Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9149724 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

iyide messiyi getir oraya pas alamazsa gol atamaz doğru yer tutuyormu bak pozisyonlarda yerine
bu adam kaleye topu sokması için birilerinin buna vermesi gerekiyor o topu. Almeida oynarken
iyi hatırlayın quaresma topu kafasına atardı. şimdi oynadığı maçlarda bak bakalım bir tane vermişmi pas
Abi sadece pas veya durma yeri değil ki, verkaçı var bu işin uzaktan şutu var. Gomez uzaktan da yazdı baya ve denedi bu adamın uzaktan çektiği şutu yok üstelik o bölgede çok top almasına rağmen. Kale önünde bekleyip gelen topa Pektemek'de vurur (tamam vuramaz) tüm takım kötü Aboubakar iyi, yapmayın lütfen.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Hazır Beck demişken Gökhan Gönül'e de gömeyim, büyük fos çıktı şu ana kadar, bir maç var iki maç yok oynadığı maçlarda da domine ettiği bir maçı hatırlamıyorum. Bugün iyi gömdük fakat Aboubakar bir Gönül iki, allah bereket versin  :D
Aboubakar bana iyi gözüktü ama gökhan gönül konusunda katılıyorum.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı anilsevim

Oyun düzeninden neden vazgeçtik? Yoksa Hocanın anlayışında zaten bu oyun mu vardı? İkincisi daha yakın gelmeye başladı.

Senin bunu söylemen gercekten garip.
Bu takımı bozmayın dedi adam kırk kere. Çok emek etti o bahsettiğin oyun düzenini oturtana kadar. Sosa gomez satıldı. Yerine gelenler ortada.
Et sote yedik geçen yıl. Malzemeler et ve mantar idi, aşçı da iyiydi. Eskimiş malzemelerden şahane yemek yaptı.
Sen bu yıl aşçıya domates salatalık verip bana et sote yap diyorsun.
Elindeki malzemelerle en iyisini yine yapacaktır. Bursada trabzonda ve geçen yıl olduğu gibi.
Oyun anlayışı da o takımlardan beri bellidir hocanın.
Transferleri son gün yapıp ilk haftalarda bu lezzetli yemeği beklemek çok yanlış.
Az sabır, hoca yine herkesin övgüler yağdırdığı hoca olacak.

BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı mylife1903

Şenol hocanın Q7 yi kesmeye hiç ama hiç niyeti yok gibi.
Risespor macindan sonra keser, kesmek istiyorsa. Adam yattara
Ile oynamis karijmayi mi oynatmayacak. Anlamiyorum bu elestirileri sanki butun takim barselona gibi oynuuor bi karijma kotu. Adam kotu oynamiyor ki egoist oynuyor.
Ha siz diyorsaniz ki bu senol gunes buna laf geciremiyir, hemen istifa etsin. Dingonun ahiri mi burasi.

Quaresma efendi kendi kafasina gore oynayacak.

Bir kisi de yazsin ben kardesim kestin wuaresmayi kim oynayacak. Kerim mi omer mi. Arasi 3 mac seyretmemis adamlar aras yaziyor yerine.
Su dunyada en nefret ettigim tip topcu turudur ama hocanin sozunden cikamaz.

Aras dediginiz futbolcu 5 mac oynasin quaresmanin 3 kati top kaybi yapacaktir. Cok risklinoynayan futbolcudur.

Caner mesela daha cok zarar veriyor takima, onu niye elestirmiyoruz. Quaresmadan daha cok top kaybi hapiyor, kiev
Macinin ikinci yarisinin bas sorumlusu canerdir. Her topu ileri vuruyor. Sanki ileride top alacak adam var. bu vurdukcanbiz hucum surekliligi kazanamiyoruz. Her top donup ustumue geliyor orta saha ve kanat oyunculari greksiz yoruluyor.   

