Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9138961 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı sozkul

Keske su mario balotelli yi alsaydik.. Yeni super mario muz olurdu.. Buyuk fiyata okuturduk.. Fikret Orman buyuk pismanlik yasiyordur kesin

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O da İtalyanca, oda bizde hiç yok  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@MURAT farkındamısın çok ortak noktada buluşuyoruz hatta gomezin vizyon açıklamasına da ilk ikimiz hadi ordan demiştik. yoksa isimlerimizde mi aynı tıpkı yaşlarımız gibi  :D
murat abiyle palamut konusunda'da anlaştınız benim en sevdiğim egede lagos ya da lahoz olarak denilen Akdeniz'de girida diye adlandırılan kaya balığı çok lezzetli bir balık yanında da bir ufak ile efsane olur abi  :eyes
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2016, 13:34:59 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina yıllardır gol atamıyor kimsenin gıkı çıkmıyor. Durumu fark etseler yaşadın Mehmet anında transfer ederiz  :evillol: Şaka bir yana bu bakar ama atamaz kardeşimizden ümitliyim ben, söylediğim gibi atıp bakacağı zamanlar çok yakın  :ok: İsmini de atar bakar yaparız zaten
ospinayı alalım forvette oynatırız yeri gelirse abi :D aboubakar konusunda umudum az maalesef  :)

Çevrimdışı tangaz

murat abiyle palamut konusunda'da anlaştınız benim en sevdiğim egede lagos ya da lahoz denilen Akdeniz'de girida diye adlandırılan kaya balığı çok lezzetli bir balık yanında da bir ufak ile efsane olur abi  :eyes

biz Muratla aslında çok konuda paralel düşünüyoruz örnekleri çoğaltmak mümkün. ben barbun severim balık denince birde istavrit. lagosta bir parça kuru kalıyor yayın balığını da öneririm bu arada.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Şu an Wolfsburg taraftarıda Kral Mario için Kazma Mario diye forumlarında sallama partileri düzenliyor mudur acep  :evillol:
mario birkaç haftaya golleri atmaya başlar.yazın çok yattı.bize geldiği halde şuan ve o lig ve o takım bunu tolore edemiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

biz Muratla aslında çok konuda paralel düşünüyoruz örnekleri çoğaltmak mümkün. ben barbun severim balık denince birde istavrit. lagosta bir parça kuru kalıyor yayın balığını da öneririm bu arada.
yapmasını bilmemiş yapan lagos kuru kalmaz fazla pişirmişlerdir ondandır abi :D barbun kaya barbunuysa ise güzeldir antalyada kum barbunu(sarıkanat) güzel değildir, dil balığı fena değildir ayrıca istavriti de hiç sevmem deniz Çuprasını ve levreğini'de severim tabi birde acı soslu az tereyağlı karides der susarım abi  :) :)

Çevrimdışı tangaz

yapmasını bilmemiş yapan lagos kuru kalmaz fazla pişirmişlerdir ondandır abi :D barbun kaya barbunuysa ise güzeldir antalyada kum barbunu(sarıkanat) güzel değildir, dil balığı fena değildir ayrıca istavriti de hiç sevmem deniz Çuprasını ve levreğini'de severim tabi birde acı soslu az tereyağlı karides der susarım abi  :) :)

istavrit sevilmez mi yaa çok lezzetlidir. çupra da yaramaz reklamı fazla sadece levrek de lüfer de iyi balıklardır
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

mario birkaç haftaya golleri atmaya başlar.yazın çok yattı.bize geldiği halde şuan ve o lig ve o takım bunu tolore edemiyor.
ayrılmak istediği yönünde haberler var umarım gerçektir çok sevdiğim bir futbolcuydu murat abi derbilerdeki katkısı muazzamdı Murat abi

Çevrimdışı tuncaboylu

Lagos'u mu gömüyoruz şimdi de?  :D :D

Çevrimiçi murat

evet ortak noktamız çok bende 10 dakika iddialı olur ama 90 dakikada notumu veririm.balık mevzuundada dağılan balıkları sevmem.mezgit lezzetten çok bu özelliğiyle de hoşuma gitmez.ayrıca balıkta önceliğim siyah etli balıklardır.@tangaz

Çevrimdışı OrhanAker

İstavrit güzel olur kemirerek yerim :D
Palamut ,alabalık,çipura her türlü gömerim acımam :D

Çevrimiçi murat

Çevrimiçi murat

uskumru olmadı kolyos tabi herzaman hamsi ve istavrit ,lüfer familyası, karadenizde isek tereyağında alabalık.

Çevrimdışı Tolga

İsmail ve Pektemek gidince, Tolga da yedek oturmaya başlayınca insanın canı sıkılıyor tabi saracak birilerini arıyor siz de haklısınız :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tuncaboylu

bulursak gömeriz :D

Ben hiç Lagos yemedim, ama balığa karşı bir ön yargı oluştu bende.  :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben hiç Lagos yemedim, ama balığa karşı bir ön yargı oluştu bende.  :)
sen bakma abi tangaz abiye kesinlikle tavsiye edilir yeterki iyi pişirsinler  :tabe:

Çevrimiçi murat

kweuke yi ,rodallegayı,niasseyi tercih ederdim abubakara.lige alışmış kramponunu alıp gelecek oyunculardı :D başkanın en sevdiği olay krampon bedavaya eşantiyon :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İsmail ve Pektemek gidince, Tolga da yedek oturmaya başlayınca insanın canı sıkılıyor tabi saracak birilerini arıyor siz de haklısınız :D
ne yapalım tolga zaman nasıl geçer başka türlü  :busted_cop: yeni bir günah keçisi arıyoruz  :evillol:

Çevrimdışı Çağatay

Balik mevzusu acilmis ve bir satır hamsi yazılmamış
Hamsiyi baliktan mi saymiyonuz :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Arı gibi olmuş formalar parkeyede yansır inşallah :D
Siyah beyaz arı vardı herhalde :alala:

Çevrimiçi murat

necipe sarmak lazımda işte efendi çocuk yoksa adamın oynadığı maçları seyretmek işkence.rize çok kötü takım gerçekten düşünün necip sarı bile görmedi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben aslında severim de küçük balık yediğim zaman balık yememiş gibi hissediyorum abi  :evillol:

Çevrimiçi murat

ben yazdım 1 numaralı tercihimdir :icool:

Çevrimdışı Tolga

ne yapalım tolga zaman nasıl geçer başka türlü  :busted_cop: yeni bir günah keçisi arıyoruz  :evillol:
Sıkıntı takımın futbolun da önce onun çözülmesi lazım :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

ben aslında severim de küçük balık yediğim zaman balık yememiş gibi hissediyorum abi  :evillol:

Hamsi adam mıdır ??

Bol miktarda tuketince anlaşılıyor
Mesela maç izlerken cips niyetine bi tepsi koy önüme ilk yari bitmeden tepsi tertemiz olur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: