Napoli birisine 4 attı diğerine 2
Şu iki takımı amma büyüttünüz yahu, geçen seneki Beşiktaş oyun olarak ezerdi bu ikisinide, 5 tane forveti olmayan takıma son saniyede gol attık şu an kiev shaktarın 6 puan gerisinde, Napoli için şunları deseniz anlarım bana göre iyi takım cidden ama bu ikisi Beşiktaş'tan iyi takım filan değil.
Takımları büyütme konusunda haklısın da, Napoli'ye de torku konya muamelesi yapman pek olmamış. Adamlar sanırım son 5 sezondur arka arkaya ŞL'de. geçen sene de gruptan çıkmışlardı galiba ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Kadrolarını saymama gerek yok. Onlar değilde biz mi 5 atacağız Benfica ve Kiev'e?
Kaldı ki dünde yazdım, şimdi tekrar yazayım: geçen sene lokomıtif maçında tribündeydim. Kiev maçından en ufak farkı yoktu. sporting bizi İstanbul'da ilk yarıda ezmişti. Geçen seneli futbolla onları da geçemedik işte?
sadece sana değil, bu post özelinde tüm arkadaşlara yazıyorum: ŞL'de oynamayı çok kolay mı sanıyorsunuz? Veya Beşiktaş'ın geçen seneki futbolunu gerçekten barcelona, bayern münih, bu seneki manchester city ile falan mı kıyaslıyorsunuz? Geçen seneki uzay takımımız Başakşehir'i, Konya'yı, Akhisar'ı falan yenemedi bu arada en kritik maçlarda.
Ekleme: bu arada "bitik" şahtar, bizim henüz yenemediğimiz Konya ile tenis topu gibi oynadı. Sanırım Az alkmar geçen sene Başakşehir'e halı maçı gibi oynayarak 3 tane attı. Şu an ligimizin lideri olan başakşehir sene başında Avrupa'dan da elendi değil mi?