Son birkaç gündür girme şansım olmadı foruma, onlarca sayfa yazılmış hepsini de okuyamadım, belki aynı düşünen de olmuştur ama geçen gün bir anda bir his geldi içimden ve bahsetmek istedim.
Kiev maçı ertesi işte sigara molası yapıp maç hakkında düşünürken, niye şu şöyle olmadı, bu böyle olurdu ama olamadı bir türlü diye bir anda şu sonuca vardım kabul etmesi zor olsa da: geçen sezon geçen sezondu ve bu sezon o kadar da iyi değiliz. Yüzeysel bir fikir gibi duruyor ama tam anlamıyla bu fikri kavramak ve kabullenmek ilginç bir rahatlık getiriyor insana. O kadar sinirlenip, kafaya takıp, huzurumu bozduğum durumun açıklaması aslında basit. Takım iyi değil. İsteyen oyuncuyu suçlar, isteyen hocayı, isteyen yönetimi. Ama hiçbiri gerçeği değiştirmiyor. Bu demek değil ki bu böyle devam eder sezon boyu. Ama şu anda durum bu. O yüzden geçen sezondan gelen alışkanlıkları devam ettirip hala aynı takım oynuyormuş gibi düşünüp maçlardan önce ''rahat yeneriz'', ''renkliler top oynamıyor zaten'', ''altı puanı cebe at'' diye birbirimizi gaza getirip sonra aynı büyüklükte hayal kırıklıkları yaşamayalım derim.