Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134805 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aminuyu da ekleyelim.
abi onlar bana anadolu topçusu geliyor bizde öyle oynayamazlar visca ayrı seviye ama onu alsak süper olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Everton'da 3.5 milyon euro kazanıyor senelik, bizden de en az o kadar isterdi tahminimce.
net kazancı mı bu abi çok ilginç şaşırtıcı geldi bana iyi adam ama iş yapardı

Çevrimiçi murat

visca da diyeceğim ama bir holosko vakası olmasından korkuyorum yoksa geçen sene değil geldiği ilk yıl bile dikkatimi çekmişti.
mesela bu mehmet topalı ezelden beri beğenmem ama bir ara gs de mehmet güvenle birlikte oynardı mehmet güveni beğenrdim.topal aldı yürüdü.
kesin bu olayın arkasında başka işler dönmüştür.evinde 1 dolar varmı acaba :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

net kazancı mı bu abi çok ilginç şaşırtıcı geldi bana iyi adam ama iş yapardı

Evet. Haftalık 55 bin pound, senelik 3.3 milyon euro oluyor yaklaşık.

Maaşının 3'te 2'sini City'e ödetmeye çalıştığımız Nasri'nin yarısı kadar alıyor neredeyse.

İngiltere'de futbolcuların açlık sınırı 2 milyon euro sanırım.

Çevrimdışı tangaz

solda niasse sağda nakulma ortada gomez arkasında talişka  :bandit: :bandit: :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

visca da diyeceğim ama bir holosko vakası olmasından korkuyorum yoksa geçen sene değil geldiği ilk yıl bile dikkatimi çekmişti.
mesela bu mehmet topalı ezelden beri beğenmem ama bir ara gs de mehmet güvenle birlikte oynardı mehmet güveni beğenrdim.topal aldı yürüdü.
kesin bu olayın arkasında başka işler dönmüştür.evinde 1 dolar varmı acaba :alala:
Cok sefer yazmistim bu mehmet guven kendini cok gelistirdi, diye gelse agzimi acmam ama kusayi istiyorum ben. Osmanlidan musa yeter. Ibbden viska olur onu sag bek olarak istiyorum ben ama kanada degil kaan dobra gibi kullanacam onu. Vurcam kirbaci vurcam kirbaci

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

solda niasse sağda nakulma ortada gomez arkasında talişka  :bandit: :bandit: :bandit:
nakulma olmaz abi :) niassse gomez taliska atiba tolgay oğuzhan 4 3 3 böyle nasıl olur?

Çevrimiçi murat

yedeğede bakambu :super:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu Visca'nın geçmişini bir inceleyeyim derken hatırladım, Başakşehir 2013-14 yılında bir alt ligde oynamıştı.

Adamlar takdiri hakediyor cidden.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cok sefer yazmistim bu mehmet guven kendini cok gelistirdi, diye gelse agzimi acmam ama kusayi istiyorum ben. Osmanlidan musa yeter. Ibbden viska olur onu sag bek olarak istiyorum ben ama kanada degil kaan dobra gibi kullanacam onu. Vurcam kirbaci vurcam kirbaci
ya abi ne Mehmet güveni ne Musa'sı bizde olmaz onlar atibanın yarı katkısını vermezler  :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Oyle degil abi o

Sagda tokga zengin solda fabri ortada boyko
Onlerinde balotelli ve eto

Kalanlarida kurayla dolduralim ki haksiz rekabet olmasin

Çevrimdışı tuncaboylu

nakulma olmaz abi :) niassse gomez taliska atiba tolgay oğuzhan 4 3 3 böyle nasıl olur?

Tolgay'ın yerine İnler olursa, daha iyi olur.

4-3-3'te kanat değiştirmek, uzun pas yollamak gibi meziyetler de gerekiyor orta saha kurgusunda.

Çevrimdışı mylife1903

ya abi ne Mehmet güveni ne Musa'sı bizde olmaz onlar atibanın yarı katkısını vermezler  :tabe:
Musa oynar atiba ile bir sene oynar sonra ginler ile bir sene atiba liberoya ginler stopere gecince de ortasahayi devralir bi 5 sene oynar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İsmail ve Pektemek gidince, Tolga da yedek oturmaya başlayınca insanın canı sıkılıyor tabi saracak birilerini arıyor siz de haklısınız :D

Vaaay :evillol: :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

yedeğede bakambu :super:

tadından yenmez aslında ama bakambu da yüzde olarak bakınca arada çok kaçırıyor yüzdesi yüksek olsaydı kazmandaonun gol kralı olduğu sene 35 gol atardı sırf bizim maçta 5 tane kaçırmıştı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

gönül isterki sağ açıkta robben oynasın ama nakulma bizim sağdakilerden daha efektif

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolgay'ın yerine İnler olursa, daha iyi olur.

4-3-3'te kanat değiştirmek, uzun pas yollamak gibi meziyetler de gerekiyor orta saha kurgusunda.
haklısın abi o daha iyi olur  :ok:

Çevrimdışı tuncaboylu

Futbol olarak karşılığı olsa bile, taraftar nezdinde karşılık bulmaz Mehmet Güven hamlesi.

30 yaşında Galatasaray altyapısında çıkmış Mehmet Güven'i kabul ettiremezsin taraftara, Yalçın Ayhan'ı hatırlıyorum da çok acıydı.

Musa Çağıran olabilir. O da bir ara Galatasaray'a uğramış, ama yaştan ötürü kabul ederler belki.

Çevrimdışı tuncaboylu

tadından yenmez aslında ama bakambu da yüzde olarak bakınca arada çok kaçırıyor yüzdesi yüksek olsaydı kazmandaonun gol kralı olduğu sene 35 gol atardı sırf bizim maçta 5 tane kaçırmıştı

Berbatov'dan sonraki en skandal değerlendirmem de Bakambu'ydu.

Ona da kazma demiştim Galatasaray ve Beşiktaş maçlarından sonra, herif Villarreal'de coştu.

Gerçi coştu demiştim de, artık oynatmıyorlarmış elemanı. Devre arası boşa çıkabilir.
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2016, 14:52:54 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Berbatov'dan sonraki en skandal değerlendirmem de Bakambu'ydu.

Ona da kazma demiştim Galatasaray ve Beşiktaş maçlarından sonra, herif Villarreal'de coştu.

Gerçi coştu demiştim de, artık oynatmıyorlarmış elemanı. Devre arası boşa çıkabilir.

orada da 90 dk.ları izlemek gerek bizim ligde girdiği 3-4 NET pozisyondan anca 1ini atıyordu. sene sonu iyi skor yapmıştı ama yüzdesi kötüydü. o sene volkan şende 15e yakın gol bir o kadar da asist yapmıştı ama şimdi yüzdesi sıfır

Çevrimdışı SilenceDeaD1903

La Vittoria, Sara Nostra!

Çevrimdışı tuncaboylu

Anlamadım hocam?

@Necmi abi'nin kastettiği, birbirimize burada renktaş diye hitap etmediğimiz.  :tabe:

Hoşgeldin bu arada.  :hosgeldin

Çevrimdışı SilenceDeaD1903

@Necmi abi'nin kastettiği, birbirimize burada renktaş diye hitap etmediğimiz.  :tabe:

Hoşgeldin bu arada.  :hosgeldin

Anladım, teşekkür ederim.

Genelde bazı arkadaşlarımla renktaş diye hitap ederiz birbirimize, oradan alışkınlık kalmış :)
La Vittoria, Sara Nostra!

Çevrimdışı tuncaboylu

orada da 90 dk.ları izlemek gerek bizim ligde girdiği 3-4 NET pozisyondan anca 1ini atıyordu. sene sonu iyi skor yapmıştı ama yüzdesi kötüydü. o sene volkan şende 15e yakın gol bir o kadar da asist yapmıştı ama şimdi yüzdesi sıfır

Aynen, bir de sakatlıktan nasıl döneceği önemli.

Nicola Sansone diye bir herif oynamış Bakambu sakatken, iyi katkı vermiş. Partneri de Pato zaten.

Forma biraz zorda Bakambu için.

Çevrimdışı tangaz

Anladım, teşekkür ederim.

Genelde bazı arkadaşlarımla renktaş diye hitap ederiz birbirimize, oradan alışkınlık kalmış :)

biliyorsun siyahla beyaz renk değildir bizde renkli değiliz ya o bakımdan  :icool:
hoşgeldin ayrıca bir de forumda yaş bilgini girme zorunluluğu var.

Etiketler: