Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9140157 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Ömerin kanatta oynamasının bize ne gibi bir avantajı olabilir bana hiç mantıklı gelmiyor

Orta saha özellikli bir kenar oyuncusundan ziyade skora daha yakın kimlikte bir oyuncuyu kanat forvet gibi kullanıyor. Fakat oyun içi katkısı sınırlı; servis hazırlama ve top kullanma becerisi düşük. Ömer daha çok vuruş santraforu.
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2016, 21:22:02 atalay ]

Orta saha özellikli bir kenar oyuncusundan ziyade skora daha yakın bir oyucuyu kanat forvet gibi kullanıyor. Fakat oyun içi katkısı sınırlı; servis hazırlama ve top kullanma becerisi düşük. Ömer daha çok vuruş santraforu.
Kesinlikle haklisin

Dedigin gibi Hoca Omeri kanat forvet gibi oynatmaya çalışıyor Ama hoca ters is yapıyor Omer kanat forvet oynayacak ozelliklere sahip degil

Ha Cenki kanat oynatip Omeri Santrafor oynatsa olur mu ? Olur cokda guzel olur

Ama Omeri kanat Cenki Forvet oynatirsan olmuyor iste bakalim hoca bu israrindan ne zaman vazgececek

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 23 Ekim 2016, 20:39:58 atalay ]

Çevrimdışı Berat

en iyi hamle quaresmayı hiç oynatmamak olur bence
Bir de Marcelo'nun yüzünde meşhur eski solbekimizde olan 'garip' ifade var , aksiyonları zaten aşikar stoper yokluğundan Marcelo & Tosic'e sarıldık.

Çevrimdışı ilhan mansız

Marcelo nun defolari var yok degil bende en cok elestirenlerden biriyim

Ama takima iyice isindigini ve liderlik vasfi olduğunu düşünüyorum , Sorumluluk aliyor , isabetli kisa pas ve uzun pas atiyor , birde arada sakarligi tutmasa tadından yenmeyecek

Dedigin gibi sik sik one cikip oyunu kuracaktir ve Duran toplarda ileriye her ciktiginda tehlikeli olacaktır
Marcelo maliyetini düşündüğümüzde mükemmel bir transfer. defoları tabi ki olacak, defosu olmasa zaten bu kadar ucuza alamazdık. Türkiye ligi için çok çok fazlasıyla yeterli olduğu gibi avrupada da şu ana kadar gayet başarılı. milyonlarca euro maiyeti olan serdar aziz, kjaer gibi adamları düşününce çok başarılı, üstelik hiç uyum sorunu yaşamadı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Marcelo maliyetini düşündüğümüzde mükemmel bir transfer. defoları tabi ki olacak, defosu olmasa zaten bu kadar ucuza alamazdık. Türkiye ligi için çok çok fazlasıyla yeterli olduğu gibi avrupada da şu ana kadar gayet başarılı. milyonlarca euro maiyeti olan serdar aziz, kjaer gibi adamları düşününce çok başarılı, üstelik hiç uyum sorunu yaşamadı.
Fiyat kalite dengesi iyi ama bizim seviyemiz için yeterli değil abi

Çevrimdışı Kalyoncu

Ben oturayım 1.5M kazanayım orada o zaman.
Maaşını eleştirebilirsinde oturduğu yerden para alıyo demek bence haksız. Cenk gönen oturasıya Tolga zengin otursun. He oynasın öyle alsın diyosan aman diyeyim bida düşün derim. Aras,kerim,atınç,necip,rhodolfo Vs bunların yerinede tüm forum gidip oturalım o zaman?

Çevrimdışı atalay

Oğuzhan'ın yokluğunda Quaresma ve Caner ile biteviye hücumlar üretip, oyunun kolayına kaçmamak gerekiyor. Haftalardır bu ikilinin ezber hücumları dışında güçlü bi' plan yok. Ayrıca merkez ikilide oynayan isimlerin sezon başından bu yana yaşadıkları alan paylaşımı sıkıntısını atlatmış olmaları gerek.

Çevrimdışı ilhan mansız

Fiyat kalite dengesi iyi ama bizim seviyemiz için yeterli değil abi

bizim seviyemiz?  :D derken, hangi seviye, öncelikle mali durum düzelir sonra çıta yükselir, şu an için Türkiye de zaten en yüksek seviye bizde bence ama daha yukarıyı hedeflemek için 2-3 yıla daha ihtiyacımız var. Gördüğün gibi gomez ve sosa gibi oyuncuları bile sebepleri ne olursa olsun elde tutamadık.   

Çevrimdışı Berat

Oğuzhan'ın yokluğunda Quaresma ve Caner ile biteviye hücumlar üretip, oyunun kolayına kaçmamak gerekiyor. Haftalardır bu ikilinin ezber hücumları dışında güçlü bi' plan yok. Ayrıca merkez ikilide oynayan isimlerin sezon başından bu yana yaşadıkları alan paylaşımı sıkıntısını atlatmış olmaları gerek.
Birkaç hafta önce Gs'nin Hamit & Emre'li oynadığı gibi 4-4-2'nin denenebileceğini söylemiştin, ben de sana katılıyorum aklıma yatıyor açıkçası.

Edit:Emre yerine Engin yazdın sanırım gerçi.
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2016, 21:49:52 #Berat ]

Çevrimdışı Bishamon

Maaşını eleştirebilirsinde oturduğu yerden para alıyo demek bence haksız. Cenk gönen oturasıya Tolga zengin otursun. He oynasın öyle alsın diyosan aman diyeyim bida düşün derim. Aras,kerim,atınç,necip,rhodolfo Vs bunların yerinede tüm forum gidip oturalım o zaman?

Oturduğu yerden para alıyor antremanları ekiyor takımı iki kere Avrupa liginden etti.Ve gidip 3 sene uzatılıyor ve hala bir sorun yok yedek kaleci diye kalmasını istiyorsun.Beşiktaşlı olarak bu vasat adamlarla yetinme aşkını anlamıyorum.1.5M'a Fabridende iyi kaleci getirebilirsin ama yedek kulübesinde oturması için 33 yaşında birini veriliyor.

Ayrıca verdiğin oyuncu isimleri çok saçma olmuş.Rhodolfo çok ağır bir sakatlık geçirdi.Atınç ve Necip toplamda Tolga kadar kazanmıyorlar.Aras ise daha ligde şans bulamadı nedense ki antreman maçlarında çok iyi geçmişti.

Çevrimdışı atalay

Stoperleri, fahiş hataları dışında hiçbir zaman bireysel performansları üzerinden değerlendirmedim, zira savunma organizasyon işidir ve takımın savunma stratejileri hususundaki sıkıntılarını uzun süredir yazıyorum. Fiyat/kalite endeksi kuracaksınız orta saha oyuncularına ve alınan katkıya göz gezdirmelisiniz. Kazın ayağının hiç de öyle olmadığını göreceksiniz. 

Çevrimdışı Orhan

Quaresma'yı bırakın Tolga bu gidişle yattığı yerden 3 sene boyunca para kazanacak...
Dugun ve dogum gunlerinde aktif misin?Peki iyi pasta kesebilir misin?

Çevrimdışı ilhan mansız

Stoperleri, fahiş hataları dışında hiçbir zaman bireysel performansları üzerinden değerlendirmedim, zira savunma organizasyon işidir ve takımın savunma stratejileri hususundaki sıkıntılarını uzun süredir yazıyorum. Fiyat/kalite endeksi kuracaksınız orta saha oyuncularına ve alınan katkıya göz gezdirmelisiniz. Kazın ayağının hiç de öyle olmadığını göreceksiniz.
marcelonun fahiş hatası zaten olmadı bildiğim kadarıyla, ayrıca savunmada rakibe genel olarak çok az pozisyon veriyoruz. Ayrıca orta saha oyuncularımızın maliyeti derken kimi kastettiğini anlamadım. gayet makul, bu yıl katkının daha düşük olduğu konusuna katılıyorum. bunun da sebebi bence henüz oyun planımızın tam olarak oturmamış olması yoksa geçen yıl ki katkı fazlasıyla yeterliydi.   

Çevrimdışı Kalyoncu

Oturduğu yerden para alıyor antremanları ekiyor takımı iki kere Avrupa liginden etti.Ve gidip 3 sene uzatılıyor ve hala bir sorun yok yedek kaleci diye kalmasını istiyorsun.Beşiktaşlı olarak bu vasat adamlarla yetinme aşkını anlamıyorum.1.5M'a Fabridende iyi kaleci getirebilirsin ama yedek kulübesinde oturması için 33 yaşında birini veriliyor.

Ayrıca verdiğin oyuncu isimleri çok saçma olmuş.Rhodolfo çok ağır bir sakatlık geçirdi.Atınç ve Necip toplamda Tolga kadar kazanmıyorlar.Aras ise daha ligde şans bulamadı nedense ki antreman maçlarında çok iyi geçmişti.
Yedek yerli bir kaleciden bahsediyorum 18 de yerli kaleci olmak zorunda. Oynamasın dedik geç olsada oynamıyor yedek olarakta iyi bir kaleci Tolga otursun orada iş düşerse oynar.

Çevrimdışı atalay

Marcelo'nun temel pozisyon oyununda sıkıntıları var. Bu sezon fahiş hataları yenilen gollerin yarısında Tosic yaptı. Pozisyon içinde Marcelo'nun ayak uydurduğu anlar da var. Her şeyden öte kaçak dövüşüyor. @ilhan mansız
[ Son Düzenleme: 14 Ekim 2016, 22:21:04 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Birkaç hafta önce Gs'nin Hamit & Emre'li oynadığı gibi 4-4-2'nin denenebileceğini söylemiştin, ben de sana katılıyorum aklıma yatıyor açıkçası.

Edit:Emre yerine Engin yazdın sanırım gerçi.

Orta saha özellikli kenar oyuncularına ve formda bir Gönül'e ihtiyaç var. Kenarlardan biri Talisca olabilir fakat diğeri Oğuzhan olabilir mi? Emin değilim. Ki zaten ortada bi' Oğuzhan yok.

Orta saha özellikli kenar oyuncularına ve formda bir Gönül'e ihtiyaç var. Kenarlardan biri Talisca olabilir fakat diğeri Oğuzhan olabilir mi? Emin değilim. Ki zaten ortada bi' Oğuzhan yok.
@atalay

Az once okudum Ozi tam iyilesmeden Gs macinda oynamak istemis ve oyuzden sakatligi nuksetmis ve devre arasi çıkmış oyundan

Eger Kayseri veya Napoli maçlarından birinde daha oynarsa sakatligi 2-3 Ay uzar demis Doktor hoca oyizden kadroya almamış

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@atalay

Az once okudum Ozi tam iyilesmeden Gs macinda oynamak istemis ve oyuzden sakatligi nuksetmis ve devre arasi çıkmış oyundan

Eger Kayseri veya Napoli maçlarından birinde daha oynarsa sakatligi 2-3 Ay uzar demis Doktor hoca oyizden kadroya almamış
1 kasımdaki napoli maçında süre alır o zaman ilk 11 olmasada

1 kasımdaki napoli maçında süre alır o zaman ilk 11 olmasada

Benfica macinda Sol ayak bileginde burkulmaya bağlı tendon kiliflarinda zorlama ve odem oluşmuş

Tam iyilesmemesine ragmen Gs macinda oynayinca sakatligi nuksetmis ve Ayak bileginde yine odem olusmus o yuzden devre arasinda oyundan cikmis

Odem hareketli bolgede oldugu icin hala gecmemis ve nuksetme ihtimali varmis

Biz bunun teknik detayıni bilemeyiz onu da @atalay anlatir artik bize

Çevrimdışı OrhanAker

Arasın milli maçta kaçırdığı pozisyonu hatırlıyorum birde bizim diğer kanatlara bakıyorum..
Aynı pozisyonda q7 koşamaz kanada açılır , olcay topu süremez , kerim de %95 çalıma gidip kaptırırdı.
Arasın diğerlerine nazaran oyun içinde daha aktif ve yararlı olacağını düşünüyorum.
Elimizdeki en iyi kanat oyuncusunu kadroya almıyoruz.

Çevrimdışı ilhan mansız

Marcelo'nun temel pozisyon oyununda sıkıntıları var. Bu sezon fahiş hataları yenilen gollerin yarısında Tosic yaptı. Pozisyon içinde Marcelo'nun ayak uydurduğu anlar da var. Her şeyden öte kaçak dövüşüyor. @ilhan mansız Bu oyuncuları yetersiz buluyorum fakat öz verilerinde hiçbir sıkıntı yok.
açıkçası kaçak dövüşüp dövüşmediğine çok dikkat etmedim, yıllar yılı o kadar kötü transferler gördük ki bu fiyatlarla alınan bu oyuncuları başarılı buluyorum, tabi ki her zaman daha iyisi vardır.

açıkçası kaçak dövüşüp dövüşmediğine çok dikkat etmedim, yıllar yılı o kadar kötü transferler gördük ki bu fiyatlarla alınan bu oyuncuları başarılı buluyorum, tabi ki her zaman daha iyisi vardır.
Tabiki Ne stoperler gorduk biz onlara bakarak baya iyi

Lakin fahis hatalari oluyor mesela Topa elle dokunmak gibi 2-3 kez yapti bunu bilincli yapmiyor tabii ama sakarligi var biraz onun haricinde Iyi oldugunu düşünüyorum

Avantaji Ayaklarini iyi kullanmasi , oyun kurma becerisi ve yuksek toplardaki tartismasiz etkinligi , üstünlüğü ( hem savunma hemde hucum anlamında )

Spor yorumcusu Sanlı Sarıalioğlu, Beşiktaş’ın gündemi hakkında #HABER1903’e açıklamalarda bulundu.
 ●

-BEŞİKTAŞ'IN DEPLASMAN DİYE BİR SIKINTISI KALMADI-

Siyah-beyazlıların Kayserispor karşısında maçın favorisi olduğunu ifade eden Sarıalioğlu; ''Beşiktaş'ın çok güçlü ve zengin bir kadrosu var. Beşiktaş'ın son 2-3 yıldan beri deplasman diye bir sıkıntısı kalmadı. Her zaman dışarılarda oynuyordu ve deplasmana alıştı. Kayserispor'un gücünü inkar etmiyorum ama Beşiktaş ile Kayserispor'un gücünü tartıya koyduğumuz zaman Beşiktaş çok ağır basıyor. Napoli maçına Beşiktaş'ın moralli çıkabilmesi için bu lig maçından mutlaka 3 puan çıkarması gerekiyor. Beşiktaş bu güce sahip. Beşiktaş'ın çok kolay olmasa da Kayseri'den 3 puanla döneceğin düşünüyorum.'' dedi.

-ABOUBAKAR VE TOSUN BİRLİKTE OYNAMALI-

Aboubakar ile Cenk Tosun'un çift santrafor olarak ilk 11'de oynatılması gerektiğini söyleyen Sarıalioğlu; ''Beşiktaş'ın sıkıntısı gol yollarında. O nedenle hep şunu öneriyorum. Aboubakar ile Cenk Tosun artık bir arada oynatılmalı. Beşiktaş, çift santrafor olarak oynamalı veya Cenk Tosun solda Aboubakar forvette oynamalı. Şenol Hoca, Aboubakar ile Cenk Tosun'u bir arada oynattığında Beşiktaş kolay pozisyona girebiliyor ve kolay gol atabilen bir takım haline geliyor.'' dedi.

-"HELAL OSLUN" DİYORUM-

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nin yenilenmesine değinen Sarıalioğlu; ''Bu yönetim çok iyi işler yapıyor. Ümraniye Nezat Demir Tesisleri yenilendi. Koskocaman stat yapıldı. Durmadan tesisler çoğaltılıyor. Beşiktaş yönetimine 'Helal olsun' diyorum. Yönetim gerçekten çok başarılı.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER

Etiketler: