Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hazır Sevilla'nın uefa da olmadığı bu sene oraya mı yönelsek
bence yarı finale kadar öyle bir şans yok gerçekten kura şansının olduğu tek kura bence yarı final kuralarıdır. UEFA yı aşıpda o dörtlünün içine girebilmek için bence bayağı bala ihtiyaç var.sadece takımı yenmekle olmuyor her seferinde hakemi ve uefayıda yenmek gerekiyor.
Final hangi sehirdeydi?
CL > Uefa'dan daha prestijli bir yer.CL'de gidebildiğimiz yere kadar gidelim . renklılerın ağzında çeyrek fınal yıllardır. Artık bizde bıseyler yapmalıyız bu yıl.
Bu sene CL'yi kazanacaksak, şampiyon olmamayı kabul edebilirim.
Önemli bir düşünürümüzün de dediği gibi "Ne vereyim abime - Ne vereceksin bana?" GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Galler cardiff
Aynen sadece cl sampiyonlugu icin ligden vazgecebilirim. Cl ceyrek finalini falan yemisim, uefa kupasi icin ligden vazgecmem ikisini birden isterim
ordan bir lig, bir tr kupası, birde ŞL çeyrek finali rici edeceğim
galler deyince aklıma hep ketrın zeta cons geliyor
geçen sene şl çeyrek finaline kalan takımları tanıyan varmı uefa kupasını sevilla aldı ben sevillanın finalde kimle oynadığınıda hatırlamadım mesela
cl şampiyonuda uefa şampiyonuda ertesi yıl clye direkt 1.torbadan giriyordu galiba yani uefa kupası aslında lig şampiyonlugundan kıymetli
Gallerli miydi o? İnsan değil yalnız o. GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyunun yönünü değiştirip, Quaresma'ya 1v1 pozisyonlar hazırladığımız ve Beck'i desteğe gönderdiğimiz anlar. Bunlardan bir pozisyon ve oyunu sete dönüştürme fırsatı yakaladık. En kalabalık gittiğimiz pozisyonda ise Barcelona golü attık.