Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144350 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir santraforu Almeida'ya benzetmek, bence hakarettir.

@mylife1903 seni Levent Erdoğan'a benzetmişti de, seni savunmuştum.

Buralar hareketlensin diye savunmasa mıydım acaba :evillol: :evillol:
Böyle giderse Pektemek'e de benzetirim  :evillol: Benim için aslolan Beşiktaş'tır Levent Erdoğan'da bu camianınsdfljaslfja neyse küfür etmicem  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Necmi

Olay zaten burda bitiyor. Forvet oyuncusuna gol kacirdin diye kizilmaz cok gol kacirdin diye de kizilmaz.gol kaciran adam pozisyona giriyordur bizim ebubekirjan gol pozisyonuna da giremiyor. Silik bir performans.
Tartismak bile gereksiz. Sadece aldigi parayi tartisabiliriz.

Taliska icin de benzer dusunuyorum. Subyan futbolcu bisi olmas ondan. Guzelleme yapmaya gerek yok benfika futbolcudan para kazaniyor gerekirse hocayi gonderirler para kazanacaklari adami tutarlar herifler tuccar.

Taliskanin iyi bir ayagi var ama cocuk futbol bilmiyor futbolcuya da benzemiyor. Kiev macinda 3 tane pozisyon saydim rakiple ortadaki topa kostulsr bu tirsti giremedi topa. Boyle futbolcu mu olur. Roy keane olacakti ilk pozisyonda girisini yapardi diger pozisyonlarda yuruye yuruye alirdi topu. Toptan korkan sporcudan nefret ederim ama rakipten korkan besiktasli oyuncuyu kabul edemem. Gireceksin topa rakip senden korksun. Coluk cocukla top oynanmaz, herif olacaksin
oynadığı maçlar zorluk derecesi yüksek maçlar o maçlarda takım pozisyona giremediki o nasıl girsin pozisyonunu alıyor ama pas alamıyor son quaresma vuruşunda penaltı noktası civarında onda önce quaresmanın kaleye vurduğu bir top daha vardı ondada kutuda yay civarında bomboştu. Taliscanın çektiği cılız şutta aboubakarın yerine bak bir forvet için en kötü durum  top alamadığı için orta sahaya gelmesidir.
Aboubakar ozi 8 numara oynamaya başlar ondan sonra gol pozisyonlarına girer.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu sene sistemin bozulması en büyük sorun
İşimiz çok zor şu zamana kadarki maçlara bakarsak

Çevrimdışı tangaz

bu arada mevcut sistemle işimiz sadece büyük maçlarda zor anadolu takımlarını rahat yeneriz her türlü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

nerde bu quaresmanın sattığı formalar :alala:
millet çeyizinemi saklıyor neden stadda hiç görmüyoruz bu formaları :D
y @mylife1903  isim forma Beşiktaş taraftarına çok uzak bir şey bir isim
yazdıracaksa bu kendi ismi olur. o dediğin formayı saydığın adamlar değil messi satamaz
Beşiktaş taraftarı armayı alır. Beşiktaş taraftarı ergenler topluluğu değilki formaya oyuncu
ismi yazdırsın
@Necmi abi sadece maca giden sadece istanbuldaki taraftar forma almiyor ki simdi hakkarideki besiktasli forma alirsa arkasina quaresma yazdirir oyle gezer. Sadece istanbulda forma satmiyoruz. Almanyada formayla gezen besiktasli da quaresma yazdirir.
Ben genelde noumansiz ya da imansiz yazdirirdim ama simdi balotelli yazdiracam mesela

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi sadece maca giden sadece istanbuldaki taraftar forma almiyor ki simdi hakkarideki besiktasli forma alirsa arkasina quaresma yazdirir oyle gezer. Sadece istanbulda forma satmiyoruz. Almanyada formayla gezen besiktasli da quaresma yazdirir.
Ben genelde noumansiz ya da imansiz yazdirirdim ama simdi balotelli yazdiracam mesela

kulüp resmi açıklama yapıyor en çok quaresma satıldı sonra gomez sosa die gidiyor şeklinde hala bunu bile sorguluyoruz. resmi satış rakamlarını kulüp yalan beyan mı ediyor ? bazıları kusura bakmasın ama kendince bir doğru tutturmuş öyle gidiyor ama matematik yalan söylemez  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

bu arada mevcut sistemle işimiz sadece büyük maçlarda zor anadolu takımlarını rahat yeneriz her türlü
Sut atmadan gol, gol atmadan galibiyet olmaz.

Çevrimdışı Necmi

İnsanlar sanıyor ki Beşiktaş'ta oynarken CL'de Benfica Kiev gibi takımlara gol atmak çok kolay.

Gomez buna cesaret edemediği için ülkesine döndü işte, darbe de bahanesiydi.
çok ileriye gitmeye gerek yok Gomez geçen sene uefa kupasında kaç gol attı.
2 yanılmıyorsam Aboubakar bize gelmeden 10 cl maçı yapmış 6 gol atmış biri
şu anda bizde pozisyona bile giremiyorsa bunu takımda arayacaksın kim giriyorki pozisyona
sağ olsun toplar quaresmanın ayağında tükeniyor. sonrasında anca işte duran toptan gol kazanırsak
gol atmış oluruz. insanların hafızaları çok kısa mesafeli geçen sene bir bakın o tiki taka yaptığımız
maçlarda quaresma oyundamıydı. geçen senede bozuyordu pas oyununu. geçen sene tarayın bakın
o paslaşmaları yapıp gole gittiğimiz pozisyonlarda içinde quaresma olan tek bir tane pozisyon bulabilecekmisiniz.
bu sene oynayamamamızın ana nedenide quaresmanın baş rol üstlenmesi o ortada olduğu sürecede beklemeyin
pas oyunu falan çok basiti oturun antep hazırlık maçını izleyin tamamen yeni oyuncular oynadı.
o maç geçen seneki oyunun üstüne bir kaç gömlek koymuş bir oyundu. çok daha hızlı ve daha geniş alanda
pas oyunu oynandı. Pas oyunumu istiyorsunuz hocanın quaresmayı oynatmadığı ilk maçta görürsünüz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çerçeveletip çalışma odamın duvarına astırcam  :D

"ŞUT ATMADAN GOL, GOL ATMADAN GALİBİYET OLMAZ."

MYLIFE1903 / 30.09.2016
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı OrhanAker

Q7 birde haftanın oyuncusu seçilmiş :D  :uyucam:

Çevrimdışı Bishamon

Anadolu takimlarini kazayla gol ataral da yeneriz o sorun degil ama onemli olan derbiler

Çevrimdışı tangaz

talişka falan şut atıyor abi zaten adam 3 şutun birinde sokuyor ligde en çok golü halihazırda biz atmışız atarız bu geberik saçma sapan top oynayan anadolu takımlarına...

Çevrimdışı tangaz

Anadolu takimlarini kazayla gol ataral da yeneriz o sorun degil ama onemli olan derbiler

derbilerde zorlanırız beraberlik kokuyor bu sene derbiler

Çevrimdışı tangaz

elimizdeki değerin kıymetini bilmiyoruz ama elin gavuru görüyor işte  :D

Çevrimdışı Bishamon

Oylarla seciliyor o yanliz yani herkes turklerin internet oylamalarinda cok iyi oldugunu bilir :D :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Zorlaya zorlaya seçtirdik twitter da 2 gündür oy verin diyo bütün hesaplar :D Reklamın iyisi kötüsü olmaz :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Yapma abi :D

Oylarla seciliyor o yanliz yani herkes turklerin internet oylamalarinda cok iyi oldugunu bilir :D :D

Zorlaya zorlaya seçtirdik twitter da 2 gündür oy verin diyo bütün hesaplar :D Reklamın iyisi kötüsü olmaz :evillol:
:lol: :lol:

Çevrimdışı firewater

çok ileriye gitmeye gerek yok Gomez geçen sene uefa kupasında kaç gol attı.
2 yanılmıyorsam Aboubakar bize gelmeden 10 cl maçı yapmış 6 gol atmış biri
şu anda bizde pozisyona bile giremiyorsa bunu takımda arayacaksın kim giriyorki pozisyona
sağ olsun toplar quaresmanın ayağında tükeniyor. sonrasında anca işte duran toptan gol kazanırsak
gol atmış oluruz. insanların hafızaları çok kısa mesafeli geçen sene bir bakın o tiki taka yaptığımız
maçlarda quaresma oyundamıydı. geçen senede bozuyordu pas oyununu. geçen sene tarayın bakın
o paslaşmaları yapıp gole gittiğimiz pozisyonlarda içinde quaresma olan tek bir tane pozisyon bulabilecekmisiniz.
bu sene oynayamamamızın ana nedenide quaresmanın baş rol üstlenmesi o ortada olduğu sürecede beklemeyin
pas oyunu falan çok basiti oturun antep hazırlık maçını izleyin tamamen yeni oyuncular oynadı.
o maç geçen seneki oyunun üstüne bir kaç gömlek koymuş bir oyundu. çok daha hızlı ve daha geniş alanda
pas oyunu oynandı. Pas oyunumu istiyorsunuz hocanın quaresmayı oynatmadığı ilk maçta görürsünüz.

Şenol hocanın Q7 yi kesmeye hiç ama hiç niyeti yok gibi.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şenol hocanın Q7 yi kesmeye hiç ama hiç niyeti yok gibi.
Buradan başka bir noktaya bağlamak istiyorum konuyu, bu takımın bir kaptanı yok yahu kaç senedir. Her takımın öyle veya böyle tüm taraftarların sevdiği inandığı ve güven veren bir kaptanı var Türkiye'de, dünyada, bizim ise öyle bir kaptanımız İbrahim Üzülmez'den beri olmadı onunda taraftar nezdindeki sevgisi görece düşünülebilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

devre arasına kadar böyle golleri atabildiği kadar atsın her hafta da seçimde yardıralım ki devre arası çinli kardeşlerimize iteleyebilelim dostlar, olaya böyle yaklaşın  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

İyi yapmışlar.

Pazarlamak lazım, 4-5 milyon euro veren bir enayi buluruz belki devre arasında.

Çevrimdışı tuncaboylu

devre arasına kadar böyle golleri atabildiği kadar atsın her hafta da seçimde yardıralım ki devre arası çinli kardeşlerimize iteleyebilelim dostlar, olaya böyle yaklaşın  :bandit:
İyi yapmışlar.

Pazarlamak lazım, 4-5 milyon euro veren bir enayi buluruz belki devre arasında.

@tangaz, senle frekanslarımız uyuşuyor sanki.  :D

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı firewater

Buradan başka bir noktaya bağlamak istiyorum konuyu, bu takımın bir kaptanı yok yahu kaç senedir. Her takımın öyle veya böyle tüm taraftarların sevdiği inandığı ve güven veren bir kaptanı var Türkiye'de, dünyada, bizim ise öyle bir kaptanımız İbrahim Üzülmez'den beri olmadı onunda taraftar nezdindeki sevgisi görece düşünülebilir.

Atiba- Caner ikilisinden biri yapar o işi. Hatta Caner bir adım önde.

Etiketler: