Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162174 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Ben artık ağır küfürler duyuyorum. Arkadaşım yeni açıkta izledi maçı. O da aynı şeyi söyledi. Baya ağır homurdanmalar var. Bu kadar vurdumduymaz olamaz bir insan. Kendine gelmesi lazım. Bu söylediklerimin her biri Cenk içinde geçerli. Onun içinde artık düşünceler değişiyor.
Abi bi' ara oley oley tezahüratı başladı ıslıklamalar oldu bilmiyorum yakalayabildin mi de. Stattan izleyen artık ayırt edebiliyor az çok.

Çevrimdışı raichu

Tore gelsin istemesemde , belki akillanmistir biraz

Kanat forvet icinde Aminu Umari düşünüyorum ben
gomez akıllanmıştır belki  :D

Çevrimdışı mylife1903

Abi stada bekleriz. Ondan sonra Quaresma'yı bir kez daha düşünürsün. Adam'ın defansa katkısı sıfır. GG rakibiyle sürekli tekte kalıyor. Hücumda uzayıp uzayıp gitmesi gereken tonlarca pozisyon oldu bugün. Yaşı geçtiği için olabilir ama önündeki o büyük boşlukları hiç iyi değerlendiremiyor. Oyunu yavaşlatıyor ve rakip daha doğru pozisyon alıyor ve tehlike sönüyor. Oyun zekası sıfırın altında.
Anlasamadigimiz nokta bu iste. Karijma neden defansa yardim etsin, forvetler dahil senol gunes en ileri istasyon olarak kullaniyor onu, @atalay in koydugu grafikleri incelegin, takimda topun arkasina en son gecen ve en az gecen oyuncu karijma. Adam bu yasta takimin en hizli oyuncusu. Ayrica ilk yari cok seferde geldi geriye.

Bin sefer yazdim, kornerleri kullaniyor diye kiziyorsunuz, ileride bekliyor diye kiziyorsunuz, burasini dingonun ahiri mi saniyorsunuz, senol gunesin direktifiyle oluyor bunlar. Siz bu karijma kafasina gore takiliyor, sonra da senol gunes buna her mac forma veriyor mu saniyorsunuz? Kerim frei daha 18e dogru duzgun giremiyor, ben bazen bizim taraftari anlayamiyorum arkadas.

Beni bu sirk cambazini korur hale getireceksiniz, tutarsizliklarinizla. Hepiniz yaziyorsunuz, karijma kirmiziyi gormedi diye. Renklilere malzeme veriyorsunuz. Oguzhanin kirmizisimne olacak, benim disinda yazan var mi?

Top kaybi diyorsunuz, sadece bu herifin yaptiklarini yaziyorsunuz. Adam bu mac oyle aman aman top kaybi yapmadi. Yaziyorum kayiplari yapanlari, benim disinda yazan var mi?

Tutarli olmak lazim. Cok net soyluyorum bu herifin motoru bozulacak bir iki haftaya ilk oynamadigi macta gorursunuz durumlari.

Ortada abu solunda cenk saginda omer oynarsa.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Ağlasınlar onlar ağladıkça daha zevkli oluyor :) Daha üç hafta önce trabzon cinconu madiklerken Fırat Aydınus Bruma'yı atamadı. Dün de Muslera atılabilirdi.

Çevrimdışı onder23

Yahu karijma disinda kim ne yapti bugun @onder23 adam golun korneri kesti, penalti yaptirtti, bir kornerine de atiba ile abu vuramadi, bir topunu omer atamadi, bir topunu tolgay atamadi, abu pasi verse maci uj sifir yapacakti karijma, sen rezaletti diyorsun. Bu adamin iyi oynamasi icin 8-9 gol atmasi mi lazim. Takimin en iyisiydi.

Ha ben acik soyluyorum karijmanin futbolcu olmadigini ama bizim takim city deel reel degil, siz karijmayi begenmiyorsunuz. Ronaldo gelse kulp takarsiniz, sacini begenmiyorum, olu yaprak vursu yapiyor

Yapma abi kornerden atamasak başka şekilde atardık trabzon takım mı Allah aşkına. Bu adam topu ayağından tek pasla çıkarsa samimi söylüyorum girdiğimiz pozisyon sayısı 2 kat artar.
Bu adam iyi oyuncu ama defoları var ve maç seçiyor açık ve net. Baktı maça trabzon gibi takımı bulmuşum azıcık oynayayım dedi maçta aynısını napoli maçında neden yapmıyor?
Adam dan istediğimiz şeyler basit 3 gol 5 asist yapmasını bekliyorum futbol basit bir oyun zaten. Tek pas oyna hızlı oyna bekine yardım et bu kadar. Zaten teke tek kalınacak ya da çalıma kaçılacak pozisyonlar oluyor maçta yapacak onları arada.
Geçen sene iki üç pasta karşı karşıya kalıyorduk aynısını istiyoruz pas tek pas kısa pas
Geçen sene 3-2 lik  bursa  maçında atılan ilk gol bunun bariz örneği.

Çevrimdışı Culpable

Basaksehir ve fener  maclari kayipsiz gecsin ben baska birsey istemiyorum
bu iki  maci 6 puanla gecsin  istanbula ilk geldigim gun 30 tane ozzie formasi alip  kartal yuvasi onunden gecen  cocuklara dagitacagim
insallah senol hoca olan biteni gorup bu iki maca deneme yanilma seklinde kadro cikarmaz oyuncularda  saha icerisinde verebileceklerinin maximunu verir
cumleten iyi  geceler :)

Çevrimdışı mylife1903

Bu şu mu demek: Quaresma'yı gömdünüz ama burada bir-iki kişilik daha yer var!? | Golde majör hata Rhodolfo'nun. Marcelo da o kadar rahat vuruş imkanı tanımamalıydı. Basit bir vücut çalımı yedi.
Karijmaya kadar bu mac ozelinde cok sey var @atalay
Bizim taraftar takmis durumda bu herife. Kimisi ilahlastiriyor, kimisimdevamli gomuyor.

Bu mac ozelinde oguzhan, tolgay, gg, cenk, abu, rodolfo rezalet oynadilar. 6 futbolcu saydim. Maca elini deydiren karijma oldu. Adriano ve atiba iyi, marselo vasatti. Fabri standart. Golu de cikarsa fabriyi macin adami secerdik.

Çevrimdışı Orhan_

Abi bi' ara oley oley tezahüratı başladı ıslıklamalar oldu bilmiyorum yakalayabildin mi de. Stattan izleyen artık ayırt edebiliyor az çok.

Yeni açık tarafındaydı pozisyon o oley oley sesleri çıktığında. Sordum arkadaşa aynı soruyu. Adam rezil oynamasına rağmen oley oley çekildi statta diye. Bir şeyler olmuş orada küçük bi grup bağırmış önce sonra gaza geldi tribünler herkes bağırdı ama iki dakika sonra yine homurdanmalar başladı.

Çevrimdışı raichu

Yapma abi kornerden atamasak başka şekilde atardık trabzon takım mı Allah aşkına. Bu adam topu ayağından tek pasla çıkarsa samimi söylüyorum girdiğimiz pozisyon sayısı 2 kat artar.
Bu adam iyi oyuncu ama defoları var ve maç seçiyor açık ve net. Baktı maça trabzon gibi takımı bulmuşum azıcık oynayayım dedi maçta aynısını napoli maçında neden yapmıyor?
Adam dan istediğimiz şeyler basit 3 gol 5 asist yapmasını bekliyorum futbol basit bir oyun zaten. Tek pas oyna hızlı oyna bekine yardım et bu kadar. Zaten teke tek kalınacak ya da çalıma kaçılacak pozisyonlar oluyor maçta yapacak onları arada.
Geçen sene iki üç pasta karşı karşıya kalıyorduk aynısını istiyoruz pas tek pas kısa pas
q7 tek pas yapma alışkanlığı olsa zaten beşiktaşta olmazdı barcelona bırakmazdı adamı  :D
q7 futbolu değil topu seviyor  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

3 Günde 1 maç yap  Benfica Napoli deplasmanına git sonra 2 tane derbi oyna 1 tane mağlubiyet yok skora katkı yapan oyuncuların sakatlansın Napoli'yi gel  elinden kaçır her hafta ilk 11'de farklı oyuncular oynasın sonra BEŞİKTAŞI kolluyorlar evet gerizekalı Avrupa bile BEŞİKTAŞI kolluyor!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onder23

q7 tek pas yapma alışkanlığı olsa zaten beşiktaşta olmazdı barcelona bırakmazdı adamı  :D
q7 futbolu değil topu seviyor  :D

O bursa maçında yapmıştı işte onu diyorum  :D

gomez akıllanmıştır belki  :D
2 Tane atmis bugün hep beraber unutalim artik

Guzel bir ani olarak kalsin hafızalarımızda..

Çevrimdışı raichu

3 Günde 1 maç yap  Benfica Napoli deplasmanına git sonra 2 tane derbi oyna 1 tane mağlubiyet yok skora katkı yapan oyuncuların sakatlansın Napoli'yi gel  elinden kaçır her hafta ilk 11'de farklı oyuncular oynasın sonra BEŞİKTAŞI kolluyorlar evet gerizekalı Avrupa bile BEŞİKTAŞI kolluyor!
boş ver düşünmeye değmez  :bandit:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Tore gelsin istemesemde , belki akillanmistir biraz

Kanat forvet icinde Aminu Umari düşünüyorum ben

Aminu henüz 21 yaşında, bizde seviye atlar. en azından topu ileri taşıyabilecek 2. bir oyuncumuz olur. Cenkle Ömerle olmuyor çok statik oynuyorlar, hele Ömer sakın haaa. yakıyordu bugün attığı geri pasla. forvet adamı forvet oynar, kanat manat olmaz.

Çevrimdışı ozankarakoc

Stat tıklım tıklım dolu, rakip Trabzon... Galatasaray yenilmiş. 17'de 2-0 öne geçiyorsun, 40'ta 3. golle burun buruna kalıyorsun. Taraftar, sezonun en iyi performansını sergiliyor. Zemin mükemmel, her şey mükemmel... Şu maçı 5'le 6'yla bitirip bütün Türkiye'yi susturmuyorsun, son 10 dakikada ecel terleri döküp maç sonunda millete hakem muhabbeti yaptırıyorsun... 'Tipik' Beşiktaş... Hiç özlemediğimiz siyah beyaz 'kanser' mikrobu... Hemen kendimize gelmemiz lazım. Aralık ayı çok kritik...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Anlasamadigimiz nokta bu iste. Karijma neden defansa yardim etsin, forvetler dahil senol gunes en ileri istasyon olarak kullaniyor onu, @atalay in koydugu grafikleri incelegin, takimda topun arkasina en son gecen ve en az gecen oyuncu karijma. Adam bu yasta takimin en hizli oyuncusu. Ayrica ilk yari cok seferde geldi geriye.

Bin sefer yazdim, kornerleri kullaniyor diye kiziyorsunuz, ileride bekliyor diye kiziyorsunuz, burasini dingonun ahiri mi saniyorsunuz, senol gunesin direktifiyle oluyor bunlar. Siz bu karijma kafasina gore takiliyor, sonra da senol gunes buna her mac forma veriyor mu saniyorsunuz? Kerim frei daha 18e dogru duzgun giremiyor, ben bazen bizim taraftari anlayamiyorum arkadas.

Beni bu sirk cambazini korur hale getireceksiniz, tutarsizliklarinizla. Hepiniz yaziyorsunuz, karijma kirmiziyi gormedi diye. Renklilere malzeme veriyorsunuz. Oguzhanin kirmizisimne olacak, benim disinda yazan var mi?

Top kaybi diyorsunuz, sadece bu herifin yaptiklarini yaziyorsunuz. Adam bu mac oyle aman aman top kaybi yapmadi. Yaziyorum kayiplari yapanlari, benim disinda yazan var mi?

Tutarli olmak lazim. Cok net soyluyorum bu herifin motoru bozulacak bir iki haftaya ilk oynamadigi macta gorursunuz durumlari.

Ortada abu solunda cenk saginda omer oynarsa.
Seytan söyledi abi

Ozzie 2.ci saridan atılmalıydı diye :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

3-2 lik bursaspor macinda seri paslasmalar olurken sagdan iceri girip tek pasi veren ve atagi olgunlastiran quaresmanin ta kendisi!!!
Gecen seneki oyunu beklemeyin, o oyunlarda sosa var, gomez var. bu sene pas ya pa ma yiz gecen seneki gibi.
O gecen senede kaldi.
Quaresma tek oynasa ya da iceri tekde kesse topu, kutu bos! Bu adam 20 senedir futbol oynuyor, keser iceri tekte, kimse yok iceride ne kesiyon ortayi, dersiniz.

Ileride cogalamiyoruz, abu saga sola deplase oluyor, bunu goren hoca sistemi adapte etmeye calisiyor ikinci forveti cizgide kullaniyor ki kutuya kossunlar, diye
Olmuyor, hocanin tercihlerinde sikinti zaten var. o baska bir konu.
Oguzhan cok mu adam kovaliyor?

Çevrimdışı raichu

O bursa maçında yapmıştı işte onu diyorum  :D
1. gol deki paslar efsaneydi zaten
ozi-sosa-q7-olcay-sosa-gomez-gol  :D
topum ozi ye gelmesiyle ağlara gidişi 10 sn sürdü  :bandit:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Seytan söyledi abi

rıdvan çok gündemci, dün de gs nin hocasıyla bu iş olmaz diyor. sallasana fenere de, bi kere penaltı yok dedi sonra küfürler havada uçusunca hemen 2. izleyişimde gördüm penaltıymış dedi. tam şeytan  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2016, 23:43:03 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı Kalyoncu

q7 İnstagramda özür diledi Yusuftan.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gokhan-

Abou oyundan çıkarken ıslıklama teşebbüsünde bulunuldu kapalı tarafından, Allah'tan alkışlar bastırdı hemen.

Elinde beğenmediğin adamdan daha iyisi yok iken onu da kaybetmenin ne anlamı var, yok sorsan bu adamlara ben Beşiktaş için ölürüm derler, sen önce Beşiktaş için sabretmesini öğren, zararına olacak şeylerden uzak durmayı öğren de sonra ölürsün.

İyi veya kötü, transfer yaparsak ilk yarıya kadar olmassa sezon sonuna kadar biz bu adamlara mahkumuz ve bazı şeyleri yutmak zorundayız..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Berat

Bir hafta Tolgay ve Q7, diğer hafta Talisca ve Q7 bu hafta da Ozzy ve Q7 mi @mylife1903 ?

Çevrimdışı mylife1903

Seytan söyledi abi

Oguzhan var yaaa tam dayaklik aslinda, kac tane sari kart gordu besiktasa geldiginden beri?
Bu kacinci yaptigi. Bir gun atilacak ama

Çevrimdışı raichu

q7 İnstagramda özür diledi Yusuftan.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yakışanı yapmış aferin

Bir hafta Tolgay ve Q7, diğer hafta Talisca ve Q7 bu hafta da Ozzy ve Q7 mi @mylife1903 ?
Yanlis birsey yok tutarli olun diyor adam Tutarli ama sizin gözleriniz nefretten kor oldugu icin anlamiyorsunuz orasi ayri konu

Etiketler: