Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kavgalar başladıysa şampiyonluk yakındır meşaleleri yakın
Insallah insallah olcay ikiz cikartirsa cifte kupa demektir. Once yedirecen eksiyi cikaracan ayseyiSonra yedirecen tatliyi cikaracan hakkiyi
Hoca kayseri maçına büyük bir süpriz olmazsa gene olcay q7 kanatlarıyla başlayacak.İleri uçta artık karar vermesi lazım geçen gomeze güvendiği gibi aboya da güvenir Sürekli şans verirse cenkle birlikte forvette uzun yıllar sorun yaşamayız.Ama yine ligde cenk şl de abo yaparsa bence ikisini de kaybedebiliriz verimlilik açısından
Caner-cenk kavgasinin ardindan profesyonel futbol disiplin kurulu Fernandes e 3 maç ceza verdi.
Klube yakın biri olsam giderdim abubekirin yanına derdim bak olm Vincent benim ak sakallı dedem seni rüyasında görmüş büyük kalabalıklar gavurlar filan seni alkışlıyormuş goller goller üstüne 2 şer 2 şer atıyormuşun derdim.Afrikalılar inanır böyle şeylere hele birde Kayseriye atarsa seyret cümbüşü
Sahayi kapatmayip, takim otobusunu trafikten men etmeselerdi eydi
otobüs yeni değilmiydi yaa daha kredisi bitmemişti
Baba aküyü çalmışlar
bari egsozu çalsalarmış gümüş şemsiye niyetine kullanırlardı
Egzos açılmaz diyosun yaneee
Acilmaz da ufak bir delik bulursa ses yapar egzoz
Aga muhabbetin devamı +18 e doğru gidiyor.. bi kolaçan edelim de admin yoksa yürürüz burdan
Yok toobe +18 falanBizim buralar soguk ya kisin bu buhar birikiyor egsozda buharlar suya, sular buza donusunca arabanin arkasinda egzozu tikiyor araba calismiyor, ben ufakmbir delik aciyorum ordan tahret muslugu gibi suyu akitiyorum, araba calisiyor ama az gaz verince egsozda arkadan gaz cikartiyor, pirrrrrrprrprrr
tanıdık egzoz cu var.
Yok ya biz öyle can sıkıntısında şeeetmiştikYoksa egzosmuş delikmiş pırrpırrmış filan bunlar hep öyle hava su muhabbet yani admin abi sen yetkili bi abiye benziyon
gese ilk üç ayda 63 milyon zarar açıklamış, ilk üç ay hasılatında da bizim 102 milyon gerimizde,