Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135318 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

çevir kazı yanmasın  :icool:
O değilde ilk maçta bize gol atarsa Pektemek sözleşmesini fesh ederim :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi Necmi

Yok abi Fatih terimi dedim ben  :evillol:
:nerd: tek bir mesajımı bulamazsın ne burda nede başka bir yerde
dostum heriften tiksiniyorum. Hayatta bildiğim en boş beleş insan devletin derin katlarının
iteklemesiyle bir yerlere gelmiş. Sokakta çeken tinerciden daha fazla futbol bilgisi olmayan biri
gerçi benzetme yanlış oldu tinerciler daha fazla biliyordur futbolu. :evillol:

Çevrimdışı benyv-

Gs'de Eren, Sneijder ve Serdar Aziz, Fb'de ise Ozan tufan sakatlandı milli arada. Biz ise kayıp vermedik, fakat oğuzhan ve gökhan inlerin iyileşmesi gerekiyor maça kadar. Bu senaryoda, FB ve Gs puan kaybeder büyük olasılıkla. Alacağımız galibiyetlerle en büyük aday olma pozisyonumuzu güçlendirebiliriz. Fakat Ş. Liginde ya Napoli'ye yenilmememiz gerekiyor, ya da 2 maçtan birini kazanmamız gerekiyor. Aksi taktirde galibiyet alamamak havamızı çok kötü etkiliyor bizim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gs'de Eren, Sneijder ve Serdar Aziz, Fb'de ise Ozan tufan sakatlandı milli arada. Biz ise kayıp vermedik, fakat oğuzhan ve gökhan inlerin iyileşmesi gerekiyor maça kadar. Bu senaryoda, FB ve Gs puan kaybeder büyük olasılıkla. Alacağımız galibiyetlerle en büyük aday olma pozisyonumuzu güçlendirebiliriz. Fakat Ş. Liginde ya Napoli'ye yenilmememiz gerekiyor, ya da 2 maçtan birini kazanmamız gerekiyor. Aksi taktirde galibiyet alamamak havamızı çok kötü etkiliyor bizim.
Serdar Aziz Offical sakat zaten :) Sağlıklı olması haber değeri taşıyor  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dostum heriften tiksiniyorum. Hayatta bildiğim en boş beleş insan devletin derin katlarının
iteklemesiyle bir yerlere gelmiş. Sokakta çeken tinerciden daha fazla futbol bilgisi olmayan biri
Yazık günah şu jenerasyona, onlarca gencin geleceğiyle oynuyor bu herif en çok bu tarafına sinir oluyorum yoksa yenmişiz yenilmişiz hiç önemi yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen söylediklerin mantıklı Oğuzhan ve Gökhan İnler zor yetişir napoli maçına anca Oğuzhan son 20 25 dk süre alabilecek duruma gelebilir gibi Gs'de düşüş başlayacak çok abartılıyor bir şey yaptıkları yok bence Fener biraz toparlar devre arasına kadar Gs'yi 1 2 puan geçebilir gibi düşünüyorum...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

birde adamın davranışları berbat o kadar para kazan insanlar eleştirince ağla sızla dur böyle milli takım hocası mı olur, pirlo kitabında iyi dalga geçmişti Necmi abi  :evillol:

Çevrimdışı sametbagan

Yazık günah şu jenerasyona, onlarca gencin geleceğiyle oynuyor bu herif en çok bu tarafına sinir oluyorum yoksa yenmişiz yenilmişiz hiç önemi yok.
"İlk defa muhalif ama doğru bir yorum yaptığını görüyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Serdar Aziz Offical sakat zaten :) Sağlıklı olması haber değeri taşıyor  :D
büyük hata transferi olacaktı Allah'tan almadık abi şahsen hiç sevmediğim bir oyuncuydu :)

Çevrimdışı tangaz

izlanda milli takımından bir  oyuncu terim mızmızlanmasın da işine baksın harika bir oyuncu grubundan çöp bir takım yapmış havayı falan bahane edeceğine işini düzgün yapsın gibisinden demeç vermiş izlanda tv.sine
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

izlanda milli takımından bir  oyuncu terim mızmızlanmasın da işine baksın harika bir oyuncu grubundan çöp bir takım yapmış havayı falan bahane edeceğine işini düzgün yapsın gibisinden demeç vermiş izlanda tv.sine
adam doğru söylemiş abi biz söyleyince milli takım düşmanı oluyoruz mesela 4 6 0 oynuyorsun emre mor sahte 9 oynuyor bu işi en iyi yapabilecek adam yunus mallı onu hiç düşünmüyorsun sonra anca ağlarsın, dudağını büzer oturursun öyle işte  :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı panic13

Yok abi Fatih terimi dedim ben  :evillol:

Yalnız @Serhat Akkaya burada @Necmi abi haklı, tolga'yı veya iso'yu övmedi ama türk olarak daha iyilarini alamayacağımız için ucuza kadroda tutmanın faydası olacağını söyledi. O günkü şartlarda haksız da değildi. Gerçi Tolga'yı bence de zaman zaman fazla savundu ama hiç bir zaman korumadı.

Gerçi senin diline düşen iflah olmaz :D Hayırlısı ile ebubekiri gömüyoruz 1 aya :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Yalnız @Serhat Akkaya burada @Necmi abi haklı, tolga'yı veya iso'yu övmedi ama türk olarak daha iyilarini alamayacağımız için ucuza kadroda tutmanın faydası olacağını söyledi. O günkü şartlarda haksız da değildi. Gerçi Tolga'yı bence de zaman zaman fazla savundu ama hiç bir zaman korumadı.

Gerçi senin diline düşen iflah olmaz :D Hayırlısı ile ebubekiri gömüyoruz 1 aya :D

daha 11 maç var neredeyse 3 ay eder  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şimdi göreceli bir şey gömme konusu, neye göre kime göre gömücez devre arası geldiğinde? seni bence hakem yapabiliriz bu konuda  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Şimdi göreceli bir şey gömme konusu, neye göre kime göre gömücez devre arası geldiğinde? seni bence hakem yapabiliriz bu konuda  :D

hakem şart yoksa sonumuz armağan gibi olur walla  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hakem şart yoksa sonumuz armağan gibi olur walla  :evillol:
Devre arasını bekleyen @tangaz la ben  :evillol:

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı panic13

Ben iyi gömerim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Ben iyi gömerim.

tarafsız hakem ilkesine aykırı olur o zaman :) şu aşama da sen abuyu savunan tarafa mı yakınsın gömen tarafa mı?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tarafsız hakem ilkesine aykırı olur o zaman :) şu aşama da sen abuyu savunan tarafa mı yakınsın gömen tarafa mı?
tolga Zengin'i savunuyormuş :D

Çevrimdışı tangaz

tolga Zengin'i savunuyormuş :D

tolgea dedin @panic13 i de elimizdeki tek hakem adayını da kaybettik  :by2:

Çevrimiçi Necmi

tolgayı savunmadım @panic13  her zaman söyledim hiç bir koşulda kalede görmeye tahammülüm yok diye
ama uzatılma mantığı iyi bir kaleci almak koşuluyla yerinde olur dedim ve burda savunma dediğin son derece hakarete varan
yorumlar oluyordu ne olursa olsun burda Beşiktaş oyuncusuna hakaret edilmez alaya alınmaz yanlış olan bir şeye arka çıkamayız
herhalde

Çevrimdışı mylife1903

şu da olur
Ahaha ben temkinliyim, gomuluyorsa kurek cikartirim hemen yok gommeyeceksek turk dil kurumu sozlugu lazim, bos konusuyoz ya

Çevrimdışı tangaz

Ahaha ben temkinliyim, gomuluyorsa kurek cikartirim hemen yok gommeyeceksek turk dil kurumu sozlugu lazim, bos konusuyoz ya

abi bu at çok çelimsiz kalmış sanırım kesmeden besiye çekmek geremez mi bunun :D

Etiketler: