Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135558 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Kavgalar başladıysa şampiyonluk yakındır meşaleleri yakın  :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kavgalar başladıysa şampiyonluk yakındır meşaleleri yakın  :lol:
bunlar hep hırstan sıkıntı yok bu sefer çifte kupayla ligi kapatırız

Çevrimdışı ilhan mansız

gese ilk üç ayda 63 milyon zarar açıklamış, ilk üç ay hasılatında da bizim 102 milyon gerimizde,  :D :D

Çevrimdışı sametbagan

Insallah insallah olcay ikiz cikartirsa cifte kupa demektir.
Once yedirecen eksiyi cikaracan ayseyi
Sonra yedirecen tatliyi cikaracan hakkiyi
Kavga olayından sonra canerde çosuk çalışmalarına başlamış yaptığı açıklamayla
Bakalım bizim basın üçüz mü doğuracak dördüz mü göreceğiz :D

Çevrimdışı LuceGel

Hoca kayseri maçına büyük bir süpriz olmazsa gene olcay q7 kanatlarıyla başlayacak.İleri uçta artık karar vermesi lazım geçen gomeze güvendiği gibi aboya da güvenir
Sürekli şans verirse cenkle birlikte forvette uzun yıllar sorun yaşamayız.Ama yine ligde cenk şl de abo yaparsa bence ikisini de kaybedebiliriz verimlilik açısından
Klube yakın biri olsam giderdim abubekirin yanına derdim bak olm Vincent benim ak sakallı dedem seni rüyasında görmüş büyük kalabalıklar gavurlar filan seni alkışlıyormuş goller goller üstüne 2 şer 2 şer atıyormuşun derdim.Afrikalılar inanır böyle şeylere hele birde Kayseriye atarsa seyret cümbüşü  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Çağatay

Caner-cenk kavgasinin ardindan profesyonel futbol disiplin kurulu Fernandes e 3 maç ceza verdi.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Caner-cenk kavgasinin ardindan profesyonel futbol disiplin kurulu Fernandes e 3 maç ceza verdi.
Sahayi kapatmayip, takim otobusunu trafikten men etmeselerdi eydi

Çevrimdışı mylife1903

Klube yakın biri olsam giderdim abubekirin yanına derdim bak olm Vincent benim ak sakallı dedem seni rüyasında görmüş büyük kalabalıklar gavurlar filan seni alkışlıyormuş goller goller üstüne 2 şer 2 şer atıyormuşun derdim.Afrikalılar inanır böyle şeylere hele birde Kayseriye atarsa seyret cümbüşü  :D
Yok abi bu kayseri maclarina buyuye bulasma cok pis ters tepiyor. Bak muzleraya bir giristik biz forumcan gs kayseri macinda, ozel siparis buyu bile yaptirdim hop mac icinde gayserinin kalecinin omurga kirildi.
Aman abuyu doldurusa getirecez derken nukalma iki tane saplar kanser oluruz

Çevrimdışı tangaz

Sahayi kapatmayip, takim otobusunu trafikten men etmeselerdi eydi

otobüs yeni değilmiydi yaa daha kredisi bitmemişti :bawling:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağatay

otobüs yeni değilmiydi yaa daha kredisi bitmemişti :bawling:

Baba aküyü çalmışlar

Çevrimdışı tangaz

Baba aküyü çalmışlar

bari egsozu çalsalarmış gümüş şemsiye niyetine kullanırlardı :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağatay

bari egsozu çalsalarmış gümüş şemsiye niyetine kullanırlardı :D

Egzos açılmaz diyosun yaneee

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı mylife1903

Egzos açılmaz diyosun yaneee
Acilmaz da ufak bir delik bulursa ses yapar egzoz

Çevrimdışı Çağatay

Acilmaz da ufak bir delik bulursa ses yapar egzoz

Aga muhabbetin devamı +18 e doğru gidiyor.. :D bi kolaçan edelim de admin yoksa yürürüz burdan

Çevrimiçi murat

Aga muhabbetin devamı +18 e doğru gidiyor.. :D bi kolaçan edelim de admin yoksa yürürüz burdan
:busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
tanıdık egzoz cu var. :D

Çevrimdışı mylife1903

Yok toobe +18 falan

Bizim buralar soguk ya kisin bu buhar birikiyor egsozda buharlar suya, sular buza donusunca arabanin arkasinda egzozu tikiyor araba calismiyor, ben ufakmbir delik aciyorum ordan tahret muslugu gibi suyu akitiyorum, araba calisiyor ama az gaz verince egsozda arkadan gaz cikartiyor, pirrrrrrprrprrr

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tangaz

Yok toobe +18 falan

Bizim buralar soguk ya kisin bu buhar birikiyor egsozda buharlar suya, sular buza donusunca arabanin arkasinda egzozu tikiyor araba calismiyor, ben ufakmbir delik aciyorum ordan tahret muslugu gibi suyu akitiyorum, araba calisiyor ama az gaz verince egsozda arkadan gaz cikartiyor, pirrrrrrprrprrr

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ermenistan gene kırmızı görmüş ne leş takım ya, aras burdada yedek

Çevrimdışı mylife1903

Arasi gomersek irkcilik gibi olur, cocuga bulasmayalim zaten ulke afedesin sey yani, cok ayip ben soyleyemiyecem de az senol hocaya guvenmek gerekiyor herhalde.

Çevrimdışı Çağatay

:busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:
tanıdık egzoz cu var. :D

Yok ya biz öyle can sıkıntısında şeeetmiştik
Yoksa egzosmuş delikmiş pırrpırrmış filan bunlar hep öyle hava su muhabbet yani admin abi sen yetkili bi abiye benziyon :D :D

Çevrimdışı Çağatay

Yok toobe +18 falan

Şu forumdaki yorumlarını bir kitapta toplamak istiyorum abi rızan var mı :D

Çevrimdışı mylife1903

Yok ya biz öyle can sıkıntısında şeeetmiştik
Yoksa egzosmuş delikmiş pırrpırrmış filan bunlar hep öyle hava su muhabbet yani admin abi sen yetkili bi abiye benziyon :D :D
Futbol yok ya ondan araba muhabbeti. Gecen katalizatorleri egzozdan kestim attim, araba rahatladi resmen. At gucunu artirir diyorlar ama cok fazla bir fark goremedim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

gese ilk üç ayda 63 milyon zarar açıklamış, ilk üç ay hasılatında da bizim 102 milyon gerimizde,  :D :D
Beter olsunlar , Yansin i....lerin alayi su veren itfaiyenin :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: