@Necmi abi sen sabit fikirli birisin ve bunun değişmeyeceği burada defalarca görüldü kendi inandığın şeyi değiştirene ben rastlamadım rastlayacağımı da sanmıyorum. şimdi sana binlerce foto mu bulup göndereyim? sidik yarışı mı yapacağız 
kulübün bu işlerden sorumlu yöneticisi açıklama yaptı bundan daha ötesi olmaz. adam çok net olarak en çok quaresma forması satılıyor dedi abi daha neyi ispat etmeye çalışıyorsun anlamıyorum...
binlerceye gerek yok bir iki tane göndersende olur

hangi yönetici dedi böyle bir şeyi dese dese metin albayrak demişdir.
geçende avrupanın on takımı içine sokacağız Beşiktaşı dedi.
Bana gerçek donelerle gelirsen inanırım neden inanmayıp sen birileri şöyle demiş böyle demiş
diyorsun bende tamam mimar projeyi çizmişte yapı sahada yok diyorum.
olabilir demiştir belkide satılmıştır ama burda değil belki rusyada satılıyordur mylife alıyordur

ya böyle bir şeyin sabit fikrimi olur nerde bu çok satan quaresma formaları.
@tangaz burası Beşiktaş forumu böyle bir şeyin burda sabit fikri olurmu. bir benmi gidiyorum stada tersi olsa
yüz kişi çıkıp yalanlar aha işte her yer quaresma forması der.
yok formaya isim yazdıracaksan zaten bir quaresma var markan onu yazdırırsın el mecbur ama Beşiktaş taraftarında
cidden öyle bir gelenek yok. illaki yazdıran vardır ama bu göze gelmeyecek kadar azınlık.
geçen seneki çubuklular aslında isim istiyordu formanın arkası isimsiz çirkin duruyordu
genede yazdıran olmadı pek herkes çubuklu mini etek giymiş gibi dolaştı ortalıkta