Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157179 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Taraftara Galatasaray maçında çok büyük görev düşüyor:

Bu maçta olay çıkarmaz ve küfürsüz bir şekilde takımımızı desteklersek, bundan sonra Vodafone Arena'da oynanacak maçlardan sonra ceza vermeye maçaları yemez.

Ayrıca zamanıdna organize olup Tümer İnönü'ye ilk geldiğinde küfür etmeden maç tamamlamıştı bu taraftar, bu sefer daha bilinçli bir kitle olacak stadda.

Çevrimdışı tuncaboylu

yabancı kuralı çıkarılır ilk atlayan biz oluruz pektemek ve saz arkadaşları ile yağlı ballı kontratlar yaparız yabancı sayısı düşecek die ardından kural değişir gene ilk biz imzalarız. deplasman yasağı kalkması gündeme gelir gene ilk biz atlarız. tabir yerindeyse salatalık görünce tuzluğu kapıp koşuyoruz. işin ilginç tarafı ise bu işlerde sürekli zarar görmemize rağmen ders almıyoruz.

Uzun vadeli baktığımızda, yabancı kuralının kalkmasından en büyük faydayı biz gördük.

Çevrimiçi Necmi

FB Trabzon maçında ne olacak mesela bunu düşündünüz mü hiç? Beşiktaş Bursa mesela. Sadece bu maç özelinde konuşuyoruz ama daha kötü senaryolara da hazırlıklı olsun Türk futbolu..
renklilerin maçını neden düşünelim anlamadım :alala: onların sorunu onları bağlar.
zaten istanbul il güvenlik kurulu Bursa maçının kararını alamaz aldığı karar sadece istanbul takımlarını bağlar.
Bursa maçını bağlayan bir karar değil yani Bursa il güvenlik kurulu zaten yasağın devam edeceğini açıklamıştı.

Çevrimdışı Berat

Taraftara Galatasaray maçında çok büyük görev düşüyor:

Bu maçta olay çıkarmaz ve küfürsüz bir şekilde takımımızı desteklersek, bundan sonra Vodafone Arena'da oynanacak maçlardan sonra ceza vermeye maçaları yemez.

Ayrıca zamanıdna organize olup Tümer İnönü'ye ilk geldiğinde küfür etmeden maç tamamlamıştı bu taraftar, bu sefer daha bilinçli bir kitle olacak stadda.

Kulüp Karabük maçından önce derbide ceza almayalım küfür etmeyelim diye bir hafta boyunca bütün sosyal medya hesaplarından duyuru yaptı. Neden aynı uyarılar derbiden önce de yapılmıyor abi anlayamadım.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kulüp Karabük maçından önce derbide ceza almayalım küfür etmeyelim diye bir hafta boyunca bütün sosyal medya hesaplarından duyuru yaptı. Neden aynı uyarılar derbiden önce de yapılmıyor abi anlayamadım.

Bir insana/gruba aynı şeyi defalarca söylemek ters teper, özellikle ilk seferde dediğini yaptıysa.

Ayrıca uyarı da yapıldı, resmi twitter hesabında var.

Çevrimdışı tangaz

Uzun vadeli baktığımızda, yabancı kuralının kalkmasından en büyük faydayı biz gördük.

papaz her zaman pilav yemez. bir de neden sürekli dersine çalışmak zorunda kalan biziz? biraz da biz kopya çekelim ya da emek harcamadan bir şeylerden nemalanalım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

papaz her zaman pilav yemez. bir de neden sürekli dersine çalışmak zorunda kalan biziz? biraz da biz kopya çekelim ya da emek harcamadan bir şeylerden nemalanalım...

Küçükken sevdiğimiz, olmasını İstediğimiz Beşiktaş bu mu?

Devlet bizi de kollasın, biraz da biz nemalanalım, kolayına kaçalım...

Bunları bize dair şeyler değil abi, bunları renkliler söylesin.

Çevrimdışı Savaş

Ya arkadaş süper kupa finalinde bu iki grup konyayi birbirine katmadi mi? Tasli sopali satirlarla birbirine girmedi mi?

Hal boyleyken sen deplasman yasağını nasil kaldırırsin. Ulan memlekette tek sorun bu sanki.

Kalkacagini düşünmüyordum fakat yürek yemisler sanki de kaldirdilar. Bakalim cikmasi muhtemel olaylari nasil engelleyecekler. Hep birlikte gorucez.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Sedat

Deplasman yasağı kalkmamalıydı bizim ülke için fazla bir karar kavgalar,yaralanmalar,stadlara zarar vermeler olacak yine.. Yanlış..  :olmaz
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Senin özene bezene kurduğun yerli kadronla ligi domine etmen olasıyken rakiplerin endişe edip bir anda kuralı değiştirince kolaycı olmuyor sen mücadele etmediğin evet dediğin için kolaycı oluyorsun öyle mi?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

konuyu dramatize ederek farklı bir boyuta çekme bence, beşiktaşlılık duruşu vurgusu yaparak bu durumu açıklayamayız.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sametbagan

Olay olursa bence dışarıda olur içerde yemez olay çıkartmak onlar için, dışarıda da zaten dünyanın her yerinde olan olaylar olur.
Çok ta şey etmemek lazım bu renklileri.Bize maçta tek ters gelecek oyuncu süper kupa maçında olduğu gibi bruma olacak.Şenol hocam ona
da kademeli bir savunma anlayışı ile oynatır bence gerisi bizim elimizde yeterki girdiğimiz pozisyonlarda 3 direk arasını tutturalım inanın maçın
son dakikaları bizim için çok eğlenceli geçecek  :D

Çevrimdışı sametbagan

Maçın son 5 dakikası aynen şöyle olacak

şşşşttt
şşşştt
şştt
ne olur çıkmayın biraz (...)₁ :D

Çevrimdışı tangaz

mesela süper kupa finalinde cinconluların yaptığı tiribün terörüne en büyük tepkiyi muslera koydu adam bileğini kıracaktı neredeyse. sonuç = 1 maç seyircisiz! pekii tam tersini düşünelim bizim tiribünler aynı barbarlığı yapsa sizce 1 maçla yırtabilirmiydik???

Çevrimdışı Serhat Akkaya

mesela süper kupa finalinde cinconluların yaptığı tiribün terörüne en büyük tepkiyi muslera koydu adam bileğini kıracaktı neredeyse. sonuç = 1 maç seyircisiz! pekii tam tersini düşünelim bizim tiribünler aynı barbarlığı yapsa sizce 1 maçla yırtabilirmiydik???
en az 3 maç..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Senin özene bezene kurduğun yerli kadronla ligi domine etmen olasıyken rakiplerin endişe edip bir anda kuralı değiştirince kolaycı olmuyor sen mücadele etmediğin evet dediğin için kolaycı oluyorsun öyle mi?

Bizim özene bezene kurduğumuz yerli kadro, Fenerbahçe'nin yerli kadrosundan daha iyi değildi.

Adamların beklerini gördük işte. Biz özene bezene Serdar Kurtuluş'u İsmail Köybaşı'yı oynatıyorduk, Veli bizi deli etsin diye bekliyorduk, yedek santraforumuz Pektemek'ti.

Kayseri'den adam almaya kalktığında 8 milyon istiyorlardı. Tarık Çamdal'ın 6'da biri parasına Adriano'yu aldık.

Yabancı sınırlamasının kalkması o zaman da en çok bize yarıyordu, çünkü 10 milyon euro'ya geçen seneki takımı kurabilecek kapasitede yöneticilerimiz vardı.

Çevrimdışı tangaz

neyse yaa boşa konuşuyoruz geçen bir arkadaşın olimpiyat stadında kullandığı gümüş şemsiye vardı nerede o ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bizim özene bezene kurduğumuz yerli kadro, Fenerbahçe'nin yerli kadrosundan daha iyi değildi.

Adamların beklerini gördük işte. Biz özene bezene Serdar Kurtuluş'u İsmail Köybaşı'yı oynatıyorduk, Veli bizi deli etsin diye bekliyorduk, yedek santraforumuz Pektemek'ti.

Kayseri'den adam almaya kalktığında 8 milyon istiyorlardı. Tarık Çamdal'ın 6'da biri parasına Adriano'yu aldık.

Yabancı sınırlamasının kalkması o zaman da en çok bize yarıyordu, çünkü 10 milyon euro'ya geçen seneki takımı kurabilecek kapasitede yöneticilerimiz vardı.
Tam her devrin adamısın tuncaboylu :) O zaman aynı cümleleri kurar mıydın hiç sanmıyorum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Tam her devrin adamısın tuncaboylu :) O zaman aynı cümleleri kurar mıydın hiç sanmıyorum :)

kurmazdı 3 ay önce ismaille şampiyon olduk caner de kim diyordu  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Zamanında yabancı sınırlamasının kalkmasıyla ilgili ekşisozluk'te yazdıklarımı görebilirsin, kullanıcı adımı vereyim istersen.

Sınırlama varken 6.5 milyona Demba Ba'yı, 3.5 milyona Sosa'yı alıyorduk, kalkınca neler olacağını görmemek imkansızdı.

Türkiye Ligi'nden kime talip olsak renklilerden biri salça oluyor, parayı bastırıp alıyordu.

Çevrimdışı tangaz

ooo ekürim @mylife1903 gelmiş hoşgelmiş şimdi geriden okuyarak gelir ve konuyu toparlar birazdan  :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

kurmazdı 3 ay önce ismaille şampiyon olduk caner de kim diyordu  :D

Aşkolsun abi.

İsmail'in Caner'den iyi olduğunu yazdığım tek bir mesajımı göster, Odessa biletlerini ben ısmarlıyorum.  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı tangaz

Aşkolsun abi.

İsmail'in Caner'den iyi olduğunu yazdığım tek bir mesajımı göster, Odessa biletlerini ben ısmarlıyorum.  :bandit: :bandit:

abicim en zayıf yerimden vurdun şimdi odessa demeyecektin  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

ooo ekürim @mylife1903 gelmiş hoşgelmiş şimdi geriden okuyarak gelir ve konuyu toparlar birazdan  :bandit:

O önce Muslera'yı sakatlasın, üstüne düşeni yapmadı henüz.

Pişmiş kelle gibi konuşuyordu basın toplantısında, hiç ishal olmuş gibi durmuyordu.

Çevrimdışı tuncaboylu

abicim en zayıf yerimden vurdun şimdi odessa demeyecektin  :D

Bulamazsan sen ısmarlıyorsun biletleri ama, anlaştık mı?  :ok: :ok:

Etiketler: