Yapiyor , yapmiyor demedimki
Ben Napoli maci ozelinde konuşuyorum
Napoli macinda bile elestirenler vardi yok artik dedim oyuzden
Sen Aboibakarin yaptığı top kayiplarini sayma , Tolgayin yaptigi Pas hatalarını kaybettiği toplari sayma
Q7 ye gelince Auvvv calima girdi , Aauuuvv pas hatasi yapti
Azicik tutarlı olsun herkes , elestirmeye gelince bende zaten elestiriyorum ama Haksiz eleştiriler var
Tutarli olmak sart, objektif olmak da
Bahsettigimiz futbolcular bir ismail degil sonucta. Hem faydali oluyorlar hem de hata yapiyorlar.
Karijma hep bahsettigim gibi riskli oynayan bir oyuncu 1e1 oynuyor, bos alanda zaten topla fazla bulusamiyor, devamli tutan bir rakip var onu.
Yaptigi sacmaliklari azaltmasi lazim, yas kemale ermis iki kisi basarken don ver pasini be adam ama yok bu ikisini gecip ucunceye bacak arasi atmaya calisiyor, orada film kopuyor. Aslinda orada o hareketi yapip, topu kaptiracagini bilseniz benim gibi, daha rahat mac izlersiniz. Bu herif boyle, standart oyunu bu. 2 asist yaptigi macta azicik simaracak, senol gunes bence olayi iyi yonetiyor, hem buyuk sorumluluk veriyor hem de odunu kafasindan eksik etmiyor.
Yattara ile oynamis adama siz cikip karijmayi kes, oynatma falan derseniz, yanlis olur.
Muhim olan ilk seferindeki madrid maci gibi bir mac oynamamasi.
Standart performansini gostersin yeterli, iki uc gol 4-5 asist fazlasi zor zaten.
Zlatani getirsek, bu herif neden boyle kendini begenmis begenmis gonusuyor, uyuz oluyorum, diyen 2500besiktssli bulurum