Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167677 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

lopezi sene başı yazdığından beri bende mantıklı buluyorum ama o herife noldu çözemiyorum sanırım bitti o herif o yüzden kararsızım birde sevindirici tarafı war portonun kıçında patladı 11 milyon ödemişler alırken  :D
valla porto kendi kıçında patlatmaz bir şekilde başkasında patlar o
adamlar transfer dehası tabi buda yukarda bahsettiğim konuyla alakalı
diyelim 10 oyuncuya 100 M yatırım yapıyorlar 5 ini satıyorlar 200-250 M a
şimdi bu %50 başarısızlıkmı oluyor. Bence başarılı bir transfer hamlesi demek bu
bazıları patlayacak onlar lokal olaylar bütünde elde ettiğin kar önemli.

Çevrimdışı Bishamon

kanat forvet araştırıyorum takıma gelecek sene için bu portoda cezayirli yasin brahimi die yardıran bir çocuk vardı 2 senedir yardırıyordu bu sene  oynatmıyorlar onu alsak mı ne dersiniz hem yarmodan daha risksiz olur.

Quaresma v2 o adam.

Çevrimdışı atalay

Yönetime karşı sürrealist bir bakış açın var. Quaresma meselesinin o dönem ki süreçte yönetiliş biçimin şeffaflık ve sonrasındaki getirilişini iade-i itibar olarak görüyorsan büyük resme değil ayrıntılara bakmanı öneririm. Quaresma süreci berbat yönetilmiştir. İkinci gelişi ise sportif başarısızlıklardan mütevellit tribünler için yapılmış bir transferdir. @Necmi
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 14:28:10 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

velhasıl kelam; Q7nin gönderiliş şekli de, o şekilde gönderdikten sonra geri alınışı da yanlıştı.

Zor zamanlardı.

Gönderiliş şekli yanlış olmakla birlikte gönderilmesi doğruydu. Senelik 3.750 bin euro maaş ödeyecek gibi değildik.

Ve bence bu şartlarda geri alınması da doğruydu, 1.2 milyon euro bonservis + 1.7 milyon euro maaşla bu kalitede bir oyuncuya sahip olmak iyi hamleydi.

Cucak mıdır Cücük müdür nedir, onu alsaydık daha iyi olmazdı muhtemelen.

Çevrimiçi Necmi

Keske yalcin ayhana da bir iyade yapsak abi
Katılıyorum çok üzücü bir olaydı o ben ilk duyduğumda Beşiktaş
böyle şeyler yapmaz dedim sen yalçının dönerkenki psikolojisini düşünüyormusun
kimse böyle bir ahın altında kalmamalı kalanlarda şu anda sürünüyor zaten.
önder özen biliç çatışmasının ürünleri bunlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Adrian Lopez 2 sene once Athleticoda oynayan Adrian mi :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Keske yalcin ayhana da bir iyade yapsak abi

Çok bilmiş taraftarımız o kadar abartılı tepki gösterdi ki, kaçırdık gül gibi adamı.

Çevrimdışı mylife1903

Bu Adrian Lopez 2 sene once Athleticoda oynayan Adrian mi :alala:
Ayagini kaldir, tam ustune bastin adam nefes alamiyor

Çevrimdışı tuncaboylu

valla porto kendi kıçında patlatmaz bir şekilde başkasında patlar o
adamlar transfer dehası tabi buda yukarda bahsettiğim konuyla alakalı
diyelim 10 oyuncuya 100 M yatırım yapıyorlar 5 ini satıyorlar 200-250 M a
şimdi bu %50 başarısızlıkmı oluyor. Bence başarılı bir transfer hamlesi demek bu
bazıları patlayacak onlar lokal olaylar bütünde elde ettiğin kar önemli.

Porto kağıt üzerinde göründüğü kadar kar etmiyor @Necmi abi, o ödenen paraların önemli bir kısmı third party'lere, menajerlere, eski kulüplerine onlara bunlara gidiyor.

Çevrimiçi Necmi

Yönetime karşı sürrealist bir bakış açın var. Quaresma meselesinin o dönem ki süreçte yönetiliş biçimin şeffaflık ve sonrasındaki getirilişini iade-i itibar olarak görüyorsan büyük resme değil ayrıntılara bakmanı öneririm. Quaresma süreci berbat yönetilmiştir. İkinci gelişi ise sportif başarısızlıklardan mütevellit tribünler için yapılmış bir transferdir. @Necmi
berbat yönetildiğini zaten söylüyorum @atalay  yapılmaması gereken şeyler yapıldı
itibarının iadesinide quaresma açısından bakarak iyi oldu dedim. Yoksa yönetim giderkende
gelirkende çok hatalıydı. Gönderiliş şekline çok üzülmüştüm. burda tek doğru olan quaresmanın
tekrar itibarını kazanmasıdır. onun dışında bütün süreç yanlış işledi.

Çevrimdışı sozkul

Hangi yonetici demisti kArijma sureyya abinin ustune isiyormus, donsuz dolasiyormus falan, ahlaksizmis.
Valla @Yunus Emre Dökmeci bir foto koymustu karijma donsuz falan gezse yakalayip anakonda kaplama 2-3 cift ayakkabi yaparlardi.
Simdi boyle bir aciklama olduysa bu 3 kisiden 1 tanesi cok karaktersiZ
Sureyya abi, ustune isiyen adama kosuyor sariliyor
Karijma ustune isedigi adami gol sevinclerinde ariyor
Yonetici arkadas da gidip boyle ahlaksiz bir topcuyu yeniden transfer ediyor.
Ilginc bir olay. Irdelenmesi lazim.

ANÇ demişti, stad inşaatının ortasında exclusive röportaj vermişti bir gazeteciye bir hayli uzun.
Bir daha özel röportaj vermedi, son oldu, sanırım anladı hatasını. Bu konuyu tekrar açmayalım, utanıyorum çünkü.

Çevrimdışı atalay

FEDA için daha önce ayrıntısıyla yazmıştım. Fikir ve işin teorisi oldukça naif. Fakat pratikte ve o sürecin yönetilişi açısından Beşiktaş'ın imajına zarar verildi.
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 15:17:57 atalay ]

Çevrimiçi Necmi

Porto kağıt üzerinde göründüğü kadar kar etmiyor @Necmi abi, o ödenen paraların önemli bir kısmı third party'lere, menajerlere, eski kulüplerine onlara bunlara gidiyor.
spor kulüpleri gelir elde etmek için kurulan yapılar değildir o nedenle yıl sonu bütçelerinin artı olması büyük işdir.
ticari şirket olarak düşünürsen dediğin doğru ama futbol kulübü olarak düşünürsen çok başarılılar kabul etmek lazım.

Çevrimdışı sozkul

abi goruntu bulamadim yutubda buyuk ihtimal uydurma haber, ben sanki boyle bir konusma hatirliyorum gibi ama gazeteler bu yalan haber ustune son dakika gelismesi gecmistir, kafamiza kazimislardir.

yalan ne kadar buyuk ve surekli olursa inanan da o kadar cok olur.

Ben TV de izledim yahu dedi işte. ama hangi TV idi @tangaz 'a sormak lazım.

Çevrimdışı tuncaboylu

berbat yönetildiğini zaten söylüyorum @atalay  yapılmaması gereken şeyler yapıldı
itibarının iadesinide quaresma açısından bakarak iyi oldu dedim. Yoksa yönetim giderkende
gelirkende çok hatalıydı. Gönderiliş şekline çok üzülmüştüm. burda tek doğru olan quaresmanın
tekrar itibarını kazanmasıdır. onun dışında bütün süreç yanlış işledi.

Quaresma'nın geri gelişinin tribünlere şirin gözükmekle doğrudan ilişkisi yoktu bence.

Diğer adaylardan Kono 5 milyon euro imza parası istiyordu ve Cucak da epey bir soru işaretiydi.

1 milyon euro bonservis + 1.7 milyon euro'ya alınabilecek en kaliteli oyunculardan birini aldık.

Taraftara şirin gözükmek istense paraya kıyılıp Konoplyanka alınır, tribünler panayır yerine dönrrdi.

Ayagini kaldir, tam ustune bastin adam nefes alamiyor
İyi oyuncu o yav , hızlı - Teknik ve Bayagi Gol atıyordu Athleticodayken ben cok beğeniyordum

Kanat forvet olarak mi düşünüyorsunuz bu adami ?

Ben sahsen isterim ama Ne durumda suan bilmiyorum

Çevrimdışı sozkul

süreyyanın adı falan geçmedi bunu kim çıkartıyor :alala:
süreyya ile quaresma arasında değişik bir bağ var. Bu işi mümkün değil yapmaz
böyle bir şeye ben direk yalan derim.

Ben geçti diye hatırlıyorum, Süreyya ile aralarında bu türde bir şakalaşma olmuş.
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 14:58:31 sozkul ]

Çevrimdışı tuncaboylu

spor kulüpleri gelir elde etmek için kurulan yapılar değildir o nedenle yıl sonu bütçelerinin artı olması büyük işdir.
ticari şirket olarak düşünürsen dediğin doğru ama futbol kulübü olarak düşünürsen çok başarılılar kabul etmek lazım.

Çok başarılılar, bunu kabul ediyorum.

Benim vurguladığım nokta şu: Menajerlerin arka çiftliği durumundalar: Mesela 5 milyona aldıkları oyuncuların sadece %30'unu alıyorlar, %70'i menajerinde/fonda falan oluyor futbolcunun.

2 sene sonra 40'a satıyorlar, oha be 35 milyon euro kar ettiler yazılıyor ya sağda solda. O 40 milyonun %70'i menajere/fona/mona gidiyor, bunlara 12-5 = 7 kar kalıyor.

Elde ettikleri kar yine başarılı, ama peri masalı değil.

Katılıyorum çok üzücü bir olaydı o ben ilk duyduğumda Beşiktaş
böyle şeyler yapmaz dedim sen yalçının dönerkenki psikolojisini düşünüyormusun
kimse böyle bir ahın altında kalmamalı kalanlarda şu anda sürünüyor zaten.
önder özen biliç çatışmasının ürünleri bunlar.
Her seferinde Dile getiriyorum bunu

Bize , Besiktasa hic yakışmadı o olay bizim dinamiklerimize , tarihimize tamamen ters bir hareket yaptik orada

Adamin Ahini aldik , Adam İngiltereye kadar gelip oradan geri döndü ülkeye ,  O an ki Psikolojisini düşünemiyorum

Ayrica Elimizdeki butun stoperlerden daha iyiydi , Taraftarimiz ve Bilic sagolsun hak etmedigi bir tepki gösterip kovduk adami

Çevrimdışı atalay

Salvador Dali'den sonra Luis Buñuel de geldi. @tuncaboylu Organize İşler filmindeki gibi soracağım: Para nerede? Nereye alıyorsun?! Hiç üstünde durmaya bile gerek yok. Sportif başarısızlıklardan sonraki tribün için yapılmış "yıldız" transferi.

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi oyuncu o yav , hızlı - Teknik ve Bayagi Gol atıyordu Athleticodayken ben cok beğeniyordum

İspanyol oyuncular bizim için riskli transferler, bu ligde tam verim veremiyor çoğu.

Çevrimiçi Necmi

FEDA için daha önce aynısını yazmıştım. Fikir ve işin teorisi oldukça naif. Fakat pratikte ve o sürecin yönetilişi açısından Beşiktaş'ın imajına zarar verildi. Ki bunu dönemin yöneticileri de kabul etti. Fakat bunu halen büyük planın parçası olarak görenler var.
söyledim ya özellikle ilk sene yapılanlar Beşiktaşa yakışan şeyler değildi.
Beşiktaş o kadar zordaydıki bizlerde bakamadık bu tip olaylara detaylardı. Şimdi bunun
özeleştirisini yapma zamanı. Yönetim acemiliği hat safhadaydı. Panik hakimdi. Direk başarı isteyen aç bir
taraftar vardı. Başarılı olması imkansız bir kulüp vardı. Şartlara bakıldığında kulübün durumu
yönetimi yeni devralmış acemi yöneticiler diye bakmak lazım genede süreç hatalı Beşiktaşa zarar verecek
şekilde başlamış olsada sonu iyi şekillendi. ama feda olayı çok gerekliydi bence iyide yönetildi o senenin
dinamikleri ayaklandırmasına bakıldığında hedefine ulaşıldı denebilir bunu renkliler dejenere etmeye çalıştı
o nedenle ciddiye alınmaz o gün dalga geçenler sonra sokağa çıkıp bilezik sattılar. Onlar bizim feda kampanyamızı
tamamen yanlış anladıklarını sonradan uygulamalarıyla gösterdiler zaten bilezik satarak gs yi kurtarmaya kalktı
garipler :D Biz fedada şeref beyi kullandık mezarında bile Beşiktaşa büyük katkı verdi huzur içinde yatsın
camiaya bir mesajdı ve tüm camia bu mesajı aldı ve harakete geçti kabul etmek lazım buda sürecin doğru işlediğini
gösterir yoksa renkliler ne düşünmüş ne söylemiş kimin umrunda.

Çevrimdışı tuncaboylu

Salvador Dali'den sonra Luis Buñuel de geldi. @tuncaboylu Organize İşler filmindeki gibi soracağım: Para nerede? Nereye alıyorsun?! Hiç üstünde durmaya bile gerek yok. Sportif başarısızlıklardan sonraki tribün için yapılmış "yıldız" transferi.

Tamam da @atalay, tribünlerde ve sosyal medyada Quaresma'yı isteyen olduğu kadar (hatta daha fazla) istemeyen vardı.

Ben bile eleştirmiştim yönetimi sağda solda Quaresma'yı getirdikleri zaman.

Çok tepki topladı gelişi.

Kono, ve hatta Cucak, her türlü daha garanti bir transfer olurdu tribün gözüyle bakarsan.

Çevrimdışı mylife1903

Valla ben cok yonlundusunuyorum onu. Tek forvet oynar uzun vurmazsak, kanatta cenkiin yerine oynar. Ileride solda oynar hatta on numara oynar. Degeri bilinmemis bir futbolcu.
Dedigim gjbi fantezi futbol icin adam onermem ben. Bu tutmadi srtesi gun laligaya verirsin zarar etmezsin ayni aleksis gibi. Tutarsa osurtur butun rakipleri ama.
Yarma da olur.  Samedov da olur. Ama bu lopez baska bisi. Saga sola yatira yatira sokup cikarttirir rakip oyunculari rakip teknik direktorlere

söyledim ya özellikle ilk sene yapılanlar Beşiktaşa yakışan şeyler değildi.
Beşiktaş o kadar zordaydıki bizlerde bakamadık bu tip olaylara detaylardı. Şimdi bunun
özeleştirisini yapma zamanı. Yönetim acemiliği hat safhadaydı. Panik hakimdi. Direk başarı isteyen aç bir
taraftar vardı. Başarılı olması imkansız bir kulüp vardı. Şartlara bakıldığında kulübün durumu
yönetimi yeni devralmış acemi yöneticiler diye bakmak lazım genede süreç hatalı Beşiktaşa zarar verecek
şekilde başlamış olsada sonu iyi şekillendi. ama feda olayı çok gerekliydi bence iyide yönetildi o senenin
dinamikleri ayaklandırmasına bakıldığında hedefine ulaşıldı denebilir bunu renkliler dejenere etmeye çalıştı
o nedenle ciddiye alınmaz o gün dalga geçenler sonra sokağa çıkıp bilezik sattılar. Onlar bizim feda kampanyamızı
tamamen yanlış anladıklarını sonradan uygulamalarıyla gösterdiler zaten bilezik satarak gs yi kurtarmaya kalktı
garipler :D Biz fedada şeref beyi kullandık mezarında bile Beşiktaşa büyük katkı verdi huzur içinde yatsın
camiaya bir mesajdı ve tüm camia bu mesajı aldı ve harakete geçti kabul etmek lazım buda sürecin doğru işlediğini
gösterir yoksa renkliler ne düşünmüş ne söylemiş kimin umrunda.
Digerinin baskani da Futbolcularıni yanina alip sokak sokak gezerek Brosur dagitti uye olun diye :tabe:

Eee etme bulma Dunyasi , kimsenin ahi kimsede kalmaz :)

Etiketler: