Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135545 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Nice yine kazanmis , Balotelli Penalti kaçırmış :D
Ulan kendim kacirmis kadar uzuldum, balotelli cezali degil miydi?
Cok guzel penalti atiyordu, nasil kacirdiysa artik bakarim aksam yutubdan

Çevrimdışı mylife1903

hızlı adamlar yanından hızla geçiyor bazen geç algılıyor.havadan şl dahil her yerde yeterlide yerden aynı şeyleri söylemek zor.bu dönemi geçiş dönemi olarak kabul edersen bu fiyatlara bundan iyisini bulmak zor.takımında yaşı 29+ yavaş yavaş yerlerine daha genç isimler monte etmek gerekiyor.
Marselo cok sakar futbolcu, bombaci ustelik sanssiz. Bu macta sacma bir topu kornere vurur gol yeriz. Havadan iyi ama cepheden sadece, bence yan toplarda duracagi yeri bilemiyor cocuk. Yumusak ve eskort defans oyuncusu bize azicik operasyon oyuncusu lazim. Mesela kose direginde brumayi sikistirinca topla karisik yapacak oyuncu

Çevrimdışı mylife1903

mylife abi , bir sorum var rus medyasi 3cu dunya savasi haberleri yapiyormus dogrumu?
Gazete ve tvlere bakmiyorum. Rus medyasi turk medyasinin kopyasidir. Propaganda mutistir. Bazen gulmek icin acarim. Ukrayna meselesinde macarlar ile roportaj yaparlardi, avrupaya girince nasil fakirlestiklerini, almanlarin kiclarini macarlarin sildigini falan gosteril, ukrayna kokenli vatandaslara propaganda yaparlardi.
O kadar benziyoruzki adamlara bunlari tanidikca neden avrupa birligi falan ugrastigimizi anlamiyorum, yerimiz asya resmen.
Buyuk ve guclu ulke, herkes yeltsin zamani rusya gibi saniyor, millet aclik cekiyor falan ama yok oyle. Savas falan olursa da bu herifler vodkayi cekip herkesi tokatlar, saka olmaz adamlarla. Bazen silahlarini gosterirler tvde, sessiz tabancalari var adamlarin. Susturucusuz tik diye bir ses cikiyor sadece.

Çevrimiçi murat

Yarın maç var siz uyuyorsunuz...
bir galibiyet alsakta rahat bir uyku çeksek.

Çevrimdışı Karabay

gözümü bile kırpmadım sıfır uyku ile duruyorum neden böyle birşey yaptım bende bilmiyorum :D
harbi niye öyle yaptinki  :D
bir galibiyet alsakta rahat bir uyku çeksek.
onu yazip uyumuşum abi  :evillol:

Çevrimiçi murat

harbi niye öyle yaptinki  :D onu yazip uyumuşum abi  :evillol:
iki  gündür bende uyumakta ve uyanmakta zorlanıyorum :D

Çevrimdışı mylife1903

iki  gündür bende uyumakta ve uyanmakta zorlanıyorum :D
Ben de zor uyudum dun hatta kendimi zorladim uyumak icin gece 4 gibi uyudum cocuk kaldirdi, baba acim, karnimi doyur, diye. Inanilmaz bir bas agrisiyla uyandim sanki 2lt vodka icmis gibi, simdi ikinci kahvemi iciyorum hala afyonum patlamadi. Insallah kayserinin yuzune yuzune patlariz

Çevrimdışı mellfred

Dun dolu ay mıydı acaba. ben de uyuyamadım bir türlü

Çevrimdışı mylife1903

Yoktu herhalde ne dislerim uzadi, ne sirtim killandi

Çevrimdışı scarfright

Dun gece evin içi ay ışığıyla doluyordu. Tam bakmadım ama muhtemelen dolunay vardı:) beni de uyutmadı:)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abiler strese girmeyin yahu, altı üstü kayseri ne olabilir yedek kaleci oynayacak ali ahamada düzelmediyse zor bir maç olmaz aboubakar gol atacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yoktu herhalde ne dislerim uzadi, ne sirtim killandi
Aahajaj abi formasın gene

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben de zor uyudum dun hatta kendimi zorladim uyumak icin gece 4 gibi uyudum cocuk kaldirdi, baba acim, karnimi doyur, diye. Inanilmaz bir bas agrisiyla uyandim sanki 2lt vodka icmis gibi, simdi ikinci kahvemi iciyorum hala afyonum patlamadi. Insallah kayserinin yuzune yuzune patlariz
Abi bir şişe votkayı rahat içebiliyor musun ben hiç sevmem votkayı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yıldırım Demirören, 13 ülke federasyon başkanı tarafından teklif edilen UEFA Başkan adaylığını reddetti.. (Hürriyet)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçmiş olsun İstanbul. Hafif sallanmışsınız galiba?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

harbi niye öyle yaptinki  :D onu yazip uyumuşum abi  :evillol:

uyku tutmadı başımda ağrıyordu :D

Yatağın içinde tabletten ligtv'nin uygulamasından 2010-2011 2011-2012 yıllarının bütün maç özetlerini ilk haftadan son haftaya kadar baktım sabah ettim :D

Nerden nereye dedim :D

İnşallah bugün kazanırız da rahat bir uyku çekerim :D

Çevrimdışı Karabay

Yatağın içinde tabletten ligtv'nin uygulamasından 2010-2011 2011-2012 yıllarının bütün maç özetlerini ilk haftadan son haftaya kadar baktım sabah ettim :D

lodostan hep lodostan. Baş ağrısıda yapar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kardeşim kızmada ağır işsizlik yapmışsın be  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi nasılsın keyifler yerinde mi  :)

Çevrimdışı Karabay

abi nasılsın keyifler yerinde mi  :)
mehmet ali sagol dostum ya takiliyoruz işte. Seninde keyifler yerinde valla maşallah ilgiyle takip ediyorum  :claps:

kardeşim kızmada ağır işsizlik yapmışsın be  :evillol: :evillol:

insanın başı ağrırken nasıl yatsın uyusun kanki :D

Hazır uykumda yoktu başımda ağrıyordu fırsat bu fırsat diyerekten değerlendirdim :D

Quaresma,guti,simao'lu çöp sezon'u izledim :D

Samet aybaba'lı bugün kü oyunumuzun temelini izledim olcay'ın katkısı gerçekten çok fazla oğuzhan'dan önce hatta oğuzhan dökülürken olcay döktürüyormuş tek paslar,ver kaçlar içeri girmeler.

Gayet güzel oluyor bence bi ara sende otur baştan sona izle 2010 senesinden başla bugüne kadar gel farkı gör :D

dışarı çıkmıyorum ki nerden buldu bu lodos beni :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen sene vardı böyle bi muhabbet :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

Abi bir şişe votkayı rahat içebiliyor musun ben hiç sevmem votkayı

Mezeye bagli iyi bir sofra varsa 2 sise icerim bir oturusta, ceketimi ilikler kalkarim

Çevrimdışı Berat

Mezeye bagli iyi bir sofra varsa 2 sise icerim bir oturusta, ceketimi ilikler kalkarim

Fazla şeker alımı yüzünden uykudan uyanıp deli gibi su şişesi arıyor musun sonra ?  :icool:

Etiketler: