Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9137755 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aboubakar'ı adam akıllı değerlendirecek kadar ne izlediniz ben anlamıyorum :alala:

Şuan müneccim olmaya çalışıyoruz gördüğüm kadarıyla :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Hırsı olmayan adam gol sevincinde depar atarken Cenk'in sırtına çıkıp düşürmez ve Adriano'yu kovalamazdı.

Başka birisine sarın artık, abartmaya başladınız iyice.

bunun bir başka adı da ben beceremedim bari sevinçlerde en önde koşayım tribüne oynayayım şovu da olabilir bakın aslında iyi çocuğum ama potansiyelim bu der gibi...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı GÖRKEM

Aboubakar'i aldik diye birsey yok. Satin almamiz bu Sezonki performansina bagli. Parayi ödemezsek Porto'ya geri döner olay biter.

Çevrimdışı OrhanAker

Bu aboubakar size netti kardeşim :D iki gündür vura vura gömdünüz adamı.

Çevrimdışı tuncaboylu

bunun bir başka adı da ben beceremedim bari sevinçlerde en önde koşayım tribüne oynayayım şovu da olabilir bakın aslında iyi çocuğum ama potansiyelim bu der gibi...

Ben Aboubakar'ın ülkeyi bu kadar hızlı bir şekilde tanıdığını düşünmüyorum.

10 dakika oyuncu izleyerek not veren adamlar ülkesinde olduğumuzu bildiğini sanmıyorum.  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

1- düşün işte pl ile aramızdaki farkı ordaki 20.sıra takımı bile bizim önümüzde adamların gözü takım aramıyor vitrin arıyor hala kötü örneklerle baskın gelmeye çalışıyorsun. bugün pl.nin küme düşen takımı b.münihten fazla lig geliri yapıyor ülkesinde...

2- porto abuyu 30a almadı zamanında 3e aldı bize 2,5e kiraladı ve yaptığı yatırımı kurtardı zaten bundan sonrası her hamle adamlar için kar! zararı falan yok başka takıma verebilmesi de pek mümkün değildi ancak devre arası çinlilere itelerdi. mevcut dönemde ancak bizim gibi zordaki bir takım o kira parsını ve abunun maaşını öderdi...

3-caneri kiralamak mantıklıydı çünkü o mevkiye birkaç ay önce adrianoyu 3 yıllığına almıştık caner belkide tutmayacaktı ve adriano oynayacaktı ve bizde caneri elimizde patlamasın die almadık kiraladık. diğer taraftan abu için 12,5 milyon satınalma bedeli varken caner için 1 milyondu bizim verebilecek 1imiz vardı ama 12,5imiz yoktu. cidden elma ve armutları karıştırıyorsun.

1- Dediğin şekilde olsa, Nasri de Premier League'e giderdi. Neden Sevilla'ya gitti adam? Bony ya da Remy, ikisinden biri asıl hedefimiz olsaydı kiralardık.

2- Kar zarar işi değil sadece, kulübün repütasyonu da var. 2 sene ilk 11 oynattığı adamı çöp haline getirirse, Porto için kötü bir imaj olur bu.

Zaten ülkede bir güç kayması yaşanıyor: Benfica ve Sporting Lizbon daha iyi oyuncu pazarlar hale geldiler ve Porto'dan öne çıkmaya başladılar Portekiz pazarında. Yani bir transferin bir sürü parametresi var, 2.5'a aldım 5'e sattım muhabbeti değil yani.

3- Caner'i kiralamanın mantığıyla Aboubakar'ı kiralamanın mantığını karşılaştırmıyorum, sözleşmelerini karşılaştırıyorum. Başkan her 2 oyuncunun sözleşmesinden de benzer şekilde bahsetti.

Çevrimiçi Savaş

Ben kaçırılan gollerden sonra takımdaki futbolculara söylenmiyorum. Olcay, Quaresma, Aboubacar dahil.

Ben direkt Gomez'e giydiriyorum. Daha bir ferahlatıcı oluyor. Bir serinlik geliyor gibi oluyor.. Tavsiye ederim.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Ben Aboubakar'ın ülkeyi bu kadar hızlı bir şekilde tanıdığını düşünmüyorum.

10 dakika oyuncu izleyerek not veren adamlar ülkesinde olduğumuzu bildiğini sanmıyorum.  :lol:

her 10 dk.da karar verenlerle beni bir tutma alınırım  :bawling:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

1- Dediğin şekilde olsa, Nasri de Premier League'e giderdi. Neden Sevilla'ya gitti adam? Bony ya da Remy, ikisinden biri asıl hedefimiz olsaydı kiralardık.

2- Kar zarar işi değil sadece, kulübün repütasyonu da var. 2 sene ilk 11 oynattığı adamı çöp haline getirirse, Porto için kötü bir imaj olur bu.

Zaten ülkede bir güç kayması yaşanıyor: Benfica ve Sporting Lizbon daha iyi oyuncu pazarlar hale geldiler ve Porto'dan öne çıkmaya başladılar Portekiz pazarında. Yani bir transferin bir sürü parametresi var, 2.5'a aldım 5'e sattım muhabbeti değil yani.

3- Caner'i kiralamanın mantığıyla Aboubakar'ı kiralamanın mantığını karşılaştırmıyorum, sözleşmelerini karşılaştırıyorum. Başkan her 2 oyuncunun sözleşmesinden de benzer şekilde bahsetti.

iyice kontrolünü kaybettin dostum okuduklarını anlamakta zorlanmaya başladın seni sadece balık yağı da kurtarmayacak bu gidişle ben PL ile ligimiz arasındaki fark diyorum sen la ligada sevillaya niye gitti diyorsun.

isviçre alplerinde bir rahbilitasyon merkezi bul oraya git zihnini boşalt bir detoks yaptır ne bileyim bişiler dene böyle giderse seni kaybedeceğiz die korkmaya başladım  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu aboubakar size netti kardeşim :D iki gündür vura vura gömdünüz adamı.
@OrhanAker  bize bir şey yapmadı da topu kaleye sokamıyor  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Izmaaaaeellll

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:alala: :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

her 10 dk.da karar verenlerle beni bir tutma alınırım  :bawling:
ben yanıldığımı kabul ettim bu bir erdemdir aboubakar'dan olmaz katkısı illaki olacaktır biz gomez seviyesini gördük bizi bakar makar kesmez abi  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Izmaaaaeellll
yok artık ızmaellllll unut onu yeni izmaelini bulman lazım abi  :kop:

Çevrimdışı OrhanAker

@OrhanAker  bize bir şey yapmadı da topu kaleye sokamıyor  :evillol:
Sokaaar :evillol:
amma gömdünüz adamı ya yarın birer ikişer sokuşturduğunda neler olacak bakalım takipteyim :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sokaaar :evillol:
amma gömdünüz adamı ya yarın birer ikişer sokuşturduğunda neler olacak bakalım takipteyim :bandit:

Orhan keşke çok gol atsa mutlu olurum ne olacak ki  :iblush: ben Beşiktaş'ın hastasıyım yanlış yorumda bulunmuşum, yanılmışım derim olur biter  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Orhan keşke çok gol atsa mutlu olurum ne olacak ki  :iblush: ben Beşiktaş'ın hastasıyım yanlış yorumda bulunmuşum, yanılmışım derim olur biter  :evillol:

kandırıldım montejj dublejj  :kop:

Çevrimdışı Kuntz

Şu an Wolfsburg taraftarıda Kral Mario için Kazma Mario diye forumlarında sallama partileri düzenliyor mudur acep  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şu an Wolfsburg taraftarıda Kral Mario için Kazma Mario diye forumlarında sallama partileri düzenliyor mudur acep  :evillol:
2 haftası var gene  gol atamazsa west ham taraftarının töreye yaptığını yaparlar gomezede o da Beşiktaş'a geri gelmek ister abi  :D

Çevrimdışı OrhanAker

:olmaz
kandırıldım montejj dublejj  :kop:
:kop:
yemem :D

Çevrimiçi murat

@Mehmet Ali C. palamut lezzetsiz bir balık değil biraz fazla yağlı ve ağır bir balık lezzetsiz saman gibi hatta hiç balık tadı olmayan balık soruyorsan yanıtım mezgit olur
aynı görüşteyim. :tabe:
Ben de satın almanın Beşiktaş'ın inisiyatifinde olduğunu ve almaya karar verdiğinde Porto ile Aboubakar'ın reddetme hakkı olmadığını anladım.

Caner'de de aynı durum söz konusu.

Oyuncuyla sözleşme için tekrar pazarlığa oturulmayacak, sözleşmeler zaten imzalandı. Beşiktaş almaya karar verdiğinde oyuncularla sözleşme de imzalanmış olacak.

Gomez'den sonra işi biraz daha sıkı tutmuşlar.
banada biz bu oyuncuyu alma taahhüdüyle kiralamışız diye anladım.inşallah bütün opsiyon hakları lehimize olabilecek şekildedir.şahsi görüşüm işimizi görecek kadar bir oyun oynayabileceği ama asla 1o milyon bonservis 3.3 yıllık etmeyecek bir oyuncu olduğu.

Çevrimdışı tangaz

forumlarını bilmem ama medyada iyi geçiriyorlar

Çevrimdışı Kuntz

2 haftası var gene  gol atamazsa west ham taraftarının töreye yaptığını yaparlar gomezede o da Beşiktaş'a geri gelmek ister abi  :D

Ospina yıllardır gol atamıyor kimsenin gıkı çıkmıyor. Durumu fark etseler yaşadın Mehmet anında transfer ederiz  :evillol: Şaka bir yana bu bakar ama atamaz kardeşimizden ümitliyim ben, söylediğim gibi atıp bakacağı zamanlar çok yakın  :ok: İsmini de atar bakar yaparız zaten

Çevrimdışı tangaz

aynı görüşteyim. :tabe:banada biz bu oyuncuyu alma taahhüdüyle kiralamışız diye anladım.inşallah bütün opsiyon hakları lehimize olabilecek şekildedir.şahsi görüşüm işimizi görecek kadar bir oyun oynayabileceği ama asla 1o milyon bonservis 3.3 yıllık etmeyecek bir oyuncu olduğu.

@MURAT farkındamısın çok ortak noktada buluşuyoruz hatta gomezin vizyon açıklamasına da ilk ikimiz hadi ordan demiştik. yoksa isimlerimizde mi aynı tıpkı yaşlarımız gibi  :D

Çevrimiçi murat

abuda umarım yanılırım ama hiç ışık görmüyorum şu ilk kolay maçlarda gol atsa da fikrim değişmeyecek gibi duruyor dedim ya hımbıl ötesi bu arkadaş...
reaksiyonu çok geç veriyor.önünden geçen serseri topları abubakıyor.ama topu almak için sarfettiği efor,ikili mücadele vs değerlendirilebilir.cenk santrafor ebubekir kanat daha mantıklı bir oyun.hazır olcay formsuzken orada bir denemek lazım.

Etiketler: