Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135606 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mezeye bagli iyi bir sofra varsa 2 sise icerim bir oturusta, ceketimi ilikler kalkarim
rakı mı bu @mylife1903 abi meze bu kadar etkiler mi yahu  :D ben votka,cin,tekila sevmiyorum jager güzel ama  :) bu arada ben 2 şişe votka içsem komaya girerim 10 15 kere kusarım falan  :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Fazla şeker alımı yüzünden uykudan uyanıp deli gibi su şişesi arıyor musun sonra ?  :icool:
berat o rakıda ve birada çok oluyor dilim damağım acayip kuruyor  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Berat

berat o rakıda ve birada çok oluyor dilim damağım acayip kuruyor  :busted_cop: :busted_cop:

Kanı bir an önce temizlemek gerek de benim bildiğim vodkadaki şeker diğerlerinden daha fazla, bir araştırayım  :biggrinking:

Çevrimdışı raichu

Mezeye bagli iyi bir sofra varsa 2 sise icerim bir oturusta, ceketimi ilikler kalkarim
maşallah abi ben o kadar votkayı içer ceketimi pantolon diye giyer kusarım ertesi günde ne halt yediğimi hatırlamam  :D

Çevrimiçi Necmi

Kanı bir an önce temizlemek gerek de benim bildiğim vodkadaki şeker diğerlerinden daha fazla, bir araştırayım  :biggrinking:
alkol glikoza dönüşmez şekerden üretiliyor diye şeker olacak değil ya :D
alkolün başka etkisi var tükettiğinde vücut kolay olduğu için alkolü yakıyor o nedenle karaciğerin
ürettiği glikoz kanda birikiyor önceliği alkol alıyor.  yanlız karbonhidrat ihtiva eden bazı içkiler var
onlarda durum nedir bilmiyorum mesela bira gibi burda biradaki sorun içindeki alkol değil birada karbonhidrat
varmış büyük ihtimal o glikoza dönüşüyordur.

Çevrimdışı Berat

alkol glikoza dönüşmez şekerden üretiliyor diye şeker olacak değil ya :D
alkolün başka etkisi var tükettiğinde vücut kolay olduğu için alkolü yakıyor o nedenle karaciğerin
ürettiği glikoz kanda birikiyor önceliği alkol alıyor.  yanlız karbonhidrat ihtiva eden bazı içkiler var
onlarda durum nedir bilmiyorum mesela bira gibi burda biradaki sorun içindeki alkol değil birada karbonhidrat
varmış büyük ihtimal o glikoza dönüşüyordur.

Basket maçına gidelim abi bu arada :D

Çevrimiçi Necmi

rakı mı bu @mylife1903 abi meze bu kadar etkiler mi yahu  :D ben votka,cin,tekila sevmiyorum jager güzel ama  :) bu arada ben 2 şişe votka içsem komaya girerim 10 15 kere kusarım falan  :kop: :kop:
yanlız şişe kavramı göreceli kavramdır :D
atinada oturduk içiyoruz aslında restoranda işte yemeğinizi burda yerseniz uza ücretsiz
dediler dedik tabi aga biz türküz bak sonra sıkıntı olmasın yok dediler adam başı bir büyük
getiririz bizde tamam dedik masaya oturduk aga büyük diye getirdikleri bizim 20 likten ufak
anında su koyverdik tabi :D tamam dediler siz için biz getiririz tabi hayatlarının hatasını yaptılar  :evillol:
yunanlılar içmeyi bilmiyor :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Basket maçına gidelim abi bu arada :D
Basket maçı dedinde Basketbol takımımız bu sene çok iyi gidiyor.
şampiyonluk gelirmi zor ama bu sene bizi tatmin edecek bir şekilde geçer diye umuyorum.
maçlara gidip destek olmak lazım. Eşeklik ediyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

Facebook'taki BTD sayfası Burak Yılmaz ile ilgileniyoruz diyor ne dersiniz ?  :D

Çevrimdışı Bishamon

Basket maçı dedinde Basketbol takımımız bu sene çok iyi gidiyor.
şampiyonluk gelirmi zor ama bu sene bizi tatmin edecek bir şekilde geçer diye umuyorum.
maçlara gidip destek olmak lazım. Eşeklik ediyoruz.
Cok zor abi fener efes falan bizden 3-4 kat fazla butceyle oynuyor

Fenerin kocu Senol Gunesten fazla para kazaniyor yani dusun

Çevrimdışı cursedofdragon

Facebook'taki BTD sayfası Burak Yılmaz ile ilgileniyoruz diyor ne dersiniz ?  :D

takılıyorlar kafalarına göre onlara göre ;

Gomez kesin kalıyordu.

Sosa kesin kalıyordu.

Çevrimdışı Orhan

Allahim sana geliyorum. :bawling: Neyse ki BTD eski BTD degil  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

An itibariyle stada girdim zemin mükemmel tünelin oradayım ilk defa bu kadar yakın bir yerden maç izleyeceğim

[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2016, 15:20:17 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı TURKahvesi

Cok zor abi fener efes falan bizden 3-4 kat fazla butceyle oynuyor

Fenerin kocu Senol Gunesten fazla para kazaniyor yani dusun
o yüzden mi P.Karşıyaka 3 sene önce şampiyon oldu
gereksiz bir şekilde yer kaplamayın
biraz olsun inancınız olsun
basketbol farklı bir kulvardır
herşey playoff'ta belli olur
bu seneki takım iyi takım
karşımızda nba takımı yok ya :)

Çevrimiçi Samet Ç

Fener dışında Efes - Daçka ve gese çok şişiriliyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ac karnina icilmez. 2lt iceriz biz adam basi ama herkes 3-4 kisilik yer. Iyi yemeyen sarhos olur basit kuraldir.
Derece dusurulmeznsarhos olursun. Mesel bira sonrasi raki olur ama cilanniyetine bira cekersen raki ustune kafayi bulursun.
Vodka sabah hasta eder adami. Aksama kadar yatarsin. Ben genelde yatmadan once aspirin ve komur tabletkerinyerim ustune sabah cok kotuyse bir bardak daha vurursun islem tamam.

Yagli yagli yersen daha iyi performance verirsin

Çevrimdışı mylife1903

KANi temizlemek
Icin bir iki tane redbull patlatacaksin bol bol sivinalacaksin ertesi gun. Bayerin alkoseltzer haplsri da iyidir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Berat

KANi temizlemek
Icin bir iki tane redbull patlatacaksin bol bol sivinalacaksin ertesi gun. Bayerin alkoseltzer haplsri da iyidir

Evde oraya buraya koşarım sonrasında heralde  :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Uslubunuz hic hos degil ayrica ben imkansi demedim zor diyorum ki dogru zor ufuk hoca da diyor bunu takim olma bir surec karsiyakadaki takim elinde bir kac sene icerisinde gelisti burada da aynisini yapma pesinde

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kayserilerin arasında maç izleyeceğim gol atınca sevinmeden nasıl duracağım dalmasalar bari

Çevrimdışı Bishamon

Kayserilerin arasında maç izleyeceğim gol atınca sevinmeden nasıl duracağım dalmasalar bari

Kasimpasailar arasinda izledigim bir mac vardi donkun top attigi cok garip bir tecrubeydi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kasimpasailar arasinda izledigim bir mac vardi donkun top attigi cok garip bir tecrubeydi
Bakalım allah yardımcım olsun.... Adamlar küçük Beşiktaşlı çoçuğun şapkasına laf ettiler....

Çevrimiçi Necmi

sen sevin genede en fazla biraz sopa yersin Beşiktaş için dayak yemişsin çokmu :D
iki sezon önce boğanın orda sırtımda forma birini bekliyorum arabayıda ileri parkettim  @bjk_mabet de
arabada o sırada orda fenerin şike mitingi varmış bir anda etrafı fenerliler sardı sandılar onların mitinge destek vermeye
geldim :D tek tek tokalaşıyorlar benle maç için şans diliyorlar o sırada bir baktım bjk_mabet koşa koşa yanıma geldi
niye geldin dedim. fenerliler etrafını sardı yardıma geldim diyor :evillol: ulan dedim bu kadar fenerlinin içinde nasıl bir yardımın dokunur.
oda olsun dedi en azından birlikte dayak yeriz :D
hayatım boyunca hiç o günkü kadar fenerliyle tokalaşmamıştım. düşünün boğanın önünde duruyorum ve önümden fenerliler tokalaşarak
geçiyor. Bu arada maç içinde başarılar diliyorlar :evillol: resmen seranomi yapmıştım.
o yüzden problem olmaz Beşiktaş için her şartta dayakta yeriz. Tribündeki tek Beşiktaşlı sen değilsindir ve mutlaka
seninle birlikte dayak yiyecek birileri çıkar :evillol:

Çevrimdışı enesbjk

Abi aynı maçta ben de kasımpaşa lılar arasındaydım, eve geldiğimde anlayabilmiştim o pozisyonda ne olduğunu.

Etiketler: