Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9158167 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı can1903

Bir sürpriz de Şenol Hocadan. Kalede Fabricio var  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı OrhanAker

Derbinin sifresini acikliyorum :D
Taliscaya istedigi paslari Inlermi, Ozimi atabilir.
Benfica macinda verilmeyen penalti poziayonunda Inler atmisti o pasi, Akhisar macindada yine Inler atti. Ozi bunu daha iyi yapabilirmi.
Ne yalan söyleyim İnler iki maçta baya göz doldurdu.Ben olsam :D inler ozi ikilisi üzerinde dururdum.
Arasıda bir görebilseydik :bandit:

Çevrimdışı Anıl1903

Çarşı grubu yaklaşık 3000 büyük boy bayrak ile görsel bir şov hazırladı, Ayrıca Anadolu Ateşi grubu ve bir kaç özel süpriz de taraftarlarımızı bekliyor.

#DerbiyeDoğru #BJKvsGS
Bu kadar hazırlık yapılıyor şovlar falan kazasız belasız maçı da alalım tam olsun :bandit:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ali Ece: "Mario Gomez'in Türkiye temsilcisi beni aradı. Gomez Wolfsburg'da hiç mutlu değil dedi."

Ozaman Bu Şarkıyı Gomeze armagan ediyoruz , Ziraa CUK oturuyor bu şarkı :bandit: :bandit:

[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2016, 22:37:24 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Egos

mesela süper kupa finalinde cinconluların yaptığı tiribün terörüne en büyük tepkiyi muslera koydu adam bileğini kıracaktı neredeyse. sonuç = 1 maç seyircisiz! pekii tam tersini düşünelim bizim tiribünler aynı barbarlığı yapsa sizce 1 maçla yırtabilirmiydik???

tarafsız saha maçıydı, bizimkiler de yapsa cezanın daha büyük olacağını sanmıyorum. yalnız aynı olayları beşiktaş taraftarı gerçekleştirse ve 1 maç ceza verilse federasyonun beşiktaşlılığı, geçen sene bu sayede şampiyon olduğumuz, hakem üzerine oyun oynadığımız gibi bir sürü yalan tüm sezon boyunca dillendirilirdi.

her zaman tetikte olmamız gerektiği konusunda hakkın var, zaten başkanın son dönem açıklamaları da seninkilere paralel bir düşüncesi olduğu yönünde. aleyhimize yapılan onlarca hata görmezden gelinirken, lehimize verilecek haksız en ufak karar maçın sonucuna etki etmese de uzun süre hatırlatılacak.

benim anlamadığım "cincon" kullanımı, kim çıkardı bunu? hakikaten emin misiniz böyle bir şeyi ilk akıl eden kişinin beşiktaşlı olduğuna? ben sanmıyorum. necmi ağabey de kullanıyor galiba, o mutlaka kaynağını biliyordur.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bir sürpriz de Şenol Hocadan. Kalede Fabricio var  :eyes

hadi bi süprizde benden aras olabilir ilk 11 de :D Şenol hoca aras'ı bugün denemiş :)

bugünkü taktik idmanında
Fabri-gg-marcelo-tosic-adriano-atiba-ozzie-caner-talisca-aras-aboubakar bu 11 denenmiş

Çevrimdışı sertann

İçimde kötü hisler var.Hafta boyunca işler istediğimiz gibi gitmedi hafta sonu da bir hakemin kurbanı olmayız umarım.

İçimde kötü hisler var.Hafta boyunca işler istediğimiz gibi gitmedi hafta sonu da bir hakemin kurbanı olmayız umarım.

noldu hafta boyunca :) Hangi işimiz istediğimiz gibi gitmedi mesala ? :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hadi bi süprizde benden aras olabilir ilk 11 de :D Şenol hoca aras'ı bugün denemiş :)

bugünkü taktik idmanında
Fabri-gg-marcelo-tosic-adriano-atiba-ozzie-caner-talisca-aras-aboubakar bu 11 denenmiş
Bu 11 olmazzzzzzzzz

FABRI

GG.         MARCELO.     TOSIC.    CANER

ATIBA.    OZZIE

QUARESMA.         TALISCA.       OLCAY

ABOUBAKAR
:bandit: :bandit:

Bu 11 olmazzzzzzzzz

şenol hoca oynatmış kesin çıkıcak diye birşey yok zaten kanki :D

FABRI

GG.         MARCELO.     TOSIC.    CANER

ATIBA.    OZZIE

QUARESMA.         TALISCA.       OLCAY

ABOUBAKAR
:bandit: :bandit:

Olcay yerine adriano oynasın quaresma yerine olcay :)

Olcay yerine adriano oynasın quaresma yerine olcay :)
Quaresma iceride kesilmez hele derbiyse hic kesilmez :bandit:

Deplasman maçları icinse okey  :ok:

Adam İçeride ekstra performansla oynuyor çünkü..

alanya maçında karabük maçın yoktu ?

Deplasmana zaten girmiyorum benfica maçını yakıyordu akhisar maçında yine yoktu ?

Bende quaresma'yı çok seviyorum yunus kabul edelim bu sene geçen seneden farklı hep kendine oynuyor.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2016, 23:26:10 cursedofdragon ]

Çevrimdışı sertann

noldu hafta boyunca :) Hangi işimiz istediğimiz gibi gitmedi mesala ? :)
Maçımız ertelenmedi.Federasyonda fikstürü düzenleyen eleman Gsli çıktı.Gs'li eyyamcı Ali Palabıyık maça atandı.Bunlar yetmezmiş gibi valinin geçen hafta net bir şekilde yasak kalkmayacak demesine rağmen deplasman yasağı kaldırılması birden gündeme girdi ve 3 gün sonra,yani derbiden 2 gün önce yasak kaldırıldı.Kimse bana bunların normal olduğunu söylemesin

Çevrimdışı Orhan_

Quaresma'nın derbi performanslarını bir araştırın derim. Bulacağınız şey neredeyse "hiçbir şey". Oynarsa yarın inşallah yararlı işler yapar. Yoksa çekilecek çile değil vallahi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen ekstra çalıma giriyor, daha fazla  top tutuyor ve tribünler Quaresma Quaresma oley oley oley diye bağırıyor....

Çevrimdışı Orhan_

Maçımız ertelenmedi.Federasyonda fikstürü düzenleyen eleman Gsli çıktı.Gs'li eyyamcı Ali Palabıyık maça atandı.Bunlar yetmezmiş gibi valinin geçen hafta net bir şekilde yasak kalkmayacak demesine rağmen deplasman yasağı kaldırılması birden gündeme girdi ve 3 gün sonra,yani derbiden 2 gün önce yasak kaldırıldı.Kimse bana bunların normal olduğunu söylemesin

Bahsettiğin her şeyin üstesinden gelebilecek güce sahibiz. Boşuna endişelenme.

Çevrimdışı kartalBaz

Dunden beridir foruma baglanamiyorum. Forum cöktü sandim ama herkes takiliyor birbirine poskevitler ikram ediliyor. Ukrayna ya gidiliyor, kendi aralarında şakalaşılıyor. Neyse konuya seyirci yasagi ile girmek istiyorum. Bu iste bir is var bence. Fikret ormanin ne kadar akilli ve zeki oldugunu yillardir izliyoruz. Yabanci yasagi kalktiginda buyuk tepki vermistim. Hatta @necmi abi beni guzel bir sopalamisti. Simdi goruyorumda kalkti ama fener hala skirtelmidir nedir 6 milyon veriyor, bizim yaptigimiz transferler ortada. Yabanci siniri varken ki durumdan cok daha iyi arayi actik kadro bakimindan. Yakinda anlariz ama bu iste bir is var. fikret orman 3 dakikada bir bu konuyu gundeme getiriyor birsey planliyor ama nedir cozemedim. Insallah plani tutar ve farki daha cok acariz.

Maçımızın ertelenememesi yeni bir olay değil ne zaman avrupada oynasak ne zaman başvuru yapsak hiç ertelenmez daha önceden alışkınız :)

Fikstürü düzenlemek sadece bir kişiden ibaret değil bir çok kişiden geçiyor en son o eleman imzalıyor.(Ayrıca eleman Beşiktaş'lı imiş inönüde kartal yapmış fotosu var) :)

Ali palabıyık gs'li değil fenerlidir geçen sene ttarenada gs'nin aleyhine penaltı çalmıştı yanlış hatırlamıyorsam :)  (Ben hakemi tarafsız olarak görüyorum inşallah beni yanıltmaz ayrıca hakem'i yendiğimiz bir çok maç olmuştu hakem eyyam yapmaya kalkarsa onuda yeneriz) :)

Taraftar yasağı yine gs-bjk arasında oynanan en son maçta gelmişti ve yine bizim maçımız ile aktif hale gelicek :) Taraftar yasağı olayı geçen seneden beri gündemde olan birşey.3 gün önce gündeme giren bir olay değil ayrıca bizim Başkanın istemesi ön ayak olması konuşulanlar filan hep kalkacağına işaretti 2 günde olan birşey değil yani :)

Normal olup olmadığı hangi pencereden baktığına bağlı sen negatif yönden bakıyorsun ve burda ki bir çok kişiyide etkiliyorsun :)

gs seyircisinin olması demek bizim seyircinin sürekli susmayacağı anlamına geliyor :) Son karabük maçında seyirci uyumuştu biraz mesala sürekli şimdi tetik halinde olucak :)
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2016, 23:53:18 cursedofdragon ]

Çevrimdışı Berat

Dunden beridir foruma baglanamiyorum. Forum cöktü sandim ama herkes takiliyor birbirine poskevitler ikram ediliyor. Ukrayna ya gidiliyor, kendi aralarında şakalaşılıyor. Neyse konuya seyirci yasagi ile girmek istiyorum. Bu iste bir is var bence. Fikret ormanin ne kadar akilli ve zeki oldugunu yillardir izliyoruz. Yabanci yasagi kalktiginda buyuk tepki vermistim. Hatta @Necmi abi beni guzel bir sopalamisti. Simdi goruyorumda kalkti ama fener hala skirtelmidir nedir 6 milyon veriyor, bizim yaptigimiz transferler ortada. Yabanci siniri varken ki durumdan cok daha iyi arayi actik kadro bakimindan. Yakinda anlariz ama bu iste bir is var. fikret orman 3 dakikada bir bu konuyu gundeme getiriyor birsey planliyor ama nedir cozemedim. Insallah plani tutar ve farki daha cok acariz.

Bayazit abi hoşgeldin, son saatlerde rahatça giriyoruz foruma. Sende de düzelme var mı?

Çevrimdışı Savaş

Yapmayın allah aşkına şu haliyle Quaresma'yı nasıl 11 yazabiliyorsunuz? Adam bildiğin vasat oynuyor.

Nasıl ki vasat olan herhangi bir adam kulübeye çekiliyorsa Quaresma da çekilmeli.

2 mactir dökülüyor resmen. Derbi maçında takıma faydalı olabileceğini söyleyen adam hayal görüyordur. Yine kendi egosuna oynayacak. Tam Quaresma'nın egosunu tatmin edebileceği bir maç bu da. Aynı Benfica maçı gibi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

bugünkü taktik idmanında

Aras direkt derbi 11'inde olmaz da, Rize'de ilk 11 başlarsa çok sevinirim.

Çevrimiçi Necmi

tarafsız saha maçıydı, bizimkiler de yapsa cezanın daha büyük olacağını sanmıyorum. yalnız aynı olayları beşiktaş taraftarı gerçekleştirse ve 1 maç ceza verilse federasyonun beşiktaşlılığı, geçen sene bu sayede şampiyon olduğumuz, hakem üzerine oyun oynadığımız gibi bir sürü yalan tüm sezon boyunca dillendirilirdi.

her zaman tetikte olmamız gerektiği konusunda hakkın var, zaten başkanın son dönem açıklamaları da seninkilere paralel bir düşüncesi olduğu yönünde. aleyhimize yapılan onlarca hata görmezden gelinirken, lehimize verilecek haksız en ufak karar maçın sonucuna etki etmese de uzun süre hatırlatılacak.

benim anlamadığım "cincon" kullanımı, kim çıkardı bunu? hakikaten emin misiniz böyle bir şeyi ilk akıl eden kişinin beşiktaşlı olduğuna? ben sanmıyorum. necmi ağabey de kullanıyor galiba, o mutlaka kaynağını biliyordur.
ben kullanmam @Egos  cimbom la alay etmek için çıkarılmış geçmiştede kullanılan bir kelime
eskiden böyle dalga geçmek için kibar kelimeler kullanılırdı.
zaten cim bom kelimeside zaten taraftarı olmaya renklinin küçük çocukların aklında kalmak ilgisini
çekmek için bulunmuş bir kelime yanlış hatırlamıyorsam 70 lerin başıydı. bunu bulup birde tanıtımını
yaptıklarını hatırlıyorum o zamanda komiğime gitmişti. halada gider ergenlerle dolu kulübünde anca
böyle bir tanıtımı olur. sanırım cinconu çıkaran da fenerdi. Biz uğraşmayız böyle çocukca şeylerle.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gslilerin sayısı 2000'li yılların başındaki o süslü dönemden ötürü günümüzde baya fazla ve sesleri de çok çıkıyor.

Eğer bir renkli -özellikle de turunculu- geçmiş yıllardan istatistik sunuyosa önünüze ve sizi ezmeye(!) çalışıyosa; futbol bilgisi zayıf, gelecekten umutsuz ve şuan ki halden ötürü özgüvensizdir. He he diyip geçin derim.

Bakıyorum bazıları hala onların sesinin çok çıkmasından ötürü kendi içinde karamsarlığa düşüyor. Buna gerek yok. Umutlu olacak taraf biziz. Yeni nesil ve bizim gibi genç taraftarlar da bu çerçevede şekillenmeli bana göre.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: