Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9126970 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Caner'in şu periyotta minumum 5-6 asisti olabilirdi. @mylife1903 Sağlıksız bir değerlendirme.
Olabilemezdi @atalay mumkun deel. Bu santraforlarla mumkun deel o yuzden o toplari sisirmeyeceksin.
Ha bir cardozo bi gomez olsa caner belki 3 asisti bulurdu ama beck de armut toplamazdi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Caner'in şu periyotta minumum 5-6 asisti olabilirdi. @mylife1903 Sağlıksız bir değerlendirme.
Santraforun Gomez veya Ba olsaydı mümkündü ama eldekilerle bu pek mümkün değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Santraforun Gomez veya Ba olsaydı mümkündü ama eldekilerle bu pek mümkün değil..
Saniye farklarla aynı şeyleri yazmışız @mylife1903 üstad..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Saniye farklarla aynı şeyleri yazmışız @mylife1903 üstad..
Aklin yolu bir yahu. Oyle yilda 12-15 asist yapacak solbeki bize birakmazlar. Yahu caner kadar top kullanan sol bek dunya tarihinde yoktur,roberto karlos bunkadar top kullanmiyordu. Bek dedigin ekmegjnj tastan cikaracak. Beck gibi. 5 asist tavan yeter artar bile.
Abiubakar 2mden gol atamiyor mus ortalara rovosata mi yapacak

Çevrimdışı atalay

Beck'in performansından memnunum. Fakat Kayseri maçındaki asisti üçüncü bölgede her zamanki gibi rakibi doğru noktada karşılamanın ürünü. Gönderdiği bi' deneme vuruşu, Ömer'in pozisyon takibi ve golcü hissiyatı. Yine Konya maçında Cenk'e attığı pas aksiyon bölgesine zoraki bir yüksek top, orada ise iyi bir kontrol ve küçük bir dokunuş var. Caner'in bilerek, görerek yaptığı çok net servisler var. Bunların gol ile sonuçlanamaması oyuncunun suçu değil. Beşiktaş'ın şu ana kadar ürettiği her on pozisyonun minumum altısında Caner'in imzası var. @mylife1903 

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aklin yolu bir yahu. Oyle yilda 12-15 asist yapacak solbeki bize birakmazlar. Yahu caner kadar top kullanan sol bek dunya tarihinde yoktur,roberto karlos bunkadar top kullanmiyordu. Bek dedigin ekmegjnj tastan cikaracak. Beck gibi. 5 asist tavan yeter artar bile.
Abiubakar 2mden gol atamiyor mus ortalara rovosata mi yapacak
Adamı gömmek istemiyorum ama her kanata top açıldığında özellikle takip ediyorum adamı, kendini bir kere kurtardığını görmedim ya adamın arkasında kalıyor ya da alakasız bir yerde, Gomez çıtayı çok yukarıya koydu o yüzden belki ama bir forvetin en birinci özelliği bu olması gerek ayrıca bunun fizikle bir ilgisi yok zamanında Romario şey kadar boyuyla bi yerlerden kafasını ayağını uzatıyordu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tribundergi● Koc Grubu'nun Divan Restoran zinciri bu ay Vodafone Arena'da bir sube acacak.Besiktas 600bin dolar + kardan pay alacak.

Çok iyi, pederi doğum gününe götürme sözüm vardı oraya.

600 bin dolar yıllık mı acaba, 1 sefere mahsus mu?

@abdusta bilir bunu heralde.  :tabe:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok iyi, pederi doğum gününe götürme sözüm vardı oraya.

600 bin dolar yıllık mı acaba, 1 sefere mahsus mu?

@abdusta bilir bunu heralde.  :tabe:
Sırf 10 milyon bu işletmeler için para verdi deniyordu Divan için eğer vermediyse bu seneliktir kira parası filan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Beck'in performansından memnunum. Fakat Kayseri maçındaki asisti üçüncü bölgede her zamanki gibi doğru noktada karşılamanın ürünü. Gönderdiği bi' deneme vuruşu, Ömer'in pozisyon takibi ve golcü hissiyatı. Yine Konya maçında Cenk'e attığı pas aksiyon bölgesine zoraki bir yüksek top, orada ise iyi bir kontrol ve küçük bir dokunuş var. Caner'in bilerek, görerek yaptığı çok net servisler var. Bunların gol ile sonuçlanamaması oyuncunun suçu değil. Beşiktaş'ın şu ana kadar ürettiği her on pozisyonun minumum altısında Caner'in imzası var. @mylife1903
Her 10 poziyonun 6sinda solbek varsa gidisimiz hic eyi degil demektir. Sol bek yahu, ama suclu formsuz kanat oyunculari. Gecen seneki diziliste ve kadroda caner bu kadar top kullanamazdi. Hirsina falan hayranim ama haddini bilecek caner. Onsag tarafa korner atmaya gittiginde osmanlispordan aminu soldan getirip bodu ortadan gelip kornerden seken topu bizim kaleye yuvalayinca gorecem ben caner efendiyi.
En duzgun ayakli oyuncumuz solbekse zaten kapatalim bu tukani

Çevrimdışı tuncaboylu

Caner+gg 1 assist
Beck 2 asist

Caner+gg yaklasik 4milyon yuro
Beck?

Beck de Caner'den çok az almıyor, 1.3 milyon euro alıyor senelik.

Ayrıca asist sayıları tek başına ölçü değil: Rizespor maçındaki golün asisti Cenk Tosun'a yazıldı, ama Caner'in o goldeki rolü asist kadar büyük.

Baktım, Beck de 1.4 alıyormuş bu sene, seneye 1.5 olacak.
[ Son Düzenleme: 17 Ekim 2016, 13:50:36 tuncaboylu ]

Çevrimdışı mylife1903

Adamı gömmek istemiyorum ama her kanata top açıldığında özellikle takip ediyorum adamı, kendini bir kere kurtardığını görmedim ya adamın arkasında kalıyor ya da alakasız bir yerde, Gomez çıtayı çok yukarıya koydu o yüzden belki ama bir forvetin en birinci özelliği bu olması gerek ayrıca bunun fizikle bir ilgisi yok zamanında Romario şey kadar boyuyla bi yerlerden kafasını ayağını uzatıyordu.
Buldun karsilastiracak adamlari. Romario leblebici be ya
Abiubakar ise yula
Farkli tip oyuncular. Gomez gibi yalanci kosu falan da yapamiyor, yetenekli guclu ama futbolu bilmiyor bence. Ayni taliska gjbi. O da yetenekli harika bir ayak var ama guc yok, vitaminsiz,cesaret yok futbol bilgisi subyan.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oğuzhan'ın dönmesi lazım artık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beck de Caner'den çok az almıyor, 1.3 milyon euro alıyor senelik.

Ayrıca asist sayıları tek başına ölçü değil: Rizespor maçındaki golün asisti Cenk Tosun'a yazıldı, ama Caner'in o goldeki rolü asist kadar büyük.
Tuncaboylu evreninde Aboubakar 2-3 asistle oynuyor mesela  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

Her 10 poziyonun 6sinda solbek varsa gidisimiz hic eyi degil demektir. Sol bek yahu, ama suclu formsuz kanat oyunculari. Gecen seneki diziliste ve kadroda caner bu kadar top kullanamazdi. Hirsina falan hayranim ama haddini bilecek caner. Onsag tarafa korner atmaya gittiginde osmanlispordan aminu soldan getirip bodu ortadan gelip kornerden seken topu bizim kaleye yuvalayinca gorecem ben caner efendiyi.

Abi yok yok senin takımda oynayan sol beklere karşı bi alerjin var :D Ağızlarıyla kuş tutsalar seni ikna edemeyecekler direk oradan dalıyosun sol taraf senin hassas noktan olmuş

Çevrimdışı atalay

Haftalardır ben neyi eleştiriyorum? @mylife1903  Caner başta olmak üzere Quaresma ile birlikte bu iki oyuncuya bağımlı oynayan bir takım var. İkisi de dominant oyuncular. Güçlü bi' oyun pratiği olmayınca bu süreçte öne çıktılar. Caner bir sol bek oyuncusu değil. Ayrıca oyununuzu sol bek üzerinden kurgulayabilirsiniz, oldukça normal. Sorun bu değil, hücum çeşitliğinin yeterince iyi olmaması...

Çevrimdışı tuncaboylu

Buldun karsilastiracak adamlari. Romario leblebici be ya
Abiubakar ise yula
Farkli tip oyuncular. Gomez gibi yalanci kosu falan da yapamiyor, yetenekli guclu ama futbolu bilmiyor bence. Ayni taliska gjbi. O da yetenekli harika bir ayak var ama guc yok, vitaminsiz,cesaret yok futbol bilgisi subyan.

Bu arada konusu açılmışken, ilginç bir bilgi paylaşayım:

Romario Barcelona ile sadece 1.5 sezon oynamış. Hep akıllarda Barcelona efsanesi gibi yer etmiş bir futbolcu olduğu için, bu bilgi şaşırtıcı bence.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tuncaboylu evreninde Aboubakar 2-3 asistle oynuyor mesela  :D

İstatistikleri çok şey etmeyelim diye şey ettim Serhat'çım, tavsiyene uyuyordum.  :D :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Ön sağ taraftarki kornerleri Caner kullanacak, kontraları da Beck bekleyecek

Korner dönüşü kontra yemekten korkuyorsak, Tosiç'le Marcelo'yu da göndermeyelim ileri.  :bandit:

Çevrimdışı atalay

Bazen suya yazıyorum galiba. Siz oyuncuya özgürlük tanıyıp, oyunu inisiyatifine bırakırsanız oyuncu da oyunun merkezi olur. Kayseri maçından önce Quaresma ve Caner üzerinden oynayıp oyunun kolayına kaçmamak gerek demiştim. İlk yarıda Caner ile üretirken Hoca ikinci yarının başında işleyen kurguya rağmen Quaresma'ya sarıldı... Demek ki plan bu.

Çevrimdışı atalay

Kürk Mantolu Madonna mevzusu müthişmiş. Gülmekten yerlere yattım. 😂 Konu dışı olmasın; Beşiktaş diyorduk.

Çevrimdışı mylife1903

Ön sağ taraftarki kornerleri Caner kullanacak, kontraları da Beck bekleyecek

Korner dönüşü kontra yemekten korkuyorsak, Tosiç'le Marcelo'yu da göndermeyelim ileri.  :bandit:
caner takimin en hizli oyuncularindan, beck de futbolu en iyi bilen oyuncularindan kornerlerde bu ikisinin beklemesi lazim geride. ha yok kerim frei beklesin diyorsan tamam.
antalya macinda bu anlattigim pozisyon olur benden soylemesi
caneri fazla buyutmeye gerek yok.

Çevrimdışı Berat

Kürk Mantolu Madonna mevzusu müthişmiş. Gülmekten yerlere yattım. 😂 Konu dışı olmasın; Beşiktaş diyorduk.

https://twitter.com/bonbonfunda/status/382524755305586688

Çevrimdışı tuncaboylu

caner takimin en hizli oyuncularindan, beck de futbolu en iyi bilen oyuncularindan kornerlerde bu ikisinin beklemesi lazim geride. ha yok kerim frei beklesin diyorsan tamam.
antalya macinda bu anlattigim pozisyon olur benden soylemesi
caneri fazla buyutmeye gerek yok.

En hızlı oyuncumuz olması, en iyi sol ayaklı kornercimiz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Ben Caner'in kornerlerinin rakip kalede yaratacağı tehlikeyi, kontra yeme riski alma pahasına da olsa tercih ederim.

Korner atarken ceza sahasında 9 kişi sokmayacağız zaten, çift forvet oynarken Tosiç geride bekler Beck'le. Tek forvet oynarken de Tolgay bekler.

Çevrimdışı murat baltacı

Doğru oyunu bulmak, kurguyu oturtmak bazen planın dışında gelişiyor. Tolgay'ın ana planda olduğu Leiva transferinin direkten döndüğü geçen sezonda Oğuzhan ilk Mersin maçında formayı almıştı. İlk yarının sonlarına doğru Sosa'nın katılımı ile önemli arızalarına rağmen pik yapmış ve rollerin net dağıtıldığı bir takım meydana gelmişti. Bazen rolleri oyuncular teknik adamın elinden çalmalı. Teknik direktörün de artık bu zaman diliminde eldeki bütün kartları ana planın bir parçasıymış gibi denememesi gerekiyor.
Bu kadar denemenin içinde arasın olmamasına ne diyorsun atalay? Eldeki kanat oyuncularının formsuzluğunda güven duyulan rolü biçilmiş ve rolünü kabullenmiş bir aras işimizi görmezmi.
BeŞiKtAşK

Etiketler: