Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9131949 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

ama kumaş sağlam abi buda çok önemli  :evillol:
Kumas saglam da allah sahibine bagislasin iste, bizim onceligimiz bu taliskayi inek gibi sagmak olmali, ne kadar cok katki alabilirsek o kadar basarili bir transfer hamlesi olur, aslinda buyuk bir risk yok, bunu sagacaz sagacaz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kumas saglam da allah sahibine bagislasin iste, bizim onceligimiz bu taliskayi inek gibi sagmak olmali, ne kadar cok katki alabilirsek o kadar basarili bir transfer hamlesi olur, aslinda buyuk bir risk yok, bunu sagacaz sagacaz
Uzaktan atması lazım bol bol bakardan daha risksiz en azından abi Q7'nin yerine kanada geçse daha iyi olacak sanki...

Çevrimdışı mylife1903

Uzaktan atması lazım bol bol bakardan daha risksiz en azından abi Q7'nin yerine kanada geçse daha iyi olacak sanki...

Hadi bi kanada bununatsak obur kanada koyacak adam bulamiyoz. Bu kanat olayini komple kaldirmak lazim, kanatsiz kartal. Bi gece ansizin bir khk ve kanat futbolcularini kaldiriyoz. 2-7-1 oynayacaz herkes mutlu olacak

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hadi bi kanada bununatsak obur kanada koyacak adam bulamiyoz. Bu kanat olayini komple kaldirmak lazim, kanatsiz kartal. Bi gece ansizin bir khk ve kanat futbolcularini kaldiriyoz. 2-7-1 oynayacaz herkes mutlu olacak
O da olumlu abi bence de kanatsız kartal daha iyi olur 1 8 1 ,2 8 0, 3 7 0 hepsini denemek lazım abi 4 6 0 olmaz ama

Çevrimdışı murat baltacı

Ayak bileğinde ödem varken neden ısrarla oynatıldığını anlamadım. Ödemin çeşitleri var fakat geçen sezon ki maç sayısı ve akabindeki şampiyona etki etmiş olabilir.
Bencede nedeni bu avrupa şampiyonası yordu oyuncuları milli takımda olan yerli oyuncuların çoğu dökülüyo bizde cenk ve ozi formsuz caner milli maçlarda güçsüzdü sonra kampta toplamış kendini gökhan gönülde benzer sakatlık sorunları var avrupada kulüplerinde oynayan oyuncularda bu durum sıkıntı olmayabilir ama bizim oyuncular kaldıramıyo gördüğüm kadarıyla.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı murat baltacı

Avrupada başarılı olmak istiyor isek bize mutlaka Yabancı üst düzey olmazsa bile kendini kanıtlamış bir hoca lazım
Bence yeni bir maceraya yelken açmak yerine Şenol hoca ile devam edip istikrarlı kadroya gerekli takviyeleri yapıp hocanında kendini aşmasını avrupada başarılı olmasını sağlamalıyız. Hoca bize geldiğinde şampiyonluk yaşamamıştı önceki çalıştırdığı takımlara oranla daha iyi bir takım aldı ve şampiyon yaptı ama malum olaylar oyuncuların gidişi bu sene hocayı sil baştan uğraştıracak kendi dediği gibi hucum hattını koruyup belki bir kanat forvet ile şampiyonlar ligi seviyesinde kale ve defans takviyesi gelseydi muhtemelen türkiye ligini domine eder avrupada başarı kazanma şansımızda yüksek olurdu.

Atalayın dediği gibi hoca yeniliğe açık terim gibi biri uefa kupası getirdiyse bu ülkeye Şenol hoca daha fazlasını yapabilir yeterki kaliteli bi kadro kurulup istikrar sağlansın.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı mylife1903

Yahu arkadaslar neden kimse bisi yazmiyor.
Onumuzde cok kritik bir mac var. hadi hadi beyin cimnastigi yapalim zinerji yapalim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Onumuzde cok kritik bir mac var. hadi hadi beyin cimnastigi yapalim zinerji yapalim
Günaydın abi kayseriyi yeneriz deplasmandan daha çok Bizim taraftar olur yanlış totemden ali ahamada sakatlandı yedek kaleci patates, kontralarda nakulmaya dikkat etmek lazım...

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın abi kayseriyi yeneriz deplasmandan daha çok Bizim taraftar olur yanlış totemden ali ahamada sakatlandı yedek kaleci patates, kontralarda nakulmaya dikkat etmek lazım...

Aman patates falan deme, bizim macta panter kesilir boyle yedek kaleciler.
3 puan alip haftalari azaltmak lazim, erkencisin bugun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aman patates falan deme, bizim macta panter kesilir boyle yedek kaleciler.
3 puan alip haftalari azaltmak lazim, erkencisin bugun
abi sabah mesaisinde, bi bakayım dedim foruma  :iblush: renklilere yatar bu tarz takımlar bize karşı ölümüne oynarlar  :ebebe:

Çevrimdışı tangaz

hakkaten bu patates çuvalı kaleciler bizim maçlara çıkarken noyer şurubu falan mı içiyorlar  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hakkaten bu patates çuvalı kaleciler bizim maçlara çıkarken noyer şurubu falan mı içiyorlar  :alala:
muslera kesin içiyor abi bize karşı çok ekstra oynuyor adam normalde o ayarda değil kaç senedir her maç mükemmel oynuyor @mylife1903  abimle gara büyülere başladık ama sonuç şimdilik olumsuz  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

muslera kesin içiyor abi bize karşı çok ekstra oynuyor adam normalde o ayarda değil kaç senedir her maç mükemmel oynuyor @mylife1903  abimle gara büyülere başladık ama sonuç şimdilik olumsuz  :evillol:

abi alacaktık asamoah gyanı büyü işini kökten çözecektik abu da elimizden kurtulacaktı. gyan olmadı mbokani oldu o da olumlu milli maçta 2-3 tane sokuşturmuş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi alacaktık asamoah gyanı büyü işini kökten çözecektik abu da elimizden kurtulacaktı. gyan olmadı mbokani oldu o da olumlu milli maçta 2-3 tane sokuşturmuş
gyanın yıllık ücreti çok fazla o olmazdı da, mbokani fena forvet değil o da olurdu, bas dost olurdu o da olumluydu abi  :D

Çevrimdışı rico_paşa

Ne yapıp edip Talisca'dan verimi almamız gerekiyor bir şekilde. Kenarda bekletilecek bir oyuncu değil. Top ayağındayken ekstra işler yapıyor topu onla daha çok buluşturmalıyız.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı tangaz

gyanın yıllık ücreti çok fazla o olmazdı da, mbokani fena forvet değil o da olurdu, bas dost olurdu o da olumluydu abi  :D

gyan arap yarımadasına dönmüş yeniden çinden daha az paraya dönmüştür ee burasıda arap yarımadası sayılır artıkın buradanda geçebilirdi  :D

Çevrimiçi murat

kayseri maçı zor bir maç olacak.geçen sene yanılmıyorsam pozisyon bulmakta en zorlandığımız maç olmuştu.bu sene ileri ucu geçen seneden daha iyi bir takım var en azından isim olarak.

Çevrimdışı tangaz

Ne yapıp edip Talisca'dan verimi almamız gerekiyor bir şekilde. Kenarda bekletilecek bir oyuncu değil. Top ayağındayken ekstra işler yapıyor topu onla daha çok buluşturmalıyız.

topla daha çok buluşturmak lazım aksi halde oyundan düştüğü hatta hiç görünmediği süreler çoğalıyor 90dk.lık oyuncu değil henüz, bunu kondisyon anlamında değil mental anlamda değil diye düşünüyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

topla daha çok buluşturmak lazım aksi halde oyundan düştüğü hatta hiç görünmediği süreler çoğalıyor 90dk.lık oyuncu değil henüz, bunu kondisyon anlamında değil mental anlamda değil diye düşünüyorum
maç içinde bazen sahada olduğunu unutturuyor insana abi  ama sol ayağı mükemmel uzaktan, frikikten çok gol atar bu sene onun için en güzel yer sağ açık gibi geliyor içeri kat edip şut çekme imkanı'da fazla olur hem

Çevrimdışı rico_paşa

Şöyle de bir gerçek var bu sene defansımız çok daha güven veriyor. Hem Marcelo ve Tosic'in formu hem de Rhodolfo'nun hazır olması, İsmaili'in olmayışı. Defansta tek ve en önemli problemimiz duran toplar.

Geçen sene Gomez'in duran toplarda geri gelip çoğu kez top çıkarmışlığı var. Bunu Cenk'ten göremedik maalesef.

Eğer duran top olayını çözersek geçen seneden daha az gol yeriz diye düşünüyorum.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı sametbagan

Günaydın kayseride fazla zorlanmayız tahminim akhisar maçının bir benzerini oynarız gibime geliyor
Forvette abo oynarsa en az iki tane sıkıştırır.Çünkü takım yavaş yavaş birbirine alışıyor son rize maçındaki
girdiği pozisyonlar bana umut verici geldi.Milli takımdan da moralli dönüyor.Kısacası abo için bütün ortam müsayit
Yeter ki Şenol hocam Gomezde olduğu gibi Abo ya da aynı hassasiyeti göstersin.

Çevrimdışı İhsan

kayseri maçı zor bir maç olacak.geçen sene yanılmıyorsam pozisyon bulmakta en zorlandığımız maç olmuştu.bu sene ileri ucu geçen seneden daha iyi bir takım var en azından isim olarak.

Takım patlama yapacak diye bir his var içimde  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Bende aynısını düşünüyorum.
Neler yapabileceğinin kendisi bile farkında değil.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 dostum dün gece yatağa girdim uyuyamadım hemen sonra takımı falan düşünmeye başladım nerden aklıma geldiyse ismayl geldi aklıma ardından bu sene fenerde attığı gol geldi aklıma o gol faul değil mi sence de? düşünsene önünde rakip var onu çekiştirip topa vursan hakem faul verecek, neden? çünkü kendine avantaj sağlıyorsun. ee bu pozisyonda da çılgın çocuk iso volkiyi çekiştirip önünü boşaltmış ve avantaj sağlamış olmuyor mu? hakemler cidden dökülüyor yabancı bir hakem olsa faul verebilir ya da endirekt serbest vuruş  :alala:

Etiketler: