Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9133670 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı raichu

Kayserilerin arasında maç izleyeceğim gol atınca sevinmeden nasıl duracağım dalmasalar bari

beni 3 gs li arkadaşım ultracıkların yerine götürmüştü hey gidi günler kafeye girdik herşey normal aşağı bi indirdiler 100 gsli
deplasmanda 2-1 almıştık ne dalga geçtim o gün be..bu sene de deplasman da yeneriz inşallah şu ballıları

Çevrimdışı atalay

Caner gibi etkili orta yapabilen ve hücumda birincil plan haline gelmiş bir isim varken, kutuya kenar ortalarında etkili olabilecek daha çok oyuncu sokmak gerek. Talisca, Aboubakar ve Cenk'in aynı anda sahada olduğu bir formasyon. Kağıt üzerinde 4-3-1-2 gibi lakin aslında 3-4-3.

Cenk ve Talisca kanat forvet gibi kullanılmayacaksa ki maç içinde böyle oynarlar. Beck'in kanadının nasıl kullanılacağı, kanat savunması ve orta üçlünün ne şekilde oynayacağı soru işareti.
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2016, 16:32:42 atalay ]

Çevrimdışı TURKahvesi

sen sevin genede en fazla biraz sopa yersin Beşiktaş için dayak yemişsin çokmu :D
iki sezon önce boğanın orda sırtımda forma birini bekliyorum arabayıda ileri parkettim  @bjk_mabet de
arabada o sırada orda fenerin şike mitingi varmış bir anda etrafı fenerliler sardı sandılar onların mitinge destek vermeye
geldim :D tek tek tokalaşıyorlar benle maç için şans diliyorlar o sırada bir baktım bjk_mabet koşa koşa yanıma geldi
niye geldin dedim. fenerliler etrafını sardı yardıma geldim diyor :evillol: ulan dedim bu kadar fenerlinin içinde nasıl bir yardımın dokunur.
oda olsun dedi en azından birlikte dayak yeriz :D
hayatım boyunca hiç o günkü kadar fenerliyle tokalaşmamıştım. düşünün boğanın önünde duruyorum ve önümden fenerliler tokalaşarak
geçiyor. Bu arada maç içinde başarılar diliyorlar :evillol: resmen seranomi yapmıştım.
o yüzden problem olmaz Beşiktaş için her şartta dayakta yeriz. Tribündeki tek Beşiktaşlı sen değilsindir ve mutlaka
seninle birlikte dayak yiyecek birileri çıkar :evillol:
:kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sen sevin genede en fazla biraz sopa yersin Beşiktaş için dayak yemişsin çokmu :D
iki sezon önce boğanın orda sırtımda forma birini bekliyorum arabayıda ileri parkettim  @bjk_mabet de
arabada o sırada orda fenerin şike mitingi varmış bir anda etrafı fenerliler sardı sandılar onların mitinge destek vermeye
geldim :D tek tek tokalaşıyorlar benle maç için şans diliyorlar o sırada bir baktım bjk_mabet koşa koşa yanıma geldi
niye geldin dedim. fenerliler etrafını sardı yardıma geldim diyor :evillol: ulan dedim bu kadar fenerlinin içinde nasıl bir yardımın dokunur.
hayatım boyunca hiç o günkü kadar fenerliyle tokalaşmamıştım. düşünün boğanın önünde duruyorum ve önümden fenerliler tokalaşarak
geçiyor. Bu arada maç içinde başarılar diliyorlar :evillol: resmen seranomi yapmıştım.
o yüzden problem olmaz Beşiktaş için her şartta dayakta yeriz. Tribündeki tek Beşiktaşlı sen değilsindir ve mutlaka

Abi mükemmel anı ya :kop: :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Eskişehirde yedim kayseride yemeyim burnumu kırarlar falan 2.kez ameliyat olmayım necmi abi eskişehirde tekme tokat dalmışlardı bize

Çevrimdışı raichu

Cenk ve Talisca kanat forvet gibi kullanılmayacaksa ki maç içinde böyle oynarlar. Beck'in kanadının nasıl kullanacağı, kanat savunması ve orta üçlünün nasıl oynayacağı soru işareti.
lig başlayalı 2 ay oldu hala soru işaretleriyle uğraşıyoruz güzelim hücum sistemi felç oldu

Çevrimdışı atalay

Bu kadro ile öndeki üçlü ve Tolgay - Atiba'nın ön alan baskısını iyi yapması lazım. Oyun merkezini önde kurgulayıp, arkada boşluk bırakarak oynamak gerek. Caner yine hücumda bir numaralı opsiyon olacak gibi.

Çevrimdışı OrhanAker

Cenk kanatta olcaydan daha verimli oynar ilerleyen haftalarda diğer kanatta da arası görmek dileğiyle.

Çevrimdışı cursedofdragon

Cenk kanatta olcaydan daha verimli oynar ilerleyen haftalarda diğer kanatta da arası görmek dileğiyle.

bakalım kanatta mı oynuyor :)

Çevrimdışı TURKahvesi

@Necmi abi bende bir anımı anlatayım
Kocaelispor'un şaşalı zamanlarında ki o dönemin benimde sevdiğim Sefa Sirmen başkanlığında
neyse Kocaeli'de maç Beşiktaş ile ve ben ile komşumun oğlu beraber Beşiktaş tribünündeyiz düşün yani :)
maç bitmeye yakın bir başladık alaycı tezahürata şeref tribününde oturan Sefa Sirmen'in yanındakileri bize karşı elinde ne varsa yağmur gibi fırlatmaya başlamışlardı :D
bizde kendimizi korumak adına üstümüzdeki kabanı kafamıza geçirmiştik
o maçı kazanmıştık diye hatırlıyorum yoksa berabere veya onlar kazansa böyle bir şeyi yapmazlardı diye tahmin ediyorum tabi işlerine gelince :)
güzeldi o günler  :evillol:

Çevrimdışı atalay

4-3-1-2, 4-1-3-2, 4-2-2-2... Bu takım oyun içinde klasik 4-3-3'ü oynamak zorunda kalabilir. Öndeki üçlünün sürekli hareketli olması lazım. Yedek kulübesinde dört tane hamle oyuncusu var. Maç her durumda başlangıç stratejisi ile bitmeyecektir.
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2016, 16:47:10 atalay ]

Çevrimdışı OrhanAker

bakalım kanatta mı oynuyor :)
Mecbur yoksa bu orta üçlüsüsüyle üst üstte bineriz.

Çevrimdışı OrhanAker

Bu arada inler atiba ikilisinden biri fazla derken bu sefer necip geldi :D bu sene var bir şeyler ya iyi bitse bari sonu :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

Hazırlık maçında sistem denemeyip puan maçında yeni sistem deniyoruz..güzel böyle devam.

Çevrimdışı atalay

İlk yarıda yine Caner'e bağımlı oynayan ve öyle üreten bir takım vardı. Biri dışında duran top ve devamından pozisyonlar bulduk. Aboubakar'ın pozisyonunda kaleci yerde, zaman ve açı oldukça müsait, sola doğru herhangi bir vuruş tercihiyle o pozisyonu golle sonuçlandırması gerekiyordu.

Çevrimdışı EMİR EMRE

İlk yarıda yine Caner'e bağımlı oynayan ve öyle üreten bir takım vardı. Biri dışında duran top ve devamından pozisyonlar bulduk. Aboubakar'ın pozisyonunda kaleci yerde, zaman ve açı oldukça müsait, sola doğru herhangi bir vuruş tercihiyle o pozisyonu golle sonuçlandırması gerekiyordu.

Caner veya quaresmaya çok bağlı oynuyoruz bu sene, tercih mi zorunluluk mu sence @atalay

Çevrimdışı atalay

Caner veya quaresmaya çok bağlı oynuyoruz bu sene, tercih mi zorunluluk mu sence @atalay

Oyunsal yetersizlikten doğan tercih. Yani bir nevi zorunluluktan doğan oyun. İkisi de dominant oyuncular. Opsiyon olmaları iyi fakat çeşitlilik yok.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Oyunsal yetersizlikten doğan tercih. Yani bir nevi zorunluluktan doğan oyun. İkisi de dominant oyuncular. Opsiyon olmaları iyi fakat çeşitlilik yok.

merkezden hücumu tamamen bıraktık gibi, Oğuzhan sız Beşiktaş'ın gerçekten tadı yok. Tolgay ancak kendi yarı sahasında Oğuzhan görevini üstlenebiliyor, 3. bölgede hiç yok.

Çevrimdışı OrhanAker

Ömer fabri 1 kayseri 0.
Cenkte ayrı havalarda terimin yanında kalmak yaramamış.

Çevrimdışı brkntcnr

Aboubakar tamam çok net gol kaçırdı ama ikinci yarı atağa bile giremedik. Şenol Güneş' ten bu sezon hiç ama hiç memnun değilim. Değişiklikler baştan aşağı yanlış. Quaresma desen zaten yürüyo olduğu yerde. Atağa çıkartması gereken yerde sırtı dönük faul alıyor. Kanatsız oyunda Talisca da top almak için çok geriye gelmek zorunda kaldı. Tolgay' da Oğuzhan olamaz üçüncü bölgede onun kadar etkili değil Oğuzhan kadar ince göremiyor, sadece kendi yarı sahamızda iyi vücut çalımlarıyla takımı ileriye çıkartıyor. Şenol Hoca' da artık şu Abou' yu bi oyundan çıkartmasın yahu. Cenk' ten kat kat iyiydi yani dilim varmıyor ama bu kadar tutuculuk da doğru değil.
[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2016, 19:02:10 brkntcnr ]

Çevrimdışı atalay

"Hayalim, dışarıdan antrenmanı izleyen birinin oyuncuların hangi pozisyonda oynadığını bilemeyeceği bir takımı yönetmek." Marcelo Bielsa'nın yakın tarihten söylediği bir söz. Bunu bir plan doğrultusunda talep ediyor. Bugün 1-0'dan sonra kaos doğrultusunda Bielsa'yı tatmin edecek bir ekip vardı.

Çevrimdışı 38life

Sıkıntı oyuncularımızda değil. Hocamızda. Bence hoca da bunun bilincindedir ve çözecektir. Allaha şükür hocamız terim gibi egoist biri değil. Kendi eksikliğini görüp çözebilecek biri.

@atalay gelip sıkıntıları yazar birazdan.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sıkıntı oyuncularımızda değil. Hocamızda. Bence hoca da bunun bilincindedir ve çözecektir. Allaha şükür hocamız terim gibi egoist biri değil. Kendi eksikliğini görüp çözebilecek biri.

@atalay gelip sıkıntıları yazar birazdan.
@atalay hangi birini yazacak hataların  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı atalay

İlk yarı oyun içi katkısı Cenk'e göre daha yüksek olan Abou devrede çıktı. Ardından sahadaki tek bağlantı oyuncusu olan Tolgay'ın yerine bambaşka profilde bir oyuncu oyuna girdi. Stratejinin sürmeyeceğini maç önü de yazdım, fakat bu keskin değişimin sebebi ve sonrasındaki plansızlık nedir?

Çevrimdışı atalay

Talisca'nın 80 dakika boyunca etkisiz olması ve sahada kalması, Quaresma'nın top kayıpları, Cenk'in tercih hataları... Açıkçası standart Atiba ve Caner performanslarını saymazsak Beck ve Necip dışında öne çıkan bir isim olmadı. Ve bu plansızlıkta üç puan oldukça değerli.

Etiketler: