Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9144315 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

pozisyon üretemeyen takım ligin en çok gol atam takımı ve cenkin 5 golü var abunun 0...  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de uyuz oluyorum ama sırf buralar hareketlensin diye yazdım  :evillol: Sonuç ortada  :D

Bir santraforu Almeida'ya benzetmek, bence hakarettir.

@mylife1903 seni Levent Erdoğan'a benzetmişti de, seni savunmuştum.

Buralar hareketlensin diye savunmasa mıydım acaba :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Orhan_

Sene sonunda Aboubakar Almeida'dan az gol atarsa, Almeida iyi futbolcu mu olacak? Ayrıca Aboubakar aradığımız adam değil diye bas bas bağırıyor yazdıklarım. Gol atsın diye aldığımız 3.5 milyon euro verdiğimiz adam frikik aldırıyor doğru yere koşu yapıyor diye sevinen insanlar abesle iştigal etmiyor biz ediyoruz, komik :)

Gol sayısı golcü diye aldığımız adamlar için önemli bir maddedir ama her şey değildir. Almeida'yı attığı gol harici nesiyle kıyaslayabilirsin ki? Ne yapıyordu başka. Duvar mı oluyordu?  Asist mi yapıyordu? Kafa topları mı indiriyordu? Deli gibi pres mi yapıyordu? Önemli pozisyonları bitirmekte süper miydi? Aboubakar'ı konuşmak için henüz erken. Olan-biten, tamamıyla görünen bir şey yok daha. Burada ki abesle iştigal bu eksik bilgilere rağmen Almeida gibi bir kazmayı kıyas haline dönüştürüp hali hazırda ki oyuncumuzu daha ligin 5. haftasında gömmek!
İnsanların doğru koşusuna sevinmesi de oldukça normal. Burada bence yanlış bir durum yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

pozisyon üretemeyen takım ligin en çok gol atam takımı ve cenkin 5 golü var abunun 0...  :bandit:

Aboubakar ligde toplam 60 dakika oynadı.

Aboubakar'ın oynadığı maçların zorluk dereceleri ile Cenk'in oynadıkları aynı değil.

Çevrimdışı OrhanAker

Yalnız iki şampiyonlar ligi maçında da verilebilecek bir er penaltı güme gitti :bandit: Napoliye kısmet olur umarım :D

Çevrimdışı sametbagan

Napoli birisine 4 attı diğerine 2 :) Şu iki takımı amma büyüttünüz yahu, geçen seneki Beşiktaş oyun olarak ezerdi bu ikisinide, 5 tane forveti olmayan takıma son saniyede gol attık şu an kiev shaktarın 6 puan gerisinde, Napoli için şunları deseniz anlarım bana göre iyi takım cidden ama bu ikisi Beşiktaş'tan iyi takım filan değil.
Bence biz napoliden kesinlikle iki maçtan en az 1 galibiyet alırız ama sen kesinlikle onu da eleştirecek bi şeyler bulursun

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yalnız iki şampiyonlar ligi maçında da verilebilecek bir er penaltı güme gitti :bandit: Napoliye kısmet olur umarım :D
İşin ilginc olan yani her 2 penaltıda Talisca ya yapıldı :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Aboubakar ligde toplam 60 dakika oynadı.

Aboubakar'ın oynadığı maçların zorluk dereceleri ile Cenk'in oynadıkları aynı değil.

oynasaydı forma verilmez alınır! demek ki alabilecek yeterlilikte değil ki oynayamamış  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Bence biz napoliden kesinlikle iki maçtan en az 1 galibiyet alırız ama sen kesinlikle onu da eleştirecek bi şeyler bulursun
Serhat Abi affetmez :D

Çevrimdışı tangaz

Serhat Abi affetmez :D

:lol:

ben en son yaptığın Q7 paylaşımın içinde o ne lann öyle falan gibisinden eleştiri getirir die bekliyorum ama hala sesi çıkmadı  :kop:

Çevrimdışı Orhan_

burada @Serhat Akkaya bişey dedi ben de onaylarcasına görüş belirttim ama ardından vay arkadaş almeidayımı övüyorsunuz mealinde yorumlar geldi, kimsenin almeidayı övdüğü beğendiği yok, abubakarı gömüyoruz sadece. almeida kötüydü bence abubakarda ondan üstün değil alıp doğru düzgün bir şut attığını görmedim ben, yada 2 kişiyi geçip araya oynadığını 25 tane gelen ortaya bir kafa vurdu top direği sıyırdı gitti de ben mi göremedim? pozisyon alamıyor kafa vuramıyor şutunu göremedik ???

şimdi bir 9 numaradan ne bekliyoruz golgolgol eee o zaman neyini beğeniyoruz ben çözemedim adamda 9numara belirtilerinden eser yok boşa kaçma pozisyon alma gibi altyapı özellikleri zayıf üzerine bir de hımbıl defalarca yazdım hımbıl önünden geçen topa ilk hamle yaparken reaksyon verirken hımbıl. yardımcı forvette olamaz benim 11imde orasıda ayrı ya neyse... pozisyon gelmedi diyenlere de şunu soracağım abu pozisyon yaratılabilmesi için hangi doğru aksiyonları yaptı? bu arada pozisyon üretemiyor denilen takımda eleştirdiğimiz cenkin 5 gole ulaştığını ekleyim bunu da göz önünde bulundurup öyle yanıt verin  :bandit:

Girdiğimiz kısıtlı pozisyonlar da, oyun içinde -kondisyonu iyiyken- doğru yerlere koşular yapıp, gollük pasta verdi, gol pozisyonuna da girdi bu adam. Gs maçı son pozisyonu, Benfica maçı Cenk'e gollük pası. Kiev maçı Talisca'dan aldığı pas ve girdiği pozisyon, Kiev maçı Talisca'ya tekte verdiği gollük pas. Bunlar şu an aklıma gelenler ve bu adam daha doğru düzgün oynamaya başlamadı hepsinden öte takım daha doğru düzgün oynamaya başlamadı. Bu eleştiriler için çok erken.

Çevrimdışı tangaz

Girdiğimiz kısıtlı pozisyonlar da, oyun içinde -kondisyonu iyiyken- doğru yerlere koşular yapıp, gollük pasta verdi, gol pozisyonuna da girdi bu adam. Gs maçı son pozisyonu, Benfica maçı Cenk'e gollük pası. Kiev maçı Talisca'dan aldığı pas ve girdiği pozisyon, Kiev maçı Talisca'ya tekte verdiği gollük pas. Bunlar şu an aklıma gelenler ve bu adam daha doğru düzgün oynamaya başlamadı hepsinden öte takım daha doğru düzgün oynamaya başlamadı. Bu eleştiriler için çok erken.

benim kendimce bir doğrum var ve futbolcu kumaşından anladığımı iddia ediyorum. ben bir futbolcuyu 10 dk seyreder ve not veririm yanıldığım çok nadirdir. umarım yanılırım...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz @Serhat Akkaya abiler bakar sizi fena halde şaşırtacak adamı fena gömdünüz  :evillol: formsuz ve uyum sağlayamadı sağlayınca bir hayli gol atacaktır. :ok:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benim kendimce bir doğrum var ve futbolcu kumaşından anladığımı iddia ediyorum. ben bir futbolcuyu 10 dk seyreder ve not veririm yanıldığım çok nadirdir. umarım yanılırım...
senden daha önce böyle bir cümle duymamıştım Abi :) bence yanılacaksın bu adam kötü değil gomezden farklı alışamadı daha pozisyona giremiyoruz...

Çevrimdışı tangaz

senden daha önce böyle bir cümle duymamıştım Abi :) bence yanılacaksın bu adam kötü değil gomezden farklı alışamadı daha pozisyona giremiyoruz...

doğru mütevazilik ediyor ve bu özelliğimi söylemiyordum ama yeminimi bozdum  :lol:

Çevrimdışı Necmi

@Mehmet Ali C. çok ön yargılı yaklaşıyoruz Q7ye bende baştan kızıyordum falan ama @mylife1903 izlediği gözle izledim şimdi pozisyonu 8 defa ve hiç bir açık bulamadım yazdıklarında doğru söylüyor adamın pas opsiyonu yok ki vurmaktan başka çaresi yok boşa çıkıp pas isteyen yok hepsi markajda yakalanmış kendini demarke duruma düşürecek akıllı adam yok pozisyonda
orda talisca her pozisyonda bomboş kaldıki sağa yöneleceğine içeri kat edip gene bırakır taliscanın önüne ama o daha koşuya başladığında şut atmayı planlamıştı. bir başka pozisyon daha vardı. aslında aboubakar arkada bomboştu gene şut attı. kaç maçtır onun egoistlikleri nedeniyle puan bırakıyoruz. Sıradan bir oyuncudan bahsetmiyoruzki o quaresmaysa her türlü pas opsiyonu var demektir. geçen sene şut atmadan sezonu bitirdi nerdeyse bu sene her maç egoistce ben ben diyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@Necmi abi bu sene forum ekibi olarak deplasmanlara gitmeyi düşünüyor musunuz.

Çevrimdışı tangaz

orda talisca her pozisyonda bomboş kaldıki sağa yöneleceğine içeri kat edip gene bırakır taliscanın önüne ama o daha koşuya başladığında şut atmayı planlamıştı. bir başka pozisyon daha vardı. aslında aboubakar arkada bomboştu gene şut attı. kaç maçtır onun egoistlikleri nedeniyle puan bırakıyoruz. Sıradan bir oyuncudan bahsetmiyoruzki o quaresmaysa her türlü pas opsiyonu var demektir. geçen sene şut atmadan sezonu bitirdi nerdeyse bu sene her maç egoistce ben ben diyor.

Sadece topu ilk aldığında birde trivela ile yerden sert 18 yayına doğru topu kesse taliscaya atma şansı olurdu...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Quaresma konusuna çare Aras.
ya da 3 5 2 oynasak nasıl olur ?  Atiba inler oğuzhan tolgay adriano cenk bakar

Çevrimdışı Necmi

Kara tren kacti. Balotelli eto yapacaktik simdiye cok baska seyler konusuyorduk.
Ustelik bu abubekir 100bin forma satsin op basina koy. Balotelli eto quaresma gibi adamlar 500 bin forma satardi. Bi 50binde adriano satsa kalanlari topla iste 50bin daha.

Bu abubakar gol falan atar dogru soru kac tane atar? Bence 20yi zor gecer. Ha en onemli soru gollerinin yayilimi. Gidip mersine siirte inegolspora 5er tane atip 25 gol atacagina 1-2 atip 20 gol atmali. Anlatamadim.

Aldigi para bana batmaya basladi yalniz. Bu performans bu kalite en cok 1.3-1.4 eder
nerde bu quaresmanın sattığı formalar :alala:
millet çeyizinemi saklıyor neden stadda hiç görmüyoruz bu formaları :D
y @mylife1903  isim forma Beşiktaş taraftarına çok uzak bir şey bir isim
yazdıracaksa bu kendi ismi olur. o dediğin formayı saydığın adamlar değil messi satamaz
Beşiktaş taraftarı armayı alır. Beşiktaş taraftarı ergenler topluluğu değilki formaya oyuncu
ismi yazdırsın

ya da 3 5 2 oynasak nasıl olur ?  Atiba inler oğuzhan tolgay adriano cenk bakar
Ligde Normal maclarda olurda buyuk maclar ve Avrupa maçlarında Elek oluruz , Stoperler zaten mantar sen 3-5-2 diyosun

3-5-2 oynayabilmen icin stoperlerinin cok iyi olması lazim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ligde Normal maclarda olurda buyuk maclar ve Avrupa maçlarında Elek oluruz , Stoperler zaten mantar sen 3-5-2 diyosun

3-5-2 oynayabilmen icin stoperlerinin cok iyi olması lazim
haklısın  :bandit:

Çevrimdışı Necmi

İşte o son cümlen çok kritik sokamadık mı yoksa o mu giremedi yanlış yerlerde gezip durduğu için?
maçı nasıl takip ediyorsun anlamadım :alala:
bak pozisyonlara durduğu yerler ne kadar doğru gs maçında en az iki pozisyon
var quaresma bencillik etmese topla birlikte içeri girerdi şu kiev maçında talisca önde koşunca
oda arkada penaltı noktası civarında konum alıyor. oynadığı maçları incele hep kutunun içinde ve markajsız kalıyor.

Etiketler: