Spor yorumcusu Sanlı Sarıalioğlu, Beşiktaş’ın gündemi hakkında #HABER1903’e açıklamalarda bulundu.
●
-BEŞİKTAŞ'IN DEPLASMAN DİYE BİR SIKINTISI KALMADI-
Siyah-beyazlıların Kayserispor karşısında maçın favorisi olduğunu ifade eden Sarıalioğlu; ''Beşiktaş'ın çok güçlü ve zengin bir kadrosu var. Beşiktaş'ın son 2-3 yıldan beri deplasman diye bir sıkıntısı kalmadı. Her zaman dışarılarda oynuyordu ve deplasmana alıştı. Kayserispor'un gücünü inkar etmiyorum ama Beşiktaş ile Kayserispor'un gücünü tartıya koyduğumuz zaman Beşiktaş çok ağır basıyor. Napoli maçına Beşiktaş'ın moralli çıkabilmesi için bu lig maçından mutlaka 3 puan çıkarması gerekiyor. Beşiktaş bu güce sahip. Beşiktaş'ın çok kolay olmasa da Kayseri'den 3 puanla döneceğin düşünüyorum.'' dedi.
-ABOUBAKAR VE TOSUN BİRLİKTE OYNAMALI-
Aboubakar ile Cenk Tosun'un çift santrafor olarak ilk 11'de oynatılması gerektiğini söyleyen Sarıalioğlu; ''Beşiktaş'ın sıkıntısı gol yollarında. O nedenle hep şunu öneriyorum. Aboubakar ile Cenk Tosun artık bir arada oynatılmalı. Beşiktaş, çift santrafor olarak oynamalı veya Cenk Tosun solda Aboubakar forvette oynamalı. Şenol Hoca, Aboubakar ile Cenk Tosun'u bir arada oynattığında Beşiktaş kolay pozisyona girebiliyor ve kolay gol atabilen bir takım haline geliyor.'' dedi.
-"HELAL OSLUN" DİYORUM-
Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nin yenilenmesine değinen Sarıalioğlu; ''Bu yönetim çok iyi işler yapıyor. Ümraniye Nezat Demir Tesisleri yenilendi. Koskocaman stat yapıldı. Durmadan tesisler çoğaltılıyor. Beşiktaş yönetimine 'Helal olsun' diyorum. Yönetim gerçekten çok başarılı.'' diyerek sözlerini tamamladı.
Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER