Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9139150 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

necipe sarmak lazımda işte efendi çocuk yoksa adamın oynadığı maçları seyretmek işkence.rize çok kötü takım gerçekten düşünün necip sarı bile görmedi
@MURAT abi Necip de fazla şans bulamıyor artık oynuyor olsa millet ona saracak zaten :D

Demek ki 1-2 tane böyle oyuncu bulundurmak lazımmış :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

Arı gibi olmuş formalar parkeyede yansır inşallah :D
Siyah beyaz arı vardı herhalde :alala:
37 numaralı basketbolcu kim.şu numaraya güzel bir futbolcu gelmedi bari basketbolcu iyi olsun.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben yazdım 1 numaralı tercihimdir :icool:
tereyağlı alabalık demişsin abi antalya köprülükanyonda defne yaprağında alabalık çok güzeldi çok beğenmiştim normalde alabalık sevmem...

Çevrimiçi murat

@MURAT abi Necip de fazla şans bulamıyor artık oynuyor olsa millet ona saracak zaten :D

Demek ki 1-2 tane böyle oyuncu bulundurmak lazımmış :bandit:
necip bu oynamak için mutlaka bir formül çıkar.3 oyuncu sakatlandı yine oynadı.2 stoper sakatlanır yine oynar.Allah hepinize necip şansı versin.

Çevrimdışı tangaz

Arı gibi olmuş formalar parkeyede yansır inşallah :D
Siyah beyaz arı vardı herhalde :alala:

biri bana bu formalar montaj desin kandırıldınız desin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Balik mevzusu acilmis ve bir satır hamsi yazılmamış
Hamsiyi baliktan mi saymiyonuz :D

konu hamsiyse gerisi teferruattır ondan şeyetmedik Çağatay
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tolga

necip bu oynamak için mutlaka bir formül çıkar.3 oyuncu sakatlandı yine oynadı.2 stoper sakatlanır yine oynar.Allah hepinize necip şansı versin.
Gerçi orası da doğru bu kadar adam varken Rize maçında yine ilk 11 başladı :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

37 numaralı basketbolcu kim.şu numaraya güzel bir futbolcu gelmedi bari basketbolcu iyi olsun.
İlkan karaman abi eskiden atletik bir oyuncuydu fener zamanında kalbur üstü bir şutu var pek yararı olacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı mylife1903

kweuke yi ,rodallegayı,niasseyi tercih ederdim abubakara.lige alışmış kramponunu alıp gelecek oyunculardı :D başkanın en sevdiği olay krampon bedavaya eşantiyon :D
Noukalmayi alacaktik o bile yeterdi

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı tangaz

alabalığı her daim yemiş olmak için yedim bence balık falan değildir derdim taaaa ki sivasta hafik gölü kıyısında bulunan belediyeye ait bir tesisteki ustanın ellerinden çıkan lezzeti tadana dek. yolu düşenlere şiddetle öneririm...  :acim:

Çevrimdışı mylife1903

37 neden @MURAT abi. Benim hanimin ugurlu numarasidir. Arabanin pilakasi bile 037 almistim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

görmezdi abi kanat adam bize forvet lazım kweuke olurdu valla..

Çevrimiçi murat

37 neden @MURAT abi. Benim hanimin ugurlu numarasidir. Arabanin pilakasi bile 037 almistim
memleketim kastamonu. :D

Çevrimdışı tangaz

nakulma bizim kanat oyuncularının tümünden daha iyi

Çevrimdışı OrhanAker

alabalığı her daim yemiş olmak için yedim bence balık falan değildir derdim taaaa ki sivasta hafik gölü kıyısında bulunan belediyeye ait bir tesisteki ustanın ellerinden çıkan lezzeti tadana dek. yolu düşenlere şiddetle öneririm...  :acim:
çift taraflı kızarttığın zaman daha güzel oluyor abi hem içini hem dışını azar azar tereyağında..canım çekti :D :acim:

Çevrimiçi murat

görmezdi abi kanat adam bize forvet lazım kweuke olurdu valla..
bize bir golcü kanatta lazım.olcay formsuz olunca gole gitmekte zorlanıyoruz.golcü kanat santraforun işini kolaylaştırıyor.

Çevrimdışı tuncaboylu

nakulma bizim kanat oyuncularının tümünden daha iyi

Yunus Emre bunu beğenmedi.  :icool: :icool:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı tuncaboylu

bize bir golcü kanatta lazım.olcay formsuz olunca gole gitmekte zorlanıyoruz.golcü kanat santraforun işini kolaylaştırıyor.

Nakoulma çok kurnaz adam, bize de uyardı muhtemelen.

Hocanın anlayışına da uygun, hoca kanattan skor katkısı beklediği için Kerim yerine Ömer'i koyuyor ya da maç içinde Cenk'i oraya çekiyor.

Ama Nasri beklerken Nakoulma gelseydi, taraftardaki ve sosyal medyadaki dalgayı tahmin edemiyorum, Robben-Şeyşu dalgasını geride bırakırdı.

Çevrimdışı Tolga

Kanat forvet olarak bize en uygun isim Niasse'ydi aslında.

Çevrimdışı tuncaboylu

sen beğendin mi?

Beğendim, ama havaya girme diye söylemiyorum.  :bandit: :bandit:

Çevrimiçi murat

aminuyu da ekleyelim.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

:ok: iş yapardı yıllık ücreti de daha az olurdu.

Çevrimdışı tuncaboylu

:ok: iş yapardı yıllık ücreti de daha az olurdu.

Everton'da 3.5 milyon euro kazanıyor senelik, bizden de en az o kadar isterdi tahminimce.

Etiketler: