemeler, yikama, yaglama falan bir kere gordum ulan dohtor bu ne
O burcuyu giyinik degil, ciplak atsan moskva sokaklarina donup iki kere bakan bulamazsin turkler disinda. Guzel diye tvye cikarmazlar onu rusyada. Turkiyede abdurrahman celebi, neydi o atasozu

Ahahaha abi bence de çok daha iyileri var genede fena değil ama konuşmasın mümkünse sesi leş gibi simge fıstıkoğlu var o gerçekten başarılı ama en iyisi deniz satar abi çok sempatik tatlı bir şey

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı cursedofdragon

Adriano olmaz bu maçta

o olmaz bu olmaz u21 ile maçı çıkacaksak neden maç yapalım ozaman ? :D

Adam mı kaldı başka :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Al benden de o kadar.

Çevrimdışı mylife1903

Fotomacin siteye baktim, vpnle ahaha

Kaldirmislar butun o malca yazilari. Sanki hic olmamis. Eeee biat etmeyecektiniz, ne oldi?

Patron mu kizdi?

Lan ahaha siz boyuh patrona sormadan cicekleri sulayamazsiniz lan, tahret muslugunu acamazsiniz, korkaksiniz, doneksiniz

Biyat itmiciz, biyat sen hele

Çevrimdışı murat

ayrım yapamam @MURAT  üçünüde kurtarmak lazım :)
yakışmıyorlar oraya karşılarında onların zekasında kimse yok
yüzleri program boyu şekilden şekile giriyor.
Abi hani vardır ya yangında ilk kurtarılacak ,ondan şeyettim senin içinde ikinci sırada setenayı kurtaralım.  :D

Çevrimdışı murat

Katılıyorum güzel değil ve konuşamıyor. Ceyla da çok güzel değil ama zeki. Beşiktaş duruşunuda vuruşunuda öğrenmiş.😁

Çevrimdışı mylife1903

Al benden de o kadar.

Ooo bugun cok yandas gordum seni @tuncaboylu hic muhalefet etmiyon. @Serhat Akkaya kambek yapinca enerji depolamaya basladin herhalde

Çevrimdışı Gokhan-

Haydaaa, Necmi abi sadece mesleki olarak bakıyordu olaya mevzu nerelere geldi.

Ben de sıralayayım madem.

Her ne kadar spor spikeri olmasa da: 1. sıraya tereddütsüz Gülay Özdem'i koyuyorum.

2- Dilara Gönder
3- Tuğba Dural
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Bu senin gulay midir nedir bobreklerinde problem var, ust dudagini da unutmus biyerde

Çevrimdışı Gokhan-

Bu senin gulay midir nedir bobreklerinde problem var, ust dudagini da unutmus biyerde

Sen Rusya'da yaşıyorsun abi, bahane bulman normal :)
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı mylife1903

Katılıyorum güzel değil ve konuşamıyor. Ceyla da çok güzel değil ama zeki. Beşiktaş duruşunuda vuruşunuda öğrenmiş.😁
Gizel bisi olsa konusmasin da be @MURAT abi guzel de degil kadin. Sacini sariya boyatmis bizim millet tav oluyor.

Çevrimiçi Necmi

Galiba o da Beşiktaşlı :)
banada öyle geliyor duruşu kartal duruşu ceyla gsli bile olsa almış Beşiktaş terbiyesi
Beşiktaşı iyi savunur.
kızlarımıza kötü gözle bakmayız :bandit:

Çevrimiçi Necmi

her kes rusyada yaşamıyor @mylife1903
konu nerelere gelmiş ben twiteerde turgaya giydirirken
meşgul etmeyin beni konu kötü yere gidiyor.

Çevrimdışı murat

Gizel bisi olsa konusmasin da be @MURAT abi guzel de degil kadin. Sacini sariya boyatmis bizim millet tav oluyor.
Bende güzel değil dedim zaten.  :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Sen Rusya'da yaşıyorsun abi, bahane bulman normal :)
Yok rusya ile alakasi yok gozlerinin alti torba torba ne o oyle. Azicik maksimalist olun yahu. Turkiyede de cok ama cok guzel kadinlar var. benim hairladigim bir nefise karatay vardi mesela bir ebru cundubeyoglu
Bir yasemin vardi carkifelek in ilk hostesi baska hatirlayamadim.

Benim ayar oldugum, yamik yimik kadinlari guzel diye lanse etmeleri. Meltem cumbul vardi bir ara yahu veliefendinin ordan gecse yarisa sokarlar, yok efenim turkiyenin en guzeli falan.

Ulen izmirde sokaga cokartmazlar

Çevrimiçi Necmi

kadının güzelliğinde değiliz Beşiktaş vuruşu yapmayı iyi biliyor :evillol:

Etiketler: