Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144356 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Necmi

kulüp resmi açıklama yapıyor en çok quaresma satıldı sonra gomez sosa die gidiyor şeklinde hala bunu bile sorguluyoruz. resmi satış rakamlarını kulüp yalan beyan mı ediyor ? bazıları kusura bakmasın ama kendince bir doğru tutturmuş öyle gidiyor ama matematik yalan söylemez  :bandit:
@tangaz ben sürekli kartal yuvasına uğrayan biriyim daha bu güne kadar kartal yuvalarında satılan quaresma forması görmedim
ben maçlardada kimsenin sırtında görmüyorum maçlara gidenler söylesin ben madem kendimce doğru tutturdum buyur quaresma
hayranı olan @Yunus Emre Dökmeci  ye sor bakalım o görüyormu. quaresma tshortu diyorsan eyvallah o yok sattı.
aslında konuşmayada gerek yok internette yüzlerce foto bulursun maçlarda çekilmiş stad çevresinde çekilmiş bak bakalım
görebilecekmisin o çok satılan formaları sadece quaresma değil gomezde yoktu geçen sene Beşiktaş taraftarı sevmiyor
isim yazdırmayı. bana kulüp söyledi matematik yanılmaz falan demeyeceksin bu dediğin matematik değil çünkü sosyoloji :D
matematik dersen çıkartacaksın maç fotolarını bak diyeceksin milletin arkasında şu kadar  quaresma yazıyor. O kadar çok
quaresma forması satacak ve biz bunları Beşiktaş çarşıda dolmabahçede stadda görmeyeceğiz bu mümkünmü sence
kulüp sayımı verdi 20 formaya isim yazılsa 11 i quaresma olsa bu matematikte sayısal çoğunluk oluyor. isim yazdırılan formalar
içinde çoğunluk quaresma tercih ediyor dersen eyvallah bu mantıklı açıklama olur. ama diğer türlü bak çok net söylüyorum
ben kartal yuvasında satılan quaresma forması görmedim. yazdırılıyorsa bunada şahit olmadım. Belki maç günleri uğraşmıyorlardır.

Çevrimdışı tangaz

quaresma çinlilerin alabileceği en marka futbolcudur yapacağı forma satışı 50 milyonu bulur orada, o nedenle kaçırmamalılar  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Atiba- Caner ikilisinden biri yapar o işi. Hatta Caner bir adım önde.
Yok bahsettiğimi anlatamamışım, simge oyuncu anlamında kastettim ne Atiba Ne de Caner o isimler ne de şu an takımda öyle bir isim var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

@tangaz ben sürekli kartal yuvasına uğrayan biriyim daha bu güne kadar kartal yuvalarında satılan quaresma forması görmedim
ben maçlardada kimsenin sırtında görmüyorum maçlara gidenler söylesin ben madem kendimce doğru tutturdum buyur quaresma
hayranı olan @Yunus Emre Dökmeci  ye sor bakalım o görüyormu. quaresma tshortu diyorsan eyvallah o yok sattı.
aslında konuşmayada gerek yok internette yüzlerce foto bulursun maçlarda çekilmiş stad çevresinde çekilmiş bak bakalım
görebilecekmisin o çok satılan formaları sadece quaresma değil gomezde yoktu geçen sene Beşiktaş taraftarı sevmiyor
isim yazdırmayı. bana kulüp söyledi matematik yanılmaz falan demeyeceksin bu dediğin matematik değil çünkü sosyoloji :D
matematik dersen çıkartacaksın maç fotolarını bak diyeceksin milletin arkasında şu kadar  quaresma yazıyor. O kadar çok
quaresma forması satacak ve biz bunları Beşiktaş çarşıda dolmabahçede stadda görmeyeceğiz bu mümkünmü sence
kulüp sayımı verdi 20 formaya isim yazılsa 11 i quaresma olsa bu matematikte sayısal çoğunluk oluyor. isim yazdırılan formalar
içinde çoğunluk quaresma tercih ediyor dersen eyvallah bu mantıklı açıklama olur. ama diğer türlü bak çok net söylüyorum
ben kartal yuvasında satılan quaresma forması görmedim. yazdırılıyorsa bunada şahit olmadım. Belki maç günleri uğraşmıyorlardır.

Formanın arkasına futbolcu ismi yazdırmak bana da saçma geliyor.

Bana bir tane Gökhan Zan forması gelmişti, yöneticilerden biri vasıtasıyla. Galatasaray'ı 1-0 yendiğimiz maçtaki forma.

Şimdi giyip gitsem, beni de formayla beraber türünün tek örneği diye müzede sergilerler.

Çevrimdışı tangaz

@Necmi abi sen sabit fikirli birisin ve bunun değişmeyeceği burada defalarca görüldü kendi inandığın şeyi değiştirene ben rastlamadım rastlayacağımı da sanmıyorum. şimdi sana binlerce foto mu bulup göndereyim? sidik yarışı mı yapacağız  :alala:

kulübün bu işlerden sorumlu yöneticisi açıklama yaptı bundan daha ötesi olmaz. adam çok net olarak en çok quaresma forması satılıyor dedi abi daha neyi ispat etmeye çalışıyorsun anlamıyorum...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı firewater

O açıklama yanlış hatırlamıyorsam Baskılı tisotler için yapılmıştı. Q7-Sosa-Gomez ve Atibaya özel baskılı tisortler. Bende gomezinki var mesela :)  Onun dışında formalarda bende isim yazdırmam arkası boş daha hoşuma gidiyor.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Formanın arkasına futbolcu ismi yazdırmak bana da saçma geliyor.

Bana bir tane Gökhan Zan forması gelmişti, yöneticilerden biri vasıtasıyla. Galatasaray'ı 1-0 yendiğimiz maçtaki forma.

Şimdi giyip gitsem, beni de formayla beraber türünün tek örneği diye müzede sergilerler.
Futbolcu ismi yazdırmak gayet doğal ama benim hiç hazzetmediğim bir güruh var forma arkasına destan yazdıran tipler. Allahınızı seversiniz kutsal bişi o forma ya saçma sapan kamyon arkası yazıları görmekten bıktım Beşiktaş'ta yürürken :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

@Necmi abi sen sabit fikirli birisin ve bunun değişmeyeceği burada defalarca görüldü kendi inandığın şeyi değiştirene ben rastlamadım rastlayacağımı da sanmıyorum. şimdi sana binlerce foto mu bulup göndereyim? sidik yarışı mı yapacağız  :alala:

kulübün bu işlerden sorumlu yöneticisi açıklama yaptı bundan daha ötesi olmaz. adam çok net olarak en çok quaresma forması satılıyor dedi abi daha neyi ispat etmeye çalışıyorsun anlamıyorum...

@tangaz haklı @Necmi abi, yapıldı öyle bir açıklama.

http://www.siyahlabeyaz.net/2016/08/quaresma-formalari-yok-satiyor.html

Yalnız ben Üsküdar'daki Kartalyuvası'nda isimli forma görmedim hiç, formalar hep isimsiz satılıyor orada.

Çevrimdışı firewater

Abi onu baskılı tisort için demişti yanlış hatırlamıyorsam. Hiç bir yerde bulunamıyordu o ürün. sosa-gomez-atiba varken Q7 geldiği dakika bitiyordu. Hatta @Yunus Emre Dökmeci ile baya aradık şampiyonluk kutlaması günü :) :) :)

Çevrimdışı firewater

Yok bahsettiğimi anlatamamışım, simge oyuncu anlamında kastettim ne Atiba Ne de Caner o isimler ne de şu an takımda öyle bir isim var.

Simge oyuncu Necip var  :D :D :D

Ben tecrübe ve hırs anlamında söylüyorum. Geçen sene gizli kaptan gomezdi mesela.

Çevrimdışı tuncaboylu

Abi onu baskılı tisort için demişti yanlış hatırlamıyorsam. Hiç bir yerde bulunamıyordu o ürün. sosa-gomez-atiba varken Q7 geldiği dakika bitiyordu. Hatta @Yunus Emre Dökmeci ile baya aradık şampiyonluk kutlaması günü :) :) :)

İsmail Er vasıfsızı röportajda yanlış anlamadıysa, Hüseyin Mican forma için söylemişti o cümleleri:

http://www.hurriyet.com.tr/kasada-da-sampiyon-40190177

@tangaz haklı yani. Zaten adam bana Odessa bileti borçlu, bir de buradan yüklenmeyin kendisine.  :)

Çevrimdışı tangaz

İsmail Er vasıfsızı röportajda yanlış anlamadıysa, Hüseyin Mican forma için söylemişti o cümleleri:

@tangaz haklı yani. Zaten adam bana Odessa bileti borçlu, bir de buradan yüklenmeyin kendisine.  :)

Pes diyorum yanii halanın oğlu gibi savunduğun maldiniden öte tuttuğun adamı canerden iyi demedim die şeyettiriyorsun şimdi vaktim olsa bulsam o mesajını montaj montaj kandırılmışım da dersin  :kop:

buffalo almaya ne zaman gidiyorsun sen ondan haber ver  :icool:

Çevrimdışı Kalyoncu

Quaresma futbolcular içinde forması en çok satılan. Ortada herhangi bir rakam yok ikinizde bir nevi haklısınız. Ne kadar satıldı ne oldu bilen yok açıklamayı bende hatırlıyorum ama bulamıyorum nedense rakam verdiyse haberin içeriğinde vardır.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Şut anına kadar tercihlerinde herhangi bir sıkıntı yok. İlaveten pas opsiyonu da yok. Fakat o şutu gole çevirecek, ikinci bi' şeçenek yok. @mylife1903 Aboubakar ilk yarıda sırtı dönük aldı, indirdi, döndü. Koşuları ile de stoperleri yıprattı. @tuncaboylu Golden önceki pozisyonundan da mimarı.

Çevrimdışı tangaz

ben i.er falan okumam bilmem tv.de kendim dinledim adam forma dedi tişört demedi tamam yaşım 42ye merdiven dayadı yakını okumakta zorluk çekiyor olabilirim ama kulaklarım iyi işitiyor halen  :bandit:

Çevrimdışı atalay

Oyun düzeninden neden vazgeçtik? Yoksa Hocanın anlayışında zaten bu oyun mu vardı?
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2016, 00:27:37 atalay ]

Çevrimdışı ekrembaser

Oyun düzeninden neden vazgeçtik? Yoksa Hocanın anlayışında zaten bu oyun mu vardı? İkincisi daha yakın gelmeye başladı.
Katılıyorum 2010 11 trabzonuna doğru dönüşüyo takım

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Oyun düzeninden neden vazgeçtik? Yoksa Hocanın anlayışında zaten bu oyun mu vardı? İkincisi daha yakın gelmeye başladı.
Bu oyunla bişi elde edemeyiz bu futbolcu grubuyla. Zaten çok bölük pörçük bir takımız bir tarafta Dortmund'a bakıyorsun her hamlesi ihtiyaca yönelik ve belli bir oyun şablonu içerisinde alınmış adamlar bizimkiler ise iyi ve kaliteli futbolcular olmasına rağmen Akşam pazarından toplanmış geçen seneki oyun sistemiyle alakası olmayan adamlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Zorlaya zorlaya seçtirdik twitter da 2 gündür oy verin diyo bütün hesaplar :D Reklamın iyisi kötüsü olmaz :evillol:
Etinden sutunden derkeb bunlaAri kast ediyorum, oynamasa da olur acayip reklami donuyor besiktasin

Çevrimdışı Bishamon

Delgado ve Bobo formalarım vardı ondan sonra da kimseyi yazdırmadım bir daha  :by2:

Çevrimdışı mylife1903

çok ileriye gitmeye gerek yok Gomez geçen sene uefa kupasında kaç gol attı.
2 yanılmıyorsam Aboubakar bize gelmeden 10 cl maçı yapmış 6 gol atmış biri
şu anda bizde pozisyona bile giremiyorsa bunu takımda arayacaksın kim giriyorki pozisyona
sağ olsun toplar quaresmanın ayağında tükeniyor. sonrasında anca işte duran toptan gol kazanırsak
gol atmış oluruz. insanların hafızaları çok kısa mesafeli geçen sene bir bakın o tiki taka yaptığımız
maçlarda quaresma oyundamıydı. geçen senede bozuyordu pas oyununu. geçen sene tarayın bakın
o paslaşmaları yapıp gole gittiğimiz pozisyonlarda içinde quaresma olan tek bir tane pozisyon bulabilecekmisiniz.
bu sene oynayamamamızın ana nedenide quaresmanın baş rol üstlenmesi o ortada olduğu sürecede beklemeyin
pas oyunu falan çok basiti oturun antep hazırlık maçını izleyin tamamen yeni oyuncular oynadı.
o maç geçen seneki oyunun üstüne bir kaç gömlek koymuş bir oyundu. çok daha hızlı ve daha geniş alanda
pas oyunu oynandı. Pas oyunumu istiyorsunuz hocanın quaresmayı oynatmadığı ilk maçta görürsünüz.
Gomezin bursaspora attigi golde en kritik pasi tikliyor herif, ilk aklima gelen abi daha bulunur. Bu adam tek pas oynar ama yanindakilerde muhim. Kiev macinda beck guzel kacti harika ara pasi yapti karijma, sonra beck bir daha kacti @atalay in dedigi pozisyon orda pasi oynamadi kendi ortaladi. Simdi quaresmaya beck kacti ver orta kessin, demek cok da mantikli degil. Beck bile dur ben orta yapayim sen santraya kos demez karijmaya

Çevrimdışı Necmi

Sene sonunda Aboubakar Almeida'dan az gol atarsa, Almeida iyi futbolcu mu olacak? Ayrıca Aboubakar aradığımız adam değil diye bas bas bağırıyor yazdıklarım. Gol atsın diye aldığımız 3.5 milyon euro verdiğimiz adam frikik aldırıyor doğru yere koşu yapıyor diye sevinen insanlar abesle iştigal etmiyor biz ediyoruz, komik :)
iyide messiyi getir oraya pas alamazsa gol atamaz doğru yer tutuyormu bak pozisyonlarda yerine
bu adam kaleye topu sokması için birilerinin buna vermesi gerekiyor o topu. Almeida oynarken
iyi hatırlayın quaresma topu kafasına atardı. şimdi oynadığı maçlarda bak bakalım bir tane vermişmi pas

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gomezin bursaspora attigi golde en kritik pasi tikliyor herif, ilk aklima gelen abi daha bulunur. Bu adam tek pas oynar ama yanindakilerde muhim. Kiev macinda beck guzel kacti harika ara pasi yapti karijma, sonra beck bir daha kacti @atalay in dedigi pozisyon orda pasi oynamadi kendi ortaladi. Simdi quaresmaya beck kacti ver orta kessin, demek cok da mantikli degil. Beck bile dur ben orta yapayim sen santraya kos demez karijmaya
Hazır Beck demişken Gökhan Gönül'e de gömeyim, büyük fos çıktı şu ana kadar, bir maç var iki maç yok oynadığı maçlarda da domine ettiği bir maçı hatırlamıyorum. Bugün iyi gömdük fakat Aboubakar bir Gönül iki, allah bereket versin  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Tek o abi Ondada sırtında adam var yüzü dönük olsa tek oynamazdı.

Etiketler: