Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9150468 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Aynen öyle simarık,egoist adam son pozisyonda pas atsa kazanmıştık, görmen lazım bu takımı bozan adamın Q7 olduğunu bu böyle devam etmez...

Dakika 90 kusur, 33 yasinda adam 60-70m depar atmis orada artik pas vermedi diye kizilmaz, onu de kapaliydi 4-5 sefer seyrettim o yorgunlukta topa bassa buyuk ihtimal kayip duserdi sut tercihi yapti. Mesela gomez olsa orada ya daha iyi pozsiyon alir, musait olurdu ve topu isterdi ya da defans oyuncularini bozar sut icin daha iyi bir aci kazandirirdi. Cok ustunde durulmamasi lazim o pozisyonun, cimbizla pozisyon secilmez.

Mesela ben once yorumlari okuyup sonra maci seyrettim, dedim bu karijma gene essekleri rahatsiz etmis, kopekleri ziplatmis az bakayim suna, dedim. Normal oynamis cocuk 40. Dakikada bir varyete pas yapmaya calismks, bir iki sut kullanmis baya bi orta yapmis normal karijma performansi, hoca kendisini boyle kullaniyor burasi dingonun ahiri degil oyle kafasina gore ronaldo bile oynayamaz senol gunesin takiminda.
Karijmaya gelene kadar daha skandal performanslar vardi macta. Olcay, cenk, oguzhan ve gg.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Yazılanlara bir kaç sayfa göz attım konuşuldu mu bilmiyorum ama uzun top oynamak ne zaman Beşiktaşın oyun planı oldu. Biz ne ara uzun top takımı olduk ya ? O kısa paslaşmalar üçgenler nerede o Beşiktaşı özledik bile.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi murat

Fabri olayinda anlamadigim yumrukladigi top hababam sinifinin ciriti gibi gidiyor gecen hafta direkten dondu bu hafta ustten kornere gitti, fizik kurallarina ters, gelecek hafta kaleye girer o top.
gelecek hafta penaltı bölgesine sonraki hafta ceza sahası dışına gönderir :D tabi kalede kesintiye uğramazsa.

Çevrimdışı mylife1903

Yazılanlara bir kaç sayfa göz attım konuşuldu mu bilmiyorum ama uzun top oynamak ne zaman Beşiktaşın oyun planı oldu. Biz ne ara uzun top takımı olduk ya ? O kısa paslaşmalar üçgenler nerede o Beşiktaşı özledik bile.
Fbnin beklerini alinca boyle olduk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dakika 90 kusur, 33 yasinda adam 60-70m depar atmis orada artik pas vermedi diye kizilmaz, onu de kapaliydi 4-5 sefer seyrettim o yorgunlukta topa bassa buyuk ihtimal kayip duserdi sut tercihi yapti. Mesela gomez olsa orada ya daha iyi pozsiyon alir, musait olurdu ve topu isterdi ya da defans oyuncularini bozar sut icin daha iyi bir aci kazandirirdi. Cok ustunde durulmamasi lazim o pozisyonun, cimbizla pozisyon secilmez.

Mesela ben once yorumlari okuyup sonra maci seyrettim, dedim bu karijma gene essekleri rahatsiz etmis, kopekleri ziplatmis az bakayim suna, dedim. Normal oynamis cocuk 40. Dakikada bir varyete pas yapmaya calismks, bir iki sut kullanmis baya bi orta yapmis normal karijma performansi, hoca kendisini boyle kullaniyor burasi dingonun ahiri degil oyle kafasina gore ronaldo bile oynayamaz senol gunesin takiminda.
Karijmaya gelene kadar daha skandal performanslar vardi macta. Olcay, cenk, oguzhan ve gg.
60 70 metre mi yapma abi 33 değil 23 olsa ne fark ederdi bu adam bencil olcay, Oğuzhan çok kötüydü cenk gene golünü attı gg fizik olarak yetersiz abi...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oyun planımızda geçen seneki Oğuzhan olmadı şuana kadar. Bek-Kanat-OrtaSaha üçgenlerine geri dönmemiz lazım.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

İnler iyi hoş ama yedeğe geçmeli Oğuzhan 8'e geçmeli...

Çevrimdışı mylife1903

gelecek hafta penaltı bölgesine sonraki hafta ceza sahası dışına gönderir :D tabi kalede kesintiye uğramazsa.
Insalla oyle olur @MURAT abi. Once direk sonra korner ceza alani disi, tac, orta saha gibi evrilebilir ayni zamanda o top santra bolgesine kaleye girip aktarmali olarak da gidebilir.
Normal kaleci bu fabri bence oyle aman aman bir fazlasi yok tolgadan, ayaklari iyi ama boyu kisa, ikisinin de artilari ve eksileri var ama tolganin yuzu eskidi, mesela ilk golu tolga yeseydi elestirilirdi ayrica tolga ikinci golu yemeyebilirdi @atalay bir baksin once ama bence fabri bruma pozisyonunda erken yatti

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oyun planımızda geçen seneki Oğuzhan olmadı şuana kadar. Bek-Kanat-OrtaSaha üçgenlerine geri dönmemiz lazım.
Oyun planımızın olmadığını düşünüyorum Atiba Oğuzhan talisca  orta sahasına dönmeliyiz...

Çevrimdışı Gokhan-

Aboubakar'ın tekniği zayıf diyenler ciddi mi söylüyor bunu :)

Gomez dediğiniz adam iki kere üst üste zor top sektiriyordu, doğru dürüst top stop edemiyordu evet son vuruşlarda, doğru koşularda kusursuzdu ama tekniği yoktu.

Aboubakar teknik olma konusunda ondan daha iyi bunu tartışmam bile, ama Gomez geri gelse zil takar oynarım o derece golcüydü adam.
Ayrıca hemen gömmeye gerek yok, ilk yarı sonuna kadar şans bulması Lazım Abou'nun ondan sonra değerlendirebiliriz.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Abi biz onları bindirme yapsınlar orta açsınlar asiste gole katkısı olsunlar diye almadık mı ? Forvetler isyan eder bu hale. Top indir indir nereye kadar ? Maç boyu güreşecek mi adamlar :) Oğuzhanla oturup konuşması lazım Şenol hocanın özel hayatında ne yaşıyor ne yapıyorsa vazgeçmesi lazım Bilic zamanında ki yeter artık dediğimiz Oğuzhana döndü yine.Bize orta saha üçgenleri , hızlı kanat değiştirmeler araya toplar lazım eski Beşiktaşı istiyoruz   :steamed:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Insalla oyle olur @MURAT abi. Once direk sonra korner ceza alani disi, tac, orta saha gibi evrilebilir ayni zamanda o top santra bolgesine kaleye girip aktarmali olarak da gidebilir.
Normal kaleci bu fabri bence oyle aman aman bir fazlasi yok tolgadan, ayaklari iyi ama boyu kisa, ikisinin de artilari ve eksileri var ama tolganin yuzu eskidi, mesela ilk golu tolga yeseydi elestirilirdi ayrica tolga ikinci golu yemeyebilirdi @atalay bir baksin once ama bence fabri bruma pozisyonunda erken yatti
2.ci golde kalecilik hiçbir şey yok fabri tolgadan daha iyi
Kaleci abi bu net

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de bunu yazacaktım. Quatesma'ya her pozisyon için kızılır, o pozisyonda kızılmaz. 95. dakikada o anda sağlıklı karar verebilmek kolay değil.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

60 70 metre mi yapma abi 33 değil 23 olsa ne fark ederdi bu adam bencil olcay, Oğuzhan çok kötüydü cenk gene golünü attı gg fizik olarak yetersiz abi...

Orda vurdu diye kizilmaz @Mehmet Ali C. Sut pozisyonu pas opsiyonundan daha iyiydi. Ustelik diger kanat oyunculari profili son saniyede o pozisyona girecek oyunculardan olusmuyor. Kerim mesela o pozisyona topla dribling yaparak giremez, aras da bu yastaki karijmayi duz kosuda gecemez.
Zaten iyi oynamiyor ama elestirirken de azicik bakmak lazim, kimsenin iyi oynadigi yok takimda.

Çevrimdışı tuncaboylu

Fabri'nin yediği 2. gol, Tolga'nın geçen sene Bursa'dan yediği golle aynı.

Boşa çıkıp ıskaladığı top da, 3-1'lik Osmanlı maçındaki gibi.

Çok süper kaleci değil, ama fena kaleci de değil. 93'te maçı kurtardı.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bu cümle olmamış. Hakaret sınırlarını zorluyor
Ciddiye bile almıyorum o yuzden bu tarz yorumlari :bandit:

Herkesin düşüncesine ve görüşüne saygi duyulmali oend8 fikrine uymuyor diye o kişiyi linc etmen hakaret etmwn ancak senin Acizliğini gösterir :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı caner.eryigit

Kendimce biraz tespitler yapıcam.
1-Tüm takım neden bu kadar gergindi.(kulübede dahil)
2-İlk yarı oyunun bu hale gelmesinin sebebi yediğimiz saçma sapan bir gol ve takımın ondan snr inanılmaz derece de sabırsız ve gergin olması.üstelikte oyuna fena başlamamıştık bence ilk dakikalarda.
3-İlk yarıdaki en büyük yanlışlardan biri ise önde basmaya çalışırken takımın boyunun inanılmaz derecede uzun olması idi.görüntüye baktığında herkes koşuyordu pres yapmaya çalışıyordu ama boş koşu ve preslerdi.Bu baskıyı yapamamızın sebebi ise bana göre Atiba idi.artık önde baskı başlamışsa 1-2-3 oyuncu baskıya başlamışsa arka tarafından birbirini iterek öne çıkması gerekiyor.yaptığımız bütün ön taraf baskılarında Atiba hep stoperlerin 1 yada 2 m önünde gördüm ve top gs savunmasında in rahat bir şekilde orta sahaya yada kenar oyuncularına verildi.Birde Oğuzhan o baskılarda kime basacağını nereye çıkacağında hep ikilemde kaldı.Birde artık Atiba nın 33 yaşında olduğunu da unutmayalım.
4-Yediğimiz 2.gol zaten tam bir fiyasko herkes refakatçi ve tosiçin yanlış pozisyon alması vs vs.
5-peki 2. Yarıda ne değişti bana kalırsa o korner golü olmasa bence yine gol atmamız imkansız gibi birşeydi.O kadar şuursuzca ne yaptığını bilmeyen aceleci bir şekilde hücum ediyoruz ki ben bunu anlamıyorum.tabi gsli oyuncuların oyunu yavaşlatması germesi hakemin buna müsade etmesi bizim gerilmemiz sinirlenmemiz bir neden buna.
5-Gökhan gönül net hazır değil belli oluyor özellikle ilk yarı kötü ikinci yarı toparladı bence.Caner yaptığımız en iyi transferlerden biri diyebilirim.stoperleri hiç söylemiyorum zaten hepimiz hem fikirsiz orada zaten.fabri gollerde hatası yoktu 2-3 kritik hamlesi de var artık kalecisinde netleşmesi Lazım.gökhan inler her maça iyi başlıyor ama fiziki yönden hazır olmadığı için snr oyundan düşüyor.geçen sene az oynaması bunda en büyük etkenlerden.
6-Gelelim ön bölgeye.cenk kardeşim bir oyuncu her ikili mücadele de kendini yerde bulur mu Allah aşkına!kimisi faul olabilir kimisi olmayabilir her mücadelede yerdesin kardeşim.5 gol atmış olabilir ama cenk her zaman bana göre hamle oyuncusu olabilir.Aboubakar da bana göre hazır değil fiziki açıdan ama artık onu da oynatması gerekiyor hocamızın.eldekilerden bir Gomez beklemek komik olur Gomez başka bir şeydi kalmadı ne yazık ki büyük eksiklik.
7-Olcay kötü oynuyor evet.ama Olcay geçen senelerde  bize hep şunu göstermişti çok kötü oynadığı maçlarda bir anda ortaya çıkar ya gol atar yada asist yapardı ama bu sene malesef o da performansından çok uzak.benfica maçından snr basın toplantısından snr Olcay ile ilgili bir yorum yapmıştım 90+3 te gelen gol ve önemli bir beraberlik almışız Olcay ın surat şekli duruşu hiç iyi değildi burada da yazmıştım zaten tanıdığımız güleç Olcay yoktu ben bunu net gördüm!
8-Talisca nın artık 11 başlaması gerekiyor bu artık net.en sevdiğim özelliği ise yeteneklerinden bahsetmiycem aç olması resmen adam aç inanılmaz istiyor çok hoşuma gitti bu.
9-Gelelim quaresma konusuna.laubali olması konusunda ben de herkes gibi düşünüyorum eyvallah.ama yok o böyle yapıyor bütün takımı bozuyor gibi yorumlara katılmıyorum benim şahsi görüşüm.peki attığımız ilk golün ortasını o yaptı.aboubakar a bence iyi bir pastı çıkardığı bir top var.2-2 iken cenk e bence alda at dedi.ve son dakika da gelen fırsat.bizim ikinci yarıda Atiba ile beraber birde talisca nın uzaktan bir şutu var 6 atak organizasyonun 4 ünde direk var bunu da es geçmeyelim.şunuda söylim bencillikleri bazen bunu çok yapması beni de geriyor ama yapacak birşey yok artık onun ayarını verecek kişide hocamızdır.
Benim çok dikkatimi çekti sizin çektiğimi bilmiyorum her yan topta arla direkte 1 yada 2 gs li oyuncu inanılmaz derece de boştu büyük sıkıntı bu bir değil her pozisyonda gördüm bunu.
Toplamam gerekirse çok kısa süre bir arada olmuş en fazla 25 gün beraber idman yapan bir oyuncu topluluğumuz var zamana ihtiyacımız var zaten taşlar istemeden de olsa kendi kendine yerine oturacak.birde şöyle birşey diyeceğim herkes Aras fln yazmış bayagı bir gördüm.hiç şöyle düşündük mü peki haftanın 5 günü antrenmanlarda bu oyuncu hazır mı oynayabilir mi biz bunu görmüyoruz ve bilmiyoruz bu konuda da hocaya güvenmek zorundayız lütfen.oğuzhanımız toparlayacak daha.anlık sinirleniyoruz kızıyoruz ama her oyuncumuz bizim göz bebeğimiz kıymetlimiz.
Derbiden öncede yazmıştım dünde bariz şekilde görüldü gs 60-65 dakikalık bir takım ondan snr resmen şalteri indiriyorlar unutmayın bu takım haftada bir maç yapıyor!
Kendimce birşeyler karaladım herkese saygılar sevgiler hayırlı pazarlar...

Çevrimdışı ismail

İnler ozi olmazmı önlerinde talisca Q7 ömer ebubakar

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 25 Eylül 2016, 12:51:12 ismail ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O değil de 3 gün sonra yine sarı kafayı sahada görücez :bawling:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

O değil de 3 gün sonra yine sarı kafayı sahada görücez :bawling:

Adriano'yu sol bek veya sol açık olarak kullanmayacaksa Şenol hoca Beck yerine Adriano'yu oraya çeksin. Sırıtacağını sanmıyorum.

Çevrimiçi murat

fabri daha çevik bir kaleci tolgaya göre ve tolga pozisyonları geç seziyor, çıkıp çıkmamakta tereddüt ediyor.kaleci gol yer hatta hatalıda goller yer ama absürt goller yememeli.geçen seneki akhisar,sporting golleri gibi goller yiyorsan ve her maçta bunlar gibi pozisyon veriyorsan,ceza sahası dışında elinle müdahale ediyorsan ve dışarıda olduğunun farkında değilsen yada farkında olupta kendini mecbur duruma düşürüyorsan, bazı özelliklerin çok kötüyse senden çok çok iyi olmayan ve hatta vasat ama çok defosunu belli etmeyen birine kaleyi kaptırırsın çünkü kale güven işidir.hem seyirciye hemde takım arkadaşlarına güven vermelisin.vasat olarak bahsettiğim bir genelleme tabi fabri tolganın yanında oliver kahn gibi kalıyor.önleyici kalecilik kısmında gayet başarılı.pzisyonları iyi süzüyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı b.damatoglu

Aboubakar bu sene idare eder. Fakat o paralara bizim başkanı iyi kazıklamışlar. Hele bir de 10m EUR'ya alma taahhüdü imzaladıysak tam kazığın büyüğü...

Bugünkü kaliteli futbolculardan oluşan ama ne oynadığı belli olmayan takım yönetimin eseri.

Geç transfer geç takım oyunu demek. Bizim oyunumuz devre arasına anca oturur.

Dün kazanmamız gerekiyordu kazanamadık. Quaresmanın Marcelonun Cenk'in beraberliğe sevinir açıklamalarını da anlayamadım. Üzülmeleri kızmaları ve kendilerini sorgulamaları gerekiyordu.

Olcayın Cenkin sürekli itiraz ve kendilerini yere atma halleri ise yetersizliklerinden kaynaklanıyor.

Hırslılar ama yapamıyorlar, beceremiyorlar.

Caner de hırslı ve sinirleniyor öfkeleniyor. Koşu mesafelerinde görebilirsiniz hırsını. Yapabilen futbolcunun hırsı da böyle sonuçlanıyor.

Bu sene şampiyonluğun o kadar kolay olmadığını düşünüyorum. Bunun sebebi de GS' a 2dir gaz veriyor olmamız. 2-3 futbolcu dışında kadroları kötü, hocaları alt seviye, taraftarı öfkeli.

2.dir ittiriyoruz. Hayırlısı olsun bakalım...

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartal190321

oguzhanda ciddi form düşüklügü var, yanlış pozisyonda oynatılmasıyla alakalı değil bence, iyi futbolcuysan yanlış mevkide oynatılmış olsan bile , caba gösterirsin, şut çekersin, çalım denersin, geriye gelip top çıkarırsın, bunları yapmadıgı gibi sahada kayboldu , ilk 45 dakikada kaç tane olumlu hareket yaptı. şımarıklık seziyorum ,egoları tavan yapmış, yönetimin, hocanın gerekli uyarıları yapması lazım,yoksa yazık olur bu çocuga.
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Savaş

Şimdi mevcut kanatlarımızı bir yazalım.

Olcay : Pas oyunu olmayınca kayboluyor, üzerine panik ve beceriksizliğini de ekleyince çekilmez oluyor ve şu sıralar çok formsuz.

Quaresma : Euro 2016 ve şampiyonluktan sonra bitti bu adam. Kendine oynuyor. El freni olmaya başladı.

Kerim : Formsuz Olcay ve Quaresma'dan bile forma alamıyorsa demekki çok yetersiz.

Aras : Umutluyum bundan fakat sakatlıktan sonra ne durumda bilmiyoruz. Formayı alabilirse kendini gösterecek ama ne zaman?

Mevcut 4 kanatımız var gerçekten kanat olan, fakat 4'ü de formsuz. Napmak lazım? Adriano - Ömer - Cenk 3'lüsünden ikisini kullanmak lazım.

Görünürde Aboubacar hava topu alabilen bir adam değil gibi görünüyor. Bu sebeple kanatların orta yapmasına çok gerek yok. Bu sebeple araya kaçabilen, savunma arkasına sarkabilen, forveti çiftleyebilen adam gerekiyor. Çok orta gerekirse Caner ve Gökhan hallediyor zaten bunu.

Ben bu sebeple şunun denenmesi taraftarıyım;

Ömer       Talisca      Cenk

Aboubacar

Ömer - Aboubacar - Cenk 3'lüsünü besleyebilecek bir Talisca ve Oğuzhan denenmeli diye düşünüyorum. Tabi Atiba - Oğuzhan ikilisi ile birlikte.

Etiketler: