Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156791 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mevcut konjonktürde minumum birkaç yılı domine etmemiz sürpriz değil. Herkes doğal olarak buraya odaklanıyor. Fakat bunu yaparken yani kazanırken geriye ne bıraktığınız önemli. Önünüzde Galatasaray örneği var.
Kurumsal altyapıdan buraya yazdığım günden beri bahsediyorum şu an Fikret orman mükemmel görünüyor gittikten sonra ki yönetimin yapacaklarından sonra onu aynı şekilde anacak mıyız? Sadece tesisleşme vs yeterli bir hamle değil ekonomik gücü olan gs ın geride ne bıraktığı ortada dediğin gibi, süreklilik ve kişilerden bağımsız özgün yapılar başarılarını devam ettiririrler, bundan sonraki süreçte yönetime gelecek kişilerin Fikret Orman kalitesinde olması için dua etmekten başka bir şansımız yok şu an gelinen noktada..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikret Orman bunu begenmedi :bandit:

başkan 5 milyon € alır bu adamı :D 3 taksitle :D

Çevrimdışı tangaz

başkan 5 milyon € alır bu adamı :D 3 taksitle :D

3 taksit mi  :nerd: naptınız yaw kulübümü batıracaksınız vade farksız 9 taksit neyine yetmiyor cuventusun  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Şimdi şuraya "Anlık Beşiktaş duruşu" diyip bereket tanrısı heykeli koysam suçlu ben olurum :evillol: :evillol:

senin aklın bu aralar hep xox.lilerde bakıyorum da  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Bishamon

Mandzıkic gelse @tangaz abi onu da gömer

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şimdi şuraya "Anlık Beşiktaş duruşu" diyip bereket tanrısı heykeli koysam suçlu ben olurum :evillol: :evillol:
Quaresma gereken Cevabi çoktan verdi Renkli medyaya :bandit:
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 16:18:41 Berat ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Kurumsal altyapıdan buraya yazdığım günden beri bahsediyorum şu an Fikret orman mükemmel görünüyor gittikten sonra ki yönetimin yapacaklarından sonra onu aynı şekilde anacak mıyız? Sadece tesisleşme vs yeterli bir hamle değil ekonomik gücü olan gs ın geride ne bıraktığı ortada dediğin gibi, süreklilik ve kişilerden bağımsız özgün yapılar başarılarını devam ettiririrler, bundan sonraki süreçte yönetime gelecek kişilerin Fikret Orman kalitesinde olması için dua etmekten başka bir şansımız yok şu an gelinen noktada..

Sadece gelecek olan değil, mevcut da süreç içerisinde sözde "mükemmelliğini" yitirebilir. 'Kazanmak' başka, yeterli doğruları üretmek başka bir şey. Bu yüzden salt kazanmak üzerine değil, güçlü bi' gelecek planlaması üzerine adımlar atılmalı. Yetersiz olan şeyler bunlar zaten. Yoksa bugün herkesin gördüğü tabloyu geçen sezon bu zamanlarda yazıyordum. 

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma gereken Cevabi çoktan verdi Renkli medyaya :bandit:
20 ne orda gozuken, forma numarasi mi o

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O iş ben de, lütfen @tangaz a yüklenmeyin :)
O konuda Senin eline kimse su dökemez abi Rahat ol :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sadece gelecek olan değil, mevcut da süreç içerisinde sözde "mükemmelliğini" yitirebilir. 'Kazanmak' başka, yeterli doğruları üretmek başka bir şey. Bu yüzden salt kazanmak üzerine değil, güçlü bi' gelecek planlaması üzerine adımlar atılmalı. Yetersiz olan şeyler bunlar zaten. Yoksa bugün herkesin gördüğü tabloyu geçen sezon bu zamanlarda yazıyordum.
Kurumsallık anlamında bunun emarelerini henüz göremediğimiz doğru çoğu şey sözde kaldı veya denenip bırakıldı, benim takıldığım noktada bu zaten çıkış noktası ile gelinen nokta klasik Türkiye özeti, başarı varsa o yolda yapılanlar doğrudur..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Biz şu pozisyonu canlı izlemiş adamlarız o yüzden bize bu yapılanlar çok normal geliyor :)

Bilmeyen arkadaşlar için ekleyim bu pozisyon sonunda hakem devam kararı verdi :)
Dün gibi hatırlıyorum bu pozisyonu adamın ölümlerden döndü ama hakem bir halt yapmadı.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Uzunluğu
Rinqbo yaziyor galiba, renklilere sokusturunca, golleri

Ricardo Andrade Quaresma Bernardo

Okunur ordan

Çevrimiçi 38life

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Bishamon

yok artık  :bandit:
Mandzukic fazla gol atan bir adam degil sevmezsin sen :)))

Çevrimiçi 38life

Trabzonspor 2. Başkanı Önder Bülbüloğlu: "Mete Kalkavan'ın hatası Beşiktaş'ın başarısını örtmemeli. Beşiktaş'ı suçlamıyorum."

"Beşiktaş, Avrupa'da da yenilgisiz devam ediyor. Orada da hakemler mi koruyor Beşiktaş'ı? Bu haksızlığı yapamam."

"Biz sadece yapılan hakem hatalarına isyan ediyoruz. Beşiktaş'ı suçlamak doğru değil."

Çevrimdışı tangaz

Mandzukic fazla gol atan bir adam degil sevmezsin sen :)))

tr.de bu kazma defansların olduğu ligde golün her türlüsünü atar. mesela fişşeğin ortalar tam ona uygundu.

Çevrimdışı Bishamon

tr.de bu kazma defansların olduğu ligde golün her türlüsünü atar. mesela fişşeğin ortalar tam ona uygundu.
Adam bayernde 20 gol atamamis ya adamlar her mac 5-6 sallıyordu

Çevrimiçi 38life

[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 16:40:02 38life ]

Çevrimdışı tangaz

Adam bayernde 20 gol atamamis ya adamlar her mac 5-6 sallıyordu

gomezin 3-5 gol atabildiği italyada da gomezin 2 katı gol atmış o zaman tr de 50 golü bulur  :bandit:

böyle bi mantık olamayacağına göre öyle bir kıyas doğru olmaz

Çevrimdışı tuncaboylu

Doğrusu kulüp bu kriz yönetimlerini iyi yapıyor, Yusuf'a da teşekkür etmişler resmi sitenin sayfasından.  :)

Quaresma'nın bu işi kasti yapmadığı akıllarda yer etti, oyuncumuz gereksiz bir zan altında bırakılmadan atlattık şu badireyi.

Etiketler: