Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149705 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

berbatovu izleyip bu ne kazma diyecek gözlerle maç izleyip sonra burada yazıyorsan vay forumun haline ben berbatovu böyle teknolojik imkanlar yokken bulgaristanda sümüklü bir çocukken keşfetmiştim, sonrası malum aldı başını gitti. bu nedenle bırakta 10 dk.da kumaştan anlayalım  :bandit:

Maç İstanbul'daki Fenerbahçe-Leverkusen maçı.

Odessa'ya giderken beraber izleyeceğiz.

Bakalım ne yorum yapacaksın.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş; Quaresma'nın mütemadi yanlış tercihleri, oyun içi şımarıklıkları ve cambazlık gösterilerinin merkezi değil. Beklentileri karşılayamıyorsa bu kadar büyük bir rolü ve yüksek dakikaları almayı hak etmiyor demektir. @mylife1903

Çevrimiçi Necmi

Abi sadece pas veya durma yeri değil ki, verkaçı var bu işin uzaktan şutu var. Gomez uzaktan da yazdı baya ve denedi bu adamın uzaktan çektiği şutu yok üstelik o bölgede çok top almasına rağmen. Kale önünde bekleyip gelen topa Pektemek'de vurur (tamam vuramaz) tüm takım kötü Aboubakar iyi, yapmayın lütfen.
iyide şutlarını görmedinmi antrenmanda arkadaş şutluk pozisyonmu oluyor
quaresma topa kene gibi yapışıyor kimseye bırakmıyorki :bandit: farkında değilmisiniz hücum hattı diye
bir şey yok sadece aboubakar değil cenkdede aynı sorun var ruh gibi dolaşıyor hiç top gelmiyor oyundan kopuyor
geldiğindede hazırlıksız yakalanıyor. hastalığı tedavi etmek için önce doğru teşhis gerekiyor.
nesini anlamıyorsunuz lig başladığından beri quaresma içeriye orta kesmiyor. orta kestiğindede hep ters yönden dışa kesiyor
tek vuruşluk pozisyon yaratmıyor. Bütün pozisyonları öldürdüğü gibi ilerideki adamlarıda oyundan soğutuyor.
şu frikik dışında bu sene bana bir katkısını söyleseniz. olaya bakarsan ama sürekli top onda ama sıfır katkı.
açıkların görevi bekler orta yaptığında kutuya girip oyunu daraltmak ama bizde orta yapsan içerde karşılayacak oyuncu yok
bak kiev maçına doksan dakika kutu içine talisca aboubakar dışında kimse girmedi. biz pozisyona giremiyoruz sorunu burda aramak lazım
pozisyon yaratacak oyuncu yok sahada ben olcayı arıyorum sürekli eksikliği felaket hissediliyor.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu sene forum ekibi olarak deplasmanlara gitmeyi düşünüyor musunuz.
o geldiğinde olur önceden karar almayız pat diye gidelim der gideriz. @Mehmet Ali C.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Aras sezon başı hazırlık kampı maçlarının en göze batanıyken bu kanat oyuncusu formsuzluğunda 7 maçta da süre alamaması/verilmemesi akıl alır gibi değil.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

ben i.er falan okumam bilmem tv.de kendim dinledim adam forma dedi tişört demedi tamam yaşım 42ye merdiven dayadı yakını okumakta zorluk çekiyor olabilirim ama kulaklarım iyi işitiyor halen  :bandit:
:evillol: :evillol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Maç İstanbul'daki Fenerbahçe-Leverkusen maçı.

Odessa'ya giderken beraber izleyeceğiz.

Bakalım ne yorum yapacaksın.

o maçta berbatov oynamamış  :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı atalay

Quaresma'nın rolü; çözülemeyeni çözmek, yapılamayanı denemek olsun. Eski bir jönprömiye için bundan daha iyi sınırlı bi' rol teklifi sunulamaz.
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 00:26:43 atalay ]

Çevrimdışı tangaz

Şampiyonlar Ligi 1. Tur F Grubu 2001/2002 Tarih : 23.10.2001 21:45
Fenerbahçe
Türkiye Mustafa Denizli
Son 5 Maç :   
MS
1 - 2
İY : 1 - 2
Leverkusen
Klaus Toppmöller  Almanya
Son 5 Maç :   
 Ülker Stadyumu       Norveç  Terje Hauge   

POPÜLER
KUPONLARmassimoKUPONUNA156KİŞİ OYNADI
Takım Karşılaştırma
Maç Bilgisi
Forum
Fenerbahçe Leverkusen

21'
(0-1)      Bernd Schneider

34'
(0-2)      Ulf Kirsten
Oktay Derelioğlu      (1-2)   
40'

Yusuf Şimşek   Ogün Temizkanoğlu         
52'

Nikola Lazetic   Hakan Bayraktar         
65'

68'
   Thomas Brdaric   Ulf Kirsten
Ali Akdeniz   Milan Rapaic         
77'

82'
   Pascal Ojigwe   Oliver Neuville

90'
   Jurica Vranjes   Yıldıray Baştürk
Fenerbahçe
1   Rüştü Reçber   
2   Mirko Mirkovic   
4   Mustafa Doğan   
5   Uche Okechukwu   
28   Samuel Johnson   
11   Ali Akdeniz 77' 
17   Nikola Lazetic 65' 
20   Yusuf Şimşek 52' 
30   Ali Güneş   
10   Haim Revivo   
29   Oktay Derelioğlu   

3   Ogün Temizkanoğlu 52' 
7   Hakan Bayraktar 65' 
8   Milan Rapaic 77' 
Leverkusen
Jörg Butt   
Boris Zivkovic   
Jens Nowotny   
Michael Ballack   
Yıldıray Baştürk 90' 
Ze Roberto   
Bernd Schneider   
Zoltan Sebescen   
Carsten Ramelow   
Ulf Kirsten 68' 
Oliver Neuville 82' 

Jurica Vranjes 90' 
Pascal Ojigwe 82' 
Thomas Brdaric 68' 

@tuncaboylu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

o maçta berbatov oynamamış  :kop: :kop: :kop:

Deplasmandaki maçtır o zaman.

Fenerbahçe'ye karşı izlediğimi hatırlıyorum çok net.

Çevrimdışı tangaz

Deplasmandaki maçtır o zaman.

Fenerbahçe'ye karşı izlediğimi hatırlıyorum çok net.

o maçtada 68.dk.da olivier neuvillenin yerine oyuna girmiş  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

o maçtada 68.dk.da olivier neuvillenin yerine oyuna girmiş  :bandit: :bandit: :bandit:

Doğrudur, acayip goller kaçırmıştı.

5-1 olacak maç 2-1 bitmişti bunun yüzünden.

Çevrimdışı tuncaboylu

Nereden bakıyorsun bu bilgilere?

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi sen sabit fikirli birisin ve bunun değişmeyeceği burada defalarca görüldü kendi inandığın şeyi değiştirene ben rastlamadım rastlayacağımı da sanmıyorum. şimdi sana binlerce foto mu bulup göndereyim? sidik yarışı mı yapacağız  :alala:

kulübün bu işlerden sorumlu yöneticisi açıklama yaptı bundan daha ötesi olmaz. adam çok net olarak en çok quaresma forması satılıyor dedi abi daha neyi ispat etmeye çalışıyorsun anlamıyorum...
binlerceye gerek yok bir iki tane göndersende olur :busted_cop:
hangi yönetici dedi böyle bir şeyi dese dese metin albayrak demişdir.
geçende avrupanın on takımı içine sokacağız Beşiktaşı dedi.
Bana gerçek donelerle gelirsen inanırım neden inanmayıp sen birileri şöyle demiş böyle demiş
diyorsun bende tamam mimar projeyi çizmişte yapı sahada yok diyorum.
olabilir demiştir belkide satılmıştır ama burda değil belki rusyada satılıyordur mylife alıyordur :D
ya böyle bir şeyin sabit fikrimi olur nerde bu çok satan quaresma formaları. @tangaz
burası Beşiktaş forumu böyle bir şeyin burda sabit fikri olurmu. bir benmi gidiyorum stada tersi olsa
yüz kişi çıkıp yalanlar aha işte her yer quaresma forması der.
yok formaya isim yazdıracaksan zaten bir quaresma var markan onu yazdırırsın el mecbur ama Beşiktaş taraftarında
cidden öyle bir gelenek yok. illaki yazdıran vardır ama bu göze gelmeyecek kadar azınlık.
geçen seneki çubuklular aslında isim istiyordu formanın arkası isimsiz çirkin duruyordu
genede yazdıran olmadı pek herkes çubuklu mini etek giymiş gibi dolaştı ortalıkta :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Nereden bakıyorsun bu bilgilere?

google a fenerbahçe leverkusen yazdım seçeneklerden maçkolik sitesi çıktı ordan baktım

Çevrimdışı tangaz

Doğrudur, acayip goller kaçırmıştı.

5-1 olacak maç 2-1 bitmişti bunun yüzünden.

adamın oynamadığı maçta yedek kulübesindeki görüntülerine göre şeyetmişsin ya walla yeteneğine hayran kaldım  :D
ben berbatovu bulgaristanda keşfedip kulübe rapor etmiştim...

Çevrimdışı tangaz

binlerceye gerek yok bir iki tane göndersende olur :busted_cop:
hangi yönetici dedi böyle bir şeyi dese dese metin albayrak demişdir.
geçende avrupanın on takımı içine sokacağız Beşiktaşı dedi.
Bana gerçek donelerle gelirsen inanırım neden inanmayıp sen birileri şöyle demiş böyle demiş
diyorsun bende tamam mimar projeyi çizmişte yapı sahada yok diyorum.
olabilir demiştir belkide satılmıştır ama burda değil belki rusyada satılıyordur mylife alıyordur :D
ya böyle bir şeyin sabit fikrimi olur nerde bu çok satan quaresma formaları. @tangaz
burası Beşiktaş forumu böyle bir şeyin burda sabit fikri olurmu. bir benmi gidiyorum stada tersi olsa
yüz kişi çıkıp yalanlar aha işte her yer quaresma forması der.
yok formaya isim yazdıracaksan zaten bir quaresma var markan onu yazdırırsın el mecbur ama Beşiktaş taraftarında
cidden öyle bir gelenek yok. illaki yazdıran vardır ama bu göze gelmeyecek kadar azınlık.
geçen seneki çubuklular aslında isim istiyordu formanın arkası isimsiz çirkin duruyordu
genede yazdıran olmadı pek herkes çubuklu mini etek giymiş gibi dolaştı ortalıkta :bandit:

adamın ismini hatırlamadığım için yazmadım ama ünvanını yazdım ordan yakalarsın die, m.albayrak değildi sonra arkadaşlar eklediler hüseyin mican die, kendisi kartal yuvalarından sorumlu yöneticimiz ondan iyi bilgi verecek kimse yok burada ve o da net olarak en çok forma satışı quaresma die belirtti...

Çevrimdışı tangaz

adamın ismini hatırlamadığım için yazmadım ama ünvanını yazdım ordan yakalarsın die, m.albayrak değildi sonra arkadaşlar eklediler hüseyin mican die, kendisi kartal yuvalarından sorumlu yöneticimiz ondan iyi bilgi verecek kimse yok burada ve o da net olarak en çok forma satışı quaresma die belirtti...

elimizde 2 veri var biri hüseyin micanın resmi açıklaması diğeri senin gözlemlerin. hangisi daha bilimsel bir sonuç doğurur ???

Çevrimdışı tuncaboylu

google a fenerbahçe leverkusen yazdım seçeneklerden maçkolik sitesi çıktı ordan baktım

Ben de inceleyeyim.

Bu arada evet ilk maç, Fenerbahçe 10 kişi kalmış ve tek kaleye dönmüştü. Bunun yüzünden Sigma Olomouc olacak maç 2-1'e tıkanmıştı.

Çevrimdışı OrhanAker

quaresmayı en güzel şekilde maçın ikinci yarısı sol kanatta kullanabiliriz.
Ters ayak avantajı artı arka direk aşkı sayesinde oraya koyacağımız ömer veya cenk pozisyona girebilir.
Madem oynatacaz ters kanatta oynatalım.Bir avantajı olsun.

Çevrimdışı Orhan_

Gomezin bursaspora attigi golde en kritik pasi tikliyor herif, ilk aklima gelen abi daha bulunur. Bu adam tek pas oynar ama yanindakilerde muhim. Kiev macinda beck guzel kacti harika ara pasi yapti karijma, sonra beck bir daha kacti @atalay in dedigi pozisyon orda pasi oynamadi kendi ortaladi. Simdi quaresmaya beck kacti ver orta kessin, demek cok da mantikli degil. Beck bile dur ben orta yapayim sen santraya kos demez karijmaya

Beck aslında sen santraya git ortayı ben keseyim der. Hatta Beck-Gökhan-Caner kaçtı ver orta kessin, içeri girsin demek oldukça mantıklı.
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2016, 16:02:41 Orhan_ ]

Çevrimdışı tangaz

Ben de inceleyeyim.

Bu arada evet ilk maç, Fenerbahçe 10 kişi kalmış ve tek kaleye dönmüştü. Bunun yüzünden Sigma Olomouc olacak maç 2-1'e tıkanmıştı.

leverkusende de iyi kadro var ama ballack yıldıray ze roberto kirsten vbvb ben o takımda nowotny vardı onu severdim...

Çevrimdışı Orhan_

Quaresma forması derken forma numarasından bahsediyorsun değil mi? Öyle bir anlam kargaşası olmasında.

Etiketler: