Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Keske su mario balotelli yi alsaydik.. Yeni super mario muz olurdu.. Buyuk fiyata okuturduk.. Fikret Orman buyuk pismanlik yasiyordur kesinLG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@MURAT farkındamısın çok ortak noktada buluşuyoruz hatta gomezin vizyon açıklamasına da ilk ikimiz hadi ordan demiştik. yoksa isimlerimizde mi aynı tıpkı yaşlarımız gibi
Ospina yıllardır gol atamıyor kimsenin gıkı çıkmıyor. Durumu fark etseler yaşadın Mehmet anında transfer ederiz Şaka bir yana bu bakar ama atamaz kardeşimizden ümitliyim ben, söylediğim gibi atıp bakacağı zamanlar çok yakın İsmini de atar bakar yaparız zaten
murat abiyle palamut konusunda'da anlaştınız benim en sevdiğim egede lagos ya da lahoz denilen Akdeniz'de girida diye adlandırılan kaya balığı çok lezzetli bir balık yanında da bir ufak ile efsane olur abi
Şu an Wolfsburg taraftarıda Kral Mario için Kazma Mario diye forumlarında sallama partileri düzenliyor mudur acep
biz Muratla aslında çok konuda paralel düşünüyoruz örnekleri çoğaltmak mümkün. ben barbun severim balık denince birde istavrit. lagosta bir parça kuru kalıyor yayın balığını da öneririm bu arada.
yapmasını bilmemiş yapan lagos kuru kalmaz fazla pişirmişlerdir ondandır abi barbun kaya barbunuysa ise güzeldir antalyada kum barbunu(sarıkanat) güzel değildir, dil balığı fena değildir ayrıca istavriti de hiç sevmem deniz Çuprasını ve levreğini'de severim tabi birde acı soslu az tereyağlı karides der susarım abi
mario birkaç haftaya golleri atmaya başlar.yazın çok yattı.bize geldiği halde şuan ve o lig ve o takım bunu tolore edemiyor.
Lagos'u mu gömüyoruz şimdi de?
bulursak gömeriz
Ben hiç Lagos yemedim, ama balığa karşı bir ön yargı oluştu bende.
İsmail ve Pektemek gidince, Tolga da yedek oturmaya başlayınca insanın canı sıkılıyor tabi saracak birilerini arıyor siz de haklısınız
Balik mevzusu acilmis ve bir satır hamsi yazılmamışHamsiyi baliktan mi saymiyonuz
ne yapalım tolga zaman nasıl geçer başka türlü yeni bir günah keçisi arıyoruz
ben aslında severim de küçük balık yediğim zaman balık yememiş gibi hissediyorum abi