Az Once Videosunu da izledim
SERHAT ULUEREN DEN Boyle bir çıkış beklemezdim ilk defa tarafsiz konuşmuş

Serhat Ulueren'den Nazifoğlu'na tepki! "Sen yıllarca hakemlerle şampiyon oldun"
Serhat Ulueren'den Nazifoğlu'na tepki! "Sen yıllarca hakemlerle şampiyon oldun"
360TV’de yayınlanan “Telegol” programında Serhat Ulueren, Galatasaray Yöneticisi, Levent Nazifoğlu’nun Beşiktaş ile yaptığı açıklamalar eleştirdi.
İşte Ulueren’in yaptığı açıklamalar:
-SEN YILLARCA HAKEMLERLE ŞAMPİYON OLDUN…-
“Beşiktaş’ın şerefli ikincilikler olayı yüzde yüz doğru bir tespittir. Fikret Orman’ın söyledikleri de doğrudur. Beşiktaş’ın elinden ne şampiyonluklar alınmıştır. Levent Nazifoğlu diyor ki; “5 tane penaltı verildi.” Levent Nazifoğlu’nun ondan bile haberi yok. Beşiktaş’a 3 tane penaltı verildi. O geçen sene ki Bursaspor ve Kayserispor maçlarını da kastediyor. Ayıptır. Sanki bu sene 5 tane verilmiş gibi söylüyor. Levent bey size soruyorum. Siz ligde 10 tane maç oynadınız. 8,5 maç neredesiniz? Bir Akhisar bir de yarım devre Beşiktaş maçı… Karabükspor maçını 90+4’te kazandın. 30 saniye uzatma… Antalyaspor maçında Eto’o’nun golü verilmedi. Galatasaray 20 puan topladıysa bunun en az 4 puanı hakemlerle geldi. O zaman çıkıp söylemiyorlar. Bir kere Galatasaray’a ne Beşiktaş? Başakşehir maçında hakem mağduruysan çıkar söylersin. “Hakem korumalı Beşiktaş” diyor. Sana Beşiktaş çıkıp dese ki “Ya sen ne konuşuyorsun. Sen yıllarca hakemlerle şampiyon oldun ya da iddialı pozisyona geldin” derse ne olacak? Bu yöneticiler mi Türkiye’de huzuru getirecek? Biz o zaman tribündeki taraftarla kızmayalım” ifadelerini kullandı.
Haber Kaynağı: HABER1903