Cifte standart yapmayalim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aboubakar bana iyi gözüktü ama gökhan gönül konusunda katılıyorum.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Temposu yok, iki depar atınca başlıyor baldırını tutmaya, korkak. Beklediğimiz ve istediğimiz verimi alırız umarım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı caner.eryigit

Kısaca birşeyden bahsetmek istiyorum.Sıkı bir Twitter ve Beşiktaş arena forum takipçisiyim bazen de burada yorum yaparak birşeyler paylaşıyorum.Gözlemlediğim belki bahsetmişsinizdir ama bende söz etmeden edemeyeceğim özellikle Twitter da çok sıkı takip ettiğim için her hafta bir oyuncumuz linç kültürüne maruz kalıyor.yok Olcay sı yok Tolga idi Yok Oğuzhan vs vs şimdide bayadır quaresma bu kılıçtan geçiriliyor.anlamadığım şey biz forumumuzda konuşuyoruz herkes kendince tespitler yapıyor eyvallah da kullanıcıları milyonları aşan uygulamalarda inanılmaz algı operasyonları dönüyor oyuncularımız üzerinden.kimileri bilerek kimileri istemeden de olsa bu oyuna ortak oluyor.Bence çok yanlış yapıyoruz resmen renklilere ve satılmış medya ya malzeme vermekten başka birşey değil!bu konuya değinmek istedim herkese sevgiler ve saygılar...

Çevrimdışı atalay

Salt teknik direktör eleştirisi yapmıyorum. Aksine muhafazakar bulduğum bi' ismin esnek olduğunu söylüyorum. Değişen oyuncu yapısı ile birlikte değişen bir oyun yapısı ve verilen oyun özgürlüğü. Tıpkı geçen sezon olduğu gibi. @anilsevim Fakat bu plansız gelişen spontane bi' tercih değil. Ayrıca işin yönetim ayağını zaten yeterince eleştirdim. Tekrara düşmeye gerek yok.
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2016, 14:54:23 atalay ]

Çevrimdışı tuncaboylu

Katılıyorum 2010 11 trabzonuna doğru dönüşüyo takım

Trabzonspor'un 82 puan aldığı ve Fenerbahçe'nin şikeyle şampiyon olduğu seneki Trabzonspor'a mı?

Çevrimdışı Kalyoncu

Senin bunu söylemen gercekten garip.
Bu takımı bozmayın dedi adam kırk kere. Çok emek etti o bahsettiğin oyun düzenini oturtana kadar. Sosa gomez satıldı. Yerine gelenler ortada.
Et sote yedik geçen yıl. Malzemeler et ve mantar idi, aşçı da iyiydi. Eskimiş malzemelerden şahane yemek yaptı.
Sen bu yıl aşçıya domates salatalık verip bana et sote yap diyorsun.
Elindeki malzemelerle en iyisini yine yapacaktır. Bursada trabzonda ve geçen yıl olduğu gibi.
Oyun anlayışı da o takımlardan beri bellidir hocanın.
Transferleri son gün yapıp ilk haftalarda bu lezzetli yemeği beklemek çok yanlış.
Az sabır, hoca yine herkesin övgüler yağdırdığı hoca olacak.
O oyunu oynamaya çalışmıyoruz sorun burada elimdeki malzemeyle et sote bu kadar olur demiyor. Ben direk salata yapayım bununla idare edin diyor. İstediğimiz alışkın olduğumuz oyun belli o düzene farklı opsiyonlarda ilave olmuş daha ne? Bu oyuna razı olan Beşiktaşlının olduğuna inanmıyorum.

Çevrimdışı caner.eryigit

Birde herkes haklı olarak geçen seneki oyun üzerinden takımı eleştiriyor..Valla tabela bizim Lehimize sonuçlansında gerisi benim için hiç önemli değil fikrimce.bu sene çok önemli bir eşikten geçiyoruz ya  3-4 sene ambargo koyacağız lige yada tekrar sıkıntılı süreçlere girebiliriz.kendi ayağımıza sıkmada üstümüze yok çünkü.yaşı büyük abilerim bunları daha önce yaşamışlardır.bizde 2004 sezonun da buna şahit olmuştuk.şampiyon olalımda gerisi hikaye boşverelim gitsin.en önemlisi tabela...

Çevrimdışı Kalyoncu

Trabzonspor'un 82 puan aldığı ve Fenerbahçe'nin şikeyle şampiyon olduğu seneki Trabzonspor'a mı?
O Trabzonspor bu oyunu oynamıyorduki.

Çevrimdışı RevivaL

Milli takım arası çok önemli bizim için. Olmak ya da olmamak arası olarak da değerlendirilebilir

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu oyunla bişi elde edemeyiz bu futbolcu grubuyla. Zaten çok bölük pörçük bir takımız bir tarafta Dortmund'a bakıyorsun her hamlesi ihtiyaca yönelik ve belli bir oyun şablonu içerisinde alınmış adamlar bizimkiler ise iyi ve kaliteli futbolcular olmasına rağmen Akşam pazarından toplanmış geçen seneki oyun sistemiyle alakası olmayan adamlar.

Spor yazarlarında da var bu muhabbet, Dortmund da Dortmund.

Konu: Bilet fiyatları. Misal: Dortmund.

Konu: Oyuncu yetiştirme. Misal: Dortmund

Konu: Yeniden yapılanma. Misal: Dortmund.

Konu: Transfer. Misal: Dortmund.

Türkiye gerçekleriyle alakası olmayan bir takıma neden bu kadar odaklanıyor, onu anlamıyorum.

Transfer konusu: Dortmund'a bakıyoruz, 111 milyon euro'luk satış yapmışlar, 111 milyon euro'luk alış.

Elinde böyle bir transfer hareketliliği varken, istediğin yere istediğin sisteme göre oyuncu alabilirsin.

Elinde 5 milyon euro transfer bütçesi varken, ancak bulduğunu alırsın.

Sen sattığın oyuncun için fazladan 3.5 milyon euro koparabilmek için alıcıyla 2 ay kavga ediyorsun, tehditler savuruyorsun. Dortmund satarken "Tamam ya, canın sağolsun. 35 değil 38.5 olsun" diye alıyor o parayı.

Kulüpçe örnek almamız gereken takım Dortmund değil, belki taraftar olarak olabilir.

Bizim örnek almamız gereken kulüpler, Portekiz kulüpleri. Her sene o kadar değişime rağmen nasıl rekabetçi olabiliyorlar, onu incelemeliyiz.

Çevrimdışı ekrembaser

Hayır 2011 12 sezonunda Selçuk İnan gittiği için pamuk helvaya dönüşen çözüm bulamayan tsye. çalıştırdığı takımlarda 2. Sezonunda sendrom yaşayan takıma
Not: Şenol hocayı çok severim.

Çevrimdışı mylife1903

İyi yapmışlar.

Pazarlamak lazım, 4-5 milyon euro veren bir enayi buluruz belki devre arasında.
Karijmaya 4-5 veren cikmazda tosice 6-8 veren cikabilir

Çevrimdışı mylife1903

Şut anına kadar tercihlerinde herhangi bir sıkıntı yok. İlaveten pas opsiyonu da yok. Fakat o şutu gole çevirecek, ikinci bi' şeçenek yok. @mylife1903 Aboubakar ilk yarıda sırtı dönük aldı, indirdi, döndü. Koşuları ile de stoperleri yıprattı. @tuncaboylu Golden önceki pozisyonundan da mimarı.
@atalay gs macindaki pozisyonu kiev macindakileri atan bir futbolcu olsa zaten ispanya liginde oynuyor olurdu. Quaresmadan beklenti fazla. Nani mesela hic sevmem ama quaresmanin sut atan ve gol yapan versiyonu.

Çevrimdışı tangaz

GG gelirken böyle 2-3 maç oynayıp sonra 10 gün yatan sakatım dien adam olacağı belliydi zaten ama oynadığı maçlarda bence beckten iyiydi, yeterli mi? tabiki değil...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Türkiye gerçekleriyle alakası olmayan bir takıma neden bu kadar odaklanıyor, onu anlamıyorum.

Transfer konusu: Dortmund'a bakıyoruz, 111 milyon euro'luk satış yapmışlar, 111 milyon euro'luk alış.

Elinde böyle bir transfer hareketliliği varken, istediğin yere istediğin sisteme göre oyuncu alabilirsin.

Sen sattığın oyuncun için fazladan 3.5 milyon euro koparabilmek için alıcıyla 2 ay kavga ediyorsun, tehditler savuruyorsun. Dortmund satarken "Tamam ya, canın sağolsun. 35 değil 38.5 olsun" diye alıyor o parayı.

Kulüpçe örnek almamız gereken takım Dortmund değil, belki taraftar olarak olabilir.

Bizim örnek almamız gereken kulüpler, Portekiz kulüpleri. Her sene o kadar değişime rağmen nasıl rekabetçi olabiliyorlar, onu incelemeliyiz.
Yahu sanki Gomez'le Sosa'ya 100 milyon eurolar verdik öyle anlatıyorsun ki, Oğuzhan'a 15 milyon euro verdik mesela, Tolgay'a öyle. Sanki herşey paraymış gibi öyle bir konuşuyorsunuz ki, ben sistemin örnek alınmasından bahsediyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hayır 2011 12 sezonunda Selçuk İnan gittiği için pamuk helvaya dönüşen çözüm bulamayan tsye. çalıştırdığı takımlarda 2. Sezonunda sendrom yaşayan takıma
Not: Şenol hocayı çok severim.

Ne sendromu yaşıyormuş hoca çalıştırdığı takımların 2. sezonunda?

Trabzonspor'la 2 kere travmatik bir şekilde şampiyonluk kaybettikten sonraki seneleri diyorsan, Şenol Hoca'yla ne ilgisi var o senelerin?

Birini 9-0 kazanacakları Fenerbahçe maçını 2-1 kaybederek kaptırdılar, ötekinde tarlalar sürülerek.

Birinin üzerinden 20 sene geçti, ötekinin 6 sene; ama adamlar camia olarak hala yaşıyorlar onların travmalarını.

Geçen sene de benzermuhabbetler dönmüştü, sonunu getiremez, Fener'le yarışırken kaybeder vs.

Biz Trabzonspor olsaydık, Şenol Hoca belki geçen sene de kaybederdi şampiyonluğu. Ama biz Beşiktaş'ız.

Ayrıca hoca ilk defa şampiyonluk ertesi takım çalıştırıyor, bunun için bir örneğiniz var mı genelleme yapabileceğiniz?

Çevrimdışı panic13

Biz portekiz kulübü bile olamayız, bizde öyle bir sistem kuracak mantalite yok. Bir şekilde kendi özgün sistemimizi yaratmak durumundayız ülke olarak. Gerisi traş.

Ayrıca, transferler başarısız olursa çok büyük tepki göstermem (Sezer, Süzen, eneramo gibi bile bile ladesler dışında tabii ki). Dünyada %100 başarı ile transfer yapan bir takım yok. Kabul edemediğim, yine menajerlerin kucağına düştük. transferin son 10 günü menajer listeleri dışında bir tane bile adayımız yoktu. bu kadar çaresizliği kabul edemiyorum.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ekrembaser

Ne sendromu yaşıyormuş hoca çalıştırdığı takımların 2. sezonunda?

Trabzonspor'la 2 kere travmatik bir şekilde şampiyonluk kaybettikten sonraki seneleri diyorsan, Şenol Hoca'yla ne ilgisi var o senelerin?

Birini 9-0 kazanacakları Fenerbahçe maçını 2-1 kaybederek kaptırdılar, ötekinde tarlalar sürülerek.

Birinin üzerinden 20 sene geçti, ötekinin 6 sene; ama adamlar camia olarak hala yaşıyorlar onların travmalarını.

Geçen sene de benzermuhabbetler dönmüştü, sonunu getiremez, Fener'le yarışırken kaybeder vs.

Biz Trabzonspor olsaydık, Şenol Hoca belki geçen sene de kaybederdi şampiyonluğu. Ama biz Beşiktaş'ız.

Ayrıca hoca ilk defa şampiyonluk ertesi takım çalıştırıyor, bunun için bir örneğiniz var mı genelleme yapabileceğiniz?
Yahu bişey demiyorum ama hocanın 2.sene oyuncuları gitmiş hiçbir zaman 2. Sene aynı takımla oynayamamış hoca da bu duruma çözüm üretememiş. Bu yanlış oyuncu transferinden de olabilir hocanın taktik anlayışından da olabilir umarım çözüm bulur hoca. Kaldı ki bu sadece bi görüş sadece benim gözlemim kesin doğru diye bişey yok

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu sanki Gomez'le Sosa'ya 100 milyon eurolar verdik öyle anlatıyorsun ki, Oğuzhan'a 15 milyon euro verdik mesela, Tolgay'a öyle. Sanki herşey paraymış gibi öyle bir konuşuyorsunuz ki, ben sistemin örnek alınmasından bahsediyorum..

Sistemi örnek alamıyorsun işte.

Sosa'nın yerine Ziyech diyorsun, 12 milyon diyorlar.

Gomez'in yerine Bas Dost istiyorsun, 10 milyon euro diyorlar.

Gomez'i bedava kiralamak, savaştan kaçan Sosa'yı 2 taksitle 3.4'e almak falan her sene düzenli yapılabilecek şeyler değil.

Sen de alabileceğin en iyiyi almak zorunda kalıyorsun.

Sabırsız bir taraftarın olmasa, yine neyse. 250 dakika top oynamamış santraforunu tarihinin en kazma santraforuna benzeten bir taraftarın var, maaşallah hepsi 10 dakika izlediği oyuncunun kumaşından anlıyor.

Fenerbahçe-Leverkusen CL maçında genç bir santrafor izlemiştim. "Ulan ne kazma adam bu, yuh arkadaş" demiştim. Berbatov'du.

1 milyona 10 numara alayım da pişsin diyecek kadar sabırlı da değilsin, o yüzden bulduğunu alacaksın ve sistemi revize edeceksin.
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2016, 15:21:32 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

Sosa'nın Ziyech diyorsun, 12 milyon diyorlar.

Gomez'i bedava kiralamak, savaştan kaçan Sosa'yı 2 taksitkle 3.4'e almak falan her sene düzenli yapılabilecek şeyler değil.

Sen de alabileceğin en iyi almak zorunda kalıyorsun.

Sabırsız bir taraftarın olmasa, yine neyse. 250 dakika top oynamamış santraforunu tarihinin en kazma santraforuna benzeten bir taraftarın var, maaşallah hepsi 10 dakika izlediği oyuncunun kumaşından anlıyor.

Fenerbahçe-Leverkusen CL maçında genç bir santrafor izlemiştim. "Ulan ne kazma adam bu, yuh arkadaş" demiştim. Berbatov'du.

1 milyona 10 numara alayım da pişsin diyecek kadar sabırlı da değilsin, o yüzden bulduğunu alacaksın ve sistemi revize edeceksin.

berbatovu izleyip bu ne kazma diyecek gözlerle maç izleyip sonra burada yazıyorsan vay forumun haline ben berbatovu böyle teknolojik imkanlar yokken bulgaristanda sümüklü bir çocukken keşfetmiştim, sonrası malum aldı başını gitti. bu nedenle bırakta 10 dk.da kumaştan anlayalım  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sosa'nın yerine Ziyech diyorsun, 12 milyon diyorlar.

Gomez'i bedava kiralamak, savaştan kaçan Sosa'yı 2 taksitle 3.4'e almak falan her sene düzenli yapılabilecek şeyler değil.

Sen de alabileceğin en iyiyi almak zorunda kalıyorsun.

Sistemi revize edeceksin görüşü doğru bir görüş değil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu bişey demiyorum ama hocanın 2.sene oyuncuları gitmiş hiçbir zaman 2. Sene aynı takımla oynayamamış hoca da bu duruma çözüm üretememiş. Bu yanlış oyuncu transferinden de olabilir hocanın taktik anlayışından da olabilir umarım çözüm bulur hoca. Kaldı ki bu sadece bi görüş sadece benim gözlemim kesin doğru diye bişey yok

Dostum ben seni anlıyorum.

Ama hocanın 2. senelerdeki sorunu oyuncularının gitmesi değildi, şampiyonlukların saçma bir şekilde elinden alınmasıydı.

Trabzonspor o senelerden birinde şampiyon olsa, ne giden Şota'nın eksikliği hissederdi ne de Selçuk'un. Camianın coşkusu ve üzerinden attığı stresle yine yürürlerdi hedefe.

Trabzonspor'un 2011-12'deki kötü gidişin tek sebebi Selçuk'un ayrılması değildi yani.

İnsanlar seviyor iki şeyi birbirine benzetmeyi ve genellemeler yapmayı, bir bebek için yapılan ilk yorum "aynı babası", "ay dayısının tıpkısı" vs. oluyor

Ama iki şey birbirine o kadar da benzemiyor her zaman, pek çok parametre var.

Etiketler: