Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9139510 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

yalnız sırf beşiktaşta oynuyor die şu adamları savunma kültürüne hastayım @tuncaboylu adamın saha içindeki argümanları ile savunulacak tarafı olmadığını gördün şimdi pasaportundan tutundun  :icool:

halanın oğlu ismayli de böyle savunuyordun  :bandit:

Pasaportuna tutunmadım, pasaportundan dolayı eleştirildiği için savundum.

Yahu o dğeil de siz @mylife1903 le Quaresma'yı savunmuyor muydunuz daha 2 gün önce, Quaresma hangi kültürden yetişti ve nereden geldi?  :lol: :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yalnız sırf beşiktaşta oynuyor die şu adamları savunma kültürüne hastayım @tuncaboylu adamın saha içindeki argümanları ile savunulacak tarafı olmadığını gördün şimdi pasaportundan tutundun  :icool:

biz Beşiktaşlıların yapması gereken eğriye eğri doğruya doğru demektir abi ; ben hiçbir zaman İsmail ve Tolgayı savunmadım savunmamda yetersiz oyuncu her yerde yetersizdir, İsmail'den kurtulduk sıra pektemek ve tolga'da  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

gomezle beraber aboubakar sahada olursa gomezin hatırına goller atar bu adam gomez apayrı bir seviyedeydi abi süper adam gerçekten. :)

gomez golcü net 9 numara
abu ise forvet sıradan bir forvet. pektemeğin az iyisi fransada yetişmişi pektemekde altyapısını fransada alsaydı abudan iyi oynardı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Ya abi iki gol atsa adam benim kabizligimda bitecek. Kabiz etti beni adam rize
Macinda.

Tunelin sonunda bir isik var ama gumus semsiyenin yansimasi da olabilir gunesli gunlerin yansimasi da

Çevrimdışı mylife1903

yaramı deştin reis yaralı bedenimle denize girmiş gibi oldum balo+etoo die az debelenmedik bu satırlarda şiir gibi olurduk yeminlen
başkan geçen şenol focaya atarlanmış zaten alacaktım baloyu idmanda gazetecileri fırçaladın ne balosu ulan gidin işinize dedin senin yüzünden alamadım al a bu işte golcün demişmiş...
Gecen usenmedim abi ki hic sevmem baska maclari izlemeyi. Futbol sever falan olmadigim icin izlemiyorum baska ligin maclarini usenmedim actim bu nice macini of aman oh keloglan. Kara tiren falan bos herif yilan gibi hala. Boyuk balih kacti

Çevrimdışı tuncaboylu

Milan'da kadroya kaç kere gitmiş o 9 milyonluk adam? :) Milan'dan bahsediyoruz. her 9 milyon euro ve italya ligi transferi yapan adam iyi olsa işimiz var :)

Aboubakar özelinde haklısın ama bu adamın kötü oyuncu olduğunu gerçeğini değiştirmiyor, İspanya'dan veya Portekiz'den gelipte Türkiye'de harikalar yaratan 3 tane adam sayar mısın?

Son maçta 90 dakika oynadı.  :tabe:

İspanya ve Portekiz'den gelip harikalar yaratan 3 tane adam sayamam, ama şimdi sana Hollanda'dan, İngiltere'den ya da İtalya'dan gelip harikalar yaratan 3 tane adam sorsam sen de saymakta zorlanırsın.

Zira burası Alice harikalar diyarı değil, harikalar yaratan tek tük oyuncu çıkıyor. Onların da biri Romanya, biri Brezilya, biri de Almanya kültüründen gelmişti.

Ha illa genelleme yapacak olursak ve santrafor için konuşursak; Afrika kökenli Fransızca bilen santraforlar iyi çıktı bu ligde.

Bizde Amokachi, Nouma, Demba Ba, Fenerbahçe'de Sow ve Niang. Yani genellemeye göre Aboubakar doğru bir tercih.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu o dğeil de siz @mylife1903 le Quaresma'yı savunmuyor muydunuz daha 2 gün önce, Quaresma hangi kültürden yetişti ve nereden geldi?  :lol: :lol:
Karijmayi savunma degil de bir sekil cifte standarta isyan benimki.
Yoksa daha dun totune tekmeyi vurup takasa soktum viska ile.
Simdi cifte standart nasil, tolgay olcaya kafa vurunca antremanda olur boyle seyler
Atiba ile quaresma koca koca herifler bunlar o yorgunlukta tartisinca ki ne oldugu belli degil ordA, hatta atiba da reci miller agzi var habire konusuyor bazen tutuyor o huyu, quaresma boylede kovun gitsin de derse hop ben varim burda.
Tolgay da gitsin o zaman.
Cifte standarta gerek yok!

Çevrimdışı tangaz

ben veya mylife dostumun portekizlileri ispanyollları direkt gömdüğümüz bir mesajı hatırlamıyorum hatta mylife alexisi en çok savunan üyedir daha az evvel simao kalmalıydı die başlayan mesajı var keza benimde simao hayranlığımı dillendirdiğim eski mesajlarımı ara tara bulursun. bence sen gene karıştırdın omega yağ asitlerini almayı unuttun mu naptın palamut bol bu ara balık raflarında bolbol tüket sonra dimitar berbatova dönmesin bu konu  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

başakşehir hazırlık maçı fiyatları: Kategori : 70TL

Kategori : 60TL

Kategori : 55TL

Kategori : 50TL

Kategori : 45TL

Kategori : 40TL

Kategori : 35TL

Kategori : 30TL

Kategori Rakip : 30TL

VIP : 100TL

1903 A-E BLOK : 100TL

1903 B - D BLOK : 110TL

1903 C BLOK : 120TL

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben veya mylife dostumun portekizlileri ispanyollları direkt gömdüğümüz bir mesajı hatırlamıyorum hatta mylife alexisi en çok savunan üyedir daha az evvel simao kalmalıydı die başlayan mesajı var keza benimde simao hayranlığımı dillendirdiğim eski mesajlarımı ara tara bulursun. bence sen gene karıştırdın omega yağ asitlerini almayı unuttun mu naptın palamut bol bu ara balık raflarında bolbol tüket sonra dimitar berbatova dönmesin bu konu  :kop:
@tangaz abi palamut en sevmediğim en lezzetsiz balık benim bi balık bu kadar mı lezzetsiz olur..

Çevrimdışı tangaz

dimitar berbatov demişken bu efsane bulgar takımında solak bir ortasaha vardı hayrandım o adama krasimir balakov ne topçuydu be şimdi bizim takımda olsa koy 10 numaraya anasını ağlatsın ligin...

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi palamut en sevmediğim en lezzetsiz balık benim bi balık bu kadar mı lezzetsiz olur..

@Mehmet Ali C. palamut lezzetsiz bir balık değil biraz fazla yağlı ve ağır bir balık lezzetsiz saman gibi hatta hiç balık tadı olmayan balık soruyorsan yanıtım mezgit olur

Çevrimdışı tuncaboylu

O zaman Aboubakar'ın Portekiz'de oynadığı için eleştirilmesine de ses çıkarmanız lazım.  :tabe:

Çevrimdışı mylife1903

Dun yazdik abi sukkinik asit lazim.
Alexisi on tane marseloya degismem adami izmaele kurban ettik

Çevrimdışı mylife1903

bonservisini almak gibi bir hata yapmayız umarım, pivot santrafor lazım bize gomez haberleri gerçektir umarım ayrılmak istiyormuş...
Benim baskanin soylemlerinden anladigim bu cocuk bi 4 sene bizde

Çevrimdışı tangaz

O zaman Aboubakar'ın Portekiz'de oynadığı için eleştirilmesine de ses çıkarmanız lazım.  :tabe:

abubakarın savunulacak tek bir meziyetini göremediğim için savunamıyorum dostum. benim için ölü transfer...

Çevrimdışı tuncaboylu

Karijmayi savunma degil de bir sekil cifte standarta isyan benimki.
Yoksa daha dun totune tekmeyi vurup takasa soktum viska ile.
Simdi cifte standart nasil, tolgay olcaya kafa vurunca antremanda olur boyle seyler
Atiba ile quaresma koca koca herifler bunlar o yorgunlukta tartisinca ki ne oldugu belli degil ordA, hatta atiba da reci miller agzi var habire konusuyor bazen tutuyor o huyu, quaresma boylede kovun gitsin de derse hop ben varim burda.
Tolgay da gitsin o zaman.
Cifte standarta gerek yok!

Benim de itirazım, daha ligde ilk 11'de başlamayan adamın gömülmesine.

Baktım, adam 270 dakika oyunda kalmış Beşiktaş formasıyla, bunun 103 dakika ligde.

Bir tarafta 10 senedir tanıdığımız Qauresma'yı 4 senedir tanıdığımız Atiba'yla takıştı diye eleştirenlere tepki gösteriyorsunuz, diğer tarafta ligde 103 dakika forma giyen adamı gömüyorsunuz.

Al sana çifte standart.  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Ben yazdim portonun yedek santraforu bizim seviyemiz icin yeterlidir,diye
Ama aradigimiz oyuncu mu bu tartisilir bence

Cardozoyu alsak simdiye 5-6 tane atmisti

Çevrimdışı tangaz

abi öyleyse maliyet 25,7 milyon avru.
yaz ordan borç hanesine bir 80 milyon yeni tl daha, hatta bunu ödemek için kredi çekeriz onun faizi vb derken düz hesap 100ü bulur

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yaz ordan borç hanesine bir 80 milyon yeni tl daha, hatta bunu ödemek için kredi çekeriz onun faizi vb derken düz hesap 100ü bulur
felaket olur o zaman abi, bu adam olmaz........

Çevrimdışı panic13

bir transferle şampiyonluk gelirinin yarısını bir adama gömüyorsun ve karşılığını bile almıyorsun. Pes doğrusu :(
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Benim de itirazım, daha ligde ilk 11'de başlamayan adamın gömülmesine.

Baktım, adam 270 dakika oyunda kalmış Beşiktaş formasıyla, bunun 103 dakika ligde.

Bir tarafta 10 senedir tanıdığımız Qauresma'yı 4 senedir tanıdığımız Atiba'yla takıştı diye eleştirenlere tepki gösteriyorsunuz, diğer tarafta ligde 103 dakika forma giyen adamı gömüyorsunuz.

Al sana çifte standart.  :bandit:

ortada çifte standart falan yok ben 10 dk.da anlarım topçudan demiştim hatta sende 3-5 sayfa sonra laf sokuşturmuştun yok böyle diyenler yok 10dk.da futbolcudan anlayanlar heeeyt savulun ben geldim fitbolcuların hakkını yedirmem edasıyla adam 270 dk oynamış anlamak için 27 defa hakkım oluşmuş anladım ve notumu verdim  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de satın almanın Beşiktaş'ın inisiyatifinde olduğunu ve almaya karar verdiğinde Porto ile Aboubakar'ın reddetme hakkı olmadığını anladım.

Caner'de de aynı durum söz konusu.

Oyuncuyla sözleşme için tekrar pazarlığa oturulmayacak, sözleşmeler zaten imzalandı. Beşiktaş almaya karar verdiğinde oyuncularla sözleşme de imzalanmış olacak.

Gomez'den sonra işi biraz daha sıkı tutmuşlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ortada çifte standart falan yok ben 10 dk.da anlarım topçudan demiştim hatta sende 3-5 sayfa sonra laf sokuşturmuştun yok böyle diyenler yok 10dk.da futbolcudan anlayanlar heeeyt savulun ben geldim fitbolcuların hakkını yedirmem edasıyla adam 270 dk oynamış anlamak için 27 defa hakkım oluşmuş anladım ve notumu verdim  :)
adam abi haklısın üstümüze gelme bu kadar  :kop:

Çevrimdışı Kalyoncu

Kayseri ve Antalya maçları aboubakar için bulunmaz nimet. Umarım oynar sallar iki üç tane

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: