Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9143789 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Kötü denilen takım 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik almış. Geçen sezonki şampiyon takım 5 lig maçında 3 galibiyet 1 mağlubiyet 1 beraberlik almış.

Bu sezon içerde Alanya ve Karabük, deplasmanda Akhisar' ı yenmişiz.
Puan kaybı olan iki maç birisi Galatasaray derbisi, öteki ise Konya deplasmanı.

Geçen sezon deplasmanda Mersin ve Antep' i, evimizde ise Başakşehiri yenmişiz.
Geçen sezon takım ise evinde Trabzona yenilmiş, Gençlerbirliği ile deplasmanda berabere kalmış.

Peki neden sanki 5 de 0 la başlamışız gibi davranılıyor takıma?

Aslında kaybedilen puanlar değil oyun olarak stres yaratıyor takım. Tepkiler bence bu yüzden.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Aslında kaybedilen puanlar değil oyun olarak stres yaratıyor takım. Tepkiler bence bu yüzden.
Evet doğru tespit, geçen senenin üstüne koyarak gitmesini beklerken bu sene ki kısır oyun insanlarda soru işareti yaratıyor, buna rağmen iyi durumda mıyız? Görece evet ama neden vurup geçmek varken sendeleyelim ki.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Manipüle etmeyelim lütfen frikik kazandırdı diye asist yazılmıyor kimseye :)  ilk pozisyonda golcü adam geçince o vuruşu direk yapar o kadar beklemez. Ben 10 numarada bile denerim gerekirse gücüyle topa hakimiyetiyle ama şu haliyle benim 1.forvetim olamaz.

2 asistte frikiği saymadım zaten.

Benfica maçında Cenk'e, Kiev maçıdda Talisca'ya yaptığı paslar asistti.

İlk pozisyonda pozisyonu yaratmış, koşuyu yapmış, stoper peşindeyken kaleciyi çalımlamış, orada bir de golü kolayca atsa zaten buralara yolu düşmez.

Herkes Gomez'le kıyaslıyor, ama Gomez'den farklı bir adam bu. Gomez başka bir adamdı, o şu pozisyona giremezdi mesela. Ya da Talisca'ya o pası iletemezdi.

Ama geldi mi zımbalardı. Başka bir adam.

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben Kiev maçında Aboubakar' ın iyi performans sergilediğini düşünüyorum. Cenk olsaydı maç boyunca Vida' nın kucağında maçı bitirirdi. Aboubakar rakibi yordu, doğru yerlere koşular yaptı. Ama takım onu pozisyona sokamadı. Bu sezon daha hiç bire bir kaldığını hatırlamıyorum Aboubakar' ın. Veya net gol pozisyonuna girdiğini hatırlamıyorum. Bu oyuncunun suçu değil adam doğru yerlere doğru koşuları yapıyor ama takım onu gerekli pozisyona sokamıyor. Bunun sebebinin kadronun henüz oturmamış olmasına bağlıyorum ben. Çünkü her maç farklı 11 çıkartıyoruz. Takım bi otursa geçen sezonki gibi herkes birbirine alışsa o zaman hücumda daha etkili olup, forvetleri daha çok pozisyona sokacağız.

İnsanlar sanıyor ki Beşiktaş'ta oynarken CL'de Benfica Kiev gibi takımlara gol atmak çok kolay.

Gomez buna cesaret edemediği için ülkesine döndü işte, darbe de bahanesiydi.

Çevrimdışı tangaz

abi Sportinge baya iyi paraya gitti yalniz , Sanirim 9 m bonservis ile..

adamlar son günlerde slimaniyi 20 milyona satınca arpayı bol bulup o bedeli verdiler daha erken davransak farklı bi senaryo dönebilirdi bizde abuya 12,5 vereceğiz maaşıda çok fazla bu özelliklerdeki bir 9 numara için
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2 asistte frikiği saymadım zaten.

Benfica maçında Cenk'e, Kiev maçıdda Talisca'ya yaptığı paslar asistti.

İlk pozisyonda pozisyonu yaratmış, koşuyu yapmış, stoper peşindeyken kaleciyi çalımlamış, orada bir de golü kolayca atsa zaten buralara yolu düşmez.

Herkes Gomez'le kıyaslıyor, ama Gomez'den farklı bir adam bu. Gomez başka bir adamdı, o şu pozisyona giremezdi mesela. Ya da Talisca'ya o pası iletemezdi.

Ama geldi mi zımbalardı. Başka bir adam.
İletemezdi çünkü golcüydü o işleri yapmak yerine topu çerçeveye sokmak için ne yapması gerektiğini iyi bilirdi, ha keza Demba ba da öyle.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İnsanlar sanıyor ki Beşiktaş'ta oynarken CL'de Benfica Kiev gibi takımlara gol atmak çok kolay.

Napoli birisine 4 attı diğerine 2 :) Şu iki takımı amma büyüttünüz yahu, geçen seneki Beşiktaş oyun olarak ezerdi bu ikisinide, 5 tane forveti olmayan takıma son saniyede gol attık şu an kiev shaktarın 6 puan gerisinde, Napoli için şunları deseniz anlarım bana göre iyi takım cidden ama bu ikisi Beşiktaş'tan iyi takım filan değil.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı brkntcnr

Tamam oyundan ben de memnun değilim ama geçen seneki takımla yapılan kıyas doğru değil. Geçen sezonki ilk 5 maçla bu sezonki ilk 5 maçı kıyaslarsak daha doğru bir sonuç elde ederiz. Geçen sezonki oturmuş takımla bu sezon daha yeni takımı kıyaslamak doğru değil. Geçen sezon da başta oyundan kimse memnun değildi, derbiyi yendikten sonra herkes tamam bu sezon oluyor moduna girmişti.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

Almeida vs Aboubakar. Farklı tipte oyuncular. Aboubakar aradığımız futbolcu değil dersin belki tamam da daha ligin 5. haftasında doğru düzgün oynamamış bir adamı Almeida kazmasıyla karşılaştırıp bir de Almeida'yı daha iyi görmek cidden abesle iştigal. Boş pozisyon olmadıkça gol atamayan kazma Almeida. Hatta 1e1 kaldığı pozisyonları yüksek yüzdeyle harcayan Almeida. Hani ligde gol rekoru 15'in altında olan Almeida?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Almeida vs Aboubakar. Farklı tipte oyuncular. Aboubakar aradığımız futbolcu değil dersin belki tamam da daha ligin 5. haftasında doğru düzgün oynamamış bir adamı Almeida kazmasıyla karşılaştırıp bir de Almeida'yı daha iyi görmek cidden abesle iştigal. Boş pozisyon olmadıkça gol atamayan kazma Almeida. Hatta 1e1 kaldığı pozisyonları yüksek yüzdeyle harcayan Almeida. Hani ligde gol rekoru 15'in altında olan Almeida?
Sene sonunda Aboubakar Almeida'dan az gol atarsa, Almeida iyi futbolcu mu olacak? Ayrıca Aboubakar aradığımız adam değil diye bas bas bağırıyor yazdıklarım. Gol atsın diye aldığımız 3.5 milyon euro verdiğimiz adam frikik aldırıyor doğru yere koşu yapıyor diye sevinen insanlar abesle iştigal etmiyor biz ediyoruz, komik :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Manipüle etmeyelim lütfen frikik kazandırdı diye asist yazılmıyor kimseye :)  ilk pozisyonda golcü adam geçince o vuruşu direk yapar o kadar beklemez. Ben 10 numarada bile denerim gerekirse gücüyle topa hakimiyetiyle ama şu haliyle benim 1.forvetim olamaz.

Yapamaz. Bu adam Hulk değil normal bi insan. Yanında onunla mücadele eden bi stoper var. Orada Ronaldo da olsa Messi de olsa Higuain de olsa Benzema da olsa yanındaki stoperden omzu yer yine vuramazdı o topa.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Aynen öyle ama aşırı reaksiyon gösteren yangın tayfa neredeyse pektemek daha iyi diyecek. Geçen sezonki ilk 5 maça göre istatistiki anlamda daha iyiyiz. Kadro da çok değişti biraz oturmasını beklemek gerek ama sabırsızız malesef. Geçen sezon hep aynı oyuncular oynadığından takım daha çabuk alıştı. Ama bu sezon aynı 11 iki maç üst üste oynamadı. O yüzden de takımın oturması daha çok zaman alıyor. Zamanla zaten herkes şimdiki yorumlarından çok daha farklı yorumlar yapacak. Hatta aboubakar 3-4 hafta gol atınca madridde oynar diye güzellemeler de gelecek. Geçen sezondan alıştık artık.

Çevrimdışı tuncaboylu

Napoli birisine 4 attı diğerine 2 :) Şu iki takımı amma büyüttünüz yahu, geçen seneki Beşiktaş oyun olarak ezerdi bu ikisinide, 5 tane forveti olmayan takıma son saniyede gol attık şu an kiev shaktarın 6 puan gerisinde, Napoli için şunları deseniz anlarım bana göre iyi takım cidden ama bu ikisi Beşiktaş'tan iyi takım filan değil.

Aboubakar Napoli'de oynasaydı, o da 2 tane atardı 2 maçta.

Rakipleri büyütmüyoruz, siz bizi dev aynasında görüyorsunuz.

Allah'ın işi işte geçen sene de benzer takımlar vardı aynı grupta ve ezemedik ikisini de. Başabaş oynadık onlara karşı.

Bu sene de başabaş oynadık.

Çevrimdışı mylife1903

Yok iyi forvetti demiyorum kendi adıma, Aboubakar'ın şu halinden daha iyi diyorum ha kendini kanıtlar biz de arkamıza yaslanıp izleriz ama 3,5 milyon euro alan adamdan sahaya çıktığında gol atmasını beklerim frikik kazandırmasını değil.
3.5 milyon maas butcesiyle eto+balotelli paket yapilirdi.
Kimse alinmasin ama balotelliyi ben bedavaya bulacam gerekirse hocayi kovarim. Balotelliyi istemeyen teknik direktor olabilir mi yaaa burasi besiktas, istanbul, turkiye.
City, real, utd, juve olursun tamam.

Çevrimdışı panic13

Takımları büyütme konusunda haklısın da, Napoli'ye de torku konya muamelesi yapman pek olmamış. Adamlar sanırım son 5 sezondur arka arkaya ŞL'de. geçen sene de gruptan çıkmışlardı galiba ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Kadrolarını saymama gerek yok. Onlar değilde biz mi 5 atacağız Benfica ve Kiev'e?

Kaldı ki dünde yazdım, şimdi tekrar yazayım: geçen sene lokomıtif maçında tribündeydim. Kiev maçından en ufak farkı yoktu. sporting bizi İstanbul'da ilk yarıda ezmişti. Geçen seneli futbolla onları da geçemedik işte?

sadece sana değil, bu post özelinde tüm arkadaşlara yazıyorum: ŞL'de oynamayı çok kolay mı sanıyorsunuz? Veya Beşiktaş'ın geçen seneki futbolunu gerçekten barcelona, bayern münih, bu seneki manchester city ile falan mı kıyaslıyorsunuz? Geçen seneki uzay takımımız Başakşehir'i, Konya'yı, Akhisar'ı falan yenemedi bu arada en kritik maçlarda.

Ekleme: bu arada "bitik" şahtar, bizim henüz yenemediğimiz Konya ile tenis topu gibi oynadı. Sanırım Az alkmar geçen sene Başakşehir'e halı maçı gibi oynayarak 3 tane attı. Şu an ligimizin lideri olan başakşehir sene başında Avrupa'dan da elendi değil mi?
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2016, 12:01:59 panic13 ]
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kimse alinmasin ama balotelliyi ben bedavaya bulacam gerekirse hocayi kovarim. Balotelliyi istemeyen teknik direktor olabilir mi yaaa burasi besiktas, istanbul, turkiye.
Etoo'yu almayıp o parayı bu adama yığmak yanlıştı bence. Madem bir geçiş dönemi al Etoo'yu gitsin, arkan rahat maçını izle, hem takıma liderlik de ederdi, şimdi Olcay efendi kaptanlık yapsın diye bekliyoruz adam GS maçında yine saçma sapan kart görmek için uğraşıp durdu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

burada @Serhat Akkaya bişey dedi ben de onaylarcasına görüş belirttim ama ardından vay arkadaş almeidayımı övüyorsunuz mealinde yorumlar geldi, kimsenin almeidayı övdüğü beğendiği yok, abubakarı gömüyoruz sadece. almeida kötüydü bence abubakarda ondan üstün değil alıp doğru düzgün bir şut attığını görmedim ben, yada 2 kişiyi geçip araya oynadığını 25 tane gelen ortaya bir kafa vurdu top direği sıyırdı gitti de ben mi göremedim? pozisyon alamıyor kafa vuramıyor şutunu göremedik ???

şimdi bir 9 numaradan ne bekliyoruz golgolgol eee o zaman neyini beğeniyoruz ben çözemedim adamda 9numara belirtilerinden eser yok boşa kaçma pozisyon alma gibi altyapı özellikleri zayıf üzerine bir de hımbıl defalarca yazdım hımbıl önünden geçen topa ilk hamle yaparken reaksyon verirken hımbıl. yardımcı forvette olamaz benim 11imde orasıda ayrı ya neyse... pozisyon gelmedi diyenlere de şunu soracağım abu pozisyon yaratılabilmesi için hangi doğru aksiyonları yaptı? bu arada pozisyon üretemiyor denilen takımda eleştirdiğimiz cenkin 5 gole ulaştığını ekleyim bunu da göz önünde bulundurup öyle yanıt verin  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı brkntcnr

Geçen seneki hangi Beşiktaş? 30. Haftadaki takımı örnek gösterip bu sezon daha beraber iki maç oynamamış adamları eleştirmek ne kadar doğru? Geçen sezonki ilk 5 maça bakıp konuşursak daha dogru değerlendirme olur. Geçen sezonun ilk 5 haftasındaki takım iki şampiyonlar ligindeki maçta daha fazlasını yapamazdı. Bu takım da 5-10 maç beraber oynasın geçen seneki takımdan daha iyi yorumları yapılır orası kesin.

Çevrimdışı tuncaboylu

Balotelli 4.5 milyon euro alıyor Nice'ten.

http://www.empireofthekop.com/2016/09/02/balotelli-wage-revealed-liverpool-flop-bags-massive-paycheck-despite-shoddy-form/

Çevrimdışı tangaz

Iyi futbolcu kendini hemen belli eder. Yillar once amokachi gelmisti yanlis hatirliyorsam @tangaz duzeltir, belarusyaya macandirekt gitmisti takimla calismadan. Sahaya cikip rakibi afedersin donunda sallamisti.

@mylife1903 dinamo minsk maçıydı özel uçakla minske gidip tek antrenmanla sahaya çıkıp döktürmüştü hoca rasim karaydı maç 2-1 bitmişti. rövanşta ertuğrul sağlamın 70den sonra attığı 2 golle 2-0 yenip elemiştik

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Takımları büyütme konusunda haklısın da, Napoli'ye de torku konya muamelesi yapman pek olmamış. Adamlar sanırım son 5 sezondur arka arkaya ŞL'de. geçen sene de gruptan çıkmışlardı galiba ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Kadrolarını saymama gerek yok. Onlar değilde biz mi 5 atacağız Benfica ve Kiev'e?

Kaldı ki dünde yazdım, şimdi tekrar yazayım: geçen sene lokomıtif maçında tribündeydim. Kiev maçından en ufak farkı yoktu. sporting bizi İstanbul'da ilk yarıda ezmişti. Geçen seneli futbolla onları da geçemedik işte?

sadece sana değil, bu post özelinde tüm arkadaşlara yazıyorum: ŞL'de oynamayı çok kolay mı sanıyorsunuz? Veya Beşiktaş'ın geçen seneki futbolunu gerçekten barcelona, bayern münih, bu seneki manchester city ile falan mı kıyaslıyorsunuz? Geçen seneki uzay takımımız Başakşehir'i, Konya'yı, Akhisar'ı falan yenemedi bu arada en kritik maçlarda.
Dediklerine katılıyorum ama geçen seneki futbolun üstüne herkes koyarak gitmemizi bekliyordu ama bu sene hiç göremedik o takımı, işin komiği oynamaya bile çalışmıyoruz o oyunu. Geçen sene derbilerde tulum çıkartan takım bu sene 2 de sıfır yaptı bir de o açıdan bakalım..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

@mylife1903 dinamo minsk maçıydı özel uçakla minske gidip tek antrenmanla sahaya çıkıp döktürmüştü hoca rasim karaydı maç 2-1 bitmişti. rövanşta ertuğrul sağlamın 70den sonra attığı 2 golle 2-0 yenip elemiştik

2-0'lık maçtaydım. Kuzey takımıyla eşleşince yapılan klasik "Yerden oynayacağız, rakip uzun boylu" taktiğini belirleyip 10. dakikadan sonra orta yapmaya başlamıştık, golü de yan toptan bulmuştuk.

Bu arada bir golü Oktay atmıştı.
[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2016, 12:07:07 tuncaboylu ]

Çevrimdışı panic13

burada @Serhat Akkaya bişey dedi ben de onaylarcasına görüş belirttim ama ardından vay arkadaş almeidayımı övüyorsunuz mealinde yorumlar geldi, kimsenin almeidayı övdüğü beğendiği yok, abubakarı gömüyoruz sadece. almeida kötüydü bence abubakarda ondan üstün değil alıp doğru düzgün bir şut attığını görmedim ben, yada 2 kişiyi geçip araya oynadığını 25 tane gelen ortaya bir kafa vurdu top direği sıyırdı gitti de ben mi göremedim? pozisyon alamıyor kafa vuramıyor şutunu göremedik ???

şimdi bir 9 numaradan ne bekliyoruz golgolgol eee o zaman neyini beğeniyoruz ben çözemedim adamda 9numara belirtilerinden eser yok boşa kaçma pozisyon alma gibi altyapı özellikleri zayıf üzerine bir de hımbıl defalarca yazdım hımbıl önünden geçen topa ilk hamle yaparken reaksyon verirken hımbıl. yardımcı forvette olamaz benim 11imde orasıda ayrı ya neyse... pozisyon gelmedi diyenlere de şunu soracağım abu pozisyon yaratılabilmesi için hangi doğru aksiyonları yaptı? bu arada pozisyon üretemiyor denilen takımda eleştirdiğimiz cenkin 5 gole ulaştığını ekleyim bunu da göz önünde bulundurup öyle yanıt verin  :bandit:

Yok, kendi adıma hem senin hem serhat'ın ebubekir konusundaki eleştirilerine katılıyorum. SAdece almeida konusunda özel hassasiyetim var :D Uyuz oluyorum kerkeneze :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yok, kendi adıma hem senin hem serhat'ın ebubekir konusundaki eleştirilerine katılıyorum. SAdece almeida konusunda özel hassasiyetim var :D Uyuz oluyorum kerkeneze :D
Ben de uyuz oluyorum ama sırf buralar hareketlensin diye yazdım  :evillol: Sonuç ortada  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

bizde kendisine uyuz oluyoruz ama sene sonunda inşallah elimizde yeni bir almeida ve ödemek zorunda olacağımız 10 milyonluk bonservis+ 3,5 maaşlı bir sözleşme yoktur inşallah

Etiketler: