Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9135228 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Bende aynısını düşünüyorum.
Neler yapabileceğinin kendisi bile farkında değil.

aynen, rivaldoyu taca atabilecek potansiyel var
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 dostum dün gece yatağa girdim uyuyamadım hemen sonra takımı falan düşünmeye başladım nerden aklıma geldiyse ismayl geldi aklıma ardından bu sene fenerde attığı gol geldi aklıma o gol faul değil mi sence de? düşünsene önünde rakip var onu çekiştirip topa vursan hakem faul verecek, neden? çünkü kendine avantaj sağlıyorsun. ee bu pozisyonda da çılgın çocuk iso volkiyi çekiştirip önünü boşaltmış ve avantaj sağlamış olmuyor mu? hakemler cidden dökülüyor yabancı bir hakem olsa faul verebilir ya da endirekt serbest vuruş  :alala:

@tuncaboylu dostum senin yorumunu da merak ediyorum, @mylife1903 ismayl uzmanı olduğu için özellikle ona sordum ama senin yanıtını da merak ediyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu dostum senin yorumunu da merak ediyorum, @mylife1903 ismayl uzmanı olduğu için özellikle ona sordum ama senin yanıtını da merak ediyorum.

O pozisyon faul abi.

Kendi arkadaşının omuzuna çıkıp kafa da vuramazsın mesela.

Çevrimdışı tangaz

O pozisyon faul abi.

Kendi arkadaşının omuzuna çıkıp kafa da vuramazsın mesela.

aynı örneği ben de düşündüm, kendi arkadaşının omuzuna basıp yükselirken avantaj sağlıyorsun bundan hiç farkı yok

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı onder23

Bu gece rüyamda man. City ile Şampiyonlar liginde oynuyorduk deplasmanda. Takım çok kötü oynuyor ama gol yemiyoruz. 80. Dk da Olcay dusuruluyor penaltı kazanıyoruz. Topun başına cavanda geliyor panenka penaltısi atmaya çalışıyor ama kaçırıyor forumda kimsenin sesi çıkmıyor bir allahın kuluda sesini çıkarmıyor  herkes normal maçını izliyor. Penaltiyi da kacirdik noluyoruz derken uyuandim.  Totom açıkta kaldı galiba

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Çevrimdışı mylife1903

@tuncaboylu gelir simdi abi. Akrabasi gibi ahaha
 Abi faul o pozisyon, bak simdi takim arkadasina yumruk atsan kirmizi, kufur etsen kurmuzi bu rizkininyiyor yahu belki adam gol atsa pirim alacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynı örneği ben de düşündüm, kendi arkadaşının omuzuna basıp yükselirken avantaj sağlıyorsun bundan hiç farkı yok
asıl mevzu abi, kendi arkadaşını itip rakibin müdahale şansını da engelliyorsun Faul verilmeliydi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tuncaboylu gelir simdi abi. Akrabasi gibi ahaha
 Abi faul o pozisyon, bak simdi takim arkadasina yumruk atsan kirmizi, kufur etsen kurmuzi bu rizkininyiyor yahu belki adam gol atsa pirim alacak

abi bence arada gol atsın oynasın daha çok şans bulsun kar-zarar olayında her türlü biz kardayız  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

abi bence arada gol atsın oynasın daha çok şans bulsun kar-zarar olayında her türlü biz kardayız  :evillol: :evillol:

Yahu herif 3 yılda bir gol atıyor işte, 3 senelik hakkını Kasımpaşa maçında 5. golü atarak kullandı.   :) :)

Çevrimdışı tangaz

Yahu herif 3 yılda bir gol atıyor işte, 3 senelik hakkını Kasımpaşa maçında 5. golü atarak kullandı.   :) :)

aaa öyle demeyin ama paratorenin izlanda maçında esas kurtarıcı planı caner out iso inmiş yaaaa  :biggrinking:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aaa öyle demeyin ama paratorenin izlanda maçında esas kurtarıcı planı caner out iso inmiş yaaaa  :biggrinking:
Necmi abi bu adamı bile övmüştü :) Ben kime atar yapsam o adamı övüyor adamın psikolojisini bozdum  :evillol: Bir süre atışmicam kendisiyle bu son olsun  :evillol:
tribünde kazaya kurban gitmek istemiyorum  :D
[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2016, 11:46:19 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sanırım o adam hezeyanlar içinde, paranoyaya yakalanmış durumda.

Bence Arda ve yakın arkadaşları bana komplo kuruyorlar, hem de komple komplo kuruyorlar diye düşünüyor.

Arda'nın milli takımda yakın olduğu Selçuk'u Burak'ı ve muhtemelen Caner'i de o yüzden dışladı. Hasan Ali sakatlanınca da mecbur kaldı almaya ve oynatmaya.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

çok harikulade bir plan abi öyle deme tüm takım fişek gibiydi Caner takımı bozuyordu  :kop:

Çevrimdışı tangaz

çok harikulade bir plan abi öyle deme tüm takım fişek gibiydi Caner takımı bozuyordu  :kop:

bu bor madenini izlerken atarlanırken bacak kadar boyuyla hakemi fırçalarken belezoğlunun ilk yılları fatonun ve haginin onu eğitişleri geldi gözüme

Çevrimdışı Bishamon

Siyaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

Çevrimdışı arda

Siyaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh

Beyaaaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi bu adamı bile övmüştü :) Ben kime atar yapsam o adamı övüyor adamın psikolojisini bozdum  :evillol: Bir süre atışmicam kendisiyle bu son olsun  :evillol:
tribünde kazaya kurban gitmek istemiyorum  :D
ne zaman övdüm :alala:
bulsana bir tane övdüğüm mesaj @Serhat Akkaya
takımda tutulmalı demek övmekmi her zaman dediğim iyi bir
sol bek alınmalı ismailde takımda ikinci sol bek olarak tutulmalı
yerli daha iyisinin bulunma ihtimali yok.
Sizin sorununuz ne biliyormusunuz burda her koruduğum oyuncuyu
beğendiğimi övdüğümü sanmanız. Aslında yaptığım oyuncuya küfür hakaret
ve aşağılayıcı konuşulmasını engellemek. Caner gitmiş italyaya ve trde elde tutulacak
tek sol bek adriano daha alınmamış kaldıki alınacak sol bekin ne olacağı belli değil
al mesela adrianoyu ciddi sakatlık sorunu yaşayacak bizi hayatta uzun maratonda götüremezmiş
caner alınmasaydı ne yapardık bunu düşünüyormusun. Böyle şeyler hesaplanırken sizin
yaptığınız gibi duygusal davranılmaz siz hala futbolun 11 kişi oynandığını sanıyorsunuz.
caner böyle düşeş gelmese bir sol bek daha alınırmıydı acaba
Bu arada terim yumurtladı sonunda belliki kafasında ismail milli takımın birinci sol beki olacak.
caneride sırf kamuoyu baskısından almış belli ismailin yaptığı hatadan sonra ardanın üzerine
birde formda caneri dışarda bırakmayı göze alamamış izlandada herşey yolunda gitse ismaille
değiştirip tukaka yapma planındaymış.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ne zaman övdüm :alala:
bulsana bir tane övdüğüm mesaj @Serhat Akkaya
takımda tutulmalı demek övmekmi her zaman dediğim iyi bir
sol bek alınmalı ismailde takımda ikinci sol bek olarak tutulmalı
yerli daha iyisinin bulunma ihtimali yok.
Sizin sorununuz ne biliyormusunuz burda her koruduğum oyuncuyu
beğendiğimi övdüğümü sanmanız. Aslında yaptığım oyuncuya küfür hakaret
ve aşağılayıcı konuşulmasını engellemek. Caner gitmiş italyaya ve trde elde tutulacak
tek sol bek adriano daha alınmamış kaldıki alınacak sol bekin ne olacağı belli değil
al mesela adrianoyu ciddi sakatlık sorunu yaşayacak bizi hayatta uzun maratonda götüremezmiş
caner alınmasaydı ne yapardık bunu düşünüyormusun. Böyle şeyler hesaplanırken sizin
yaptığınız gibi duygusal davranılmaz siz hala futbolun 11 kişi oynandığını sanıyorsunuz.
caner böyle düşeş gelmese bir sol bek daha alınırmıydı acaba
Bu arada terim yumurtladı sonunda belliki kafasında ismail milli takımın birinci sol beki olacak.
caneride sırf kamuoyu baskısından almış belli ismailin yaptığı hatadan sonra ardanın üzerine
birde formda caneri dışarda bırakmayı göze alamamış izlandada herşey yolunda gitse ismaille
değiştirip tukaka yapma planındaymış.
Yok abi Fatih terimi dedim ben  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı arda

[ Son Düzenleme: 11 Ekim 2016, 13:45:03 arda ]
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Etiketler: