kulüp resmi açıklama yapıyor en çok quaresma satıldı sonra gomez sosa die gidiyor şeklinde hala bunu bile sorguluyoruz. resmi satış rakamlarını kulüp yalan beyan mı ediyor ? bazıları kusura bakmasın ama kendince bir doğru tutturmuş öyle gidiyor ama matematik yalan söylemez 
@tangaz ben sürekli kartal yuvasına uğrayan biriyim daha bu güne kadar kartal yuvalarında satılan quaresma forması görmedim
ben maçlardada kimsenin sırtında görmüyorum maçlara gidenler söylesin ben madem kendimce doğru tutturdum buyur quaresma
hayranı olan
@Yunus Emre Dökmeci ye sor bakalım o görüyormu. quaresma tshortu diyorsan eyvallah o yok sattı.
aslında konuşmayada gerek yok internette yüzlerce foto bulursun maçlarda çekilmiş stad çevresinde çekilmiş bak bakalım
görebilecekmisin o çok satılan formaları sadece quaresma değil gomezde yoktu geçen sene Beşiktaş taraftarı sevmiyor
isim yazdırmayı. bana kulüp söyledi matematik yanılmaz falan demeyeceksin bu dediğin matematik değil çünkü sosyoloji

matematik dersen çıkartacaksın maç fotolarını bak diyeceksin milletin arkasında şu kadar quaresma yazıyor. O kadar çok
quaresma forması satacak ve biz bunları Beşiktaş çarşıda dolmabahçede stadda görmeyeceğiz bu mümkünmü sence
kulüp sayımı verdi 20 formaya isim yazılsa 11 i quaresma olsa bu matematikte sayısal çoğunluk oluyor. isim yazdırılan formalar
içinde çoğunluk quaresma tercih ediyor dersen eyvallah bu mantıklı açıklama olur. ama diğer türlü bak çok net söylüyorum
ben kartal yuvasında satılan quaresma forması görmedim. yazdırılıyorsa bunada şahit olmadım. Belki maç günleri uğraşmıyorlardır.