Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9165495 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Ahaha yenge hanım eli maşalıya benziyor tesettür işi çok sakat çook .

sana türkiyede cenneti vaadediyorum diyeceksin bir elin yağda öteki balda olacak diyeceksin seni külliyelerde yaşatacam diyeceksin atıp tutacaksın vaadlere kanmayacak kadın yoktur yeter ki inandırıcı salla  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sana türkiyede cenneti vaadediyorum diyeceksin bir elin yağda öteki balda olacak diyeceksin seni külliyelerde yaşatacam diyeceksin atıp tutacaksın vaadlere kanmayacak kadın yoktur yeter ki inandırıcı salla  :D
Sana gül bahçesi vadetmedim bu kitap aklıma geldi abi sen cennet vadediyorum dedin ya güzel kitaptır

Çevrimdışı tangaz

Sana gül bahçesi vadetmedim bu kitap aklıma geldi abi sen cennet vadediyorum dedin ya güzel kitaptır

abicim neden kitap okuyorsun a ile başlayan tüm kanalları ize atv aspor ahaber abelgesel amüzük açocuk  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abicim neden kitap okuyorsun a ile başlayan tüm kanalları ize atv aspor ahaber abelgesel amüzük açocuk  :bandit:
Çok güzelde ondan abi kitap okumak çok güzel keyif veriyor

Çevrimdışı tangaz

Çok güzelde ondan abi kitap okumak çok güzel keyif veriyor

sonra kayseride kalıyorsun ama indir akıllı telefonuna a marka kanalları her saniye aç izle kurumda, arada izlerken mağrur gururlanmış haberlerden hoşnut bir yüz ifadesi takın ceketi de geçirdin mi hooop ankaradasın bakan danışmanı kadrosunda

Çevrimdışı tangaz

Akşam maçı izlemenize gerek yok 3-1 kazandık bile , Aboubakar (2)- Oğuzhan. ts nin golü damdoy.

illa gol yedireceksiniz yanii sevmiyorum gol yemeyi yarım sıfır olsun ama gol yemeyelim abicim

Çevrimdışı tangaz

bugün bende bu abubakarın 1 ya da 2 tane saplayacağını hissediyorum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

illa gol yedireceksiniz yanii sevmiyorum gol yemeyi yarım sıfır olsun ama gol yemeyelim abicim

Alışkanlıklar kolay bırakılmıyor abi bünye alışmış gol yemeden duramıyorum , rahat edemiyorum :)

Çevrimdışı mylife1903

bugun goller abu 2 karijma 1 adriano 1 ve mustafa yumlu kendi kalesine olmak uzeri 5, tsnin seref sayisi da prikopat zekiden gelir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abou nun 2 tane atacagında herkes hem fikir gibi.

Çevrimdışı mylife1903

abi plan var aslinda. benim hanim materyelisttir, hic gocunmaz. simdi aciklama yapicam tfittirden ben gordum asik oldum, din degistirdim, ben zaten isid militani gibi sakalli oldugumdan zubuk ceketimi giyip, geri donus yapacaz. hatta ben bizim ordu iraka girince kefenimi giyip donecem ki hemen bakan olayim, ilk secimde.
spor bakani oldugum zaman alacam elime kirbaci bu gs ve fb kume dusene kadar, ver allah ver ver allahim ver temizleyecem turk futbolunu eski temiz gunlerine goturecem, futbol futbol olmayacak, temiz, beyaz, saf ve AK olacak ustune futbol bile denmeyecek fitbol denilecek.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bugün bende bu abubakarın 1 ya da 2 tane saplayacağını hissediyorum
Bende abi saplar bugün 1 tane alıştı demi takıma gözüne girdi mi ?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Babam ve Amcam Amokachi den daha iyi diyorlar Aboubakar için :)

her iki oyuncuyu amcam statta izlemiş birisi olarak yorumu.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş'ın rakibi AZ Alkmaar

Sezon başından bu yana milli maçlar nedeniyle lige verilen her arada hazırlık maçı yapan Beşiktaş, gelecek haftayı da boş geçmeyecek.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteğiyle Hollanda ekibi AZ Alkmaar ekibiyle görüşen Beşiktaş, Hollanda ekibini İstanbul'a davet etti. Bu teklife olumlu yanıt veren AZ Alkmaar, cuma günü İstanbul'a gelecek. Cumartesi günü Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşma saat 15:00'te başlayacak. Karşılaşmanın biletleri hafta içinde satışa çıkarılacak.

AZ Alkmaar, Hollanda Ligi'nde geride kalan 11 hafta sonunda 19 puanla beşinci sırada yer alıyor.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Arena Kapali Gişe

Biletler Tükenmiş diyolla :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

abi plan var aslinda. benim hanim materyelisttir, hic gocunmaz. simdi aciklama yapicam tfittirden ben gordum asik oldum, din degistirdim, ben zaten isid militani gibi sakalli oldugumdan zubuk ceketimi giyip, geri donus yapacaz. hatta ben bizim ordu iraka girince kefenimi giyip donecem ki hemen bakan olayim, ilk secimde.
spor bakani oldugum zaman alacam elime kirbaci bu gs ve fb kume dusene kadar, ver allah ver ver allahim ver temizleyecem turk futbolunu eski temiz gunlerine goturecem, futbol futbol olmayacak, temiz, beyaz, saf ve AK olacak ustune futbol bile denmeyecek fitbol denilecek.

abi adını ayaktopu yapalım öztürkçe

Çevrimdışı tangaz

yok o kadar deel daha gözüme girmesi için ligde ilk devre kalan 7 maçta en az 6 tane sıkıştırmalı kadıköyde fenere saplamalı.

Çevrimdışı LuceGel

Çok farklı oyuncular Amokachi durdurulması çok zor kanat forvetti Abubakarın daha çok fırın ekmek yemesi lazım finishing ve pozisyon bilgisini geliştirirse büyük topçu olacak.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı tangaz

amokachinin driblingi çalımı adam eksiltmesi daha iyiydi bu öne atıp koşu temposunu yükselterek geçmeyi deniyor amokachi her türlü geçiyordu omuz omuza falan fenaydı ama gol vuruşunda çok yetersizdi daniel zaten gol vuruşu da iyi olsaydı ingilizler bunu bırakmazdı. abu mesela getiriyor getiriyor final pasında çok batırıyor halen.

amokachinin driblingi çalımı adam eksiltmesi daha iyiydi bu öne atıp koşu temposunu yükselterek geçmeyi deniyor amokachi her türlü geçiyordu omuz omuza falan fenaydı ama gol vuruşunda çok yetersizdi daniel zaten gol vuruşu da iyi olsaydı ingilizler bunu bırakmazdı. abu mesela getiriyor getiriyor final pasında çok batırıyor halen.
Aboubakar Calimda atabiliyor yalniz abi :alala:

Artistik hareketler bile yapiyor hatta :D :lol:

İsmail Köybaşı: "Ben şampiyon olan bir takımdan Fenerbahçe’yi tercih ettim. Aslında Fenerbahçe'nin büyüklüğünü konuşmaya gerek yok."

Ne diyo La Bu ISMAEEEELLL anlayabilen varmi :ebebe: :ebebe: :kop:

Çevrimdışı tangaz

Aboubakar Calimda atabiliyor yalniz abi :alala:

Artistik hareketler bile yapiyor hatta :D :lol:

atamıyor demedim ki ama adam geçerken tercihi böyle daha geniş alanda topu öne atıp koşuyla geçeyim tarzı seçiyor demeye şeyettim Yunus Emrecim  :icool:

ben net 9 numara seviyorum aduriz gibi gomez gibi pelle gibi falan

Çevrimdışı Gokhan-

Bana göre Amokachi Abou'dan hızlıydı, ama Abou'nun da tekniği Amokachi'den daha iyi.

Bitiricilik anlamında sezon sonu değerlendirmek lazım.

Ayrıca Amokachi'nin öyle çalım yeteneği falan yoktu aslında hızını kullanan o idi, Aboubakar ise yumuşak bilekli adam Quaresma, Ronaldinho gibi hareketler yapıp şaşırtıyor adamı.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2016, 12:42:36 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yok o kadar deel daha gözüme girmesi için ligde ilk devre kalan 7 maçta en az 6 tane sıkıştırmalı kadıköyde fenere saplamalı.
Daha gidecek çok yolu var yani

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

atamıyor demedim ki ama adam geçerken tercihi böyle daha geniş alanda topu öne atıp koşuyla geçeyim tarzı seçiyor demeye şeyettim Yunus Emrecim  :icool:

ben net 9 numara seviyorum aduriz gibi gomez gibi pelle gibi falan
Gignac ben bu adamı isterdim abi

Etiketler: