Maçımız ertelenmedi.Federasyonda fikstürü düzenleyen eleman Gsli çıktı.Gs'li eyyamcı Ali Palabıyık maça atandı.Bunlar yetmezmiş gibi valinin geçen hafta net bir şekilde yasak kalkmayacak demesine rağmen deplasman yasağı kaldırılması birden gündeme girdi ve 3 gün sonra,yani derbiden 2 gün önce yasak kaldırıldı.Kimse bana bunların normal olduğunu söylemesin
Maçımızın ertelenememesi yeni bir olay değil ne zaman avrupada oynasak ne zaman başvuru yapsak hiç ertelenmez daha önceden alışkınız
Fikstürü düzenlemek sadece bir kişiden ibaret değil bir çok kişiden geçiyor en son o eleman imzalıyor.(Ayrıca eleman Beşiktaş'lı imiş inönüde kartal yapmış fotosu var)
Ali palabıyık gs'li değil fenerlidir geçen sene ttarenada gs'nin aleyhine penaltı çalmıştı yanlış hatırlamıyorsam

(Ben hakemi tarafsız olarak görüyorum inşallah beni yanıltmaz ayrıca hakem'i yendiğimiz bir çok maç olmuştu hakem eyyam yapmaya kalkarsa onuda yeneriz)
Taraftar yasağı yine gs-bjk arasında oynanan en son maçta gelmişti ve yine bizim maçımız ile aktif hale gelicek

Taraftar yasağı olayı geçen seneden beri gündemde olan birşey.3 gün önce gündeme giren bir olay değil ayrıca bizim Başkanın istemesi ön ayak olması konuşulanlar filan hep kalkacağına işaretti 2 günde olan birşey değil yani

Normal olup olmadığı hangi pencereden baktığına bağlı sen negatif yönden bakıyorsun ve burda ki bir çok kişiyide etkiliyorsun
gs seyircisinin olması demek bizim seyircinin sürekli susmayacağı anlamına geliyor

Son karabük maçında seyirci uyumuştu biraz mesala sürekli şimdi tetik halinde olucak