Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9129800 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tangaz

Gomezin Wolfsburg istatiklerine bakacaginiza Besiktastaki istatiklerine neden bakmiyorsunuz?

işte bu yaa  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Orhan_

bize golcü lazım yardımcı forvete yıllık 3,3 milyon verecek kadar zengin değiliz bu arada yardımcı forvetin golü de yok asisti de...
gomezin almanyada ne yaptığını boşverin italya da da benzer durumdaydı burada ne yaptığına bakın! mesela muslera da türkiyede iyi kaleci avrupada dökülüyor adama gollük net vuruş gelmemiş ya yavaş ya da üzerine yakın vuruşlar gelmiş gençler maçında adam ilahlaştırılıyor ama sonuçta takımını zirve de tutmuş gomezde o hesap bizde takımı zirvede tutuyordu bir maçta 2 gol atsın gomez gibi 3.pozisyonda kaleciye mi naşanlar dağlara taşlara mı vurur hiç birimiz takmayız güler geçeriz ama o golü atamayan adamı savunmak cidden enteresan elimizdeki değeri koruyalım eyvallah ama hakettiğinden fazlasını da vermeyelim. böyle davrana davrana 7 sene de 1 şampiyon olan takıma evrildik ismail gibileri savunduk şimdi de yetersiz abuyu mu savunacağız...

Yetersizi savunmayalım tabi. Eleştirelim. Yapıyoruz da zaten. Abu'ya çok erken başladık ama :D. Kaçırdığı golün izahı yok. İyi-kötü bir futbolcu -golcü olmasına bile gerek yok- o pozisyonu gol yapmalıydı. Önü açık, yeterince zamanı var, baskı altında bile değil (mental olarak baskı var tabi) ama atamadı. İlerde açılır mı? İnşallah açılır da sırasıyla dizer golleri.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı tangaz

Yetersizi savunmayalım tabi. Eleştirelim. Yapıyoruz da zaten. Abu'ya çok erken başladık ama :D. Kaçırdığı golün izahı yok. İyi-kötü bir futbolcu -golcü olmasına bile gerek yok- o pozisyonu gol yapmalıydı. Önü açık, yeterince zamanı var, baskı altında bile değil (mental olarak baskı var tabi) ama atamadı. İlerde açılır mı? İnşallah açılır da sırasıyla dizer golleri.

takımın en çok maaş alan adamı yıllık 3,3 milyon kemiksiz para alan 9 numarası aynı performansı hangi ligde yapsa emin olun daha ağır eleştirilerde alırdı beşiktaş taraftarı haddinden fazla hoşgörülü yatıp kalkıp dua etsin...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Futbolcular Besiktasimizin Logosuna ve renklerine sahip uçağın onunde toplu foto çekiliyor

Kulubumuz Cok buyuk bir prestij ve buyuk bir Gurur bu

Turkiyenin en buyuk kulübüne de bu yakisirdi

Baskan Ucak hayalini KISMEN de olsa gerçekleştirdi , Helal olsun :claps: :claps: :claps:

Emegi gecenlere teşekkürler
Marka değeri için çok önemli bir adım, Beşiktaş logolu otobüsler sonra bu. Başkan'ın değerli danışmanları var ve onları dinliyor bu çok güzel bir şey.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

son yıllardaki forvet transferindeki düşeş bu sefer kalede gelmiş gibi görünüyor :)

Çevrimdışı Orhan_

takımın en çok maaş alan adamı yıllık 3,3 milyon kemiksiz para alan 9 numarası aynı performansı hangi ligde yapsa emin olun daha ağır eleştirilerde alırdı beşiktaş taraftarı haddinden fazla hoşgörülü yatıp kalkıp dua etsin...

Aslında gelen galibiyetler de sağlıyor bu hoşgörüyü. Rize'de Adriano, Kayseri'de Ömer atmasaydı eminim şu an Abu'nun helvasını yiyor olurduk :).

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aslında gelen galibiyetler de sağlıyor bu hoşgörüyü. Rize'de Adriano, Kayseri'de Ömer atmasaydı eminim şu an Abu'nun helvasını yiyor olurduk :).
Güzel noktaya değindin, sonuçlarda bunda etkili oldu yoksa homurdanmalar başlardı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Orhan_

Wolfsburg parasız-koşulsuz Abuyla Gomez'i takas etmek isterse kabul eder misiniz? sorusuna verilecek cevap yapılan kıyaslamaların da ne kadar makul olduğunu gösterir.

Çevrimdışı tangaz

haklısın güzel tespit  :claps:

Çevrimdışı Bishamon

Wolfsburg parasız-koşulsuz Abuyla Gomez'i takas etmek isterse kabul eder misiniz? sorusuna verilecek cevap yapılan kıyaslamaların da ne kadar makul olduğunu gösterir.

Düşünmeden kabul ederim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

haklısın güzel tespit  :claps:
Ya biraz olaya farklı açıdan bakıcam, Celeron işlemcili makine almışsın ama deli para vermişsin alırken eve gidince son çıkan oyunları yükleyip oynamaya çalışıyorsun ama oyunlar takılıyor veya açılmıyor bizim Abou transferi de o misal, gidip aldığın yere şikayet edemezsin, elden çıkartmaya çalışsan piyasası ucuz, mecbur bu makinenin çalıştırdığı oyunlarla idare edeceksin hayatına veya en düşük çözünürlükte çalıştırıp minecraft vari grafiklerle oynayacaksın :D
[ Son Düzenleme: 18 Ekim 2016, 13:10:20 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Ya biraz olaya farklı açıdan bakıcam, Celeron işlemcili makine almışsın ama deli para vermişsin alırken eve gidince son çıkan oyunları yükleyip oynamaya çalışıyorsun ama oyunlar takılıyor veya açılmıyor bizim Abou transferi de o misal, gidip aldığın yere şikayet edemezsin, elden çıkartmaya çalışsan piyasası ucuz, mecbur bu makinenin çalıştırdığı oyunlarla idare edeceksin hayatına  :D

tespit gibi tespit  :D

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Orhan_

Ya biraz olaya farklı açıdan bakıcam, Celeron işlemcili makine almışsın ama deli para vermişsin alırken eve gidince son çıkan oyunları yükleyip oynamaya çalışıyorsun ama oyunlar takılıyor veya açılmıyor bizim Abou transferi de o misal, gidip aldığın yere şikayet edemezsin, elden çıkartmaya çalışsan piyasası ucuz, mecbur bu makinenin çalıştırdığı oyunlarla idare edeceksin hayatına veya en düşük çözünürlükte çalıştırıp minecraft vari grafiklerle oynayacaksın :D

Son çıkan oyunlar için celeron makine başta alınmaz. Plansızlık böyle bir şey olmalı. Tabi Abu henüz Celeron mu Monster mı ya da arada bir şey mi henüz bilemiyorum, kendi adıma :).

Çevrimdışı sametbagan

Bizler eleştri yaparken de överken de olarak gerçekten nerde duracağımızı asla bilmiyoruz sevdik mi taparcasına sildik mi ölene kadar vuruyoruz.

İstatistikler fergusonun dediği gibi mini etek gibidir.Biz de işimize geleni görüyoruz.Yukarda paylaşılan gomez abo istatistiğinde ki dakikaları görünce

Diğerlerine bakma gereği bile duymadım.O çok övdüğümüz amokaci bile ilk geldiği sezon 7 gol kaydetmiştir.Lig ve kupa da dahil.Ben de isterim her girdiği

pozisyonu gole çevirsin uçanı kaçanı atsın ama olmayınca olmuyor.O kaçırdığı pozisyon da nasıl sinir olduğumu bir ben bir allah bir de ağzımı kapatmaya

çalışan arkadaşlarım bilir.Bence devre arasına kadar bekleyelim derim olmazsa valla ilk toprağı ben atacam ama nolur biraz sabır lütfen

Çevrimdışı tangaz

oyuncu hakkındaki fikirlerimden bağımsız olarak abunun napoliye gol atacağına dair hislerim var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Son çıkan oyunlar için celeron makine başta alınmaz. Plansızlık böyle bir şey olmalı. Tabi Abu henüz Celeron mu Monster mı ya da arada bir şey mi henüz bilemiyorum, kendi adıma :).
Büyük ihtimalle arada bir şey ama o arada kısmını biz göremeyeceğiz gibi, Transfer sezonunda eleştirdiğimiz nokta oydu Gomez gidiyor alternatifin yok aldığın oyuncunun Gomez'in stiliyle alakası yok, Gomez transferinde olduğu gibi Ndoye=Gomez, ne çıkarsa bahtıma yöntemiyle olmaz, daha planlı ve programlı hareket etmek şart, bunu sadece ya Gomez son ana kadar bizi bekletti, paramız yoktu vs gibi nedenlerle açıklayamazsın..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Vay be nereden nereye Baskan 4 sene daha devam etsin bu buyume devam etmeli yada yerine gelecek kisi bu projeleri devam ettirebilecek birisi olmali..

Beşiktaş Armalı Uçağımız ve Otobüsümüz... Gururlan Burası #Beşiktaş...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı sametbagan

BU arada herkes aboyu gömüyor ama diğer kötü oynayanlara çıt yok bence çifte standardı bırakıp objektif olalım

Takımda hocadan başlayarak oyuncularda genel bir belirsizlik mevcut.Daha ne oturmuş bir sistem ne 11 ne de

sistemimiz yok.Kale ve stoper ikilisi hariç bütün oyuncular ve  yerleri değişiyor.En son kayseri maçı dam en iyi örnek

Çevrimdışı Orhan_

Bizler eleştri yaparken de överken de olarak gerçekten nerde duracağımızı asla bilmiyoruz sevdik mi taparcasına sildik mi ölene kadar vuruyoruz.

İstatistikler fergusonun dediği gibi mini etek gibidir.Biz de işimize geleni görüyoruz.Yukarda paylaşılan gomez abo istatistiğinde ki dakikaları görünce

Diğerlerine bakma gereği bile duymadım.O çok övdüğümüz amokaci bile ilk geldiği sezon 7 gol kaydetmiştir.Lig ve kupa da dahil.Ben de isterim her girdiği

pozisyonu gole çevirsin uçanı kaçanı atsın ama olmayınca olmuyor.O kaçırdığı pozisyon da nasıl sinir olduğumu bir ben bir allah bir de ağzımı kapatmaya

çalışan arkadaşlarım bilir.Bence devre arasına kadar bekleyelim derim olmazsa valla ilk toprağı ben atacam ama nolur biraz sabır lütfen

Mutlaka sabırlı olmalıyız. Ama gol de atmalıyız.

Çevrimdışı tangaz

bu arada attığı goller nedeniyle arada kaynıyor belki ama talisca da hayal kırıklığı yaratmaya dewam ediyor

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Seninkisi elma ile armutu kıyaslamak Amokachi bize elli tane gol atsın diye alınmadı ki, hiç bir zamanda öyle golcü bi karakteri de olmadı, amokachinin 7 gol attığı sezondaki golcülerimiz kimlerdi? Bugün Beşiktaş tarihindeki en golcü 10 tane forvet say deseniz ikisi bu adamlardır Oktay Derelioğlu ve Ertuğrul Sağlam.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: