sen sevin genede en fazla biraz sopa yersin Beşiktaş için dayak yemişsin çokmu 
iki sezon önce boğanın orda sırtımda forma birini bekliyorum arabayıda ileri parkettim @bjk_mabet de
arabada o sırada orda fenerin şike mitingi varmış bir anda etrafı fenerliler sardı sandılar onların mitinge destek vermeye
geldim
tek tek tokalaşıyorlar benle maç için şans diliyorlar o sırada bir baktım bjk_mabet koşa koşa yanıma geldi
niye geldin dedim. fenerliler etrafını sardı yardıma geldim diyor
ulan dedim bu kadar fenerlinin içinde nasıl bir yardımın dokunur.
oda olsun dedi en azından birlikte dayak yeriz 
hayatım boyunca hiç o günkü kadar fenerliyle tokalaşmamıştım. düşünün boğanın önünde duruyorum ve önümden fenerliler tokalaşarak
geçiyor. Bu arada maç içinde başarılar diliyorlar
resmen seranomi yapmıştım.
o yüzden problem olmaz Beşiktaş için her şartta dayakta yeriz. Tribündeki tek Beşiktaşlı sen değilsindir ve mutlaka
seninle birlikte dayak yiyecek birileri çıkar 
@Necmi abi bende bir anımı anlatayım
Kocaelispor'un şaşalı zamanlarında ki o dönemin benimde sevdiğim Sefa Sirmen başkanlığında
neyse Kocaeli'de maç Beşiktaş ile ve ben ile komşumun oğlu beraber Beşiktaş tribünündeyiz düşün yani

maç bitmeye yakın bir başladık alaycı tezahürata şeref tribününde oturan Sefa Sirmen'in yanındakileri bize karşı elinde ne varsa yağmur gibi fırlatmaya başlamışlardı

bizde kendimizi korumak adına üstümüzdeki kabanı kafamıza geçirmiştik
o maçı kazanmıştık diye hatırlıyorum yoksa berabere veya onlar kazansa böyle bir şeyi yapmazlardı diye tahmin ediyorum tabi işlerine gelince

güzeldi o günler