Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9153734 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Yine de Benfica deplasmanınında geriden gelmek ve 2-0'dan puan almak değerli. Her dakikayı futbol dışında kullanamaya çalışan, oyun kalitesi ve stratejisi sınırlı bir rakibin yarışta bizi zorlayacağını düşünmüyorum. Bizim oyunumuzun potansiyel aralığı daha geniş. Rakibimiz yine biziz.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2016, 17:14:56 atalay ]

Çevrimdışı Berat

Yine de Benfica deplasmanınında geriden gelmek ve 2-0'dan puan almak değerli. Her dakikayı futbol dışında kullanamaya çalışan, oyun kalitesi ve stratejisi sınırlı aciz bir rakibin yarışta bizi zorlayacağını düşünmüyorum. Bizim oyunumuzun potansiyel aralığı daha geniş. Rakibimiz yine biziz.

Katılıyorum Atalay yalnız sana şunu sormak istiyorum geçen seneden bağımsız. Kendi evimizde kalitesi belli seviyede olan lig takımlarına karşı Ati-Ozzy-Talisca ile oynasak ne kaybederiz ? Hangi lig takımı o baskın oyundan kurtulabilir ? Adriano gibi bir ismin de oynamamasına sen de şaşırıyorsundur bu arada eminim.

Çevrimdışı Orhan_

Quaresma bu takımın el frenidir, kendine oynayan tek futbolcusudur, satılması gereken ilk topçusudur. Önceden yapabildiklerini artık yapamayan, mental gelişmesi durmuş, eline geçen ilk fırsatta geniş ve umursamaz oyununu ortaya koyan, takımı ve takım oyununu sabote eden bir profildedir. Boşuna bahanelendirmeyin. Dün önünde devasa boşluklar olmasına rağmen çizgiye inip çalım atma sevdası artık tribünleri de delirtiyor dün anladığım kadarıyla. Kornerin golle sonuçlanması Quaresma'nın ne tip bir oyuncu karakteri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Egosu tavanlarda geziniyor ve kendini takımın ilahı sanıyor.

Ayrıca 2. yediğimiz golde Şenol Hoca'nın yanında bir el kol sallayışı vardı ki defansımıza, artık bu durum onun geldiği noktayı gösteriyor. Adamın defansa sıfır katkısı var. Ama gel gör ki bu triplere girmekte sorun görmüyor. Hocanın artık onunla ilgili bir şeyler yapması lazım. Adriano'yu koysun oraya. Ömer'i koysun. Aras'ı koysun. Hiç biri daha fazla sırıtmaz orda.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2016, 16:53:22 Orhan_ ]

Çevrimdışı Berat

Quaresma bu takımın el frenidir, kendine oynayan tek futbolcusudur, satılması gereken ilk topçusudur. Önceden yapabildiklerini artık yapamayan, mental gelişmesi durmuş, eline geçen ilk fırsatta geniş ve umursamaz oyununu ortaya koyan, takımı ve takım oyununu sabote eden bir profildedir. Boşuna bahanelendirmeyin. Dün önünde devasa boşluklar olmasına rağmen çizgiye inip çalım atma sevdası artık tribünleri de delirtiyor dün anladığım kadarıyla. Kornerin golle sonuçlanması Quaresma'nın ne tip bir oyuncu karakteri olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Egosu tavanlarda geziniyor ve kendini takımın ilahı sanıyor.

Ayrıca 2. yediğimiz golde Şenol Hoca'nın yanında bir el kol sallayışı vardı ki defansımıza artık bu durum onun geldiği noktayı gösteriyor. Adamın defansa sıfır katkısı var. Ama gel gör ki bu triplere girmekte sorun görmüyor. Hocanın artık onunla ilgili bir şeyler yapması lazım. Adriano'yu koysun oraya. Ömer'i koysun. Aras'ı koysun. Hiç biri daha fazla sırıtmaz orda.

Çevrimdışı OrhanAker

İnler - ozi
Adriano talisca cenk
Aboubakar

Denenmeli bence :bandit:
Arasada şans vermek lazım.

Çevrimdışı ekrembaser

Neden anlayamadım?

Çünkü 33 bu sene sıfır etkisiz eleman bizim takımın beyni sosaydı pas oyunu toplu ya da topsuz ondan başlıyodu dün oynadığımız özellikle ilk yarı Cenk'ten hiçbir farkı olmazdı biz gomezi değil sistemi arıyoruz gomezin hali ortada kardeşim Şenol hoca uyanırsa herkes uyanır sosasız pas oyununu başarırsak herkes leblebi gibi gol atar bizi Gomez değil sosanın gidişi zor duruma düşürdü

Çevrimdışı Orhan_

Yine de Benfica deplasmanınında geriden gelmek ve 2-0'dan puan almak değerli. Her dakikayı futbol dışında kullanamaya çalışan, oyun kalitesi ve stratejisi sınırlı aciz bir rakibin yarışta bizi zorlayacağını düşünmüyorum. Bizim oyunumuzun potansiyel aralığı daha geniş. Rakibimiz yine biziz.

Çok doğru bir tespit.
Galatasaray'ın oynamasına izin veren ilk yarı kadro tercihiydi sanki. Ancak Hoca bunda bir hata görmedi, basın toplantısından çıkardığım buydu benim. Bu Hoca'nın basına karşı demeci de olabilir aynı zamanda inandığı şey de olabilir. Rakibimizin havası da sakatlıklar, cezalar ve zorlu deplasmanlardan sonra sönecek gibi geliyor bana.

Riekerink bana biraz Bilic'i anımsatıyor. İyi bir A planı var ama gelişen oyunda sıkıntıları açığa çıkıyor. Bunun sebebi kadro darlığı da olabilir.

Çevrimdışı atalay

Katılıyorum Atalay yalnız sana şunu sormak istiyorum geçen seneden bağımsız. Kendi evimizde kalitesi belli seviyede olan lig takımlarına karşı Ati-Ozzy-Talisca ile oynasak ne kaybederiz ? Hangi lig takımı o baskın oyundan kurtulabilir ? Adriano gibi bir ismin de oynamamasına sen de şaşırıyorsundur bu arada eminim.

Kaybı veya kazancı ölçmek için önce denemek gerekiyor. Bu üçlü daha birlikte süre almadılar. Dünkü maçın devre ile ikinci gole kadarki bölümü skorun gelişimi ile ortaya çıktı. Adriano'nun şu an için Caner'in oynadığı pozisyon dışında birkaç yerde denenebileceğini ve ana plana entegre edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2016, 17:01:09 atalay ]

Çevrimdışı Kartalizm06

Atiba-İnler ikilisi birbirine alıştıkça sağlam bir orta sahamız olur ancak oyun kurmakta sıkıntımız var. Bu ikili şampiyonlar ligi deplasman maçlarında oynatılırsa daha iyi olur.

Birbirine hazır alışmış takımda bozulmayan tek yer vardı Atiba-Oğuzhan hoca bu ikiliyi bozunca kanatlarda işlemeyince ilk yarı skora razı olduk. Oğuzhan 10 numara oynayamaz artık hoca bunu kabul etmeli.

Olcay ve Quaresma iyi değildi. Olcay dün hiç yoktu artık ona verilen fırsat başkasına verilmeli. Quaresma kızağa çekilmedikçe şımarmaya devam ediyor. Sabri'yi çarşıya gönderdikten sonra basit bir orta açsa, olmadık yerde klas bir kontrol yada pas denemese veya son dakkada Aboubakar'a çıkarsa kahraman olacakken herkesi sinir krizine soktu. İşin ilginci kulübede yerlerine girecek Kerim, Ömer ve Aras'tan birisi dahi yoktu. En azından Ömer kulübede olmalıydı.

Dün Fabri'yi beğendim hareketli ve ayağı iyi olan bir kaleci en önemlisi özgüveni yüksek.  Takım ona alışmadığı için topu oyuna sokarken hareketlenen olmuyor. Zamanla bu sıkıntı çözülür.

Gökhan ve Caner geçen seneki sistemde olsa çok daha fazla katkı yaparlardı. Ofanstaki sistemsizlik onları zaman zaman uzun topa zorluyor. G. Gönül ilk yarı iyi olmasada yinede ikinci yarı biraz daha iyiydi.   Bence vasat hali bile Beck'ten iyi.

Cenk bu sistemde tek forvet oynayamaz özellikle böyle maçlarda defansın arasında kayboluyor. Ya ikili oynamalı yada geçen yılki gibi sonradan girmeli.

Dün ilk kez Vodafone Arena'da maç izledim eskiden TV'den bile İnönü atmosferi inanılmaz duyulurdu. Dün stadda herkesin uyumunu geçtim alt tribün üst tribün arasında bile uyum yok. Yönetimin hazırlattığı organizasyon işi de hiç iyi olmadı. Bizim zaten güzel bestelerimiz var tribünde uyumsuzluk varken yeni bir besteye ihtiyaç yoktu.

Şenol Hoca'da bence sıkıntı yok sistemi oturtmaya çalışıyor. Maça yanlış kadroyla başladı ancak ikinci yarı hatasından döndü. Geçen yılda ilk başlarda Oğuzhan ve Sosa'dan birisini alıp Necip hamleleri yapardı sistemi geçte olsa tutmuştu. Bu yıl alternatifler daha fazla üstesinden gelebilecek tecrübede.

Takım ve taraftar dünkü maçtan ders çıkarıp önümüze bakmalıyız. Bu ligin favorisi yine biziz.
Şampiyonluk hasretiyle çok çile çektik,
Geceleri uyumadan sabahlar ettik,
Uçurumlara düşmeden tut elimizi,
Şampiyon ol BEŞİKTAŞIM mesut et bizi!

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı ardiles

Talisca forvette oynayamaz mı?

Atiba-Oğuzhan-Sosa-Gomez dörtlüsü bozulmuş tekrar aynı sistemi oturtabilmek için Sosa ve Gomezin boşluğunu doldurmaya çalışıyoruz belki hatayı burada yapıyoruz.

Cenk pivot oynayamıyor, Ömer ilk 11 için yeterli değil, EbuBekir ise henüz hazır değil. Gomezden boşalan 9 numara eksikliğini yine 9 numaralarla kapamaya çalışıyoruz.

Diğer taraftan Talisca gibi son vuruşları çok iyi uzun boylu ve fiziği yeterli ve forvet vasıfları daha ağır basan bir oyuncuya ısrarla Sosa nın boşluğunu doldurtmaya çalışıyoruz.

Çevrimdışı karakartal1313

Sonuna kadar katiliyorum.Parasini odedikten sonra bagirip bagirmamak kisiye kalmis.Şu dusuncelerden ne zaman kurulcaz cok merak ediyorum.

takım gerideyken desteğini vermemek ne bileyim bana çok samimi gelmiyor her şey para değil o duygusal bağı kopardığında arayacağın en son şey para olur

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada geçen senenin aynısı oluyor şuan. :D

Geçen sene

1.ci hafta Mersin İdman yurdu 2-5 Beşiktaş
2.ci hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor (Puan kaybı)
3.cü hafta Gaziantep 0-4 Beşiktaş
4.cü hafta Beşiktaş 2-0 Başakşehir
5.ci hafta Gençlerbirliği 1-1 Beşiktaş  (Puan kaybı)

Bu sene

1.ci hafta Beşiktaş 4-1 Alanyaspor
2.ci hafta Konyaspor 2-2 Beşiktaş (Puan Kaybı)
3.cü hafta Beşiktaş 3-1 Karabükspor
4.cü hafta Akhisar 0-2 Beşiktaş
5.ci hafta Beşiktaş 2-2 Galatasaray (Puan Kaybı)

Tek fark bu sene 2 beraberlik geçen sene 1 mağlubiyet 1 beraberlik :D

Geçen seneye göre gidersek 10.cu haftaya kadar galibiyetle gidicez 10.cu hafta kasımpaşa ile içerde 3-3 berabere kalmışız :D  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir dahaki derbide yedek başlayıp son 5 dk oyuna girip skor 3-0 lehimize iken deneyebilir tabi neden olmasın
Şenol Hoca'da laz inadını olduğunu, Tolga'yı bile büyük tepkiler sonucunda zar zor kestiğini hatırlayacak olursak Kiev maçında Q7 11 de başlayacaktır. Maalesef böyle. Geçen sene mecburiyetten oynattığı çoğu adam yüzünden kurulan iyi sisteme kendisi ihanet ediyor. Bu sene o pas oyununun yarısını bile oynamıyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Çünkü 33 bu sene sıfır etkisiz eleman bizim takımın beyni sosaydı pas oyunu toplu ya da topsuz ondan başlıyodu dün oynadığımız özellikle ilk yarı Cenk'ten hiçbir farkı olmazdı biz gomezi değil sistemi arıyoruz gomezin hali ortada kardeşim Şenol hoca uyanırsa herkes uyanır sosasız pas oyununu başarırsak herkes leblebi gibi gol atar bizi Gomez değil sosanın gidişi zor duruma düşürdü
Sosanin ani preslerini de ariyoruz.

Çevrimdışı Sercan62

Herkese merhaba. Henüz vodafone arenada maç izlemedim ve kiev maçını izlemek istiyorum ancak bilet fiyatları malumunuz çok pahalı almak çok zor. Maça gidemeyen ve kombinesi olan birisi varsa biletine talibim. Kartal yuvasından hatrı sayılır birkaç malzeme alabilirim transfer karşılığında. Passo'yu yarın çıkaracağım. Devir işlerini de bilmiyorum pek daha önce hiç yapmadığım için.Maç başlığına da yazdım ama buraya daha fazla kişi bakıyor diye buraya da yazıyorum eğer burada kombine transferi konuşmak yasaksa silinebilir.

Çevrimdışı ekrembaser

Sosanin ani preslerini de ariyoruz.

Abi gerçekten gidene eyvallah demeyi çok isterdim ama adam herşeyi yapıyodu unutamıyorum😄

Çevrimdışı mylife1903

Ayrıca 2. yediğimiz golde Şenol Hoca'nın yanında bir el kol sallayışı vardı ki defansımıza, artık bu durum onun geldiği noktayı gösteriyor. Adamın defansa sıfır katkısı var. Ama gel gör ki bu triplere girmekte sorun görmüyor. Hocanın artık onunla ilgili bir şeyler yapması lazım. Adriano'yu koysun oraya. Ömer'i koysun. Aras'ı koysun. Hiç biri daha fazla sırıtmaz orda.

Ayni seyleri oguzhan icin dusunuyorum, hadi karijma barselona, inter, chelsea gormus dunyaca meshur bir futbolcu bu oguzhanin kasintiligi nereden geliyor, ayrica quaresmaya fazla yuklenmeye gerek yok dun sahada kendisinden daha kotu oynayan en az 4 oyuncu vardi.

Simdi oturup oguzhan, olcay, gg ve gol atmasina ragmen cenkin rezil oyunlarini mi yazalim?

Senol gunesin takiminda oyunculain kafasina gore oynayabilecegini dusunuyorsaniz yaniliyorsunuz, karijma kafasina gore takiliyor olsa oguzhan ve olcaydan once devrede cikardi.

Objektif seyretmek lazim maclari, ben maci banttan seyrettigim icin belki sakin kalabiliyorum.

Karijmaya gelene kadar
Oguzhanin kasinti, umursamaz, kaybolan halleri
Canerin her topu ileri vurmasi
Ggnin habire arkasina adam kacirmasi, dogru duzgun bosa kacamamasi
Olcayin top kayiplari
cenkin statik oyunu, yere kendini kolayca birakmalari
Marselonun sakarliklari

Takim sanki real madrid, herkes super oynuyor karijma takimi bozuyor.

Kosu mesafelerine daha bakmadim ama quaresma atiba kadar kosmustur dun.

Elinizdeki oyunculari objektif degerlendirmeniz lazim. Quaresma kariyeri boyunca skorer bir oyuncu olmadi, tribunleri costuran fantastik bir oyuncu oldu, baska bisi degil. Bu tarz futbolculari ya transfer etmeyeceksin ya da ettiysen verim alacaksin. Quaresma hamle oyuncusu olur mu olur, takim portekiz milli takimiysa, city, realse olur. Kerim mi kesecek quaresmayi?

Hani maci seyretmesem herkes dokturmus, sahada bir karijma dokulmus sanacam.

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada geçen senenin aynısı oluyor şuan. :D

Geçen sene

1.ci hafta Mersin İdman yurdu 2-5 Beşiktaş
2.ci hafta Beşiktaş 1-2 Trabzonspor (Puan kaybı)
3.cü hafta Gaziantep 0-4 Beşiktaş
4.cü hafta Beşiktaş 2-0 Başakşehir
5.ci hafta Gençlerbirliği 1-1 Beşiktaş  (Puan kaybı)

Bu sene

1.ci hafta Beşiktaş 4-1 Alanyaspor
2.ci hafta Konyaspor 2-2 Beşiktaş (Puan Kaybı)
3.cü hafta Beşiktaş 3-1 Karabükspor
4.cü hafta Akhisar 0-2 Beşiktaş
5.ci hafta Beşiktaş 2-2 Galatasaray (Puan Kaybı)

Tek fark bu sene 2 beraberlik geçen sene 1 mağlubiyet 1 beraberlik :D

Geçen seneye göre gidersek 10.cu haftaya kadar galibiyetle gidicez 10.cu hafta kasımpaşa ile içerde 3-3 berabere kalmışız :D  :evillol:
Bunu ben de dusundum sabah, sonra bunu okuyunca iyice rahatladim. Zaten puan kayiplari olacakti kotu olan bu isin gs macinda olmasi oldu. 2-0 dan gelip 2-2yi tt arenada yapsaydik bayram havasi vardi simdi. Neyse gecen sezon gibi duzenli gideriz insallah
Onumuzdeki 5 mac kimlerle

Çevrimdışı mylife1903

Abi gerçekten gidene eyvallah demeyi çok isterdim ama adam herşeyi yapıyodu unutamıyorum😄
Derbilerde kayboluyordu o da ama oguzhan kadar kaybolmuyordu

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bunu ben de dusundum sabah, sonra bunu okuyunca iyice rahatladim. Zaten puan kayiplari olacakti kotu olan bu isin gs macinda olmasi oldu. 2-0 dan gelip 2-2yi tt arenada yapsaydik bayram havasi vardi simdi. Neyse gecen sezon gibi duzenli gideriz insallah
Onumuzdeki 5 mac kimlerle
Rizespor (d)- Kayserispor (d)- Antalyaspor- Gençlerbirliği (d)- Trabzonspor @mylife1903 abi

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı OrhanAker

İnler - ozi
Adriano talisca cenk
Aboubakar

Denenmeli bence :bandit:
Arasada şans vermek lazım.
Hücumdan savunmaya geçişte cenk adriano etkili olur , öndeki dörtlünün topsuz koşularını inler uzun oynayarak değerlendirebilir artı geriden gelen oziye cenk ve adriano duvar olabilir ve boş alanlar bulabilir.
Tabi kağıt üstünde :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Rizespor (d)- Kayserispor (d)- Antalyaspor- Gençlerbirliği (d)- Trabzonspor @mylife1903 abi
Masallah masallah, 5x3 yapariz. 17gol atar 4 gol yeriz. Virajlardan ciktik duzluge geldik, gaza basma zamani. 3 deplasman olmasi da iyi olmus.

Çevrimdışı underworld

Etiketler: