Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9134054 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

:bandit: :bandit:

Boykoooo :by2: :by2: :bawling:

keşke satılsa 6 milyon € gelicek ama nerde sezon sonu oda geri gelicek elimizde patladı.

Çevrimiçi murat

mariovizyon gomez.hayır gol atamamayı yedek beklemeyi dert etmeyecek olsa tamam yada üst sınıf bir takıma gidiyor olsan amenna.gidip (Wolfsburg Almanya'nın Aşağı Saksonya eyaletinin altıncı büyük şehri ve kent merkezidir) kasabadan hallice bir şehirde emeklilik talimi yapmak yakışıyormu?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

mariovizyon gomez.hayır gol atamamayı yedek beklemeyi dert etmeyecek olsa tamam yada üst sınıf bir takıma gidiyor olsan amenna.gidip (Wolfsburg Almanya'nın Aşağı Saksonya eyaletinin altıncı büyük şehri ve kent merkezidir) kasabadan hallice bir şehirde emeklilik talimi yapmak yakışıyormu?

Hayatımda gördüğüm en itici, en soğuk(manevi anlamda) şehir Wolfsburg. Fabrikanın içi daha şen şakraktı valla :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

keşke satılsa 6 milyon € gelicek ama sezon sonu oda geri gelicek elimizde patladı.
nerede kanki ben 3 m euroya satsak sevinirim  :D

Çevrimdışı LuceGel

Ben Nakoulmayi cok begeniyorum abi 2 senedir yazıyorum alalim diye bu yüzden az linc edilmedim :bandit:
Vakti zamanında Nakoulma gelsin isteriz demiştik feci linç yemiştik Yunusla 2. kalkışmadan sonra vazgeçmiştim ben  :D
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

nerede kanki ben 3 m euroya satsak sevinirim  :D

6 milyon € satın alma opsiyonu koydurduk o yüzden dedim yoksa 3 m euroya bende sevinirim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

zararın neresinden dönsem kardır diye düşünüyormuş Murat abi devre arasında Beşiktaşta :) :) :)

Çevrimdışı tangaz

zararın neresinden dönsem kardır diye düşünüyormuş Murat abi devre arasında Beşiktaşta :) :) :)

adam resman klark kentimizdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Vakti zamanında Nakoulma gelsin isteriz demiştik feci linç yemiştik Yunusla 2. kalkışmadan sonra vazgeçmiştim ben  :D
yol yakınken döneceksin yoksa linç kaçınılmaz.bende kweuke ve niasse diyince aynı akıbete uğramıştım.geçen sezon başıda elimizdeki en iyi solbek tosiç diyince aynı şeyi yaşamıştım.sezon sonu gördükki elimizde solbek yokmuş :D ismail ve mottanın solbek olarak tosiçten iyi olduğunu düşünen bir grup vardı.geldiğimiz noktada ismailin futbolcu olduğdan şüphelenen bir kitle oluştu.
geçen sene trabzon malubiyetini q7 ye yıktınız elimizden gitmesinin  baş müsebbibi mottaydı.o maçtan sonra şenol hoca biletini kesti.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

adam resman klark kentimizdi
Sosadan çok daha iyiydi abi demi derbi kazandıran forvet istiyorum ben

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mario Gomez: ''Kariyerimde ilk defa bu kadar kötü bir sezon geçiriyorum. Top nedense kaleye girmek istemiyor, eğer 1-2 maç daha gol atamazsam sıkıntıya gireceğim.'' (Alman Kanalı/Sport1)

Efsane olmak varken gittin sende yok oldun.
Beşiktaşlıların ahını aldın sıkıntılar cekeceksin :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

Mario Gomez: ''Kariyerimde ilk defa bu kadar kötü bir sezon geçiriyorum. Top nedense kaleye girmek istemiyor, eğer 1-2 maç daha gol atamazsam sıkıntıya gireceğim.'' (Alman Kanalı/Sport1)

Yunus Emre büyü yapar gibi yorum yapmışsın😄

Asgari ücretin ayda 1.300 lira olduğu Türkiye'de,Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim günde 33.000 TL kazanıyor.

Yunus Emre büyü yapar gibi yorum yapmışsın😄
Yok abi Alıntı bu , kopyaladim :iblush:

Fikret Orman ''Alman milli takımının santraforunu almadık, alman milli takımına santrafor yolladık'' demişti. Ne kadar haklıydın başkanım... :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

Asgari ücretin ayda 1.300 lira olduğu Türkiye'de,Milli takımlar teknik direktörü Fatih Terim günde 33.000 TL kazanıyor.
Azmış! Dilekçe felan yazalım daha çok versinler.

doğrusu "efsane olmak varken gitti kestane oldun" :D

Çevrimiçi mayguntr

Konuşuldu mu bilmiyorum ama bu bilet fiyatları ne olacak ? Tamam derbi dedik ŞL dedik fiyatlar makul gibiydi de, hazırlık maçında bile 30-70 lira arası fiyat çekmek biraz saçma olmamış mı ?

Çevrimdışı EMİR EMRE

Konuşuldu mu bilmiyorum ama bu bilet fiyatları ne olacak ? Tamam derbi dedik ŞL dedik fiyatlar makul gibiydi de, hazırlık maçında bile 30-70 lira arası fiyat çekmek biraz saçma olmamış mı ?

ben de böyle düşünüyordum, ta ki yeni stada gidip maç izleyene kadar.

hem de hazırlık maçıydı  :)

Çevrimdışı Berat

[ Son Düzenleme: 15 Ekim 2016, 01:19:00 #Berat ]

Azmış! Dilekçe felan yazalım daha çok versinler.
Bu daha feci :akuma:

Çevrimdışı ekrembaser

İmPARAtorun fişi çekildi sözleşmesi basına servis edildi kamuoyu baskısı arttırılıyo yakındır milli takımdan ayrılması planı JOR başarısız olacak gs ye gidecekti adam başarılı olunca o da elinde patladı

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu maaşa bu başarı efsane valla aylık 12 bin euroya ben bundan daha iyi
Oynatırım boş bir adam benim nazarımda...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İmPARAtorun fişi çekildi sözleşmesi basına servis edildi kamuoyu baskısı arttırılıyo yakındır milli takımdan ayrılması planı JOR başarısız olacak gs ye gidecekti adam başarılı olunca o da elinde patladı
Gs düşüşe geçecek.

Etiketler: