Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9160956 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı eaglekartal

hata bizde abubakart atsa golü 3-0 muhtemelen 4-5 0a gidecek maç rhodolfonun amatörce(bence bizim defansta oynamamalı bundan sonra ne marcelo nede tosicle yarısamaz bu ağırlıkla) yaptığı hata ile maça tutturduk adamlar.boşu boşuna stres yaşadık farka gideceğimiz maçta.buna dikkat etmemeiz gerek rölantiye alma skor buldun yavaşlama diye birşey yapmıycan vurup geçecen kardeşim farksa fark atıcan yok ayıp edep bize yakışmaz yapmıycan,bak fener 10 kişi karabüke 5 attı hiç rolanti demedi gaza geldi takımı havaya sokar böyle güçlü galibiyetler.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

quaresmanın pozisyonuna kırmızı çıksa hiç bir beşiktaşlı çıt çıkarmaz oyunun akışında anlık bir pozisyonda oldu der geçeriz kasıt yok pozisyonda saliselik bir olay ama bugün ne bir hakem eskisi ne bir futbolcu eskisi ne bir gazeteci topalın suratta patlayan tekmesine kırmızı demiyorsa bu renklilere sadece he hee deyip geçilmelidir.
Posizyon kirmzi kart abi ona diyecek bisey yok , Bilerek yapmadığı pozisyon icabi olduğu konusunda hemfikiriz hepimiz lakin Pozisyonun karşılığı kural kitabina göre kirmizi karttir

Ama Olduda hakem kirmizi kart verseydi burada Quaresmaya HAKARET edecek , yerden yere vuracak , bilerek yapti bunu hep yapiyor diyecek cok insan taniyorum

Kontrolunu kaybettigi topu tekrar almak isterken ve hamle yaparken Yusuf araya girince Ayagi Yusufun bileğine geldi hepsi bu.
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 14:13:58 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı tangaz

Herkes ayni hatayi yapiyor. Kececi de yazmis. Fbnin yarisin icinde olmadi dekodar sattiri, diye bu bir ilizyondur. Diciturk denen kurumun kac uyesi var ki ligtv sahibi.

Siz hic besiktaslilara dekoder satmayi denediniz mi, ulan gerzekler?

fb macinda bakiyorum o melih sendil denen pislik spikeri bagiriyor sanki milli takim 98. Dakikada gol atti avrupa sampiyonu oldu. Sonra besiktasli alir mi ulan sizin urununuzu? Boyle yeteneksiz, kabiliyetwiz adamlar biryerlere gelmeye basladi turkiyede.

Abuk sabuk tarafli yayin yap, fbtv gibi davran sonra besiktasli dekoder almiiir, devlet bizi bokmiir, bi bas git lan bi bas git, herkes salak mi

Hic denediniz mi urun satmayi bize, hurriyetin besiktas haberi olmadan ciktigini hatirliyorum ben be!
Haaa sen totomac, fbnin antreman cift kalesine yildizli mac incelemesi yapardin, unuttuk mu, yok biz unutmadik.

geçmiş zaman internet böle yaygın değil bir gün işe giderken hürriyet aldım işe geldim sondan başa doğru okuyarak gidiyorum spor sayfaları bitti bjk yok noluyo lan dedim ilerledim başa doğu ortalarda ekonomiden sonra reklamlardan önceki bir sayfada bjk vardı. bir daha da almadım o paçavrayı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Posizyon kirmzi kart abi ona diyecek bisey yok , Bilerek yapmadığı pozisyon icabi olduğu konusunda hemfikiriz hepimiz lakin Pozisyonun karşılığı kuarla kitabina göre kirmizi karttir

Ama Olduda hakem kirmizi kart verseydi burada Quaresmaya HAKARET edecek , yerden yere vuracak , bilerek yapti bunu hep yapiyor diyecek cok insan taniyorum

Kontrolunu kaybettigi topu tekrar almak isterken ve hamle yaparken Yusuf araya girince Ayagi Yusufun bileğine geldi hepsi bu.
Tatil yapacakti yahu hakem atmadi tatili rezil oldu

Çevrimdışı tuncaboylu

sığ bir ingiliz spikerin ne dediği umrumda değil. burakı sevmem takımıma da yakıştırmam ama benim futbol bilgim diyor ki burak bizim 3 forvetten de daha golcü...

Ben golcülüklerini karşılaştırmıyorum, neden ısrarla bunu karşılaştırdığımızı anlamadım.

Burak'ın gol vuruşları 3 santraforumuzdan da daha temiz ve çok daha iyi bir golcü.

Benim dediğim şu sistemde Burak'la tek forvet oynasaydı çok saç baş yolardık.

Çünkü bu seneki sistemde forvetlerden beklentilerimiz farklı, çünkü şu anda sadece gol vuruşu yapacak adamla işimiz yok.

Geçen sene Gomez yerine Burak olsaydı, yine gol kralı olurdu.

Ama bu seneki sistemde Aboubakar'la yanyana oynamaları gerekirdi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hata bizde abubakart atsa golü 3-0 muhtemelen 4-5 0a gidecek maç rhodolfonun amatörce(bence bizim defansta oynamamalı bundan sonra ne marcelo nede tosicle yarısamaz bu ağırlıkla) yaptığı hata ile maça tutturduk adamlar.boşu boşuna stres yaşadık farka gideceğimiz maçta.buna dikkat etmemeiz gerek rölantiye alma skor buldun yavaşlama diye birşey yapmıycan vurup geçecen kardeşim farksa fark atıcan yok ayıp edep bize yakışmaz yapmıycan,bak fener 10 kişi karabüke 5 attı hiç rolanti demedi gaza geldi takımı havaya sokar böyle güçlü galibiyetler.
Oyun anlamında eleştiri de bulunanların gelmek istediği nokta bu zaten, bir namağlup lider olmak var bi de bununla beraber gelene gidene kendi evinde 3-4 yapıp göndermek var, o patates gs ı 2 maçta da yenemedik bu sene saçma sapan yarışın içine soktuk, elbet düşecekler ama bu tarz oyunlar hem medyada hem sahada farklı durumlara yol açıyor. Geçen sene durdurulamaz Beşiktaş konuşuluyorken bu sene doğru olmasa da hakemle zar zor kazanan Beşiktaş konuşuluyor..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Herkes ayni hatayi yapiyor. Kececi de yazmis. Fbnin yarisin icinde olmadi dekodar sattiri, diye bu bir ilizyondur. Diciturk denen kurumun kac uyesi var ki ligtv sahibi.

Siz hic besiktaslilara dekoder satmayi denediniz mi, ulan gerzekler?

fb macinda bakiyorum o melih sendil denen pislik spikeri bagiriyor sanki milli takim 98. Dakikada gol atti avrupa sampiyonu oldu. Sonra besiktasli alir mi ulan sizin urununuzu? Boyle yeteneksiz, kabiliyetwiz adamlar biryerlere gelmeye basladi turkiyede.

Abuk sabuk tarafli yayin yap, fbtv gibi davran sonra besiktasli dekoder almiiir, devlet bizi bokmiir, bi bas git lan bi bas git, herkes salak mi

Hic denediniz mi urun satmayi bize, hurriyetin besiktas haberi olmadan ciktigini hatirliyorum ben be!
Haaa sen totomac, fbnin antreman cift kalesine yildizli mac incelemesi yapardin, unuttuk mu, yok biz unutmadik.

Şu yayın ihalesi bir gelsin de, Digiturk ihaleyi alabilecek mi görelim.

Artık dijital yayın yapan pek çok platforma var, muhtemelen el değiştirebilir maç yayınları.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Ben golcülüklerini karşılaştırmıyorum, neden ısrarla bunu karşılaştırdığımızı anlamadım.

Burak'ın gol vuruşları 3 santraforumuzdan da daha temiz ve çok daha iyi bir golcü.

Benim dediğim şu sistemde Burak'la tek forvet oynasaydı çok saç baş yolardık.

Çünkü bu seneki sistemde forvetlerden beklentilerimiz farklı, çünkü şu anda sadece gol vuruşu yapacak adamla işimiz yok.

Geçen sene Gomez yerine Burak olsaydı, yine gol kralı olurdu.

Ama bu seneki sistemde Aboubakar'la yanyana oynamaları gerekirdi.

bu yazışma neden uzadı die soruyorsan sebebi sensin ben sadece bizde iyi golcü yok burak dahi bizimkilerden iyi golcü dedim sen her zamanki gibi muhalif olmak için yazdın da yazdın  :ok:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Artık dijital yayın yapan pek çok platforma var, muhtemelen el değiştirebilir maç yayınları.
El değiştirse de altındaki kişiler aynı kişiler olacaktır ben mevcut yapının değişeceğini sanmıyorum. Bu Lick tv saçmalığına sadece 1 sezon dayanabildim ve küfür ederek kapattırdım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burada herkes Mehmet Topal güzellemesi yaparken onu isterken

Ben burada onun kazma ve kasap oldugunu söylüyordum ve istemiyordum bir kez daha hakli ciktim :busted_cop:

1 degil 2 degil 3 degil buyrun bakin , pozisyonlarin hepsinin kahramani Kasap Topal , kimse beni bu adamin iyi niyetli olduguna ikna edemez
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

@Serhat Akkaya senin koyu renkli tabelayi alintilayacaktim, mesaj ucmus.

Neyse mezarinizi derin kazin @Serhat Akkaya nin esareti bitti, duvara mario gomez posteri yapistirip arkasini kaza kaza esaretin bedelini odemis, gomuculerin hasi, mezar kazicilarinin agir siklet sampiyonu, besiktas takiminin saat sponsoru @Serhat Akkaya aramizda.

Buyur abi burdan kullan

Çevrimdışı tangaz

yayın ihalesi ile alakalı pis kokular alıyorum vatandaşın cebine baya bi göz dikilmiş durumda. 3-5 çeşit paket olacağı ayrı ayrı pazarlanacağı belki de evlerde 3-4 adet decoder bulunması gerekeceği gibi şeyler konuşuluyor...

Çevrimdışı tuncaboylu

bu yazışma neden uzadı die soruyorsan sebebi sensin ben sadece bizde iyi golcü yok burak dahi bizimkilerden iyi golcü dedim sen her zamanki gibi muhalif olmak için yazdın da yazdın  :ok:

Burak bizimkilerden daha iyi golcü demene muhalif olmadım, daha çok gol atardı tezine muhalif oldum.  :tabe:

Neyse sen dua et @Serhat Akkaya geldi artık.  :)

Senle uğraşmaya ara verip ona yoğunlaşırım birazdan.  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben burada onun kazma ve kasap oldugunu söylüyordum ve istemiyordum bir kez daha hakli ciktim :busted_cop:

1 degil 2 degil 3 degil buyrun bakin , pozisyonlarin hepsinin kahramani Kasap Topal , kimse bana bu adamin iyi niyetli olduguna ikna edemez
Biz şu pozisyonu canlı izlemiş adamlarız o yüzden bize bu yapılanlar çok normal geliyor :)

Bilmeyen arkadaşlar için ekleyim bu pozisyon sonunda hakem devam kararı verdi :)

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MANSIZ

fotopmaç bizimle ilgili haberleri varmı herhangi bir haber?

Fotomaç Biat Etmez haberi var. Yav..lar
[ Son Düzenleme: 07 Kasım 2016, 14:21:21 MANSIZ ]

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@Serhat Akkaya senin koyu renkli tabelayi alintilayacaktim, mesaj ucmus.

Neyse mezarinizi derin kazin @Serhat Akkaya nin esareti bitti, duvara mario gomez posteri yapistirip arkasini kaza kaza esaretin bedelini odemis, gomuculerin hasi, mezar kazicilarinin agir siklet sampiyonu, besiktas takiminin saat sponsoru @Serhat Akkaya aramizda.

Buyur abi burdan kullan

Abi utandırıyorsun beni ne gerek vardı bunlara  :) Sizlere layık olmaya çalışıyorum :ok:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

1 degil 2 degil 3 degil buyrun bakin , pozisyonlarin hepsinin kahramani Kasap Topal , kimse beni bu adamin iyi niyetli olduguna ikna edemez

topal bir sırtlandır bir çakaldır. eşini yanına alır 2 gazeteciye de haber verir sonra bir iki sosyal sorumluluk procesinde yer alır evi cami sokağında alnı secdeden kalkmaz iyi aile babası iyi insan imajı takınır ve eylemlerine dewam eder. iyi insan topal...

yedik mi?

yemedik...

Çevrimdışı tuncaboylu

yayın ihalesi ile alakalı pis kokular alıyorum vatandaşın cebine baya bi göz dikilmiş durumda. 3-5 çeşit paket olacağı ayrı ayrı pazarlanacağı belki de evlerde 3-4 adet decoder bulunması gerekeceği gibi şeyler konuşuluyor...

Valla vatandaş da para kaldıysa diksinler de, artık çoğu kimse ayda 100-150 lira ayıracak kadar sevmiyor bu ligde oynanan futbolu.

İç pazar doydu yani.

O yüzden ne yapıp edip marka değerini yükseltecek ve ligi yurtdışına pazarlamaya çalışmalılar.

Fenerbahçe'li adam takımını izliyor, takımının 2 deplasmanda kaleye çektikleri şut sayısı toplam 5.

Öteki Galatasaray'lı adam, iç saha maçlarında bile baygınlık geçiriyor.

Şu anda @Necmi abi'nin dediği doğru, oynanmaya değer tek futbolu Beşiktaş oynuyor ve yükselen değer konumunda.

Beşiktaş'ı aşağı çekmek bu sefer yayıncı kuruluşun (kim olacaksa artık) işine gelmeyecektir.

Diğerlerini kaliteyi yükseltmeye zorlayacaklar.

Çevrimdışı tangaz

Burak bizimkilerden daha iyi golcü demene muhalif olmadım, daha çok gol atardı tezine muhalif oldum.  :tabe:

Neyse sen dua et @Serhat Akkaya geldi artık.  :)

Senle uğraşmaya ara verip ona yoğunlaşırım birazdan.  :D

sen muhalif olmak için doğmuşsun o nedenle muhalif oldun
benle uğraşabilmek için daha 40 fırın ekmek yemen lazım Allahın berbatovu  :D

Çevrimdışı Savaş

Maçlar TRT'de yayınlanırken de hakem hatası olurdu dostum, hakem Ahmet Akçay'ın kıçıyla gol attığı bir takımız biz.  :tabe:

Olayı sadece yayıncı kuruluşa indirgememek lazım, o zamanlar da gazete satışları, tiraj gibi hesaplar yapılırdı.

Bu ülkede futbol hiç temiz olmadı, her zaman birilerinin hesapları vardı.

Ama ilk defa Beşiktaş bu kadar hazırlıklı ve tek parça halinde tepki gösteriyor bunlara.

Korkularının sebebi de bundan.

Aslında unuttukları veya atladıkları da bir şey var. İşte bu kadar beyinsiz ve geri kafalı bunlar.

Yüzüncü yıl sonrasında yaşanan olaylar sırasında internet ve sosyal medya bu kadar yaygın değildi, hatta hiç yoktu. İnternet dediğin şey o zamanlarda mirc'den chat yapmaktan başka bir mevzu değildi. Haber alma durumu sadece bunların bastığı paçavralardan ileri geliyordu ki bu şekilde toplumu istedikleri gibi yönlendirebiliyordu bunlar.

Şimdi tekrar bunu denediler, fakat atladıkları mevzu sosyal medya oldu. Bunun twitter'ı var, ekşisözlüğü var, facebook'u var, en basiti bizim gibi forumları var. Bilinçlenmiş bir taraftar topluluğu var en basiti. Tepkilerini dile getirebilen, seslerini duyurabilen bir taraftar topluluğu var artık.

Çıkardılar paçavralarını yine algı yapacaz diye, bomba gibi patladı yüzlerinde. Bu sefer olmaz. Bu sefer yapamazlar. Beceremezler, yemez.

Bu sene de şampiyon olalım bak nasıl dönecek hepsi, nasıl hepsi Beşiktaş'ın yanında olacak. Hepsi nasıl Beşiktaş'a oynamaya başlayacak. Hep birlikte görücez.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla vatandaş da para kaldıysa diksinler de, artık çoğu kimse ayda 100-150 lira ayıracak kadar sevmiyor bu ligde oynanan futbolu.

İç pazar doydu yani.

O yüzden ne yapıp edip marka değerini yükseltecek ve ligi yurtdışına pazarlamaya çalışmalılar.

Fenerbahçe'li adam takımını izliyor, takımının 2 deplasmanda kaleye çektikleri şut sayısı toplam 5.

Öteki Galatasaray'lı adam, iç saha maçlarında bile baygınlık geçiriyor.

Şu anda @Necmi abi'nin dediği doğru, oynanmaya değer tek futbolu Beşiktaş oynuyor ve yükselen değer konumunda.

Beşiktaş'ı aşağı çekmek bu sefer yayıncı kuruluşun (kim olacaksa artık) işine gelmeyecektir.

Diğerlerini kaliteyi yükseltmeye zorlayacaklar.
Kaliteden öte adamlar şampiyonluğa başarıya bakıyorlar, Türkiy'de başarı satıyor bu bir gerçek, fenerin gs ın daha beter futbollarla şampiyon olduğu ve statlarını doldurduğu sezonlar var hal böyleyken yine Türk usülü yöntem devam edecektir senin ve Necmi abinin demek istediği nokta biraz romantik olmuş, ben katılmıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Sarp

Biz şu pozisyonu canlı izlemiş adamlarız o yüzden bize bu yapılanlar çok normal geliyor :)

Bilmeyen arkadaşlar için ekleyim bu pozisyon sonunda hakem devam kararı verdi :)

Bu saçma sapan pozisyonu hatırlıyorum. Neler gördük, bu ahlaksızlar hala Beşiktaş'ın adını ağızlarına alıyorlar.
Ahhh ahhh gençliğimizi yediler :icool:

Etiketler: