Bi deneyem bakam anlatanilecem mi
Arkadaslar bu 11 meselesine sistem meselesine cok takiliyoruz.
Senol hocam fazla celiskiye dusen, cok hata yapan, kendini inkar eden bir insan degil.
Beni rahatsiz eden takimin durusu. Mesela yok uzun oynadi, yok calim atti falan bunlari konusuyoruz, yok oyunun geometrisiydi, taktigiyddi ama spor yapanlar bilir temasli sporlarda oncelik kavga etmekten, rakibin eksiklerini degerlendirmekten, anlik akil koymaktan baslar.
Simdi bu gs macinda yahu adamlar itiraz ediyor, zaman geciriyor hakemi baskiliyor skor 2-0 olmus. Mesela birisi alsin topu ortasahadan adamalrin korner diregine dogru vursun atsin taca, kaldirsin elini arkadaslarini cagirsin, pres yapip top kapsinlar. Sahada itis kakis cikiyor, tamam cirkeflik yapmasinlar ama boyle ezilmesinler o pzosiyonlarda istiyorum.
Kavgaysa kavga
Faulse faul
Tekmeyse tekme
Kansa kan
Azicik cesur olsun futbolcular, sahada karakter koysunlar. Duzgun faul yapamiyor bizim takim. Adama kayarak giren bir karijma bir oguzhan var. soyle sahada oynarken hocanin da biraz oyuna gore sekillendirmesi lazim cocuklari, mesela gs macinda gonder hocam caneri bassin ayagina brumanin iste, aetislik yaptirmasin.
Ulan anlatamadim gene. Az italya ligi seyretsin bu futbolcular, ispanya ingiltere ligini seyredip bizim ligde top oynanmaz.