FEDA için daha önce aynısını yazmıştım. Fikir ve işin teorisi oldukça naif. Fakat pratikte ve o sürecin yönetilişi açısından Beşiktaş'ın imajına zarar verildi. Ki bunu dönemin yöneticileri de kabul etti. Fakat bunu halen büyük planın parçası olarak görenler var.
söyledim ya özellikle ilk sene yapılanlar Beşiktaşa yakışan şeyler değildi.
Beşiktaş o kadar zordaydıki bizlerde bakamadık bu tip olaylara detaylardı. Şimdi bunun
özeleştirisini yapma zamanı. Yönetim acemiliği hat safhadaydı. Panik hakimdi. Direk başarı isteyen aç bir
taraftar vardı. Başarılı olması imkansız bir kulüp vardı. Şartlara bakıldığında kulübün durumu
yönetimi yeni devralmış acemi yöneticiler diye bakmak lazım genede süreç hatalı Beşiktaşa zarar verecek
şekilde başlamış olsada sonu iyi şekillendi. ama feda olayı çok gerekliydi bence iyide yönetildi o senenin
dinamikleri ayaklandırmasına bakıldığında hedefine ulaşıldı denebilir bunu renkliler dejenere etmeye çalıştı
o nedenle ciddiye alınmaz o gün dalga geçenler sonra sokağa çıkıp bilezik sattılar. Onlar bizim feda kampanyamızı
tamamen yanlış anladıklarını sonradan uygulamalarıyla gösterdiler zaten bilezik satarak gs yi kurtarmaya kalktı
garipler

Biz fedada şeref beyi kullandık mezarında bile Beşiktaşa büyük katkı verdi huzur içinde yatsın
camiaya bir mesajdı ve tüm camia bu mesajı aldı ve harakete geçti kabul etmek lazım buda sürecin doğru işlediğini
gösterir yoksa renkliler ne düşünmüş ne söylemiş kimin umrunda.