yabancı kuralı çıkarılır ilk atlayan biz oluruz pektemek ve saz arkadaşları ile yağlı ballı kontratlar yaparız yabancı sayısı düşecek die ardından kural değişir gene ilk biz imzalarız. deplasman yasağı kalkması gündeme gelir gene ilk biz atlarız. tabir yerindeyse salatalık görünce tuzluğu kapıp koşuyoruz. işin ilginç tarafı ise bu işlerde sürekli zarar görmemize rağmen ders almıyoruz.
valla yerli kararında biz fayda sağladık sonra yabancı kararında gene biz fayda sağladık bence

siz hep eski Beşiktaşı düşünüyorsunuz. Bundan sonra her alınan kararı avantajımıza çevirecek yönetim ve ekonomik
yapıya sahibiz. Hem yerli kararının çıkmasında en avantajlı kulüp bizdik kesinlikle o karar alınmasaydı bizi
bayağı zor şartlar bekliyordu. Sonra yabancı serbestliğindende en çok fayda sağlayan biz olduk kimse farkında değil sanırım
yabancı yasağı olan süre bizim FFP kıskacında kavrulduğumuz sürelere denk geliyor. Bu gün övündüğümüz kadroyu
o iki karar sayesinde kurduk. Bizim bunları yapmamız zaten zorunluluktu hiç olmazsa biz yapılanırken renklilere
fren konmuş oldu

şimdi yabancı serbestliği var ama bu sürecde FFP kıskacındaki renkliler hiç bir şey yapamazken
biz dilediğimiz gibi kullanacağız. üç yıl yabancı yasağı bize yapılanma imkanı sağladı. İyide yapılandık yasak kalktığı anda
kadro takviyesiyle şampiyonluk geldi. Dört yıllık süreci son noktaya kadar kendi menfaatimize kullandık. Geçiş sürecini
hasarsız atlatmakla kalmadık birde üstüne koyduk.
Bu yönetim hiç bir şeyi plansız programsız yapmıyor. Bu güne kadar dönen her rüzgardan menfaat sağlamamız bunun
en büyük kanıtı.
Dostlar daha öncede söyledim her şey bir gecede değişmez. Basit örneklerle bile bazı şeylerin 5-6 sene öncesi gibi
olmadığını rahatlıkla görebiliriz en basiti basın eskiden programlarda Beşiktaşa ayrılan süre programın sonundaki
bir kaç dakikaydı oda genelde zaman kalmadığı için konuşulmazdı artık sadece Beşiktaş konuşuluyor. Eskiden
derbilerde bile Beşiktaş konuşulması gerekirken aslında rakibimiz konuşulurdu.
Geçmişi düşünerek yorum yapmaktan artık vaz geçin bence