Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135599 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Deniz Kızıltaş

Gönül ve Adriano'nun hazır olmaması kanat özellikli kenar oyuncularını taç çizgisinin dışına atmamız engelliyor. Tam kapasitede olsalar Tosic, Marcelo ve Rhodolfo ile Scolari'nin 3-4-2-1'ini İnler, Atiba, Ozzy ve Talisca'nın aynı anda sahada olduğu bir şekilde oynayabilirdik.

Müthiş tespit bu bakımdan düşünmemiştim. Ancak Şenol Hoca 3'lü defan kurgusuna geçmez sanırım.

Sanırım Şöyle bir kurgudan bahsediyorsunuz.

Fabri

Marcelo Rhodolfo Tosic

GG      Atiba      Ozi          Caner

Talisca     Adriano
            Abou yada Cenk

Çevrimdışı mylife1903

@#Berat sen nikine ne yaptin looo
Mavi mavi yaniiyir
Boyle goyu mavi

Çevrimdışı atalay

Diziliş açısından öyle. İnler - Atiba önlerinde Ozzy - Talisca. Adriano ve Gönül ise sağ bek opsiyonları. @Deniz Kızıltaş

Çevrimdışı mylife1903

Bi deneyem bakam anlatanilecem mi

Arkadaslar bu 11 meselesine sistem meselesine cok takiliyoruz.
Senol hocam fazla celiskiye dusen, cok hata yapan, kendini inkar eden bir insan degil.

Beni rahatsiz eden takimin durusu. Mesela yok uzun oynadi, yok calim atti falan bunlari konusuyoruz, yok oyunun geometrisiydi, taktigiyddi ama spor yapanlar bilir temasli sporlarda oncelik kavga etmekten, rakibin eksiklerini degerlendirmekten, anlik akil koymaktan baslar.

Simdi bu gs macinda yahu adamlar itiraz ediyor, zaman geciriyor hakemi baskiliyor skor 2-0 olmus. Mesela birisi alsin topu ortasahadan adamalrin korner diregine dogru vursun atsin taca, kaldirsin elini arkadaslarini cagirsin, pres yapip top kapsinlar. Sahada itis kakis cikiyor, tamam cirkeflik yapmasinlar ama boyle ezilmesinler o pzosiyonlarda istiyorum.
Kavgaysa kavga
Faulse faul
Tekmeyse tekme
Kansa kan

Azicik cesur olsun futbolcular, sahada karakter koysunlar. Duzgun faul yapamiyor bizim takim. Adama kayarak giren bir karijma bir oguzhan var. soyle sahada oynarken hocanin da biraz oyuna gore sekillendirmesi lazim cocuklari, mesela gs macinda gonder hocam caneri bassin ayagina brumanin iste, aetislik yaptirmasin.

Ulan anlatamadim gene. Az italya ligi seyretsin bu futbolcular, ispanya ingiltere ligini seyredip bizim ligde top oynanmaz.

Çevrimdışı atalay

Yazdığını anladım da örneğin yanlış. Ayrıca İtalya Liginin müdavimi Bruma'ya faul yapamadı. @mylife1903 Mesela GS maçında Hakan Balta'nın zamanı geçirmek için yaptığı bütün suni tartışmalarda bizimkiler oltaya geldi. Geçen sezonun oyununda Ersun Yanal'ın taktik faullerini yapmak gerekiyor. Dönemin GB ve FB'si iyi örnekler. 

Çevrimdışı mylife1903

Yazdığını anladım da örneğin yanlış. Ayrıca İtalya Liginin müdavimi Bruma'ya faul yapamadı. @mylife1903 Mesela GS maçında Hakan Balta'nın zamanı geçirmek için yaptığı bütün suni tartışmalarda bizimkiler oltaya geldi. Geçen sezonun oyununda Ersun Yanal'ın taktik faullerini yapmak gerekiyor. Dönemin GB ve FB'si iyi örnekler.
Ya sorma, ginler nasil dalamadi orda hala anlamis degilim. Tam neciplik pozisyondu aslinda. Iste futbolcu hissedecek orada, taktikten, teknikden ilk11den bagimsiz brumanin ayagini eline vereceksin o pozisyonda.

Çevrimdışı Berat

@mylife1903 abi ben aslında renkliyim :D

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Berat

Ahahha
Sufatina renk gelmis, tebrikler
Bu arada senin sertlik muhabbetinin üzerine Cenk ile Caner idmanda tartışmış :D

Teşekkürler abi zaten açık tenli bir insanım

Çevrimiçi murat

Kanatlar agriyor, agriyor. En formdakiler olcay ve karijma. Ha bunlar cok cok kendilerini assalar zaten verdikleri katki sinirli. Olcay hadi 6-7 gol atar da karijma en cok iki bilemedin uj, bej tane atamaz.

Kanat oyuncularini elestirmek yerine khk cikarip kanatlari iptal etmemiz lazim.
kanatlar iyi çalışmıyorsa kanatsız oynama formülleri var elimizde.4-3-3 atiba tolgay inler abu  cenk talisca veya 4-1-3-2 atiba tolgay ozi talisca abu veya cenk .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hırs iyidir berat

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı mylife1903

Cenkle caner en hirslilari zaten iyi olmus az biraz dovusseler aksam beraber iki duble parlatip iyice kaynasirlardi

Çevrimdışı mylife1903

hırs iyidir berat

Yok bu canerin sacmaliklari yetti hemen gonderelim, hakeme itiraz eder, habire kavga, antipatik, tuhaaf hemen bugun gondersinler.

Çevrimdışı sametbagan

2016-2017 Şampiyonluğumuzun alametleri başlamış. Göklerden gelen bir karar var  :D

Çevrimdışı mylife1903

2016-2017 Şampiyonluğumuzun alametleri başlamış. Göklerden gelen bir karar var  :D
Ikiz bebek lazim ikiz, hatta ucuz olsun araya bi de uefa kupasi sokusturalim

Çevrimdışı LuceGel

kanatlar iyi çalışmıyorsa kanatsız oynama formülleri var elimizde.4-3-3 atiba tolgay inler abu  cenk talisca veya 4-1-3-2 atiba tolgay ozi talisca abu veya cenk .
Her 2 sistemide denemeliyiz 4-3-3 de orta sahamız atiba-tolgay-ozzie daha iyi gider.Q7 yi de 65 de sal gerekirse rakibin üstüne  :ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mylife1903

Her 2 sistemide denemeliyiz 4-3-3 de orta sahamız atiba-tolgay-ozzie daha iyi gider.Q7 yi de 65 de sal gerekirse rakibin üstüne  :ok:
433 de karijma mumkunse omerle birlikte son 10 dakika oynasin.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Medya hemen eyyamcılığa başlamış. Şaşırdık mı tabi ki hayır

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı sametbagan

Ikiz bebek lazim ikiz, hatta ucuz olsun araya bi de uefa kupasi sokusturalim
Olcaydan bekliyorum ben ikizi adam evlendiğinden beri performansı baya düştü

Çevrimdışı mylife1903

Olcaydan bekliyorum ben ikizi adam evlendiğinden beri performansı baya düştü
Insallah insallah olcay ikiz cikartirsa cifte kupa demektir.
Once yedirecen eksiyi cikaracan ayseyi
Sonra yedirecen tatliyi cikaracan hakkiyi

Çevrimdışı sametbagan

Hoca kayseri maçına büyük bir süpriz olmazsa gene olcay q7 kanatlarıyla başlayacak.İleri uçta artık karar vermesi lazım geçen gomeze güvendiği gibi aboya da güvenir
Sürekli şans verirse cenkle birlikte forvette uzun yıllar sorun yaşamayız.Ama yine ligde cenk şl de abo yaparsa bence ikisini de kaybedebiliriz verimlilik açısından

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı tangaz

ooo kavga mı var nerde nerde  :boxin:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: