Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9151747 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Kanatlar Aras Olcay, orta saha Ozi Atiba olmalı bence. Bu şekilde hem pas oyunu oynarız hem Quaresmanın da aklı başın gelir.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Savaş

Şimdi mevcut kanatlarımızı bir yazalım.

Olcay : Pas oyunu olmayınca kayboluyor, üzerine panik ve beceriksizliğini de ekleyince çekilmez oluyor ve şu sıralar çok formsuz.

Quaresma : Euro 2016 ve şampiyonluktan sonra bitti bu adam. Kendine oynuyor. El freni olmaya başladı.

Kerim : Formsuz Olcay ve Quaresma'dan bile forma alamıyorsa demekki çok yetersiz.

Aras : Umutluyum bundan fakat sakatlıktan sonra ne durumda bilmiyoruz. Formayı alabilirse kendini gösterecek ama ne zaman?

Mevcut 4 kanatımız var gerçekten kanat olan, fakat 4'ü de formsuz. Napmak lazım? Adriano - Ömer - Cenk 3'lüsünden ikisini kullanmak lazım.

Görünürde Aboubacar hava topu alabilen bir adam değil gibi görünüyor. Bu sebeple kanatların orta yapmasına çok gerek yok. Bu sebeple araya kaçabilen, savunma arkasına sarkabilen, forveti çiftleyebilen adam gerekiyor. Çok orta gerekirse Caner ve Gökhan hallediyor zaten bunu.

Ben bu sebeple şunun denenmesi taraftarıyım;

Ömer       Talisca      Cenk

Aboubacar

Ömer - Aboubacar - Cenk 3'lüsünü besleyebilecek bir Talisca ve Oğuzhan denenmeli diye düşünüyorum. Tabi Atiba - Oğuzhan ikilisi ile birlikte.

Buna ek olarak Karabük maçında Ömer'in içeri karıştırması ile Cenk golü attı. İkinci gol ise zaten Ömer'den geldi. İçeri girebilen Ömer bu işe bu kadar yarayabiliyorsa içeri girebilen Cenk ve Ömer ile ve forvet Aboubacar sorunu çözebiliriz.

Yoksa Gökhan'ın şişirme topları ve Quaresma'nın çizgi hakemi gibi oynamasıyla bu iş olmayacak.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2016, 14:03:36 Savaş ]

Çevrimdışı mellfred

quaresma'nın kaçırdığı şuttan ziyade daha derinlikli çözümlemelere ihtiyacımız var. her şeyden önce sahamızdaki ilk derbi maçta az kalsın yeniliyorduk direkten döndük billahi
ligin üstünde top oynayan takımın bu basiretsizliğinin muhattabı bence hocadır. hem benfica hem akhisar maçında çift 6'nın pozisyon üretemediğini net görmüştük içeride 40000 kişi önünde aynı ikili gereksizdi. hoca burada kontrolü seçmemeliydi.

oğuzhan tolgay talisca adriano gibi yumuşak ayaklar var elimizde
iki sert oyuncuyla gs orta sahasını kovalayacağımıza top bizde kalsın onlar bizi kovalasın
barca yıllarca busquets xavi iniesta ile oynadı. kimse bu 3'lü yumuşak kalır demedi. çünkü takım halinde basıyorlardı bireysel olarak top çalmak yerine rakibi sıkıştırıp hataya zorlarlardı. kaldı ki top rakibe nadiren verilirdi.
bizim elimizde buna uygun oyuncular var çift 6 yerine çift sekize dönmek zorundayız
kanat açıklarından memnun değilsek 4-3-3' de dönebiliriz
bu yıl iyice saçmaladık. defansımızın kötü olduğu miti iyice paranoyak yaptı hepimizi
kaleci ve bekleri değiştirdik zaten ama yetinmeyip çift 6'ya döndük bu da bizim bütün yaratıcılığımızı öldürüyor
takımı savunmacılarla doldurmak yerine takım halinde savunmayı öğrenmek zorundayız
daha önce de yazmıştım giderek fenerbahçeye evriliyoruz ( pereira'nın fenerinden bahsediyorum )
arkayı tamamen savunmacılardan oluşturup ön tarafa 3 forvet koyarak daha çok gol bulamazsıınız.
 hücum da savunma da takım halinde yapılır

Çevrimdışı mellfred

fabri                                                   bu kadroyla oynayabiliriz. formsuz kanatları da kenarda bekletiriz
gökhan  rhodolfo  tosic  caner                                 
 tolgay    atiba    oğuzhan
 talisca   aboubacar   adriano

Çevrimdışı b.damatoglu

quaresma'nın kaçırdığı şuttan ziyade daha derinlikli çözümlemelere ihtiyacımız var. her şeyden önce sahamızdaki ilk derbi maçta az kalsın yeniliyorduk direkten döndük billahi
ligin üstünde top oynayan takımın bu basiretsizliğinin muhattabı bence hocadır. hem benfica hem akhisar maçında çift 6'nın pozisyon üretemediğini net görmüştük içeride 40000 kişi önünde aynı ikili gereksizdi. hoca burada kontrolü seçmemeliydi.

oğuzhan tolgay talisca adriano gibi yumuşak ayaklar var elimizde
iki sert oyuncuyla gs orta sahasını kovalayacağımıza top bizde kalsın onlar bizi kovalasın
barca yıllarca busquets xavi iniesta ile oynadı. kimse bu 3'lü yumuşak kalır demedi. çünkü takım halinde basıyorlardı bireysel olarak top çalmak yerine rakibi sıkıştırıp hataya zorlarlardı. kaldı ki top rakibe nadiren verilirdi.
bizim elimizde buna uygun oyuncular var çift 6 yerine çift sekize dönmek zorundayız
kanat açıklarından memnun değilsek 4-3-3' de dönebiliriz
bu yıl iyice saçmaladık. defansımızın kötü olduğu miti iyice paranoyak yaptı hepimizi
kaleci ve bekleri değiştirdik zaten ama yetinmeyip çift 6'ya döndük bu da bizim bütün yaratıcılığımızı öldürüyor
takımı savunmacılarla doldurmak yerine takım halinde savunmayı öğrenmek zorundayız
daha önce de yazmıştım giderek fenerbahçeye evriliyoruz ( pereira'nın fenerinden bahsediyorum )
arkayı tamamen savunmacılardan oluşturup ön tarafa 3 forvet koyarak daha çok gol bulamazsıınız.
 hücum da savunma da takım halinde yapılır
Bu tespite katılıyorum. Fenerbahçe Pereirası, dizilim de oyuncu profilleri de aynı... Oyun kurgusu yok, goller bireysel yeteneklerden ya da tesadüflerden geliyor.

Dün attığımız 2 gol de duran top devamında geldi.
Organize atakla tehlike yarattığımızı hatırlamıyorum.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu takım görülüyorki 3-5-2 oynamalı..
Gg ve canerin önündeki kanatlarla olmuyor.. caner orta yapınca onun önündeki ceza alanında çoğalmıyor.. ne oluyor hem caner hemde sol açık birlikte kanatlarda duruyor ceza alanında tek forvet yalnız kalıyor.. yapmamız gereken gg ve canerin daha fazla orta açmalarını sağlamak..
3-5-2 için tek eksiğimiz var oda defansın ortasındaki pasör stoper.. atiba bence o bölgeyi rahat yapabilir.. sağbek oynamış adam rahat stoper oynar hem mehmet topal dan ne eksiği var..

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı onder23

Allah aşkına dünkü şu alev alev midir nedir onu acilen unutsunlar
Hayatımda gördüğüm en kötü tezahürat.
Forza ragazzi den alınmış melodisi.
İkinci olarak sözleri çok uzun bizim daha önce alışık olduğumuz gibi değil.
Bu sözlerin ezberlenmesi kolay değil.

Çevrimdışı b.damatoglu

Galatasarayın Sosçağon saçmalığı vardı. Bizim yönetim de aynı saçmalığı denemiş oldu.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı wbishop82

Bence camia olarak panik yapmadan ancak gerçekçi bir bakış açısıyla şapkamızı önümüze koyup hataları ve doğruları sezonun başındayken ortaya koymamız gerekiyor ki çok daha iyi olalım.Ölmüş e çare yok.Gomez ve Sosa nın kaybı takımı ve oyun formatımızı çok etkiledi.Yeni gelen Abubakar ve Talisca iyi oyuncular kesinlikle.İkinci yarıda ki baskımız onların etkisiyle de oluştu.Bu da kaliteli olduklarına işarettir.Ancak geçen yılla kıyaslarsak beni korkutan asıl problem yeni gelenlerin huzurluk yaratma potansiyelleri varken hiç beklemediğim şekilde şampiyon takım oyuncularındaki bırakmışlık hissi.Oğuzhan,Olcay,Cenk ve Quaresma hepsimi kötü olur ? tamam oyun formatı vs vs.Ancak özellikle Oğuzhan ve Olcay ruh gibiler.Oğuzhan 10 numara oynayamıyor eyvallah ama onunkisi kötü oynamakta değil.Bildiğin mücadele etmedi.Olcay zaten hırsıyla presiyle forma alan oyuncu.O da koşmayacaksa alt lig oyuncusuna evriliyor.Gökhan Gönül ilk yarı kötüydü diyoruz ama tekrar bakın.Hoca gönül ün önünde başlattı Olcay ı,q7 yerine.Neden ? destek olsun diye.Valla ben Gönül ü hep 2 ye 1 kalırken gördüm.Q7 den beter koştu.Eğriye eğri şimdi.Takımda kanat özellikli Aras hariç oyuncu yok açıkcası ( q7 bitik olduğu için saymıyorum bile ) Ne Kerim,Ne Olcay la olacak iş değil bu.O zaman yapacak tek şey kalıyor.Zaten beklerin ileri geri yapabiliyorken 2 kenar forvet özellikli oyuncular olmalı.Cenk,Ömer,Abubakar ve Talisca.Hepsi de kanat forvet oynar.Ya da 4-4-2 diamond a dönülmeli.Tabi kolay değil bir anda bunu yapmak ancak bu şekilde oyunla da sonunu götüremeyiz.Şenol Hocaya ise çok kızgınım.Beni hayal kırıklığına uğrattı.Belli ki hala aklı transfer döneminde.İlk yarı çıkardığı kadroyu maç sonu savunması da akıl almaz bir tutumdu.Benim bildiğim Hoca hata yaptım diyebilecek karakterde bir insan.Ama ben doğruyu yaptım dedi.O zaman geçmiş olsun.Biz daha çok kafayı yeriz bu doğrularla.Şu gs gerçekten kötü takım.Ufak bir baskıyla bile dağıttık.Bu adamları kendi elimizle yarışta tuttuk.Gerçekten hocanın bu maçta rakibi ezmesini beklerdim.Neyinden çekinirsin.kabullenemiyorum
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2016, 14:49:52 wbishop82 ]

Çevrimdışı Orhan

Tribünler iyiydi. Zor günde yanlız bırakanlara hiç gerek yok
Sonuna kadar katiliyorum.Parasini odedikten sonra bagirip bagirmamak kisiye kalmis.Şu dusuncelerden ne zaman kurulcaz cok merak ediyorum.

Çevrimdışı İhsan

20 Liralık indirim için sağol başkan.

Kiev maçı Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 395TL
Kategori 2 : 365TL
Kategori 3 : 325TL
Kategori 4 : 300TL
Kategori 5 : 260TL
Kategori 6 : 220TL
Kategori 7 : 140TL
Kategori 8 : 130TL
VIP : 800TL
1903 A-E BLOK : 800TL (Yemekli)
1903 B - D BLOK : 850TL (Yemekli)
1903 C BLOK : 900TL (Yemekli)

Kağıt bilet satışı yok.

Fiyatlar biraz düşük değil mi?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan

Fbnin beklerini alinca boyle olduk
Abi Turgay Demir yaz kampindan beri soyluyordu oyun sistemi uzun toplara donecek diye. Sanirim lig bitiminden beri hocanin kafasinda boyle bir sistem vardi.

Çevrimdışı Çağatay

Sunu karijmaya gostersinler de bir dahaki derbide denesin bazilarini

Bir dahaki derbide yedek başlayıp son 5 dk oyuna girip skor 3-0 lehimize iken deneyebilir tabi neden olmasın

Çevrimdışı Çağatay

Başkan ne yapmaya çalışıyor acaba
bilet fiyatları bu kadar düşük olur mu ya ??

Çevrimdışı Bishamon

Bayağı düşük keşke iki katı yapsalardı.

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı Çağatay

acaba bu benfica ve gs maçları ardından hoca kiev maçına nasıl bir 11 çıkartacak
tahminim
ilerde abou
arkasında talisca
ile bir deneme yapacaktır bu sefer

Çevrimdışı atalay

Takım özellikle 2.bölgenin son metreleri ve 3.bölgeye doğru oynarken oyuncular arasındaki mesafe uzun kalıyor. Kaldı ki oyunun boyu da epey uzun. Geçen sezon sahayı daha çok dikine kullanırken bu sezon enine doğru kullanıyoruz. Ön bölgedeki oyuncu profilleri ve performanslarındaki yetersizlikler ilaveten yeni gelen isimlerin oyun alışkanlıkları pas metrajı yüksek bir takımı zorunlu kılıyor.

Yineleyeyim: Töre, Sosa, Gomez'in gidişinden ve değişen beklerden sonra eklenen isimlere aynı rolü vererek benzer sonuçları göremeyeceğiz. Zira oyun yapıları birbirinden farklı isimler. O yüzden doğru oyunu bulanana kadar kaybetmemek gerekiyordu, kaybetmesek de puanlar bıraktık.

Çevrimdışı brkntcnr

Tribün falan yeni stadla yalan oldu gibi. Geçmişler olsun. Bilet fiyatları böyle gittikçe yakında tezahürat yapan ıslık çalan ayağa kalkan ayıplanacak sanki.
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2016, 15:14:07 brkntcnr ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brkntcnr

Yalnız ben bir şeye çok takıldım. 2-2 olmuşken rakibin çökmüşken yüklenip üçü bulacağın dakikalarda Cenk' i çıkartıp Adriano' yu sokmak neden?

Çevrimdışı atalay

Dünkü maçta yenilen ikinci golden sonra Atiba'nın "ayağa oynayalım, top yapalım" minvalinde bir çıkışı var. Bu teknik adamın planı dışında bir oyunun göstergesi olabilir. Fakat teknik adamın verdiği 'oyun özgürlüğü' sonrası bunun dışında bir planın oluşması mümkün değil.

Çevrimdışı Çağatay

Takım özellikle 2.bölgenin son metreleri ve 3.bölgeye doğru oynarken oyuncular arasındaki mesafe uzun kalıyor. Kaldı ki oyunun boyu da epey uzun. Geçen sezon sahayı daha çok dikine kullanırken bu sezon enine doğru kullanıyoruz. Ön bölgedeki oyuncu profilleri ve performanslarındaki yetersizlikler ilaveten yeni gelen isimlerin oyun alışkanlıkları pas metrajı yüksek bir takımı zorunlu kılıyor.

Yineleyeyim: Töre, Sosa, Gomez'in gidişinden ve değişen beklerden sonra eklenen isimlere aynı rolü vererek benzer sonuçları göremeyeceğiz. Zira oyun yapıları birbirinden farklı isimler. O yüzden doğru oyunu bulanana kadar kaybetmemek gerekiyordu, kaybetmesek de puanlar bıraktık.

Geçen sezon birbirlerine daha yakın oynayan ve kısa paslar, üçgenler, verkaçlar yapan bir grup vardı
Bu sezon daha direkt pas oynayan dediğin gibi boyu uzun bir takım var.
Haliyle o eski sisteme bu yeni dişliler oturmadı
Hoca hala deneme yanılma ile gidiyor.
Büyük ihtimal 4-5 hafta içinde sistem oturacaktır
ama hangi adamlarla hangi sistem orasını bilemiyorum
Hala inler-atiba ile orta ikili dewam mı edecek
yoksa birisinin yerine ozi mi geçecek
yada atiba-tolgay önlerinde talisca nasıl olur mesela ?
yada kanatlar bu kadar formsuz iken
ki dediğin gibi sistem oyuncuları değişince o eski kanat aktivitesi de kalmadı
geçen sene bekler yokken kanatlar daha verimli olurken
bu sene bekler kanatta daha aktif roldeler q7 ve olcay yokları oynuyor

ne dersin, elinde bu un süt şeker varken nasıl bir helva yapılır ?

Etiketler: