Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9141864 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı panic13

Ulan yıllarca guiza yüzünden FB'liler ile dalga geçtim, Almeyda bile bu kadar -kazma demeğe de dilim varmıyor da- az golcü değildi. Vay başımıza gelenler. Beğenmediğimiz Guiza'nın da bize her maç golü vardı :(

Tolga'nın aşırı adamlığı vs Ebubekir'in inanç dünyası

yeni versusum bu.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

bir transferle şampiyonluk gelirinin yarısını bir adama gömüyorsun ve karşılığını bile almıyorsun. Pes doğrusu :(

mbokani mi ne vardı ya abu ile bokani arasında ben o günlerde bokani daha mantıklı die düşünenlerdendim.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

ortada çifte standart falan yok ben 10 dk.da anlarım topçudan demiştim hatta sende 3-5 sayfa sonra laf sokuşturmuştun yok böyle diyenler yok 10dk.da futbolcudan anlayanlar heeeyt savulun ben geldim fitbolcuların hakkını yedirmem edasıyla adam 270 dk oynamış anlamak için 27 defa hakkım oluşmuş anladım ve notumu verdim  :)

Valla bu lafı diyen  insanların yanıldığını çok gördüğüm için, sadece gülüyorum buna. :icool:

Çevrimdışı panic13

mbokani mi ne vardı ya abu ile bokani arasında ben o günlerde bokani daha mantıklı die düşünenlerdendim.

Gerçi Gomez'den sonra kim gelse beğenmeyecektik ama bu kadar da kalite düşmemeli yav :(
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Ben de satın almanın Beşiktaş'ın inisiyatifinde olduğunu ve almaya karar verdiğinde Porto ile Aboubakar'ın reddetme hakkı olmadığını anladım.

Caner'de de aynı durum söz konusu.

Oyuncuyla sözleşme için tekrar pazarlığa oturulmayacak, sözleşmeler zaten imzalandı. Beşiktaş almaya karar verdiğinde oyuncularla sözleşme de imzalanmış olacak.

Gomez'den sonra işi biraz daha sıkı tutmuşlar.

iyimserliğin pik yaptığı bir yorum daha ! gomezden sonra para pul yokken fellik fellik golcü ararken menacerlerin kucağında dolanırken başkan işi mi sıkı tutmuş yoksa sıkı mı tutmuş tartışılır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Gerçi Gomez'den sonra kim gelse beğenmeyecektik ama bu kadar da kalite düşmemeli yav :(

para yoktu kalitenin düşmesi kaçınılmazdı bokaninin özellikleri sadece abudan iyiydi yeterli değildi orası ayrı konu

Çevrimdışı tangaz

Valla bu lafı diyen  insanların yanıldığını çok gördüğüm için, sadece gülüyorum buna. :icool:

abuda umarım yanılırım ama hiç ışık görmüyorum şu ilk kolay maçlarda gol atsa da fikrim değişmeyecek gibi duruyor dedim ya hımbıl ötesi bu arkadaş...

Çevrimdışı tuncaboylu

iyimserliğin pik yaptığı bir yorum daha ! gomezden sonra para pul yokken fellik fellik golcü ararken menacerlerin kucağında dolanırken başkan işi mi sıkı tutmuş yoksa sıkı mı tutmuş tartışılır...

Yanlış bir analiz daha !

1- Santrafor ararken para pulumuz vardı. 1 sene için 6 milyon euro'yu gönden çıkarmıştık. Bu paraya Remy'i ya da Bony'i de getirebilirdik.
2- Biz fellik fellik santrafor araken, Porto da fellik fellik Aboubakar'a alıcı alıyordu. Onların da eli kuvvetli değildi.
3- Caner sözleşmesi de aynı şekilde imzalandı. Şimdi 1 milyon euro'ya bonservisini almak varken neden kiraladık? Belli ki risksiz bir kiralama olmuş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fernandao beni alin diye haber yollamis , Şenol hocayla tekrar calismak istiyorum demis

Hoca cok sicak bakıyormuş devre arasi girisim olabilir diolar :bawling: :bawling:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Fernandao beni alin diye haber yollamis , Şenol hocayla tekrar calismak istiyorum demis

Hoca cok sicak bakıyormuş devre arasi girisim olabilir diolar :bawling: :bawling:

Fotomaç haberi dostum, gül geç.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

olamaz inanma yunus  :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fotomaç haberi dostum, gül geç.
Hoca isterse eger bu transfer gerceklesir maalesef ins uydurma haberdir.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abuda umarım yanılırım ama hiç ışık görmüyorum şu ilk kolay maçlarda gol atsa da fikrim değişmeyecek gibi duruyor dedim ya hımbıl ötesi bu arkadaş...
hırs ve istekte görmüyorum ben adamda neyse bakalım kayseri maçında umarım gol atar abi :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hoca isterse eger bu transfer gerceklesir maalesef ins uydurma haberdir.
yok yahu ne isteyecek gomez ihtimali var diyoruz sen fernandao diyorsun  :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

hırs ve istekte görmüyorum ben adamda neyse bakalım kayseri maçında umarım gol atar abi :bandit:
Daha nasıl hırs olsun adamda :)

Çevrimdışı SilenceDeaD1903

Sağlıklı bir Fernandao iş yapar ama nerede oynayacak?
La Vittoria, Sara Nostra!

Çevrimdışı tangaz

Yanlış bir analiz daha !

1- Santrafor ararken para pulumuz vardı. 1 sene için 6 milyon euro'yu gönden çıkarmıştık. Bu paraya Remy'i ya da Bony'i de getirebilirdik.
2- Biz fellik fellik santrafor araken, Porto da fellik fellik Aboubakar'a alıcı alıyordu. Onların da eli kuvvetli değildi.
3- Caner sözleşmesi de aynı şekilde imzalandı. Şimdi 1 milyon euro'ya bonservisini almak varken neden kiraladık? Belli ki risksiz bir kiralama olmuş.

iyimserliğim efsane boyuta erdiği bir kalkışma daha !

1-ne remy ne bony tr pazarını düşünmüyordu alabilirliğimiz yoktu! biz ciğercinin önündeki kedi misali dolanıyorduk PL sokaklarında sonuç ortada oldu bitti dediğimiz bitik nasri dahi son anda feyk attı gitti. sen kalkmış bony remy diyorsun hala...
2-porto alıcı arıyordu ama bizden başkada bu paraları verecek aday yoktu abuya velevki bize iteleyemeselerdi orada 200k pezoya oynadığı için porto gibi zengin bir takım porto Bye kiralar gene de dokunmazdı onlara. onların eli acaip kuvvetliydi. mesela bizim talişka benfikada 1 milyonun altında maaşlı biriydi. oradaki maaşlar hakında az çok araştırma yap adamların elinin kolunun bağlı olmadığını elinin zayıf olmadığını görürsün sen araştırma yapmayı seversin ayrıca...
3-caner ne alaka verdiğin 2 kötü örnekten sonra iyi bir transfer satırıyla finali yapayımda mesajım anlam kazansın demeye çalışmışsın ama bu ucuz yeşilçam hilelerini ben yutmam  :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Daha nasıl hırs olsun adamda :)
jest mimiklerinden bence yok gibi Caner'e bakıyorum adam duramıyor helal olsun Caner'e bakar öyle mi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sağlıklı bir Fernandao iş yapar ama nerede oynayacak?

Bar ya da Gece Kulübü kapısı'nda

Çevrimdışı tangaz

Bar ya da Gece Kulübü kapısı'nda

:lol: abi adamlar bile forumlarında kazmandao hayvandao die isim takmışlar ne transferi yahuu başkan aptal mı bu kazmayı alsın bu transfer bırak kulüp yönetimini hükümetleri götürür  :lol:

Çevrimdışı tuncaboylu

iyimserliğim efsane boyuta erdiği bir kalkışma daha !

1-ne remy ne bony tr pazarını düşünmüyordu alabilirliğimiz yoktu! biz ciğercinin önündeki kedi misali dolanıyorduk PL sokaklarında sonuç ortada oldu bitti dediğimiz bitik nasri dahi son anda feyk attı gitti. sen kalkmış bony remy diyorsun hala...
2-porto alıcı arıyordu ama bizden başkada bu paraları verecek aday yoktu abuya velevki bize iteleyemeselerdi orada 200k pezoya oynadığı için porto gibi zengin bir takım porto Bye kiralar gene de dokunmazdı onlara. onların eli acaip kuvvetliydi. mesela bizim talişka benfikada 1 milyonun altında maaşlı biriydi. oradaki maaşlar hakında az çok araştırma yap adamların elinin kolunun bağlı olmadığını elinin zayıf olmadığını görürsün sen araştırma yapmayı seversin ayrıca...
3-caner ne alaka verdiğin 2 kötü örnekten sonra iyi bir transfer satırıyla finali yapayımda mesajım anlam kazansın demeye çalışmışsın ama bu ucuz yeşilçam hilelerini ben yutmam  :bandit:

1- Remy ve Bony'nin gittiği takımlardan haberin yok sanırım abi. Nasri ile bu 2 adamı aynı kefeye koyman mantıklı değil. Bu adamlar Avrupa Kupası'nda bile oynayamayan, küme düşmeme mücadelesi veren takımlara gittiler.

2- Porto Aboubakar'ı dandik bir takıma kiralayamazdı, oyuncunun değerini sıfırlar ve beygir ölüsü parasına düşerdi. Ayrıca bu adamın tüm hisseleri Porto'da değil, büyük bir kısmı fonda. Bu tarz bir hamlenin kulübe yaptırımı da vardır muhtemelen.

3- Yapılan konuşmalardan gördük ki, Caner'in sözleşmesiyle Aboubakar'ın sözleşmesi birebir aynı. İkisi de 1 yıl kiralanmış ve 1+3 yıllık ön sözleşme imzalanmış.

Diyorum ki hadi Aboubakar'ı FFP yüzünden satın alamadık ve bu yola girdik. Caner'i neden alamadık o zaman? Bonservise ödeyecek 1 milyon euro'muz vardı, FFP'ye takılmıyorduk.

Çevrimdışı tuncaboylu

jest mimiklerinden bence yok gibi Caner'e bakıyorum adam duramıyor helal olsun Caner'e bakar öyle mi

Hırsı olmayan adam gol sevincinde depar atarken Cenk'in sırtına çıkıp düşürmez ve Adriano'yu kovalamazdı.

Başka birisine sarın artık, abartmaya başladınız iyice.

Çevrimdışı mylife1903

Hırsı olmayan adam gol sevincinde depar atarken Cenk'in sırtına çıkıp düşürmez ve Adriano'yu kovalamazdı.

Başka birisine sarın artık, abartmaya başladınız iyice.
Ahahah :akuma:

Çevrimdışı tangaz

1- Remy ve Bony'nin gittiği takımlardan haberin yok sanırım abi. Nasri ile bu 2 adamı aynı kefeye koyman mantıklı değil. Bu adamlar Avrupa Kupası'nda bile oynayamayan, küme düşmeme mücadelesi veren takımlara gittiler.

2- Porto Aboubakar'ı dandik bir takıma kiralayamazdı, oyuncunun değerini sıfırlar ve beygir ölüsü parasına düşerdi. Ayrıca bu adamın tüm hisseleri Porto'da değil, büyük bir kısmı fonda. Bu tarz bir hamlenin kulübe yaptırımı da vardır muhtemelen.

3- Yapılan konuşmalardan gördük ki, Caner'in sözleşmesiyle Aboubakar'ın sözleşmesi birebir aynı. İkisi de 1 yıl kiralanmış ve 1+3 yıllık ön sözleşme imzalanmış.

Diyorum ki hadi Aboubakar'ı FFP yüzünden satın alamadık ve bu yola girdik. Caner'i neden alamadık o zaman? Bonservise ödeyecek 1 milyon euro'muz vardı, FFP'ye takılmıyorduk.

1- düşün işte pl ile aramızdaki farkı ordaki 20.sıra takımı bile bizim önümüzde adamların gözü takım aramıyor vitrin arıyor hala kötü örneklerle baskın gelmeye çalışıyorsun. bugün pl.nin küme düşen takımı b.münihten fazla lig geliri yapıyor ülkesinde...

2- porto abuyu 30a almadı zamanında 3e aldı bize 2,5e kiraladı ve yaptığı yatırımı kurtardı zaten bundan sonrası her hamle adamlar için kar! zararı falan yok başka takıma verebilmesi de pek mümkün değildi ancak devre arası çinlilere itelerdi. mevcut dönemde ancak bizim gibi zordaki bir takım o kira parsını ve abunun maaşını öderdi...

3-caneri kiralamak mantıklıydı çünkü o mevkiye birkaç ay önce adrianoyu 3 yıllığına almıştık caner belkide tutmayacaktı ve adriano oynayacaktı ve bizde caneri elimizde patlamasın die almadık kiraladık. diğer taraftan abu için 12,5 milyon satınalma bedeli varken caner için 1 milyondu bizim verebilecek 1imiz vardı ama 12,5imiz yoktu. cidden elma ve armutları karıştırıyorsun.

Etiketler: