Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167013 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Düşüncelerini bizimle de paylaşırsın abi

Forumda paylasmasin yahu, ozelden olur, bunlar genel, genel aslinda

Çevrimdışı mylife1903

dün bikaç kişi sobelemişsiniz bu berbatovu sahi neyi sildi orda
Oooo okuya okuya geliyon abi

Hala bu sene bile 1milyin alan stoperimiz yok gibi yazmisti hatirladigim, sonra editledi 400bin yuro zam yapti. Bah bah sankim kendi parasini veriyor bir "duzenle" "kaydet" tuslarina basaraktan besiktasimizi 400bin yuro yuk altina sokuyor yahu

Çevrimdışı LuceGel

Düşüncelerini bizimle de paylaşırsın abi

Ne demek paylaşmak güzeldir ya heleki bilgiyse çok daha güzel.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

Oooo okuya okuya geliyon abi

Hala bu sene bile 1milyin alan stoperimiz yok gibi yazmisti hatirladigim, sonra editledi 400bin yuro zam yapti. Bah bah sankim kendi parasini veriyor bir "duzenle" "kaydet" tuslarina basaraktan besiktasimizi 400bin yuro yuk altina sokuyor yahu

dün totem yapacam die maçı izlemedim forumuda ziyaretçi modunda takip ederken okudum bu davşanı sobelemişiniz gözlerine fener tutaraktan  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BlackEagle26

Bugün stad dolar mı kaç bin kişi olur ?

Çevrimdışı mylife1903

dün totem yapacam die maçı izlemedim forumuda ziyaretçi modunda takip ederken okudum bu davşanı sobelemişiniz gözlerine fener tutaraktan  :D
Ahaha abi gozune fener tutuyon sonra obur arabayla bu davsani arabanin altina aliyon, sonra kornayi caliyon, davsan ziplayaraktan ve gafasini arabanin sanzimanina vuraraktan gendi gendini bayiltiyor, biz buna kansiz davsan avi diyoruz

Çevrimdışı mylife1903

Bugün stad dolar mı kaç bin kişi olur ?
@Mehmet Ali C. Bakiyor o ise, simdi yazar potansiyel seyirci sayisini

Çevrimdışı tangaz

Ahaha abi gozune fener tutuyon sonra obur arabayla bu davsani arabanin altina aliyon, sonra kornayi caliyon, davsan ziplayaraktan ve gafasini arabanin sanzimanina vuraraktan gendi gendini bayiltiyor, biz buna kansiz davsan avi diyoruz

abi bütün inovatif çözümler senden şeyediyor. aslında seni ülkeye bilim sanayi ve teknoloji bakanı mı yapsak netsek bana da bir iki diploma şoplarız hooop tubitaka başkan atarsın beni. bilimsel çalışmalar yaparız sonra, malum bilim önemli  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

abi bütün inovatif çözümler senden şeyediyor. aslında seni ülkeye bilim sanayi ve teknoloji bakanı mı yapsak netsek bana da bir iki diploma şoplarız hooop tubitaka başkan atarsın beni. bilimsel çalışmalar yaparız sonra, malum bilim önemli  :icool:
Ahahah abi sana diploma degilde hayvanat bahcesinde calistigina dair bir tavsiye mektubu fotosoklarsak islem tamam. Ceketi bulamadik daha nasil bakan olacam ben.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Belarusu cok severim, yazin gidicem buyuk ihtimal, minskte kumarhaneleri de var bunlarin. Ampul gibi

Soyle belarus turu yapmak lazim cok guzel ulke. Pinsk, minsk, grodno, brest
Listeye yazdım alayını bana pahalıya patlayacak ama olsun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ahahahha seni de enerji ve tabii kaynaklar bakanı yapalım

Çevrimdışı tangaz

Ahahahha seni de enerji ve tabii kaynaklar bakanı yapalım

bekar olsaydım evet ama artık kendini enerjisiz görüyorum nasıl enerji bakanı olayım hem orda xoxli oyuncak seven damat varken bize sıra gelmez :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

bekar olsaydım evet ama artık kendini enerjisiz görüyorum nasıl enerji bakanı olayım hem orda xoxli oyuncak seven damat varken bize sıra gelmez :evillol:
Enerji bakani nedir be abi, her sabah iki redbul iciyorum ulkenin problemlerini enerjiylen cozuyorum.

Çevrimdışı tangaz

Enerji bakani nedir be abi, her sabah iki redbul iciyorum ulkenin problemlerini enerjiylen cozuyorum.

abi sizde gaz bol tabii redbull içiyorsunuz biz ise kurufasulye ile besliyoruz enerjibakanlığı kadrosunu gaz yok abi gazz

Çevrimdışı ilhan mansız

Arkadaşlar yeni açık tribün için 2 bilete ihtiyacımız var. Yardımcı olabilir misiniz?

Çevrimdışı mylife1903

Hanimi razi et abi, seni mebus karisi yapacam, de. Sana kurk alacam, de belki razi olur.
Izmirli kadindan da gunumuz demookraasisine bakan karisi olmaz ama bir cozum bul abi, nufusunu kadinin konyaya aldir ya da @Mehmet Ali C. Yardimci olsun kayseriye aldirin nufusu, islem tamam

Sikinti bende.

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bekiyoruz o zaman :)

@Mehmet Ali C.
Es esli dostum dün bakmıştım en son 1.incide 2.incide çok boşluk vardı 33 34 bin civarı seyirci olur tahminim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hanimi razi et abi, seni mebus karisi yapacam, de. Sana kurk alacam, de belki razi olur.
Izmirli kadindan da gunumuz demookraasisine bakan karisi olmaz ama bir cozum bul abi, nufusunu kadinin konyaya aldir ya da @Mehmet Ali C. Yardimci olsun kayseriye aldirin nufusu, islem tamam

Sikinti bende.
Ahahahha Abi çok tehlikelisin valla

Çevrimdışı tangaz

Sikinti bende.

abi senin işin daha kolay yabancı gelin hesabı bi tesettüre bakıyor gavur diyarlarda bayrağı dalgalandıran akıncı gibi olursun prim garanti

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi senin işin daha kolay yabancı gelin hesabı bi tesettüre bakıyor gavur diyarlarda bayrağı dalgalandıran akıncı gibi olursun prim garanti
Abi kayseride çekik gözlü kadınlar çok alayıda tesettürlü

Çevrimdışı tangaz

Abi kayseride çekik gözlü kadınlar çok alayıda tesettürlü

konya ve kayseri dedin mi orda duracan abicim işi biliyorlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

OpenVPN kullan. Android için Orbot veya IOS için Onovo da olur.
Hola Vpn var bende , Hola nasil varmi bilen ?

Amerika , Kanada , Britanya her ulkenin Ip si ile giris yapabiliyorsun

Ama güvenilirli bilmiyorum :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı LuceGel

Ahaha yenge hanım eli maşalıya benziyor tesettür işi çok sakat çook .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Akşam maçı izlemenize gerek yok 3-1 kazandık bile , Aboubakar (2)- Oğuzhan. ts nin golü damdoy.

Etiketler: