Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135642 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi murat

Marcelo'nun temel pozisyon oyununda sıkıntıları var. Bu sezon fahiş hataları yenilen gollerin yarısında Tosic yaptı. Pozisyon içinde Marcelo'nun ayak uydurduğu anlar da var. Her şeyden öte kaçak dövüşüyor. @ilhan mansız
aynı miktarlara gelip burda oynayabilecek defoları olmayan futbolcularda önerebilirsen daha güzel olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Güneş'ten eskiye dönüş sinyali

Geçen sezon oynanan "tiki-"taka" futbolunun bu sezon yerini uzun top oyununa bırakması Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in canını sıktı.

Güneş'ten eskiye dönüş sinyali
14 Eki 2016 22:18
145 Okunma
Tecrübeli teknik adam milli arada yapılan idmanlarda hızlı paslaşmalar ve ataklar üzerinde durdu. Güneş, oyuncularından sık sık atak yönünü değiştirmeleri talebinde bulundu. Rakibin duran top organizasyonlarındaki başarısını bilen tecrübeli teknik adam, bu konuda da çalışmalar yaptırıp sert uyarılarda bulunmaktan da geri kalmadı.

Fotospor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

aynı miktarlara gelip burda oynayabilecek defoları olmayan futbolcularda önerebilirsen daha güzel olur.
Rhodolfo :icool:

@atalay Rhodolfoyu begeniyordu :tabe:

Çevrimiçi murat

Tabiki Ne stoperler gorduk biz onlara bakarak baya iyi

Lakin fahis hatalari oluyor mesela Topa elle dokunmak gibi 2-3 kez yapti bunu bilincli yapmiyor tabii ama sakarligi var biraz onun haricinde Iyi oldugunu düşünüyorum

Avantaji Ayaklarini iyi kullanmasi , oyun kurma becerisi ve yuksek toplardaki tartismasiz etkinligi , üstünlüğü ( hem savunma hemde hucum anlamında )
hızlı adamlar yanından hızla geçiyor bazen geç algılıyor.havadan şl dahil her yerde yeterlide yerden aynı şeyleri söylemek zor.bu dönemi geçiş dönemi olarak kabul edersen bu fiyatlara bundan iyisini bulmak zor.takımında yaşı 29+ yavaş yavaş yerlerine daha genç isimler monte etmek gerekiyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Kara oğlan kayseride siftahı yapacak inşallah :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Emre mor kırmızı gördü sarıydı bence hakem yanlış karar verdi, kırmızıdan  önce adam emreyi çekip bırakmadı ....

Besiktasimizi , Napoli macina götürecek UÇAK hazir :super:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Anadolujet uçmayan kalmasın

Çevrimiçi Necmi

hızlı adamlar yanından hızla geçiyor bazen geç algılıyor.havadan şl dahil her yerde yeterlide yerden aynı şeyleri söylemek zor.bu dönemi geçiş dönemi olarak kabul edersen bu fiyatlara bundan iyisini bulmak zor.takımında yaşı 29+ yavaş yavaş yerlerine daha genç isimler monte etmek gerekiyor.
takım yaşımız 27 bile değil yada 27 :)
baktım 27.4 müş takım yaşımız @MURAT
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2016, 23:25:40 Necmi ]

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan için verdiğin bilgiler doğru ise durumu gayet net açıklamışsın. @Yunus Emre Dökmeci

Oğuzhan için verdiğin bilgiler doğru ise durumu gayet net açıklamışsın. @Yunus Emre Dökmeci
Yok olayi anladim da tendon kılıfı ne onu merak ettim :D

Emre Morun gordugu kirmizi karti simdi gordum de kirmizi kart cok agir olmuş

Rakip o faule ragmen kart görmüyor , Rakibin sari kart , Emrenin de sari kart gormesi gerekiyor , biraz sakin kalmayi ogrenmeli..

O kirmizi karti burda verseler yer yerinden oynar..

Çevrimdışı Anıl1903

Yakışır Beşiktaş'ıma,uğurlu gelir uçak inşallah Napoli deplasmanından da puanlarla döneriz.

Çevrimdışı atalay

Kaslar ile kemikleri bağlayan fibröz krişlerine tendon deniyor. Tendonu koruyan sinovyum denilen koruyucu bir kılıf var. @Yunus Emre Dökmeci Yeterli sıvı üretmezse şişer ya da enflamasyona neden olur.

Kaslar ile kemikleri bağlayan fibröz krişlerine tendon deniyor. Tendonu koruyan sinovyum denilen koruyucu bir kılıf var. @Yunus Emre Dökmeci Yeterli sıvı üretmezse şişer ya da enflamasyona neden olur.
:ok: :ok:

İnce detay derken bundan bahsediyordum

Vay arkadas neler var oyle vucudumuzda hersey birbirine bagli , Allahin kusursuz yaratma sanati..

daha neler öğreneceğiz bakalim

Nice yine kazanmis , Balotelli Penalti kaçırmış :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Subhanallah abi ibretlik paylaşım :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı AigleBordeaux

mylife abi , bir sorum var rus medyasi 3cu dunya savasi haberleri yapiyormus dogrumu?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

takım yaşımız 27 bile değil yada 27 :)
baktım 27.4 müş takım yaşımız @MURAT
33  atiba,Q7,tolga
32 inler,adriano
31 tosic,gönül
30 rholdofo
 Kadroda 30 yaş üstü 8 tane adam var necmi abi

Çevrimiçi Necmi

33  atiba,Q7,tolga
32 inler,adriano
31 tosic,gönül
30 rholdofo
 Kadroda 30 yaş üstü 8 tane adam var necmi abi

futbolu yaş oynamıyor @Mehmet Ali C.

o saydığın isimler takımdaki en diri isimler :D

bir takımın başarılı olabilmesi için ideal yaş ortalaması 27 miş

futbol istatistikleri böyle diyor daha genç takımlar tecrübesiz oluyor
yani önemli olan 30 üstü oyuncular değil aslında tamda futbolun olgunluk yaşındalar
gençlerle bunları iyi harmanlarsan problem yok

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Karabay

Yarın maç var siz uyuyorsunuz...

Çevrimdışı cursedofdragon

Yarın maç var siz uyuyorsunuz...

gözümü bile kırpmadım sıfır uyku ile duruyorum neden böyle birşey yaptım bende bilmiyorum :D

Etiketler: