Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157667 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Bu tarz şeylerin oluşumuna engel olabilirsin sana stadını açmayan, şampiyonluklarını çalmış rezil bir camiaya kapını açmazsın üstelik böyle gergin bir dönemde. Bunun bize ne getirisi olacak ki? Tribün olayları mı bitecek yasak olmayınca? İnsanlar mı düzelecek? Maalesef Atalay'ın dediği gibi çürümüş bir hale geldi, GS tribünlerini en son Konya da görmediniz mi? Avrupa'da yaptıklarını. Sanki Real Madrid taraftarı geliyor yahu bu ne rahatlık..

Öncelikle dün bu konuyla ilgili yazdığım bir şey vardı. Onu görmediğini anlıyorum. Ben de yasağın bu maçla kalkmasını istemezdim. Sonuçlarını bildiğimden değil, riski büyük geldi. Nitekim Başkan BJKTV'de uyarılar yaptı. Siteden de uyarılar geliyor. Ancak kararlar alındı bir kere. Ne yapalım öyle kötü olacak şöyle fena olacak diye felaket tellallığı mı yapalım?

Çevrimdışı tangaz

Bulamazsan sen ısmarlıyorsun biletleri ama, anlaştık mı?  :ok: :ok:

oooo saat gelmiş kızı okuldan almaya gitmeliyim  :bye:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

yabancı kuralı çıkarılır ilk atlayan biz oluruz pektemek ve saz arkadaşları ile yağlı ballı kontratlar yaparız yabancı sayısı düşecek die ardından kural değişir gene ilk biz imzalarız. deplasman yasağı kalkması gündeme gelir gene ilk biz atlarız. tabir yerindeyse salatalık görünce tuzluğu kapıp koşuyoruz. işin ilginç tarafı ise bu işlerde sürekli zarar görmemize rağmen ders almıyoruz.
valla yerli kararında biz fayda sağladık sonra yabancı kararında gene biz fayda sağladık bence :alala:
siz hep eski Beşiktaşı düşünüyorsunuz. Bundan sonra her alınan kararı avantajımıza çevirecek yönetim ve ekonomik
yapıya sahibiz. Hem yerli kararının çıkmasında en avantajlı kulüp bizdik kesinlikle o karar alınmasaydı bizi
bayağı zor şartlar bekliyordu. Sonra yabancı serbestliğindende en çok fayda sağlayan biz olduk kimse farkında değil sanırım
yabancı yasağı olan süre bizim FFP kıskacında kavrulduğumuz sürelere denk geliyor. Bu gün övündüğümüz kadroyu
o iki karar sayesinde kurduk. Bizim bunları yapmamız zaten zorunluluktu hiç olmazsa biz yapılanırken renklilere
fren konmuş oldu :D şimdi yabancı serbestliği var ama bu sürecde FFP kıskacındaki renkliler hiç bir şey yapamazken
biz dilediğimiz gibi kullanacağız. üç yıl yabancı yasağı bize yapılanma imkanı sağladı. İyide yapılandık yasak kalktığı anda
kadro takviyesiyle şampiyonluk geldi. Dört yıllık süreci son noktaya kadar kendi menfaatimize kullandık. Geçiş sürecini
hasarsız atlatmakla kalmadık birde üstüne koyduk.
Bu yönetim hiç bir şeyi plansız programsız yapmıyor. Bu güne kadar dönen her rüzgardan menfaat sağlamamız bunun
en büyük kanıtı.
Dostlar daha öncede söyledim her şey bir gecede değişmez. Basit örneklerle bile bazı şeylerin 5-6 sene öncesi gibi
olmadığını rahatlıkla görebiliriz en basiti basın eskiden programlarda Beşiktaşa ayrılan süre programın sonundaki
bir kaç dakikaydı oda genelde zaman kalmadığı için konuşulmazdı artık sadece Beşiktaş konuşuluyor. Eskiden
derbilerde bile Beşiktaş konuşulması gerekirken aslında rakibimiz konuşulurdu.
Geçmişi düşünerek yorum yapmaktan artık vaz geçin bence

Çevrimdışı tuncaboylu

oooo saat gelmiş kızı okuldan almaya gitmeliyim  :bye:

Acele etme, Kiev deplasmanına kadar süren var.  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yeni Açık'taki grup nasıl bi grup? Ses olarak bastırırız zaten de olay çıkarabilecek kişiler var mı ordaki grupta?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

valla yerli kararında biz fayda sağladık sonra yabancı kararında gene biz fayda sağladık bence :alala:
siz hep eski Beşiktaşı düşünüyorsunuz. Bundan sonra her alınan kararı avantajımıza çevirecek yönetim ve ekonomik
yapıya sahibiz. Hem yerli kararının çıkmasında en avantajlı kulüp bizdik kesinlikle o karar alınmasaydı bizi
bayağı zor şartlar bekliyordu. Sonra yabancı serbestliğindende en çok fayda sağlayan biz olduk kimse farkında değil sanırım
yabancı yasağı olan süre bizim FFP kıskacında kavrulduğumuz sürelere denk geliyor. Bu gün övündüğümüz kadroyu
o iki karar sayesinde kurduk. Bizim bunları yapmamız zaten zorunluluktu hiç olmazsa biz yapılanırken renklilere
fren konmuş oldu :D şimdi yabancı serbestliği var ama bu sürecde FFP kıskacındaki renkliler hiç bir şey yapamazken
biz dilediğimiz gibi kullanacağız. üç yıl yabancı yasağı bize yapılanma imkanı sağladı. İyide yapılandık yasak kalktığı anda
kadro takviyesiyle şampiyonluk geldi. Dört yıllık süreci son noktaya kadar kendi menfaatimize kullandık. Geçiş sürecini
hasarsız atlatmakla kalmadık birde üstüne koyduk.
Bu yönetim hiç bir şeyi plansız programsız yapmıyor. Bu güne kadar dönen her rüzgardan menfaat sağlamamız bunun
en büyük kanıtı.
Dostlar daha öncede söyledim her şey bir gecede değişmez. Basit örneklerle bile bazı şeylerin 5-6 sene öncesi gibi
olmadığını rahatlıkla görebiliriz en basiti basın eskiden programlarda Beşiktaşa ayrılan süre programın sonundaki
bir kaç dakikaydı oda genelde zaman kalmadığı için konuşulmazdı artık sadece Beşiktaş konuşuluyor. Eskiden
derbilerde bile Beşiktaş konuşulması gerekirken aslında rakibimiz konuşulurdu.
Geçmişi düşünerek yorum yapmaktan artık vaz geçin bence

O yerli ve yabancı kurallarının zamanlamasının hepsi, Fenerbahçe'nin taleplerine göre belirlendi abi.

Galatasaray CL'den paraları hortumlarken ve Fenerbahçe'nin Avrupa yasağı varken, Galatasaray'ı frenlemek için yabancı sınırını sabit tuttular.

Galatasaray'da gidip Tarık Çamdal, Salih Dursun gibi adamlara dünyaları bayıldı.

Gerçi gördük ki, yabancı sınırı kalkınca da Hayroic, Ontirevo, Telles gibi adamlar aldılar. Yani yabancı sınırı olmasaymış da, Galatasaray arayı açamazmış o kafayla.

Neyse, ne zaman Fenerbahçe Avrupa'ya katılabilir ve para harcayabilir konuma geldi; yabancı sınırı kalktı. Allah'ın işi, sınır kalkar kalkmaz da 50 milyon euro para harcadılar.

Kjaer dışında aldıkları adamların hepsi faydasız çıktı, şimdi nerelerine sokacaklarını bilmiyorlar Fernandao'ları, Van Persie'leri, Jozef'leri.

Yani o yabancı sınırlamasında bizim inisiyatifimiz olmadı, fakat bir rüzgara göre yelkeni belirleyip doğru rotaya çıktık. Rüzgarın yönünü belirleyenler ise karaya oturdu.

Çevrimdışı tuncaboylu

Yeni Açık'taki grup nasıl bi grup? Ses olarak bastırırız zaten de olay çıkarabilecek kişiler var mı ordaki grupta?

Valla 2 maça gittim, ben ve çevremdekiler hep bilinçli izliyorlar maçı. Gerçi biz deplasman tribünün diğer tarafında ve alt kattayız.

Çevrimdışı karakartal1313

maça gidemeyecek olur da biletini öğrenci kardeşine devretnek isterse talibim  :) iyi forumlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yeni acik üst tam ortada ANTİPATİ grubu var

Oldukça Sagduyulu bir gruptur , Çevrelerindeki taraftarlarimizi Sakinlestirmek de onlara düşecek
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

O yerli ve yabancı kurallarının zamanlamasının hepsi, Fenerbahçe'nin taleplerine göre belirlendi abi.

Galatasaray CL'den paraları hortumlarken ve Fenerbahçe'nin Avrupa yasağı varken, Galatasaray'ı frenlemek için yabancı sınırını sabit tuttular.

Galatasaray'da gidip Tarık Çamdal, Salih Dursun gibi adamlara dünyaları bayıldı.

Gerçi gördük ki, yabancı sınırı kalkınca da Hayroic, Ontirevo, Telles gibi adamlar aldılar. Yani yabancı sınırı olmasaymış da, Galatasaray arayı açamazmış o kafayla.

Neyse, ne zaman Fenerbahçe Avrupa'ya katılabilir ve para harcayabilir konuma geldi; yabancı sınırı kalktı. Allah'ın işi, sınır kalkar kalkmaz da 50 milyon euro para harcadılar.

Kjaer dışında aldıkları adamların hepsi faydasız çıktı, şimdi nerelerine sokacaklarını bilmiyorlar Fernandao'ları, Van Persie'leri, Jozef'leri.

Yani o yabancı sınırlamasında bizim inisiyatifimiz olmadı, fakat bir rüzgara göre yelkeni belirleyip doğru rotaya çıktık. Rüzgarın yönünü belirleyenler ise karaya oturdu.
Son Paragraf cuk oturmuş abi :icool:

Iyi güldüm aksam aksam :kop: :kop:

Çevrimdışı cursedofdragon

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop gs'ye :D  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

yabancı sınırında takvimin tam olarak uygulanmasını sağlamak bizim yaptığımız bir şeydi.
federasyon açıkladığı programa sonuna kadar uydu tek itiraz edende bizdik biz planlamamızı ona
göre yaptık dedik. aslında federasyon bir plan açıkladı sonuna kadar uydu süre dolunca yeni bir plan açıkladı
siz sanki yarım kalmış bir plan gibi söz ediyorsunuz. açın bakın plana ve tarihlere uyulmuşmu uyulmamışmı.
biz plana sadık kalın demeseydik bir sene önce kalkacaktı.
gerçek olanı değil görmek istediğinizi görüyorsunuz. yabancı kuralının konması ve kaldırılmasında tek menfaat
sağlayan kulüp biziz. Fener avrupada cezalıymış biz değilmiydik. Yasağın kalkmasını isteye fenerdi bir yıl daha
devam ettirende bizdik kulüpler birliği toplantısında tek veto bizden gelmişti.
takvim bittikten sonra federasyonun alacağı kararlara müdahil hakkı olamazki. Kaldıki yabancı sınırı kuralı
bizimde hiç bir şekilde işimize gelmeyecek bir karardı. zor anımızda iyi geldi sadece alabileceğin tek bir oyuncu yokken
yerlide diretseler ne olur. Ne yaptık avrupadaki yerlilere yöneldik avrupaya gitmediğimiz için sıkıntı olmadı
ama şimdi gidiyoruz ve eldeki yerli dediğimiz oyuncuların hepsi uefa tarafından yabancı görünüyor.
önümüzdeki 3-4 yıllık süreçte yabancı serbestliğinin en büyük pastasını biz yiyeceğiz. Şu anda renkliler can
atar böyle bir yasak gelsin diye.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz hooop gs'ye :D  :evillol:
inş yenilirsek çok üzülürüm  :bandit:

Çevrimdışı Berat

Konsantrasyonun dağılması için birçok olay atıldı ortaya, hocamız takımı iyi motive etmiştir de Fabri/Tolga, Aboubakar/Cenk ve Q7/Ömer tercihlerini nasıl kullanacak orası meçhul.

Çevrimdışı OrhanAker

Konsantrasyonun dağılması için birçok olay atıldı ortaya, hocamız takımı iyi motive etmiştir de Fabri/Tolga, Aboubakar/Cenk ve Q7/Ömer tercihlerini nasıl kullanacak orası meçhul.
Tolga cenk ve q7 olacak büyük ihtimal.Hoca ne verceğini bildiği oyuncular konusunda muhafazakar belki düşük ihtimal fabri oynar.

Çevrimdışı Berat

Tolga cenk ve q7 olacak büyük ihtimal.Hoca ne verceğini bildiği oyuncular konusunda muhafazakar belki düşük ihtimal fabri oynar.

Tolga başlarsa taraftarlarımız homurdanacak, Q7 oynarsa sahada eksiğiz. Hayırlısı.

öyle bir ihtimal yok :D Totem profilimi yükledim :D

Çevrimdışı tayfunyasar

Kimse yanlış anlamasın ama taraftar ile derbinin favorisi gs oldu. Zaten 1 adım öndeydik, bir es verip grçmelerini sağladık. Tribün baskısı kırılmış oldu. Muslera schneijder eren gibi oyuncuları baskıyla yılma noktasına getirebilirdik ama artık kafalarını kaldırıp cefa çeken taraftarlarını görüp pes etmeyecekler.

Ayrıca maç esnasında oyuna konsantre olmaya çalıştığımız zamanlarda tezahürat yapacak 2bin kişiyi susturmaya çalışacağız. Şöyle düşünün 3dklık kesintisiz bir atak dalgası sırasında soldan sağdan ortalar yapılırken ıslıklamalar olacak.

Seyircinin maç konsantrasyonunu artıracak değil azaltacak bir hamle bu. Arkasında ne kadar büyük bir plan olsa da ve değerlerimize yüzde yüz uysa da gereksiz bir risk almış olduk.

Yine yeneriz belki ama o beklenen ağır yenilgi daha düçük bir ihtimal haline geldi. Herkese selamlar.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Derbinin favorisi gs mi oldu? 😃
Bence gereğinden fazla büyütuyoruz bu konuyu
Can sıkıcı olan  uygulamanın ilk bize denk gelmiş olması. Fazlası bizim kuruntumuz

Çevrimdışı tayfunyasar

Bilet devredecekler çok dikkatli olmalı tribün içinde bir anda ortaya çıkıp maçı soğutma amaçlı kargaşa çıkarma ihtimallerini baştan elemeliyiz.

Stadda herkes en ufak gsli olma ihtimali taşıyan kişileri provakasyon mantığıyla güvenliğe bildirmeli.

Sahada futbolcular karşılacak tribünde ise bizler. Aytıca mümkün olabildiğince alkolü minimumda tutmak lazım. :)
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimiçi Necmi

Bilet devredecekler çok dikkatli olmalı tribün içinde bir anda ortaya çıkıp maçı soğutma amaçlı kargaşa çıkarma ihtimallerini baştan elemeliyiz.

Stadda herkes en ufak gsli olma ihtimali taşıyan kişileri provakasyon mantığıyla güvenliğe bildirmeli.

Sahada futbolcular karşılacak tribünde ise bizler. Aytıca mümkün olabildiğince alkolü minimumda tutmak lazım. :)
bjk passo kartı dışında bilet satılmıyor bizde devredemiyoruz zaten bildiğim kadarıyla.

Çevrimdışı Gokhan-

Rakip tribünün olması güzel oldu, bu bizi daha diri tutacaktır.Son maçta tribünler ölü gibiydi 2-0'dan sonra herkes yerine oturdu.Namı okyanusları aşmış bir taraftar kitlesinin hali böyle olmamalı.Olaya şu yönünden bakın; ya rakip taraftarın sesi çıkmaması için sürekli gırtlak patlatıp ıslık çalacağız ya da rakip takımın elini ayağına dolaştırmak için.Her halükarda bu bizim takıma yarayacaktır.

Zamanında nasıl hem saha da hem tribünde öttürdüysek bu maçta da onu yapacağız, bilmediğimiz bir olay değil..

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Kimse yanlış anlamasın ama taraftar ile derbinin favorisi gs oldu. Zaten 1 adım öndeydik, bir es verip grçmelerini sağladık. Tribün baskısı kırılmış oldu. Muslera schneijder eren gibi oyuncuları baskıyla yılma noktasına getirebilirdik ama artık kafalarını kaldırıp cefa çeken taraftarlarını görüp pes etmeyecekler.

Ayrıca maç esnasında oyuna konsantre olmaya çalıştığımız zamanlarda tezahürat yapacak 2bin kişiyi susturmaya çalışacağız. Şöyle düşünün 3dklık kesintisiz bir atak dalgası sırasında soldan sağdan ortalar yapılırken ıslıklamalar olacak.

Seyircinin maç konsantrasyonunu artıracak değil azaltacak bir hamle bu. Arkasında ne kadar büyük bir plan olsa da ve değerlerimize yüzde yüz uysa da gereksiz bir risk almış olduk.

Yine yeneriz belki ama o beklenen ağır yenilgi daha düçük bir ihtimal haline geldi. Herkese selamlar.

şaka yapıyorsun abi demi :)

Çevrimdışı mylife1903

Tam her devrin adamısın tuncaboylu :) O zaman aynı cümleleri kurar mıydın hiç sanmıyorum :)
Ahahhaha
@tuncaboylu ismaili halasinin oglu gibi savunuyordu burda, gittigi an arkasindan en agir ugurlamayi yapan olmustu hani harflerin sesi olup konussa ana avrat yani

Okuya okuya geliyorum forum ahalisi, savunun ha

Hanimla beraber fuardayiz, cenem yoruldu konusmaktan, insanlari zaten sevmem, tiksindim yahu kalabaliktan.
Ugurlu forma yanimda her daim giyiyorum icime, superman gibi gomlegi yirtio cikariyom bir mevzu olursa

At etini bugun yedim @Mehmet Ali C. De vodka icemedim, viski-bira takiliyoruz. Macar gulas corbasini at eti bulyonunda yapmislardi harika, harika ekstra ekstra guzeldi.
Geyik olayina kisin devam edecegim

Kiev deplasmanina gitme ihtimalim belirdi aslinda. Hanim git ordan ukraynali bir kari bul kal orda, geri gelme diyerekten beni gondermeye karar verdi. Livova da gidilebilir guzel sehir. Ama @tangaz in dedigi gibi o taraflar banderaci ukraynadir, fasittir herifler. Kemiklerimizi kirabilirler aksamlari. Kiev de guzel sehir. Ben gidersem minsk ustunden gitmek istiyorum, kumarhaneleri guzel minskin :bandit:

Mehmet Demirkol'dan Mahmut Uslu yorumu: "FB ile BJK arasındaki futbol farkının sebebi hakemler midir? Yapmayın bunu..Kimse yutmuyor artık" :claps: :claps:

Etiketler: