Abi stada bekleriz. Ondan sonra Quaresma'yı bir kez daha düşünürsün. Adam'ın defansa katkısı sıfır. GG rakibiyle sürekli tekte kalıyor. Hücumda uzayıp uzayıp gitmesi gereken tonlarca pozisyon oldu bugün. Yaşı geçtiği için olabilir ama önündeki o büyük boşlukları hiç iyi değerlendiremiyor. Oyunu yavaşlatıyor ve rakip daha doğru pozisyon alıyor ve tehlike sönüyor. Oyun zekası sıfırın altında.
Anlasamadigimiz nokta bu iste. Karijma neden defansa yardim etsin, forvetler dahil senol gunes en ileri istasyon olarak kullaniyor onu,
@atalay in koydugu grafikleri incelegin, takimda topun arkasina en son gecen ve en az gecen oyuncu karijma. Adam bu yasta takimin en hizli oyuncusu. Ayrica ilk yari cok seferde geldi geriye.
Bin sefer yazdim, kornerleri kullaniyor diye kiziyorsunuz, ileride bekliyor diye kiziyorsunuz, burasini dingonun ahiri mi saniyorsunuz, senol gunesin direktifiyle oluyor bunlar. Siz bu karijma kafasina gore takiliyor, sonra da senol gunes buna her mac forma veriyor mu saniyorsunuz? Kerim frei daha 18e dogru duzgun giremiyor, ben bazen bizim taraftari anlayamiyorum arkadas.
Beni bu sirk cambazini korur hale getireceksiniz, tutarsizliklarinizla. Hepiniz yaziyorsunuz, karijma kirmiziyi gormedi diye. Renklilere malzeme veriyorsunuz. Oguzhanin kirmizisimne olacak, benim disinda yazan var mi?
Top kaybi diyorsunuz, sadece bu herifin yaptiklarini yaziyorsunuz. Adam bu mac oyle aman aman top kaybi yapmadi. Yaziyorum kayiplari yapanlari, benim disinda yazan var mi?
Tutarli olmak lazim. Cok net soyluyorum bu herifin motoru bozulacak bir iki haftaya ilk oynamadigi macta gorursunuz durumlari.
Ortada abu solunda cenk saginda omer oynarsa.