Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9093026 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Rize maçı için çıkarılacak en ideal 11 ;

Fabri

Beck    Marcelo    Tosic      Caner

Tolgay      Atiba

Quaresma      Aras            Olcay

Abubakar
Bende birebir aynen bu kadroyu düşünüyorum

Sadece Içimden gelen siddetli bir Ses Hoca formayi El Grande Capitano Tolgea ya iade edecek diyor
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2016, 19:01:40 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Iste bende onun icin ilk 11 baslasin gene dedim. Olmazsa 3 hafta daha denesin ama israr edecek konumda degiliz, bu sefer Cenk'i de kaybederiz kiralik oyuncuyu kazanalim derken. Besiktas kotu futbol oynamiyor. Aboubakar'in oynadigi maclarda Gomez olsaydi, eminim 1 den fazla gol atar ve golluk pozisyonlara girerdi. Gomez oyun icinde farkli seyler deneyen bir oyuncu. Futbol zekasida burda fark yaratiyor. Gomez  oyun icinde maci analiz edip ona gore hareketlenen, pozisyon alan bir adamdi. Aboubakarda ben bunu goremedim. Bunun yas ile tecrube ile alakasi yok. Ya vardir ya yoktur.
akıl vermek gibi olmasında abubakar 24 yaşında gomez 30 yaşındaydı :)

Tecrübede önemli bir etkendir.Bazı yanlışları eksikleri zamanla giderebilirsiniz :)

Abubakar'ı gomez gibi yapmadı şenol hoca cenk tosun formda olmasına rağmen gomez'in başta kötü olmasına rağmen gomez'e katlandı 2-3 maç abubakar'da bunu göremedik henüz üst üste 2-3 maç oynaması gerekiyor abubakar'ın :)

Çevrimdışı tangaz

ben abubakar'ın kötü bir forvet oldugunu düşünmüyorum gomez'e tanıdıgımız şansı ona tanımıyoruz bence yukarda'da yazdım cenk çok etkili olmasına rağmen şenol hoca gomez'i oynatmıştı 2-3 maç sabretti gomez'e.

Biz abubakar'ı 3 maç üst üste oynarken göremedik ya maçın sonunda girdi yada 1 maç oynadı 2 maç sonradan girdi üst üste görmek lazım bence :)

Ayrıca geçen sene oynadıgımız oyunla bu sene oynadıgımız oyun epey farklı geçen sene biz gomez'i 1 maçta net 10 gol pozisyonuna sokuyorduk gomez bunların 2 tanesini gol'e çeviriyordu 8 tanesini harcıyordu :) Gomez'i iyi yapan biraz da bizim oyun sistemimizdi açıkcası.Abubakar'a bu oyunu veremedik henüz ancak ona rağmen yinede abuabakar maç içinde doğru koşular yaparak pozisyon'u kovalıyor ancak top atan yok :)

Hangimiz söylüyebiliriz ki abubakar karşı karşıya bir pozisyonda kaldı ve bunu değerlendiremedi :) Adamı pozisyona sokamıyoruz ki böyle birşeye demeğe hakkımız yok :)

söylediklerinin tümü kağıt üzerinde doğru ama ben oynadığı kısıtlı sürelerde golcü kimliği havası göremedim sezemedim. çift forvette belki iş görür ama tek forvetin hakkını verebilecekmiş gibi durmuyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

inşallah abubakar konusunda biz olumsuz düşünenler yanılırız da kazanan beşiktaş olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

söylediklerinin tümü kağıt üzerinde doğru ama ben oynadığı kısıtlı sürelerde golcü kimliği havası göremedim sezemedim. çift forvette belki iş görür ama tek forvetin hakkını verebilecekmiş gibi durmuyor.
Cenk mi bakar mı sence abi ?

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Tabi Gomez'de oyun sistemimizdeki degisikliten dolayi bu yil sikinti cekerdi ama eminimki bu kitlikta bile kendisini gol pozisyonuna sokacak sekilde oynardi. Umarim Aboubakar bu macta gol atip bize birseyler kanitlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

2 fotoğraf arasındaki farkı bulun.

Çevrimdışı ilhan mansız

Bence de Aboubakar'la baslasin. Bu macta da etkili olamazsa artik Cenk'i ilk 11 de dusunmeye baslamasi lazim Senol Hoca'nin. Ben Aboubakar'in suana kadar oynadigi maclarda hicbir isik goremedim. Ikili mucadelelerde cok kuvvetli ve ayakta kalabiliyor. Talisca ile bir iki kez iyi ver kac yaptilar. Rakip defans Aboubakar'i cabuk cozuyor ve Aboubakar'i butun mac sindiriyorlar. Gomez cok hareketli ve oyunu iyi okudugu icin kendini markajdan kurtarabiliyordu. Bu biraz futbol zekasiyla da ilgili birsey. Aboubakar'da ben bu zekayi goremedim ve sonradan kazanilacak birsey degildir futbol zekasi. Ismail Koybasi buna en iyi ornektir.
+1903 aynen sizin gibi düşünüyorum, hatta golcü işinde bu defa çuvalladığımız kanaatindeyim. İnşallah yanılırım.

Çevrimdışı tangaz

Cenk mi bakar mı sence abi ?

cenk diyordum gs maçı öncesinde (kaçırdığı kolay gollerdeki acemiliğine rağmen) ama gs maçında 3 defa kendini rakibi geçemeyeceğim düşüncesi ile bırakması nedeniyle cenk hakkında da olumsuz düşünüyorum. ikisi arasında seçim yapmak zor ama cenk 1 adım önde...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cenk diyordum gs maçı öncesinde (kaçırdığı kolay gollerdeki acemiliğine rağmen) ama gs maçında 3 defa kendini rakibi geçemeyeceğim düşüncesi ile bırakması nedeniyle cenk hakkında da olumsuz düşünüyorum. ikisi arasında seçim yapmak zor ama cenk 1 adım önde...
Bence bakar 2 adım önde

Çevrimdışı cursedofdragon

benfica maçında karşı karşıya kaçıran cenk süper kupayı yiyen cenk halen cenk mi diyorsunuz :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Oraya götürüldüğüne gore 18 e alınmış demektir heralde , 18 e almayacağı adami neden taa Rizeye götürsün ki :alala:
Kafile genelde 21 kişi felan oluyo 3 kişiyi almıyor kadroya ona istinaden dedim.

Çevrimdışı ilhan mansız

kesinlikle Ebubekir oynamalı, 1-2 adım önde olduğundan falan değil Serkan Kanada'nın yazdığı gibi durumunu daha iyi anlayabilmek için Ebubekir ile başlamalıyız.

Çevrimdışı mylife1903

Şaka bir yana, hafızam son zamanlarda zayıflamaya başladı.

Balık hapı falan içme zamanım geliyor. Kaç gündür sipariş vereceğim, hep unutuyorum.  :D

@mylife1903 ün vardır sihirli bir karışımı belki, hafızaya iyi gelen.
Olmaz mi, gel vatandas gel eskiyi hatirlamak istiyorsan gel raki var raki. Ic kafayi bul efkarlan hemen hatirlarsin eskiyi hafizanin gizli sakli yerlerinde kalmis butun eski anilari gun yuzune cikartir.

Geyiknkani diyecem simdi ama lynch edeceksiniz.

Havuc ye yahu havuc ustune domates suyu ic hem hafizaya iyi geliyor hem fedon gibi yanik tenlen geziyon pihmentlerini boyayinca

Balik hapi ney yaaa nefret ederim hala balik yemem. Simdi portakal tadlisi cikmis ulan nenigrenc seydir. Sakin icme balik yagi falan yaaa
Ulan midem bulandim. Hanimin kiz kardesinin dugunundeyim gordugum en kotu rus dugunu canim sikiliyor. Gelini kacirip sattik damata sonra ayakkabisindan vodka icirdim gene keyfim yerine gelmedi. Allahtan kizin ayaklar ufak 38 numara. Benim gibi 40 numaradan icseydi simdiye duserdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2 fotoğraf arasındaki farkı bulun.

1. fotoğraf maç esnasında değil bence.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

benfica maçında karşı karşıya kaçıran cenk süper kupayı yiyen cenk halen cenk mi diyorsunuz :)

düşün işte abubakar nasıl olumsuz bir etki bıraktıysa  :icool:

Çevrimdışı Tolga

yapmaz öyle bir hata :)
Elde oyuncu yok bence Necip'e hazırlıklı olsun herkes :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Olmaz mi, gel vatandas gel eskiyi hatirlamak istiyorsan gel raki var raki. Ic kafayi bul efkarlan hemen hatirlarsin eskiyi hafizanin gizli sakli yerlerinde kalmis butun eski anilari gun yuzune cikartir.

Geyiknkani diyecem simdi ama lynch edeceksiniz.

Havuc ye yahu havuc ustune domates suyu ic hem hafizaya iyi geliyor hem fedon gibi yanik tenlen geziyon pihmentlerini boyayinca

Balik hapi ney yaaa nefret ederim hala balik yemem. Simdi portakal tadlisi cikmis ulan nenigrenc seydir. Sakin icme balik yagi falan yaaa
Ulan midem bulandim. Hanimin kiz kardesinin dugunundeyim gordugum en kotu rus dugunu canim sikiliyor. Gelini kacirip sattik damata sonra ayakkabisindan vodka icirdim gene keyfim yerine gelmedi. Allahtan kizin ayaklar ufak 38 numara. Benim gibi 40 numaradan icseydi simdiye duserdi

hala işteyim bu akşam bekarım eve gidip rakı mı içsem napsam canımı çektirdin  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hala işteyim bu akşam bekarım eve gidip rakı mı içsem napsam canımı çektirdin  :evillol:
Abi bence sen kırmızı şarap + bonfile karışımını seversin şarap hem yararlı 

Çevrimdışı tangaz

Abi bence sen kırmızı şarap + bonfile karışımını seversin şarap hem yararlı 

rakı zararlı mı  :alala: evde şarap yok giderken uğra markete al falan ama rakım her daim dolapta bulunur çok sık içmediğim halde hep vardır  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rakı zararlı mı  :alala: evde şarap yok giderken uğra markete al falan ama rakım her daim dolapta bulunur çok sık içmediğim halde hep vardır  :D
yakında migros,çağdaş market falan yok mu kendimce güzel şarap önerebilirim abi rakıyı da  kimin için içtiğine göre değişir zararlıda olabilir zararsız da  :D

Çevrimdışı tangaz

yakında migros,çağdaş market falan yok mu kendimce güzel şarap önerebilirim abi rakıyı da  kimin için içtiğine göre değişir zararlıda olabilir zararsız da  :D

evin 4 bir tarafı market hemen bir blok altta 5m migros var :)
rakıyı içince bir zarar görmedim henüz eskileri düşünmeden için önündeki maçları hayal et  :tabe:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

evin 4 bir tarafı market hemen bir blok altta 5m migros var :)
rakıyı içince bir zarar görmedim henüz eskileri düşünmeden için önündeki maçları hayal et  :tabe:
bende rakıyı çok severim zaten  :) futboldan biraz uzaklaşacağım çok sardım bu aralar Abi :bandit: geçmiş benim için geçmişte kalmıştır abi  :tabe:

Çevrimdışı tangaz

bende rakıyı çok severim zaten  :) futboldan biraz uzaklaşacağım çok sardım bu aralar Abi :bandit: geçmiş benim için geçmişte kalmıştır abi  :tabe:

futboldan uzaklaşma bence çok keyifli bir meşgale

Etiketler: